| Filmy, seríály a vše kolem nich | |
|
+10ZikyOrias Nicole smilie911 Bebe_95 Luisa KontraIda -pipa- Leia Skywalker Luana Me-myska 14 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
a.d.a Vážený občan
Poeet p?íspivku : 402 Age : 29 Registration date : 29. 12. 07
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 26.01.08 3:17 | |
| tak já jsem si dneska odskočila od televize, od včerejších osmi hodin do dnešního rána je přesně 1:16ho jsem stihla skouknout sněženky a machry, chyt mě když to dokážeš, a ted kukam na zamilovaneho profesora2 klumpovi priznam se ze prvni dva me dojaly k slzam a ted se jen smeju takze du kkat dal mejte se a porad se mi nechce spat mozna vas pak budu informovat | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 26.01.08 10:15 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 26.01.08 10:16 | |
| - Peter Hawk napsal:
- Mravenec Z - to jsem viděl tak 1000x
To sem viděla asi 4x =))) | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 26.01.08 10:28 | |
| Mravenec Z je bezva, nejlepší je ta poslední věta : "Uděláme si několik dětí. Pro začátek pár milionů" Ale bohužel jsem to viděla tak 2krát. Jinak škoda. Kdybych to věděla dřív, koupila bych ty tři. Jenže já už mám tu 1 velmi dlouho Nevadí, nějak seženu. A Mustang Nádhernej film, jestli je to to stejné co myslím. Viděla jsem to v televizi. | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 26.01.08 10:33 | |
| | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 26.01.08 10:34 | |
| To tě asi nepotěším, je to už dávno a nahrát jsem si to nemohla, jelikož jsem na to narazila čistě náhodou. Bylo to minulý Vánoce. Bohužel podruhé už jsem to nikde nezahlídla | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 26.01.08 10:35 | |
| Moment moment... když teď mluvíš o těch Vánocích... tak sem možná v TV magazínu zahlídla Mustanga.... a bylo to tyhle Vánoce... takže možnááá... možnááá to mamka nahrála musim se zeptat až se probudí | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 26.01.08 10:49 | |
| To si šťastnej člověk | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 26.01.08 10:55 | |
| Jenže de o to, jestli nezapomněla víš... to už se stalo hodněkrát | |
|
| |
Peter Hawk Pýcha rodiny
Poeet p?íspivku : 217 Age : 35 Registration date : 15. 10. 07
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 26.01.08 14:17 | |
| Tak jsem opět dnes ve velmi brzkých raních hodinách zčekl další solidní thriller, tenhle už jsem kdysi dávno viděl tak před cca 3-4 roky. Hlavní roli opět zaujmul Edward Norton. Film se jmenuje "25th Hour" (či-li 25tá Hodina) a je to film, o borci, který prodával drogy a chytliho a měl 25 hodin, aby se dostavil do vězení. Film ukazuje jak se ten poslední den loučí ze svobodou atd. Je to fakt solidní filmek. Doporučuju. | |
|
| |
Nikca01 Vážený občan
Poeet p?íspivku : 436 Age : 31 Registration date : 24. 11. 07
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 26.01.08 23:21 | |
| - Peter Hawk napsal:
- Tak jsem opět dnes ve velmi brzkých raních hodinách zčekl další solidní thriller, tenhle už jsem kdysi dávno viděl tak před cca 3-4 roky. Hlavní roli opět zaujmul Edward Norton. Film se jmenuje "25th Hour" (či-li 25tá Hodina) a je to film, o borci, který prodával drogy a chytliho a měl 25 hodin, aby se dostavil do vězení. Film ukazuje jak se ten poslední den loučí ze svobodou atd. Je to fakt solidní filmek. Doporučuju.
Znám...musím souhlasit. | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 26.04.08 22:54 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 27.04.08 9:25 | |
| Na Zoufalé manželky sice nekoukam.... ale mohlo by to bejt dobrý, co sem slyšela, sleduje to dost lidí... | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 04.07.08 10:41 | |
| Viděli jste Prince Kaspiana? Narnii 2? Nebudu vám říkat romány... Je to jeden z nejnádhernějších filmů, jaké jsem viděla. Nevím jestli máte jiný názor, ale nic mě v tom neoblomí. Je to překrásné... A já se vždy v polovině a na konci srdceryvně rozpláču. Nevím co s tím dělat, ale ten film mě vjíždí až hluboko do srdce a ovládá mé pocity... | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 04.07.08 11:14 | |
| Já sem to neviděla, ale Luky řikal, z kina, že to neni špatný... vidí tam totiž všechny filmy, co promítají já se těšim na Hancocka s Willem Smithem a nebo Kung-Fu Panda je prej pěkná | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 04.07.08 12:12 | |
| kung-fu panda môže byť pekna. na Narniu 1 som bola nedobrovolne v kine so školou. Chcela som si pospať ale sedeli sme pri reprakoch takže sa nedalo. Ale nakoniec to bolo celkom zaujimave. rozhodne lepšie ako Taxi 4 po francuzsky s CZ titulkami , alebo film o židoch ktory sa odohraval okolo roku 1700 a ešte bol aj po anglicky | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 05.07.08 11:55 | |
| Co do toho zahazuješ Narnii 2 když jsem mluvila o 2? Ale hlavně nechápu proč to srovnáváš s někým tak (srovnatelně s Narnii) bezduchým. Taxi 4 (ty první jsou skvělé) byla prý blbost z dovolením a Narnie 2 je pro mě jeden z nejúžasnějších a oduševnělých filmů. Nechápu to srovnání Pěknej by mohl být spíš Wall e. To vypadá opravdu hezky a oroginální nápad podle reklamy, ale Kung Fu panda mě fakt nezajímá. Tlusťoch co všechno okecává. Takové opravdu neobdivuji. Sama jich dost znám a nechápu proič by se o nich měl točit film. Stále ohrané téma a naprosto nezajímavý duch filmu... Je to podle mě film založený na násilí (myslím hloupostech, které Panda dělá), vnucenýcvh vtipech, Pandově lenosti a neschopnosti a ukecanosti. | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 05.07.08 13:23 | |
| Narnie 2 je prej lepší než jednička Jjjj Wal.e bude určitě pěkňoučkej =)) Ale Kung-Fu Panda je prej opravdu pěkná, já mam ty animáky moc ráda, takže mi nic neunikne, určitě se podívam na obojí | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 06.07.08 9:02 | |
| Sice Animované taky mám ráda, ale jen když za to stojí. Nemusím vidět všechno | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 16.07.08 17:30 | |
| Posílam to sem, protože sem chtěla napsat i o filmu =)) Miluju tuhle písničku https://www.youtube.com/watch?v=oH-T3V9EC5sObjevila se taky ve filmu The Butterfly Effect, ale ten doporučuju asi jen silnějším povahám, já sem ten film viděla dvakrát, ale je to dost silný kafe, vim co řikam, protože všechno moc prožívam, ale jinak fakt dobrej film a tu scénu s touhle písničkou miluju, i když je dost krátká | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 16.07.08 22:06 | |
| Dám na tvůj styl. Poslechnu hned co budu moci, ale teď tu bráška máněco puštěnýho a já to nemohu vypnout | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
Poeet p?íspivku : 292 Age : 28 Registration date : 02. 10. 07
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 17.07.08 16:18 | |
| Zase sem sem jukla a zjistila, že bych mohla přispět... Momentálně jsem ustoupila od Ulice a Ordinace v růžové zahradě a přešla sem na Dva a půl chlapa a Dr. House. Taky čas od času kouknu na nějakou krimi, nebo taky poslouchám napůl ucha když kreslím ;-) Tj pro dnešek vše :-) | |
|
| |
Peter Hawk Pýcha rodiny
Poeet p?íspivku : 217 Age : 35 Registration date : 15. 10. 07
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 03.08.08 11:53 | |
| Muzika - co posloucháte, jaká muzika vás baví?? <- Slyšel jsem, že je prej i Butterfly Efect 2. | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 03.08.08 13:02 | |
| Jo dvojka je taky, ale ta je už docela trapná...ani sem jí nedokoukala, jednička je the best. | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 20.11.08 17:02 | |
| Dúfam, že nebude vadiť, ak budem písať o divadle. Včera sme boli na exkurzí v Martine, to je také "Pravé Slovesnké mesto", dalo by sa povedať Išli sme tam kuknúť Maticu Slovenskú a Národný cintorín, a šli sme do divadla... no a to bola teda pecka Čakala by som, že divadelné predstavenie s názvom Štúrovci bude nejaká pekná nuda, ale neschádzalo mi to z mysle až do večera. O Štúrovi (to bol taký chlapík čo uzákonil slovenčinu a teraz ho máme na 500 korune http://www.nbs.sk/MENA/BANKOVKY/PICTURES/500L.JPG) som sa už napočúvala dosť, a teraz som mala ísť na divadlo o ňom... ibaže... ono to vôbec nebolo o Štúrovi... ono to bolo o generálke koncertu kapely s názvom... Štúrovci. Keby to videl nejaký ne-slovák, absolútne tomu nepochopí. Členovia kapely Ľudo, Andrej, Jano a Samo spolu s kamošom Tonom (z predpotopnej kapely Bernolákovci) a vokalistkami Marínou a Adelou si proste nacvičujú koncert, kde spievajú prapodivné songy (s názvami ako Orol, Kráľová hoľa, alebo Mor ho!) a pomedzi to majú krátke výstupy, ako napríklad Adela vyznáva lásku Ľudovi a on jej zlomí srdce... Proste, pre niekoho, kto sa o Štúrovcoch neučí od základnej školy by bol zmysel toho príbehu takmer nulový. Ale čo bola vážne úchvatná vec, tak to bolo to, že asi 3/4 z výstupu herci prespievali popri hraní na nástroje... samozrejme naživo. Na mňa to desne, desne zapôsobilo. Nemohla som sa z toho spamätať celý deň. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich | |
| |
|
| |
| Filmy, seríály a vše kolem nich | |
|