| Filmy, seríály a vše kolem nich | |
|
+10ZikyOrias Nicole smilie911 Bebe_95 Luisa KontraIda -pipa- Leia Skywalker Luana Me-myska 14 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 21.11.08 10:49 | |
| | |
|
| |
Domka Kakoš
Poeet p?íspivku : 12 Age : 24 Registration date : 06. 12. 08
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 06.12.08 23:16 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 07.12.08 1:37 | |
| | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 07.12.08 11:27 | |
| Dostala som tú knihu, podľa ktorej to je natočené, v originálnej anglickej verzií niekedy pred dvoma mesiacmi... a stále som sa ku nej nedostala | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 07.12.08 15:03 | |
| Nu, jestli se mi bude ten film líbit, nejspíš si tu knížku taky pořídim, ale v češtině | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 07.12.08 15:08 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 07.12.08 15:10 | |
| O Stmívání je napsáno na tom odkazu co sem poslala, je to ze stránek československé filmové databáze | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 07.12.08 15:54 | |
| ja do kina nemám isť s kym a sama nepojdem. začala som doma pozerať všetky animaky čo som zameškala asi a 2 roky ale je toho vela a ja si neviem najsť čas. tak hadam cez Vianoce | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 08.12.08 10:36 | |
| Tak musim říct, že ten film byl naprosto ÚŽASNEJ fakt krásnej...škoda, že sem na to nemohla jít s Lukym, stálo to opravdu za to =)) no nevadí, někdy se na to můžu podívat znova dokonce i mamině se to líbilo a řekla, že až to vyjde, že si to musíme pořídit A vypadá to, že bude i další díl, tak doufam, že opravdu bude, já chci dvojku!! A určitě si k tomu musim sehnat i muziku | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 08.12.08 23:38 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 30.12.08 16:01 | |
| Jeee Leii, já sem si vůbec nevšimla tý tvojí zprávy promiň Vůbec se nejedná o horor!! Sice tam je horor vypsanej, ale jestli si viděla Van Helsinga nebo Underworld, je to podobný tomu...taky se u toho píše horor a přitom se nikdo nebojí je to spíš fantasy, romantika...prodle mě =)) a taky je to akční a prostě úplně boží Pocity to ve mně vyvolalo silný, nemohla sem z toho spát, ale jako v dobrým slova smyslu, úplně mě to okouzlilo, to všechno...já chci taky upíra!! ne vtip =)) ale ten upír je suprovej...mimochodem ho hraje Robert Pattison, kterej hraje v Harrym Potterovi - Ohnivý Pohár Cedrika Digorryho ale tam sem si ho nějak nevšímala, ale jako upír je fakt...skvělej =))) okouzlující film, nevim co bych dál popsala, úplně mě to vzalo a mimochodem už teď čtu třetí díl celý tý ságy a musim říct, jestli hodlají natáčet dál filmy podle týhle ságy, bude to opravdu stát za to!!! vřele doporučuju jak vidět film, tak si přečíst všechny knížky...z knížek by měl vyjít ještě poslední 4. díl, ale bohužel nevim kdy | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 30.12.08 16:08 | |
| - Me-myska napsal:
- Z knížek by měl vyjít ještě poslední 4. díl, ale bohužel nevim kdy
11. 2. 2009. Obálka je žltá, páči sa mi z vašich asi najviac. (Knihy som nečítala, film som nevidela, som Twilight mániou úplne obídená, ale toto viem.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 30.12.08 16:11 | |
| Jeee, díky Lu tak jestli se k tomu někdy nějak dostaneš, určitě na to mrkni | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 30.12.08 16:15 | |
| Keď mne sa tááák nechce Leží mi to na poličke, americké vydanie, krásny malý formát, žiadne ako naše slovenské obludy s riadkovaním 1,5 a 3-cm okrajmi... A vedľa toho leží (vlastne už neleží ) Nadělat prachy, Zeměplošský príbeh s Vlahošom von Rosretom v hlavnej úlohe... Skôr by som asi siahla po The Host, je to od tej istej autorky a pripadá mi to tématicky zaujímavejšie | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 31.12.08 17:44 | |
| Stmívání je dle mého názoru hlavně milostnej příběh, ale najde se tam i pár akčních scén. Rozhodně to stojí za to, ale být tebou nejdřív bych si přečetla všechny knížky (nebo aspoň jenom to Stmívání, které je stejně z celé série nejlepší). Nemyslím si, že by pro neznalce předlohy byl ten film nepochopitelný, ale je škoda přijít o představování si hrdinů a jejich prostředí vlastním způsobem jen podle kritérií z textu. Mám takovou zkušenost, že když to udělám obráceně a shlédnu první film, automaticky mi pak při čtení naskakujou tváře herců... A co bych řekla konkrétně k tomu filmu? Obě hlavní postavy jsou vybrány téměř dokonale. Robert Pattison moc neodpovídá mé představě Edwarda, ale to jsem mu odpustila, jakmile se poprvé usmál. Bella je filmu vykreslena trochu jinak než v knize, mně se ta filmová třeba moc nelíbí, ale jedné kamarádce se naopak zamlouvá víc než knižní. Upíří famílie a báreček se taky celkem povedly. Dialogy se docela drží knihy, i když se třeba odehrávají v jiném prostředí, což občas trochu škodilo (některé mi po nutném filmovém zkrácení nedávaly moc smysl). Suma sumárum: Knížka je tisíckrát lepší, ale i film rozhodně stojí za shlédnutí. Mimo téma: Lu, o čem je vlastně The Host? | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 31.12.08 18:09 | |
| Kontri, to si mě teď potěšila =)) mam na to hodně podobnej názor jako ty, ale já sem spokojená i s filmovou Bellou sice sem nejdřív viděla film než že sem četla knížky...ale i tak je znát, že sou prostě knížky lepší, ale to je jasný, tak to bylo vždycky se všim, co se z knížek zfilmovalo Robert Pattison byl dobrej, to se musí nechat, jako upírovi mu to seklo ani mi nevadí, že si představuju filmový postavy a jinak ses nezmínila o 3 nepřátelských upírech (Laurent, James, Victoria) ty bych řekla byli taky povedený =)) první díl byl fakt skvělej, ale mně se líbí i ostatní dva, i když sem ten třetí ještě nedočetla, každej díl má svoje kouzlo | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 06.01.09 22:13 | |
| | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 06.01.09 22:34 | |
| Jane Austenovú čítam už roky, a film som videla krátko potom, ako vyšiel... a odvtedy už niekoľkokrát. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 07.01.09 19:31 | |
| | |
|
| |
Nikca01 Vážený občan
Poeet p?íspivku : 436 Age : 31 Registration date : 24. 11. 07
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 07.01.09 23:23 | |
| Mam to jako povinnou cetbu, tak snad se mi to bude libit :o) | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 07.01.09 23:30 | |
| | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 08.01.09 12:31 | |
| neznašam povinne čitanie. väčšinou si požičiam knihu ale neprečitam viac aako 2 vety. potom je najlepšim priatelom net kde si najdeš čo treba. teraz sme mali čítať Jar Adely Ostroluckej. ako skrateny obsah to nemusi byť zle ale cele by som to nečitala. | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 08.01.09 12:41 | |
| Pýcha a předsudek, to sem nečetla, ani neviděla, ale jak to tu tak čtu, možná se na to podívam Jinak nechystáte se někdo na film Bolt?? novej animák, ale budou ho promítat asi až v únoru...první film kterej uvidim v 3D kvalitě, páč naše kino právě zavádí 3D promítání, tak se těšiiim, ale stejně někdy chci jet do Prahy na Podmořský svět, 3D tam mají ještě na lepší úrovni A Leii, věřim, že se ti Stmívání opravdu bude líbit, myslim, že to vyvolává dost silný pocity =)) a je to romantický dost akorát pro mojí dušičku
Naposledy upravil Me-myska dne 08.01.09 18:59, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 08.01.09 18:17 | |
| 3D kino bych někdy chtěla zkusit, to musí být úplně bomba. Zvlášť takové ty filmy jako zmiňovaný podmořský svět.
Mysko, hned první slovo tvého příspěvku se mi moc nezdá | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 08.01.09 19:00 | |
| Pardon, to bylo narychlo psaný a nekontrovala sem si to, byla sem natrní z výsledků tý zkoušky, jak sem to furt aktualizovala | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich | |
| |
|
| |
| Filmy, seríály a vše kolem nich | |
|