Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Filmy, seríály a vše kolem nich

Goto down 
+10
ZikyOrias
Nicole
smilie911
Bebe_95
Luisa
KontraIda
-pipa-
Leia Skywalker
Luana
Me-myska
14 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Next
AutorZpráva
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty24.10.07 20:06

Já osobně ulítávala na Rychlý Rotě a Kačerech. Nevim, jestli sem viděla Batmana, ale vzpomínám si, jak jsem se ségrou a bráchou sledovala Spidermana
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty24.10.07 22:06

Z rozprávok, čo som ako malá sledovala, si pamätám len Večerníčky Jsem nemocný Iné programy sa často nedali pre zlý signál sledovať a na verejnoprávnej toho veľa nedávali. Ja osobne si spomínam teda len na jednu, ktorá bežala vždy v sobotu a bolo to niečo o koňoch Mrzí mě to
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Poeet p?íspivku : 292
Registration date : 02. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty25.10.07 7:59

Když se kouknete na www.veva-onderkova.estranky.cz a tam si najdete článek Naruto tak tam jsou popsání nejaký postavy... Taky tam je fotoalbum s Narutem...
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty25.10.07 8:02

Nevím jestli jste někdy viděli, ale já jsem jednou ráno chytlla animovaný film o mustangu. Bylo to hrozně krásné.
On měl své stádo, ale pak ho chytli meričané. Dlouho tam byl a on se ho snažili zkrotit. Bez výsledku. On různě se snažil utéct, ale většinou ho chytli.Dokonce byl někde u indiánů, kteří ho měli rádi, ale stejně si ho američané našli.
Nakonec se spousty koňů tahalo něco... nevzpomenu a byli přivázáni a on jim nějak pomohl a sám riskoval opětované chycení, ale skončilo to dobře. Utekl a zase se vrátil ke stádu Lol Srdce
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty25.10.07 8:14

Lei: Tak to jsem neviděla, ale vypadá to zajímavě Tleskám!
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty25.10.07 8:17

Jo, začali se pak dívat i oba bráchové, jak to bylo napínavý. Usmívám se
Fakt hezké to bylo :)))
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty25.10.07 9:11

To věřím Lol
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty25.10.07 13:24

Jo, Mustang se mi hrozně líbil, patří mezi moje nejmilejší animovaný pohádky, bylo to strašně dojemný Zamilovanost Zamilovanost Srdce Srdce
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty25.10.07 14:20

Já budu chtít jít do kina na Im legend s Willem Smithem, vypadá to podle traileru docela dobře Usmívám se nevim teda jestli by se to líbilo vám Usmívám se žánrově je to thiller, akční a asi i drama, bude to takový tajemný, možná až trochu strašidelný Usmívám se no sem na to zvědavá Jsem ďáblík ale koukala sem, že má vyjít i Step Up 2!! Zamilovanost Zamilovanost na to se už moc těšim, jednička byla naprosto super, doufam, že to teda ve dvojce nepokazí Usmívám se
A jinak má vyjít i dost komedií, snad budou některý stát za to Usmívám se ale opravdu nevim, kdy to všechno vyjde, zatim to budou mít v Americe Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty25.10.07 15:54

Eliza napsal:
Když se kouknete na www.veva-onderkova.estranky.cz a tam si najdete článek Naruto tak tam jsou popsání nejaký postavy... Taky tam je fotoalbum s Narutem...

http://www.veva-onderkova.estranky.cz/clanky/naruto/naruto
http://kmlinux.fjfi.cvut.cz/~pausp1/?q=node/371
Huh ? Přemýšlím
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

Poeet p?íspivku : 217
Registration date : 15. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty25.10.07 17:11

Nip/Tuck

- pro mě nejlepší seriál ze všech

Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Nip_tuck
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty25.10.07 17:27

To ani neznám Neuvěřitelné... O čem to je?
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty25.10.07 17:51

Podle obrázku a herců tipuju, že je to Plastická chirurgie s.r.o. Já mám ráda Dr. House Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty25.10.07 17:53

Leia: Česky se to jmenuje Plastická chirurgie s.r.o a je to o dvou miamských chirurzích co společně vlastní odrdinaci, nejlepší kámoši od vysoké a nejlepší chirurgové v Miami.

Christian to je ten hezoun ten nalevo, ten má rád samé krásné a drahé věci. Žije sám, kupuje si ty nejlepší značky obleků, sporťáky a spí z nějkrásnějšími ženami, ale stejně není šťastný. (je to děvkař) A teď ve čtvrté řadě vypadá, že se usadí, ale nevím podle mě v tom bude zas háček (velký hák, jak znám Christiana)

Sean (můj oblibenec) má rodinu manželku Julii, dceru Annie a synam Matta (koncem první řady zjistí, že ho Julia podvledla s Christianam na vysoké a že Matt je Christianův syn) a na začátku čtvrté řady se mu narodí syn Connor, který má postižené ruce. Předtím než se narodí ten se stihnou rozvést, pak se nechají unést touze, a aniž by chtěli si pořídí Connora, tak se kvůli němu dají zas dohromady, ale stejně se zas rozejdou.
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty25.10.07 17:54

môže to byť zaujimave no nepoznam
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty26.10.07 10:47

24 Hours

- taky seriál, který fakt žeru
- dramaticko-akčně-politický-thriller (něco přesně pro mě)
- 6 serii, chystá se 7má
- odehrává se v realném čase tzn. každý díl trvá 60min a je 24 dílů

Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 S5
(Hodně děsivý obrázek, ale strašně se mi líbí takové fotky - proty co nepochopili co na tom obrázku dělá: nasazuje jí plynovkou masku)
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty26.10.07 16:26

Včera večer som konečne zhliadla anime Cesta do fantázie ... vôbec som sa na dnes nenaučila (a vypomstilo sa mi to), ale videla som jeden z tých filmov, ktorý u mňa okamžite vyskočil na popredné priečky osobného rebríčka Srdce
Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Cesta_do_fantazie_b
Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Broderick1
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty26.10.07 18:17

To vypadá pěkně, něco mi to ale řiká Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty26.10.07 19:04

Star Wars Clone Wars

- animovaný seriál Cartoon Network
- odehrává se to mezi filmovou epizodou 2 a 3
- tohle je určitě něco pro tebe Leio

Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Cw17
Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Star-wars-clone-wars
Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Resized_clonewar1
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty26.10.07 19:19

Na to jsem se dívala dneska Směji se Ale na hrané Směji se A to se mi asi líbí více :)))
Ale vypadá to zajímavě Mám záchvat smíchu!
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty26.10.07 20:54

Heh, ani nevim že to existuje i kreslený Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty26.10.07 23:49

Tak sem se dozvěděla, že je i film Prétear Neuvěřitelné... Neuvěřitelné... Neuvěřitelné... aaaa, to musim vidět Směji se Směji se Směji se Luuu, nevíš kde se dají sehnat anime filmy?? prosííííím Já nic, já muzikant Jsem jako anděl Červenám se...
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty27.10.07 11:50

Anime nesťahujem (môj super rýchly net Jsem dopálený ).
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty27.10.07 11:52

Prosim prosim, nevíš aspoň kde bych to mohla sehnat?? Já bych to strašně moc chtěla vidět Srdce

Jinak přihlásila sem se na fórum kde je hlavním tématem manga a anime Jsem jako anděl ale nikde sem tam nenašla téma, kde bych se mohla zeptat, kde berou ty anime filmy... a vzhledem k tomu, že sem tam jako nováček bych nerada hned od začátku dělala nějaký problémy...
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty27.10.07 17:43

Tak dobrý Lu, už sem to asi našla, teda, dá se to stahovat asi jen přes torrenty např. na isohunt.com Lol už stahuju Prétear, mělo by to být 13 dílů, doufam, že seženu titulky Zamilovanost

Jinak, doufam, že ti nevadí, že se tě tu teď na něco ptam ohledně mang a anime Červenám se... jestli jo, promiň mi, já dyž tak přestanu Červenám se...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 9 Empty

Návrat nahoru Goto down

Filmy, seríály a vše kolem nich
Strana 9 z 18Jdi na stránku : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: Ostatní :: Debata-
Přejdi na: