Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Filmy, seríály a vše kolem nich

Goto down 
+10
ZikyOrias
Nicole
smilie911
Bebe_95
Luisa
KontraIda
-pipa-
Leia Skywalker
Luana
Me-myska
14 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next
AutorZpráva
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

Poeet p?íspivku : 217
Registration date : 15. 10. 07

Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty23.01.08 21:37

Nicole: Kterej je hlavní ? Ten co je věčně vypruděný ? Lol
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty23.01.08 21:39

Jo to je on. Náhodou má charisma. Ale je fakt, že v těch pár dílech co jsem viděla, byl pořád jen naštvaný Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty23.01.08 21:46

Nicole: On je pořád Lol, mě nepříjde že má charisma - podle mě má respekt. To je celkem dobrá postava, ale za šéfa bych ho nechtěl. Lol
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty23.01.08 21:50

Tak charisma a sympatie jsou individuální. Jinak je to třeba jak u Dr. House, postava dobrá, ale jako šéf...
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty23.01.08 21:53

Nicole: jj, i když tenhle seriál taky sleduju jen výjmečně Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty23.01.08 22:15

Ja už ani NCIS, ani Čarodějky nekukám ... dojdem domov neskoro a prvé čo spravím, že zapnem počítač ... a na telku nejako ... zabudnem ...
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty25.01.08 4:09

Tak jsem právě teď v pozdních nočních hodinách dokoukal na jeden fakt solidní psycho-thriller. Tak dobrej psycho-thriller sem neviděl, strašně dlouho. Viděl jsem to v originále s titulkama ke všemu v tom hrál můj oblibený herec Edward Norton. Dokonce mi ani nevadil Brad Pitt, kteréj tam taky hrál dost zajímavou postavu a až na samém konci filmu jsem se dozvěděl co je vlastně zač. Je to už celkem starej film a česky se jmenuje Klub Rváčů. Název vypovídá o tom, že je to akční film kde se pořád někde někdo mlatí. Ale není tomu tak, násilí se sice nevyhnete, důležitý je na tomhle filmu příběh. Pár lidí by se tu našlo, které by ten film mohl zaujmout.
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty25.01.08 10:10

Já viděla film Já, legenda a to bylo fakt super... bylo tam pár ''lekavých'' momentů, takže sem se občas v kině docela cukla Chichotám se ale na to by člověk asi musel bejt v tom kině... ale bylo to moc zajímavý Usmívám se ale jedna událost mě tam moc mrzela Pláču!
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty25.01.08 10:31

Jestli byl ten Klub rváčů dobrej, proč ne. Viděla jsem už pár mlátiček, ale pššt Mám tajemství (drby)
A to si mohl říct dřív!!! Edward Norton je přeci aj ten co hraje Illusionistu Jsem zklamán láskou Bych se koukla už díky němu. To by tě mohlo přimět ke kouknutí na ten film Zešílel jsem..hech..
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

Poeet p?íspivku : 402
Registration date : 29. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty25.01.08 14:08

to jsem teda neviděla ale z řečí kámošů si myslím že je to dobrý film
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

Poeet p?íspivku : 436
Registration date : 24. 11. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty25.01.08 16:36

ÁÁÁle tady se to zase rozepisuje....teď jsem viděla scary movie a karcoolka....hustý Srdce
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty25.01.08 17:01

Tak tyhle dva filmy se mi naopak vůbec nelíbily.
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty25.01.08 17:07

Leia: To je to o čem jsem mluvil, podstatou toho filmu nejsou bitky, ale něco jiného a kdo to chce zjistit ten ať se na to podívá.

Jinak jsem si dneska stáhl Pana Včelku (Bee Movie) tak jsem celkem zvědavý, viděl jsem ukázky a bylo to solid. Lol
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty25.01.08 17:08

Dej nějaký kontakt na trailer či něco. Nevím o čem mluvíš, toužím být v obraze Lol
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

Poeet p?íspivku : 402
Registration date : 29. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty25.01.08 18:18

Karcoolka byla teda hustá sme se na ni dívaly ve škole
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty25.01.08 18:21

Peter Hawk napsal:
Leia: To je to o čem jsem mluvil, podstatou toho filmu nejsou bitky, ale něco jiného a kdo to chce zjistit ten ať se na to podívá.

Jinak jsem si dneska stáhl Pana Včelku (Bee Movie) tak jsem celkem zvědavý, viděl jsem ukázky a bylo to solid. Lol

Bee Movie sem taky uvažovala jestli stáhnout... Usmívám se tak pak řekni, jestli to bylo dobrý a jestli to za to stojí Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty25.01.08 18:59

Pana včelku jsem si právě vyhledala na you tube...
Otázečka : Je to animované?
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty25.01.08 19:02

Leia: jj je, a je to solidní právě jsem to zkoukl Lol
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty25.01.08 19:06

Zkoukla jsem Trailer 3. Vypadá to fak dobře Směji se To si zkusím stáhnout Mám tajemství (drby)
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

Poeet p?íspivku : 436
Registration date : 24. 11. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty25.01.08 22:34

Jakovna karcoolku nic nemá Protestuji
Ale ten včelka je taky hustý Zamilovanost
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty26.01.08 0:48

Neznamená, že se Karcoolka líbí vám, že se bude líbit i ostatním, stačí, že ste to napsali jednou, tak už dost Souhlasím

Bee Movie si teda taky stáhnu, možná se mi to líbit nebude, ale stejnak sem už delší dobu neviděla nějakej novej filmek, tak zkusim Usmívám se Máš to za jedna!
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty26.01.08 0:57

To máš rechtík Myssi. Já ještě nevím či to budu tahovat.
No teď ne, jelikož net je stejně už tak pomalej, že by se mezi tím mohli opékat slaniny, ale v budoucnu. Ale nemá to na klasiky.

Viděli jste třeba Život Broka Oblizuji se Už je to starý, ale já ten film miluju. Ráda se kouknu i teď Tleskám! Když jsem byla malá a dostala jsem to, dívala jsem se na to 2krát denně Chichotám se Takové ty obliby, znáte to. A já to v raném věku měla dost často Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty26.01.08 0:58

Já sem se dřív dost často dívala na Lvího krále 2 hihi
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty26.01.08 1:07

Jéé v tom se shodneme. Já taky Srdce Většinou jsem byla samozřejmě zamilována do animovaných a zvlášť takových... něžných Srdce Na DVD mám jenom jedničku, ta je taky moc krásná, ale dvojku nemůžu nikde najít Mrzí mě to
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty26.01.08 1:41

Mravenec Z - to jsem viděl tak 1000x Lol
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 15 Empty

Návrat nahoru Goto down

Filmy, seríály a vše kolem nich
Strana 15 z 18Jdi na stránku : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: Ostatní :: Debata-
Přejdi na: