Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Filmy, seríály a vše kolem nich

Goto down 
+10
ZikyOrias
Nicole
smilie911
Bebe_95
Luisa
KontraIda
-pipa-
Leia Skywalker
Luana
Me-myska
14 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18  Next
AutorZpráva
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

Poeet p?íspivku : 436
Registration date : 24. 11. 07

Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty04.01.08 18:17

smilie911 napsal:
Nikca01 napsal:
Tak to máš hustýho bráchu. Viděl někdo strašidelný dům? Oblizuji se
To bylo to,jak tam byli duši těch doktorů a přežila jen blondýnka s slaďoučkým černochem??? Jestli jo,potom jsem to viděla a bylo to vážně dobrý..jestli ne tak jsem to asi neviděla Já nic, já muzikant
Přesně. Pak je ještě komedie s Ediem Murphym Oblizuji se
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty04.01.08 19:50

Nicole napsal:
Jo aha, v překladu Námořní vyšetřovací služba. Podle toho herce už vím o co jde, i když jsem si to myslela už předtím.

Vďaka tomu prekladu si to v programe nikdy nevšimnem Já nic, já muzikant Chichotám se Mám to skôr zafixované pod tou skratkou Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty04.01.08 20:57

a ozaj úpoeráva tu niekto alebo pozerával zúfalé manželky? bomba seriál Oblizuji se
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
smilie911
Autorita
smilie911

Poeet p?íspivku : 366
Registration date : 15. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty04.01.08 21:29

Nicole napsal:
Já koukala na kriminálku Las Vegas, když ji dávali před zprávami, teď většinou zapomínám. Pak koukám na Dr. House, ten je skvělý. Škoda, že ho dávají jen v pondělí a tak pozdě. Usmívám se
Před správami jsem to stíhala jen když jsem byla nemocná Chichotám se (říkám, jsem na kriminálky ulítká Směji se ) Dr.House na toho jsem zapomněla,taky dobrej seriál...i když většinou jsou tam dost nechutný nemoci Lol A navíc stíhám taky jen když marodím páč v tenhle čas jsem většinou v hale na voleybalu... Mrzí mě to Směji se Perfektní!
Návrat nahoru Goto down
http://www.origisis.blog.cz
smilie911
Autorita
smilie911

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty04.01.08 21:34

-pipa- napsal:
a ozaj úpoeráva tu niekto alebo pozerával zúfalé manželky? bomba seriál Oblizuji se
Já viděla jeden díl a byla z toho tak zmatená že už jsem radši na žádnej nekoukala.. Směji se ale nepopírám že to může být ok...
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty04.01.08 21:41

Manželky? Jásám!! Ty jsem milovala, doufám, že budou další díly Služebníček
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty05.01.08 14:20

Manželky se mi taky docela líbily, škoda, že už je nedávaj. Jinak číslo jedna ze současných seriálů je pro mě asi Doktor House, i když co jsem slyšela je to po odborný stránce blbost. Když to jde, koukám ještě na MASH, který znám skoro nazpaměť, ale vždycky mě pobaví. Z detektivek mě nejvíc bere Colombo, kriminálky jsem kdysi dávno sledovala...
Návrat nahoru Goto down
smilie911
Autorita
smilie911

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty05.01.08 16:20

KontraIda napsal:
Z detektivek mě nejvíc bere Colombo, kriminálky jsem kdysi dávno sledovala...
Colombo??? To si děláš srandu Směji se Směji se to sleduje má babička.. nic proti.. Směji se
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty05.01.08 16:53

Promiň, ale já mám Colomba taky ráda a i moje mamka a není babička. A tak stejně mám hrozně ráda Hercula Poirota Lol
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
smilie911
Autorita
smilie911

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty05.01.08 17:30

Ok..přestávám urážet Colomba. Směji se
Ale H.Poirot je někdy taky dobrý,s tím souhlasím,sleduju to když marodím..dávaj to kolem půl dvanáctý...
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty05.01.08 17:34

Jo, to dávaj ty kratší dílky. Jinak to dávaj ve čtvrtek večer. Hrozně rádi se na to díváme s rodičema. Teď byla ta plavba na Nilu, skvělej díl Máš to za jedna!
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty05.01.08 18:09

KontraIda napsal:
Manželky se mi taky docela líbily, škoda, že už je nedávaj. Jinak číslo jedna ze současných seriálů je pro mě asi Doktor House, i když co jsem slyšela je to po odborný stránce blbost. Když to jde, koukám ještě na MASH, který znám skoro nazpaměť, ale vždycky mě pobaví. Z detektivek mě nejvíc bere Colombo, kriminálky jsem kdysi dávno sledovala...

Ahhh .. MASH som celý videla asi 3 krát, tiež to už poznám skoro naspamäť, ale ešte nie tak dobre ako Simpsonovcov. Pri ňom aspoň spamäti neurčím podľa názvu, o čo v dieli pôjde Lol
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty05.01.08 18:10

Já koukám většinou na Hallmark, kde dávají ty detektivky a toho doktora Martina,Médium(horor) a ty dvojčata, jak tý jedné se zabije malý brejlatý chlapeček(Dejvid) Jsem frajer Sice ty dvojčata opakují, ale pro nudu Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty05.01.08 18:37

Colombo je týpek Usmívám se Taky jsem koukala na To je vražda, napsala. Mám taky ráda detektivky. Na Hercula nekoukám, není mi sympatický ten herec Chichotám se Ale nějaké knížky od Agathy Christie jsem četla.
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty05.01.08 18:48

Dnes som strávila polovicu dňa pred telkou Protestuji A to som pôvodne ani nechcela. Proste som sa začala dívať a ... a ... a 4 hodiny fuč !
Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Ptaci
Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 8614715
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

Poeet p?íspivku : 402
Registration date : 29. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty05.01.08 18:50

mno já na tom byla podobně brácha šel s tatkou makat a teliza a pociiik byl můj Jásám!!
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty05.01.08 19:49

smilie911 napsal:
KontraIda napsal:
Z detektivek mě nejvíc bere Colombo, kriminálky jsem kdysi dávno sledovala...
Colombo??? To si děláš srandu Směji se Směji se to sleduje má babička.. nic proti.. Směji se
To pak má tvoje babička dobrý vkus. Jsem uražen Směji se Nechápu, co je špatnýho na to, že se mně líbí stejnej seriál jako tvý babičce.

Lu, tak moc se mi to taky nedaří, ale vždycky stačí pár vteřin a už vim, o co de. Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty05.01.08 19:55

Já z Columba nemůžu. Viděli jste ten dílek jak tu ženskou(zpěvačku) zabili na té lodi a on říkal člun? A ten poddůstojním ho pořád opravoval, že je to loď...a ze začátku jak počřád říká moje manželka tho a tho...a žádnou manželku jsem u něj nikdy neviděla Protestuji
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty05.01.08 20:01

Ono keby tam bol ten názov vždy uvedený, tak by som si rýchlo zvykla Lol
Inak najradšej mám nepochybne tie diely, keď tam ešte nebol B.J. Síce aj potom sa nájdu niektoré fajnovky (napríklad naposledy ma zase neskutočne pobavil ten diel, kde Sidney písal list Sigmundovi Freudovi Opravdu zábavné!), ale mám taký pocit, že to už nie je ono. Zvlášť, keď tam z pôvodnej zostavy skoro nikto nezostane, a Klinger sa začne správať normálne To se mi hnusí! Vtipy síce sú, ale ono to už nie je.

EDIT : Ty vole. Ja napíšem post a on zatiaľ pribudne jeden predomňa a jeden dokonca po mne.

Naposledy upravil dne 05.01.08 20:01, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty05.01.08 20:01

To je právě to. On je to tak trochu ňouma. Usmívám se Téměř dokonalý vyšetřovatelé mě už trochu nudí.
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

To je ten vtip, on ji za celý seriál neukázal ani jednou, ale vždycky o ní hodně mluvil Usmívám se Lol Člověka to vždy dostalo Lol
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty05.01.08 23:17

JJ...doufám, že někdy ukážou tu jeho "vymyšlenou" manželku Tleskám!
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty11.01.08 17:46

Znáte Iluzionistu?
Ten film mě včera naprosto uchvátil! Ale podle popisů je nic moc, to byste museli vidět no. Ale roozhodně doporučuji Zamilovanost

Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Iluzionistavq7
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty11.01.08 20:13

Horor? Mám záchvat smíchu! Thak to phak jo mno...ještě u žádného jsem se nebála...zkusím se poptat, kde by to mohli mít! Tleskám!
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty11.01.08 23:43

Niki Mám záchvat smíchu! To není horor Mám záchvat smíchu! Musím tě zklamat. Je to jen takové záhadné, zároveň milostné... Skvělé hudba a děj.
Opravdu skvělé, ale horor to rozhodně není Jsem králem Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 13 Empty

Návrat nahoru Goto down

Filmy, seríály a vše kolem nich
Strana 13 z 18Jdi na stránku : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: Ostatní :: Debata-
Přejdi na: