Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Filmy, seríály a vše kolem nich

Goto down 
+10
ZikyOrias
Nicole
smilie911
Bebe_95
Luisa
KontraIda
-pipa-
Leia Skywalker
Luana
Me-myska
14 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next
AutorZpráva
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

Poeet p?íspivku : 436
Registration date : 24. 11. 07

Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty12.01.08 15:55

ŠKÓÓÓDA...zase není žádný horor u kterého bych se bála Já nic, já muzikant asi ho nenajdu Tleskám!
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty12.01.08 17:32

Ale viděla jsi Proroctví z Temnot? Brácha se u žádného hororu pořádně nebál, ale u toho traileru.... Ehm... to je čeho se bát Vypouštím dušičku
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

Poeet p?íspivku : 217
Registration date : 15. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty19.01.08 22:32

Leia: Proroctví z Temnot, je solidní jak prase. Mrtě jsem ten film koumal když jsem ho viděl poprvé, ale děsivý mi moc nepřišel. Spíš psychologický ...

... jestli se chceš bát podívej se ve dvě v noci na "30 Days of Night". Díval jsem se na to tak nějak touhle dobou, ale nechápal jsem - po strašně dlouhé době pořadný upirský film, kde upíři skutečně nahánějí hrůzu. Doporučuju všem co se radi boji. btw Jestli to zkouknete tak pozdě, tak dělejte na PC ještě tak cca 1hod. něco a mějte přitom rožlo, nebo uvidíte všude bílé tesáky až zhasnete Směji se
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty19.01.08 23:53

No, je to podle úhlu z jakého se na to díváš. Psychologický sice byl, ale myslím, že to bylo děsivé už jen představou, že se to někde dělo.
A já rozhodně horory nemusím a proti hrůzám ve filmu rozhodně nejsem imuníí Zvracím

A co, viděl si Iluzionistu?
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty20.01.08 0:49

Leia: Neviděl, nemusí to být špatné, ale mě většinou takové filmy nebaví. Já taky nejsem moc na horrory, většinou je to jenom o tom jak někdo někoho rozkrájí jak máslo, žádný příběh, umělé násilí - to mě neba. Ale tohle je jiné, líbil sem i ten nápad, že upíři přistanou nějakou lodí přesně den, kdy má být na Aljašce měsíc noc. No a neskutečně tam jaktují ty lidi za jednu noc a celý film je o hrstce přeživší co se snaží přečkat. Prostě strašidelní upříři žádní upíři v latexu s bouchačkama v ruce (viz. Underworld, Blade atd.) tyhle sračky fakt nemusím.
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty20.01.08 12:13

Taky že ano, já takové filmy taky nesnáším Zvracím
Ale vždyť víš, že jsem odpovídala Niki, že to není horor! Ani v neejmenším!! Má to úžasný příběh a skvělou milostnou zápletku. Tedy takovou, kde se všichni nepodvádí, ale jen o dvou lidech, kteří se s pomocí Eisenheimových iluzí zase mohou spolu šťastně žít.
Opravdu to doporučuju Dávám ti dar
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty20.01.08 12:59

Leia: Mě takový filmy moc neberou - já nějak přes ty romantické filmy vůbec nejsem, já bych si to ve většině filmů odpustil nejradši Lol. Já jsem teďka viděl celou Bourne Trilogii (Bourne Identity, Bourne Supremacy, Bourne Ultimatum) a strašně mě to chytlo - hodně se mi to líbilo, fakt něco přesně pro mě a to si myslím, že by zas asi tebe nebavilo. Lol
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty20.01.08 13:14

Ale jo, viděla jsem myslím 2. Taky jsem třeba viděla Bratrstvo Neohrožených, můj oblíbenej seriál! Zamilovanost
Takže já mám ráda spoustu žánrů : Mission Impossible apod Lol
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty20.01.08 13:19

Leia: Mission Imposible je pěkná hovadina teda. Směji se

Tobě se líbí Bratrstvo jo ? Tak to teda, čumím skvělej seriál ten se mi taky strašně mrtě líbí. Srdce
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty20.01.08 15:36

Mě se Mission Impossible nelíbí jen dvojka a trojku jsem neviděla, ale jedničku mám ráda mocinky!

Ale Bratrstvo je nesrovnatelné! Samozřejmě jiný žánr, ale ten seriál miluju. Hlavně jsem si maximálně oblíbila Ronalda Speirse Já nic, já muzikant Se stane že Lol Ale fakt skkvělý. Můj nejoblíbenější díl byl asi o Liptonovi : 7 díl a další taky předešlej 6. : s Rouem. Ale ráda si pouštím celou sadu. Skvělá hudba, herci a výborné spracování Oblizuji se
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty20.01.08 16:03

Leia: To byl frajer, jak běžel s tou zprávou přes to město mezi náckama a nikdy z nich nechápal. Směji se Moje nejoblíbenější postava byl Major Richard D. Winters. Frajer, respekt k tomu to člověku.
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty20.01.08 16:15

Tak toho beru samozřejmě. Ten byl lepší než Speirs, myslím v charakteru. Speirse jsem měla vždy ráda jeho statečností a i se mi líbil. Ale Winters je jinej. Úžasnej velitel a muž s charakterem. Opravdu skvělý člověk.
Drsnej hošík byl Bill Guarnery Lol
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty20.01.08 16:21

Leia: jj charatkter, ale i statečnost a proto sem si ho vážil nejvíc - Guarnery ho sem neměl moc rád, ale míval skvělé hlášky: "Sedíme, prdele chladíme" Lol
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty20.01.08 16:30

Ale bylo od něj úžasné jak šel pro Joa Toye. To bylo opravdu statečné. No, chudák, taky přišel o nohu Jsem smutný
Já měla moc ráda Roa a Liptona. To musím říct. Ale brzy tady vyjmenuju všechny jména, jelikžo jich tam mám ráda dost Služebníček

Ale Dike Nadávám!!! Nadávám!!! Nadávám!!! Nadávám!!!
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty20.01.08 16:36

Všichni to byli frajeři a hrdinové, jo jo do dnes se 101st Airborne Divison cení jako jedna z nejlepšcíh divizí US ARMY.
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty22.01.08 17:23

Vnútorný monológ : Tie Čarodějky sú síce super, ale zaujímalo by ma, prečo mi tu sakra nejde zvuk ... ? No škoda, ale už sa mi to raz stalo, tak ma to až tak neprekvapuje, fakt škoda, že mi ten zvuk nejde ... dadadadadadada ... počkať - ja NEMÁM zapnuté repráky ??? Mám záchvat smíchu!
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty23.01.08 18:30

FUTURAMA

Nejlepší seriál jaký jsem kdy viděl. Tenhel seriál mi zvedne náladu i v těch nejtěžších životních chvílích a donutí mě se smát. Dokonce jsem se mezi hlavními postavami našel. Takže to ukončím jednou velmi často použivanou hláškou seriálu: Bite my shine metal ass, suckers Lol

Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Futurama
Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Futurama-2
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

Poeet p?íspivku : 402
Registration date : 29. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty23.01.08 18:42

to jsme teda neviděla ale mohlo by to být zajímavé
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

Poeet p?íspivku : 436
Registration date : 24. 11. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty23.01.08 19:09

JJ něco jako simpsnovi
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty23.01.08 19:19

Nikca01 napsal:
JJ něco jako simpsnovi
věříš že mě to taky napadlo??
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty23.01.08 19:28

jj od stejných tvůrců Matt Groening a David X. Cohen, akorát se v ČR nikdy nevysílal a pro mě je lepší, i když Simpsni jsou taky boží.
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty23.01.08 20:50

tak to jo může to být dobré
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty23.01.08 21:30

Super, Lu sem psala o NCIS, tak jsem se koukla na Nově na pár dílů. A teď je ze mě závislák a sleduju to samozřejmě každý den Chichotám se Dávají to hned po Čarodějkách, takže se na to ani nedá zapomenout Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty23.01.08 21:33

Nicole: Ty se na to díváš na NCIS jo ? To bych teda do tebe neřekl Lol, já se na to dívám jenom teď když sem nemocný a to jenom, protože v TV zrovna nic jiného není a nudím se. Někdy celkem dobrý díl, ale většinou je to nuda je to od stejného tvůrce seriálu JAG.
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty23.01.08 21:35

Když já mám ráda toho hlavního herce Směji se Ale na JAG jsem teda nikdy nekoukala.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 14 Empty

Návrat nahoru Goto down

Filmy, seríály a vše kolem nich
Strana 14 z 18Jdi na stránku : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: Ostatní :: Debata-
Přejdi na: