Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Zajímavé události

Goto down 
+7
smilie911
Nicole
KontraIda
Luana
-pipa-
Me-myska
Leia Skywalker
11 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

Líbí se vám tento nápad?
1. Ano, skvělé
Zajímavé události - Stránka 13 Default182%Zajímavé události - Stránka 13 Vote_rcap
 82% [ 9 ]
2. Nevadí mi
Zajímavé události - Stránka 13 Default19%Zajímavé události - Stránka 13 Vote_rcap
 9% [ 1 ]
3. Je to divný
Zajímavé události - Stránka 13 Default10%Zajímavé události - Stránka 13 Vote_rcap
 0% [ 0 ]
4. Hrůza
Zajímavé události - Stránka 13 Default19%Zajímavé události - Stránka 13 Vote_rcap
 9% [ 1 ]
Celkem hlasů : 11

AutorZpráva
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

Poeet p?íspivku : 436
Registration date : 24. 11. 07

Zajímavé události - Stránka 13 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty11.01.08 21:59

Věděli jste, že Olivia ve veronově umřela a byla těhotná?
Já jsem to zjistila, když jsem ji obživla a s ní i jejího manžela. Ale oba dva nemají nic ve vzpomínkách. Ani, že mají dva kluky ani milování ani svatbu ani, kdo kdy umřel nic. Ani se neznají, ale mají se v rodině.
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot2da007fcf493e94sn9

Když jsem je dala milovat se, zjitila jsem, že tam mají i interakce pokusit se o dítě, ale ona je těhotná. Tudíž byla těhotná znovu.
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot2da007fc5493edepv7

Narodil se kluk!Takže Romeo a Mercuito měli mít sourozence brášku.
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot2da007fcd493ee4tu2

Antonio však svou polovičku se kterou má dvojčata Berenicku a ....(mno teď mi vypadl) prostě neměl v úmrtích, takže ji nemohl vzkřísit. A překvapilo mě, že ani Olivia s manžílkem ji neměli v přátelích.
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot2da007fc3493ee7ly2

V tom hra spadla a Olivia se svým manželem zase odešli a hra byla neuložena...tím končí svět Montyů

Neuvěřitelné...
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty11.01.08 23:40

Ach, to máš pech.
Ale rozhodně nesmírně zajímavé Neuvěřitelné... Služebníček
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty13.01.08 18:40

Deník Angeliny Tickersové

Ehm... Ahoj
No, je možné, že už jste o mě slyšeli. Jmenuji se Angelina Tickersová a před týdnem jsem se přistěhovala do The Valley. Nádherné místo...

Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot9494b394b4964cdoh3

Odešla jsem z rodiny už před rokem, ale myslím, že jsem nezačala nejlépe. Moc se nedařilo a tak jsem se rozhodla začít znovu od začátku.
Bydlím v malebném domečku blízko lesíka. Je to neupravená dřevěná chatička, ale já mám v úmyslu si tu udělat útulné sídlo. Chvilku to však potrvá.
Ale což, umím žít ve skromnosti a s prácí příjdou koláče :

Zajímavé události - Stránka 13 60347866th8

Zajímavé události - Stránka 13 19414501mu9

Zajímavé události - Stránka 13 43162146kr7

Hned první den co jsem přijela jsem si hledala práci. Chci být učitelkou. Avšak nemají v tuto dobu místo, ale je možné, že se brzy uvolní třída po paní co má být brzy v důchodu. Napsala jsem tedy aspoň vyplněný formulář...

Zajímavé události - Stránka 13 12xj7

......
....
.....
Něco o mě?
Ráda čtu a mám dobrou vizitku z vysoké -

Zajímavé události - Stránka 13 98630997xu0

Jsem velmi čistotná

Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot9494b3949495dafdg2

Miluji děti a ráda se s nimi seznamuji

Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot9494b3941495d8dmy4

Též ráda poznávám nové lidi, i když jsem tedy hodně plachá. Ale když mi ta druhá polovička pomáhá (psychicky) dokážu být dobrou přítelkyní.

Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot9494b3943495deayb2

Zajímavé události - Stránka 13 11im1

Například jsme si padli do oka se sousedkou Gitkou Kouksovou

Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot9494b3941496335og0

Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot9494b3947496338gq3

Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot9494b394149633bge2

No, ale když je někdo neobyčejně nepříjemný a zlý, dokážu to dát značně najevo, toho se nebojím

Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot9494b394b4964d4vp4

Mým vášnivým koníčkem, který mi opravdu jde je vaření

Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot9494b394b49643bjl3

A pravým opakem zase rybaření

Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot9494b394d496471al4

Co dalšího obdivuji? Třeba zimu, i když zimní sporty, na těch musím makat

Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot9494b3947495e5bou7

Zajímavé události - Stránka 13 14he5

A dále také sukně, kalhoty nosím dost nerada, ale může se stát, že si je na nějaký časoblíbím. Ale šaty či sukně vyhrávají na plné čáře.
(Hrozně se mi líbí jak kroutí tím zadkem Mám záchvat smíchu! )

Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot9494b394d496466we6

A v nepioslední řadě to u mě vyhrávají zvířata. Jedno jaké. Tučňáci, psi nebo kočky, ptáci či křečci... je to jedno, rozumím jim.

Zajímavé události - Stránka 13 10nk7

A momentálně jednu vlastním, tedy jednoho.
Je mi ctí vám představit malého Alíčka. Je miloučký a zrovna narozený. Má týden.

Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot9494b394d496505td6

Zatím se mějte pěkně a těším se na příště pane Listíku (deníčku)

A můžu vám říct, že se s ní hrozně dobře hraje Neuvěřitelné... Zamilovanost
Netušila jsem, že se to někdy může tolik lišit. Pořád mi neodporuji, nikde se nezastavuje, má skvělé názory a zájmy a velmi rychle se učí a přátelí s lidmi.
Nevím čím to je, ale je skvělá :))
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty13.01.08 19:37

Nu... co k tomu dodat... prostě krásná simka Oblizuji se moc se mi líbí její oblečení s džískou a bílou sukýnkou Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty27.01.08 22:57

Tak jsem si pohrála s rodinkou Snílků a nemohla jsem vydržet ty jejich smutné pohledy ze smrti jejich příbuzné(matky,manželky) a tak jsem jim ji vrátila zpět no a to víte:
Manžílek měl radost a i jeho manželka..

Zajímavé události - Stránka 13 Snapshotedae8d7774a89dbbc7

"Ma-ma-mi? Co..tady--ty--děláš?"vykoktal ze sebe Ondřej.
"Čekám tu na tebe, zlatíčko moje!"vykřikla a nemohla se nabažit jeho tváře..jak se změnil. Trošku ji ukápla slza..né trošku hodně..i Ondrovi!

Zajímavé události - Stránka 13 Snapshotedae8d7754a89e5uq7

"Tolik jsi mi chyběla...jak..je to možné?"podíval se.
"To tatínek..dělal výzkum a zavolal smrtce, která mě obživla!"musela si ho obejmout a přičichnout, jak si vede.

**VEČER**
"Miláčku, musím ti poděkovat za ten vázkum. Moc to pro mě znamená!"poděkovala už dnes aspoň po tisící.
"Ale lásko, vždyť můžeš být ráda za to, že jsi tu..a už neděkuj!"zamítl.

Zajímavé události - Stránka 13 Snapshotedae8d7714a8a0auw9

"Je to má práce a povinnost..ale teď mám jen jednu povinnost a ta je mocky sladká!"ušklíbl se a šibalsky na ní mrkl. Darleen pochopila..

Zajímavé události - Stránka 13 Snapshotedae8d7794a8a0bds9

** za 9 měsíců**
"Mami..jsem tak rád, že budeme mít dalšího přírustka. Těším se!"radoval se nad matky bříškem.
"Ale Ondro, však nejsi sám, kdo se na něj těší!"zasmála se.

Zajímavé události - Stránka 13 Snapshotedae8d7794a8a2aeg7

**Malé mimčo na světě**

Zajímavé události - Stránka 13 Snapshotedae8d77b4a8a34fw2

"Je to holka! Halóó..Ondro! Davide!"zakřičela po celým domě Darleen.
"Bude to Carolin!"polechtala malou na bříšku.
Kluci z ní měli ohromnou radost a Ondra byl štěstím bez sebe, že má ségru a bude jí moct mučit. (Ehm...trochu jsem odjela od tématu Mám záchvat smíchu! )
Malá rostla jako z vody a bylo to klidné batole a později zdatná dívka s očima jak vietnamec!

Zajímavé události - Stránka 13 Snapshotedae8d7774a8ed9wf4
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshotedae8d7754a8f31iz0

**O další rok**
"Jé-klucí! Hej vy dva, co se pořád cpete..budete tlustý..koukejte jako já!"ukázala nevěřícně na své břicho. Už zase...

Zajímavé události - Stránka 13 Snapshotedae8d7794a8f74lk8

**Doba 4 měsíců uplynula jako voda**
"Jůů..paráda. Nechcete mít ještě dvě děti?"zašprýmoval Ondřej (Který na té fotce není páč se tam nevešel. Ten kluk je z rodu Švorcových jedno těch dvojčat) a otec mu hned vrazil pohlavek.
"Sklidni mladej! Koukej zase holka!"ukázal.
"Ach no tak klucí..chcete aby to byla Erica?"zeptala se.
"Jasně..když bude další kluk!"neodpustil si Ondra další vtípek.
Táta ho sjel zase nasupeným pohledem.
"Už jsem sticha!"přiložil prst na své ústa a zkoumavě se zadíval na svou další sestru.
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshotedae8d7794a8f83sa8

Erica vypadá lépe než Carolin, ale oči mají pořád po otci.(Vietnamec)
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshotedae8d77d4a8f8bmp9

Thak to by zatím bylo vše z rodiny Snílků
Ps:Omlouvám se za ty zdi dole!
Obdivuji tě!
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty28.01.08 15:29

Chi, to sem ještě nezkoušela, oživit sima... ale koukam, že mamka neotálela a rozšířila se rodinka =)) pěkný
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty28.01.08 19:28

Me-myska napsal:
Chi, to sem ještě nezkoušela, oživit sima... ale koukam, že mamka neotálela a rozšířila se rodinka =)) pěkný
Tak to by jsi měla vyzkoušet...neměla jsem náladu tak jsem použila cheat unlockcareerRewards a koupila oživonomitron.
Stojí to vážně za to Souhlasím Díky
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty28.01.08 22:23

Máš to moc dobře napsaný Směji se Jsem přečetla hned. Jinak já jsem také nezkoušela oživovat, ale musí to být zajímavé Máš to za jedna! A Erica je moc kouzelná Tleskám!
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty28.01.08 22:49

Náhodou, mne sa tie dievčatá dosť páčia, obe Směji se Tie oči vôbec nie sú zlé Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty28.01.08 23:01

Mě tak nevadí Srdce
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty29.01.08 20:27

Oki díky..jen pro informaci nejsou to dvojčata..ale nic se neděje každý se splete.. Líbám tě!!
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty29.01.08 20:46

Kdo řekl něco o dvojčatech? Luanka říká Dievčata - děvčata Souhlasím
Ale to nevadí, každý se splete Líbám tě!! Směji se
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty29.01.08 23:23

Leia napsal:
Kdo řekl něco o dvojčatech? Luanka říká Dievčata - děvčata Souhlasím
Ale to nevadí, každý se splete Líbám tě!! Směji se
Hééj-pardon. Špatně dneska čtu. Vím, co znamená dievčata větší potupnost jsem dneska neměla. Však jsem čechoslovák..zrovna jsme se o tom bavily na debatě ne?! Jsem frajer
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Poeet p?íspivku : 292
Registration date : 02. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty30.01.08 18:26

Obě byli suprový. Tleskám! Moc se mi líbili.
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty31.01.08 23:30

Luana uvádza : C. & D. Andersen
Alebo krátke príhody zo života C a D-generácií rodiny Andersenovcov.

Corrinino hľadanie Lásky.
Časť 1/2

V ten večer snežilo.
Biele chumáčiky snehu pomaly padali na zem, a skrz holé konáre stromov prefukoval chladný vietor. V tom nebeskom tichu sa tráva sfarbila do biela, a cez okná domov vyzerali potajomky von detské tváričky. Ich majitelia už mali dávno spať, no až na chlapca menom Cormag, z toho najväčšieho domu v susedstve, si nikto z nich pokáranie nevypočul.
Bolo to už dávno po západe slnka, keď Charles Anderson vyšiel von, aby odhádzal bielu hmotu z chodníka skôr, než bude neskoro. Občas sa pri práci zastavil, oprel sa o ťažkú lopatu a započúval do zvukov noci. Vietor, ktorý spieval svoju studenú pieseň, vŕzganie šindľov na ich chatrnej streche, občasné vitie pouličných psov niekde v diaľke. Stačilo len pár minút, aby sa do tejto zimnej noci navždy zamiloval.
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot9435d9f1d4a4f84fr3
Ich staručký pes ho po celý čas, ako sa s námahou oháňal lopatou, sústredene pozoroval. Bolo to ich milované zvieratko rasy pouličná zmeska, s príznačným menom Tulák. Keď Charles videl jeho smutné oči, neubránil sa myšlienke, že si nimi už dlho nepožie.
,,Nechcel by ísť spať dnu, hm ?" vyslovil jeho smerom lákavú ponuku. Tulák, už takmer hluchý a slepý nereagoval. Pomyslel si teda, že nechá vchodové dvere len privreté, a ak bude Tulák mrznúť, môže sa prísť zohriať.
Práca bola ako tak hotová a Charles sa mohol vrátiť dnu. Namieril si to zadným vchodom, ktorý ústil priamo do obývačky. Dnes tu sestra Corrine oslávila svoje narodeniny, a vo vzduchu sa vznášala vôňa jeho darčeka - pečeného homára. Ani on, ani Corrine, a ani ich brat Casper si na drahé darčeky nepotrpeli. Nrozdiel od bratrancov a sesterníc si žili skromne, a teraz, keď aj peniaze mali, nebolo ich vlastne na čo míňať.
Charles zo seba zhodil starú bundu a poctivo ju zavesil na vešiak. Potom nakukol do spálne. Na dvoch modrých posteliach odfukovali jeho súrodenci. Casper, rozvalený na mäkkom matraci, a Corrine, čerstvo dospelá, schúlená ako mačiatko. Obaja museli byť unavení, a hoci bol tiež, nechcel ich z postelí vyháňať. Vrátil sa teda späť do obývačky, a zložil sa na gauč.
Niekoľko minút hľadel do stropu. Vietor trochu zosilnel a narážal do ich chalúpky, až sa tenké steny chveli a strecha vŕzgala. Bola mu z tých zvukov zima, a tak cez seba prehodil vlnenú deku a krátko na to zaspal.
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot9435d9f1b4a4f89wj4
Bola to práve sestra Corrine, kto ho vyrušil zo studených snov. Jemne ním zatriasla a šepla mu, nech si ide ľahnúť do jej prázdnej postele. Charles vďačne súhlasil, a Corrine sa zložila na jeho miesto. No nechcela spať. Proste tam len tak ležala, počúvala zavýjanie vetra a premýšľala. Nezažala ani len svetlo.
Ubehla hodina.
Ako by sa s príchodom nového dňa skuvíňanie vetra trochu zmiernilo. Corrine sa prekotúľala hlavou ku oknu a videla, že na obzore už tma trochu redne. Jej prvé ráno v živote dospelej.
,,Corrie ?"
Chlapcov hlas bol váhavý, ako by sa sestra zmenila na niekoho cudzieho. Ako by od včerajšieho večera bola pre Caspera a Charlesa niekto iný - niekto, kto už nikdy nebude, ako oni.
Corrine sa na brata usmiala. Casper tiež zdvihol kútiky pier, ale nič viac. Bez ďalších slov prešiel ľahkými krokmi ku svojmu plátnu a otočený chrbtom ku nej pokračoval tam, kde predchádzajúci večer skončil. Corrine vstala z gauča a podišla ku nemu. Cítila, ako sa zháčil. A to ešte pred niekoľkými hodinami sa spolu smiali na tom, ako nešikovne Charles chytá do ruky štetec. Včerajším večerom medzi ňou a súrodencami vyrástla stena. Koľko bude trvať, až ju jeden z nich prelezie ?
Hoc bolo ešte skoro ráno, dnu vošiel ďalší člen rodiny. Najprv položil svoj tanier s prihriatou večerou na doodieraný stôl, a potom nechal svoju - už dospelú, no stále jeho - dcérku, aby ho zľahka pobozkala na líce.
,,Tak aká bola prvá dospelá noc ?" zašomral, no s obrovskou láskou. Joe Carr-Andersen miloval svoje deti viac, ako ktokoľvek iný v celom susedstve.
,,Studená," priznala s predstieranou veselosťou.
Joe si sadol za stôl a Corrine zatiaľ stihla zabehnúť do kuchyne pre vlastné raňajky. Až sa vracala začula, ako sa jej otec a brat Casper potichu rozprávajú. No len čo vošla dnu, rozhovor umĺkol. Casper sa vrátil ku maľovaniu a Joe sa pustil do jedla.
,,Teraz, keď si dospelá, budeš iste chcieť odísť," prihovoril sa jej.
,,Áno. Ale rada by som tu ostala, aspoň načas."
Joe spokojne zahmkal. Dobre vedel, že Corrine doma už držať nemôže, no bolelo ho, keď si pomyslel na jej odchod. Vychovával ju od maličkého bábätka, a teraz pri ňom sedela dospelá, pripravená do samostatného života.
Zajímavé události - Stránka 13 03gb3
Chápala to aj Corrine. Chcela odísť, no svojim odchodom by spôsobila rodičom bolesť. To jediné ju doma držalo. Premýšľala o tom celú noc, no ani po rannej sprche nenašla žiadne východisko.

Na matku narazila krátko po tom, ako vyšla z kúpeľne, osviežená ľadovou vodou. Barbara bola na prvý pohľad nervózna a snažila sa to skryť. Prešľapovala z nohy na nohu, a dolnú peru mala dohryzenú až do krvi.
,,Mama, ja nechcem odísť hneď dnes," vyhŕkla Corrine skôr, ako stihla niečo povedať. Oči jej matky boli plné sĺz, a vyhýbali sa jej pohľadu. Namiesto toho hľadeli na obraz ich domu, ktorý Corrine pred tromi rokmi namaľovala. Na pätnásť ročnú školáčku to bol prekrásny výkon, a Barbara ho hrdo zavesila sem. ,,Ja vás ... nechcem opustiť. Už sme sa o tom rozprávali. Veď ostanem tu."
,,Ale do kedy ?" Hlások Barbary Andersenovej bol tenký, a na pokraji prepuknutia v plač.
,,Do svadby. Sľubujem, že aspoň do svadby, a možno aj potom."
Barbara trochu pookriala. Corrine ju pobozkala na líce, a vyhýbajúc sa pohľadom jej, i otcovi, zamierila niekam preč.
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot9435d9f154a4f9fzq4
To popoludnie potom trávila Corrine pozeraním televízie. Netrvalo dlho, a prisadol si ku nej jej otec, naoko zahĺbený do hrubej knihy.
,,Koho by si si chcela vziať, Corrine ?" oslovil ju priamo.
,,Neviem. Netuším."
,,Ale to je zle. Si dospelá. Mala by si sa vydať čo najskôr."
,,Prečo ?"
,,Lebo nie je dobré ostávať slobodná. Žena, ktorá sa nezamiluje do troch rokov od toho, ako dospela, ostane potom celý život prekliata slobodou."
Corrine so sebou trhla. ,,To nie je pravda, otec. Vymýšľaš si."
,,Nie, nie. Je to tradícia. Musíš sa vydať do troch rokov. Musíš sa do niekoho zamilovať. Inak to všetko nestihneš."
,,Čo všetko nestihnem ?"
Ale Joe mlčal, ako by s niečim podobným mal svoje vlastné skúsenosti.
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot9435d9f134a4feeox4
,,Dobre, ako sa mám teda do troch rokov zamilovať ?" skúsila to po chvíľke. ,,Ako mám nájsť svoju Lásku ?"
,,Skúšaj to rôzne. Zavolaj známym. Skús chat, dohadzovačku, vyraz si do mesta ..."
Od svojho maliarskeho plátna sa otočil Casper. Corrine si ani nevšimla, že tam po celú dobu ich rozhovoru bol. ,,Postav sa na cestu a proste čakaj."
,,To práve nemôžeš," vyhlásila Corrinina matka, ktorá práve vošla do miestnosti. Očividne bolo jej rozhovor s otcom počuť ďaleko. ,,Musíš svoju Lásku hľadať, vyzerať na každom kroku. Tak to treba."
Barbara sa posadila a Joe jej ovinul ruku okolo ramien. ,,Mne moje hľadanie Lásky takmer nevyšlo. Pridlho som otáľala, a potom som nestihla všetko to, čo som chcela. Takmer to so mnou nedopadlo dobre." Joe si Barbaru privinul a nežne pobozkal. ,,Ale to nemôžeš pochopiť."
Mala pravdu. Corrine to nechápala.
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot9435d9f1f4a4ff5ic5
Ubehla nejaká doba, a Corrine stále Lásku nenašla.
Skúsila zavolať svojim kamarátom, no ani na jednom nespoznala príznaky Lásky. Pripojila sa na chat, no nespoznala na ňom nikoho nového. Dokonca skúsila aj dohadzovačku, no schôdzka skončila katastrofálne.
Napokon sa postavila na cestu a proste čakala.
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot9435d9f114a4fc2db7
,,Slečna Corrine," ozval sa za ňou hlas, príjemný a hlboký. S plamienkom nádeje v srdci sa otočila, no bol to len upratovač Remington. Plamienok zhasol. ,,Poďte dnu, zamrznete."
Prikývla. Remington ju nasledoval, a dokonca jej podržal dvere. Potom z obdialeč sledoval, ako vešia na stenu svoj kabát, a tvári sa pri tom tak, až by z toho jeden zaplakal.
,,Ste v poslednom čase nejaká strápená. Čo vám je ?"
,,Hľadali ste si už Lásku, Remington ?" povedala smutne.
,,Nie, ešte nie."
,,Tak potom nemôžete vedieť, čo robím."
Skleslosť, to bolo to správne slovo na opísanie Corrininých pocitov. Prešli už takmer dva roky, a ona sa stále nikam nedostala.
,,Nechcete mi o tom niečo povedať ?"
Corrine naňho uprela smutné oči. ,,Ak chcete, poďte si sadnúť ku stolu. Teda ak máte čas."
Remington čas mal. Džentlmensky jej odsunul stoličku a sám si pri tom prisadol.
,,Podľa rodičov si musím nájsť Lásku. A to rýchlo. Lebo inak niečo nestihnem. Neviem čo to nestihnem, ale bojím sa toho. Asi mi neporadíte, však ?"
,,Tak to bohužiaľ nie, slečna," zosmutnel. Ale potom položil svoju ruku na jej v geste, ktoré podľa neho znamenalo utešenie. ,,Ale ak chcete, tak vám pomôžem tú Lásku nejako nájsť, hm ?
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot9435d9f1d4a4fd9bp0
Corrine sa usmiala. Remington bol veľmi milý.
To si ešte nikdy nevšimla.
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty01.02.08 9:57

Moc pěkně napsaný Lu Tleskám! fotečky taky moc pěkný, jestlipak Corrin skončí s uklízečem...? Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty01.02.08 10:13

Toho znám, je hrozně milý... A vypadá to, že si toho všimla i Corrin Jsem frajer
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty01.02.08 20:42

Radím vám nehrát za Ottomany.
Dvojčata nejsou opatchovaná(jak víme. Já je taky neměla s Petrem Ottomanem, ale teď jsem je měla i bez patche)
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot547821b0d4af6e3zq3

Mno prostě zrůdy roku. Nevím, proč to maxis tak vyvedli..
Kluk Bill:
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot547821b0b4af6efhg5
Tohoto výrazu jsem se lekla..
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot547821b0b4af6faaw0

Holka Cloe:
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot547821b074af6f1no9
Děsný..
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot547821b054af6feiy7

Šárka po tom, co dostala jedničky na vízo a povyrostla raději následovala bratra na uni
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot547821b014af709fk9

Za nedlouho přišla od doktora zpráva, že budou mít dalšího potomka!
Taky, že jo..doufala jsem, že to nebude zrůda! Holka Nicol!!
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot547821b034af777qw8
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot547821b0d4af77faj4

Babičce se splnilo celoživotní přání, ale stáří dohnalo smrtku..
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot547821b0b4af7adls4

Samanta už absolutně nemohla..
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot547821b0b4af5a3kd8

A tak se musel starat otec..
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot547821b054af5e8ya9

A nestaral se vůbec špatně..(už do tý rodinky nikdy nevkročím..páč dneska neusnu)
Zajímavé události - Stránka 13 Snapshot547821b0b4af76bkt2
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty01.02.08 21:39

Niki promiň, měla jsi pravdu, tyhle delší příspěvky s fotkama asi opravdu také patří do Jakýkoliv fotek. Moc se omlouvám! Mrzí mě to Sem se to opravdu nehodí, tak všem říkám, aby sem dávali jen takové popsané a navazující události s mini příběhem.
A tobě Niki ještě jednou promiň Usmívám se
Ale když už tu jsou...
Strááášnéééé Neuvěřitelné... Neuvěřitelné... Neuvěřitelné... Nevím co dál dodat, prostě hrůza To se mi hnusí! Vypadaj jak Shrečí mimina a ty byly moc pěkné... Zrůdí miminka monster z hor Zešílel jsem..hech..
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty01.02.08 21:46

Dobrý pro příště už víme všichni.
Díky za koment..prostě hrůza
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty01.02.08 21:53

Ale přitom nejsou ti rodiče tak škaredí Neuvěřitelné... Ale skvělej příspěvek Směji se Tleskám!
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty01.02.08 22:39

Leia napsal:
Ale přitom nejsou ti rodiče tak škaredí Neuvěřitelné... Ale skvělej příspěvek Směji se Tleskám!
Nejsou mno..ptostě maxis genetika...díky Zamilovanost
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty02.02.08 10:32

Ehh, opravdu lituju Já nic, já muzikant nj... já vim proč nehrát jen za maxis Jsem jako anděl ještě se mi nestalo, aby se mi takový mimčo narodilo, všechny se mi zdáli naprosto rozkošný Usmívám se ale holt se stane no... s jinou rodinkou to už určo vyjde líp!! Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

Poeet p?íspivku : 402
Registration date : 29. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty02.02.08 20:20

teda to sou pěkné zrůdočky Jsem frajer pomoooc Neuvěřitelné...
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty23.02.08 13:50

Nové události v rodině Hájků...

Jistě si vzpomínáte na moje dva nový simíky... Lenku a Pavla Hájkovi... Usmívám se do rodiny nově přibyli kočička Lucy a kocourek Leo, viz fotky mazlíčků...

Ale život šel dál a Lenka s Pavlem si byli jistí, že určitě chtějí rozšířit svoji rodinu a tak neváhali... miminko na sebe nenechalo dlouho čekat... Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 13 Thotenstvua9
Za jedné bouřlivé noc (ano, opravdu byla bouřka Vííš?) na Lenku přišli porodní bolesti...
Zajímavé události - Stránka 13 Porodoi4
...Pavel se už na to malé velice těšil samozřejmě a jen sledoval, s otevřenou pusou =))
Zajímavé události - Stránka 13 Oekvnte4
...brzy bylo miminko na světě...
Zajímavé události - Stránka 13 Lenkasmiminkemul1
Seznamte se s malým Lukáškem Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 13 Lukeksl7
Lukášek se měl opravdu jako v bavlnce, protože oba rodiče jsou velmi starostlivý (to je ta aspirace po rodině Lol)
Zajímavé události - Stránka 13 Lukek2yk3
Děti obvykle rostou jako z vody a tak brzo přišel den Lukášových narozenin...
Zajímavé události - Stránka 13 Narozeninyyn4
No nejdříve sem myslela, že špatně vidim, vypadal po růstu skoro jako holčička, ale to dělali ty vlasy =)))
Zajímavé události - Stránka 13 Lukekvyrostluf8
..tady je Lukášek po změně...
Zajímavé události - Stránka 13 Lukekpozmnoc1

Ale Lenka s Pavlem toho neměli dost a brzy měla Lenka opět velké bříško Usmívám se rodičovství se jim zřejmě velice líbilo =)
Zajímavé události - Stránka 13 Oekvanmiminkano6
...u druhého porodu byla tentokrát přítomna celá menší rodinka...
Zajímavé události - Stránka 13 Porod2wj5
...dokonce i uklízeč se přišel podívat a s Pavlem sehráli krásný lekací duo Chichotám se
Zajímavé události - Stránka 13 Dvojleknutbb2
...pak přišlo překvapení.... ne že by se narodilo další miminko... na svět přišly rovnou dvojčátka, holčička a chlapeček...
Toto je malá Míša...
Zajímavé události - Stránka 13 Mavf4
...a toto Tomášek =))
Zajímavé události - Stránka 13 Tomekmm5

Brzy se očekávají narozeniny všech 3 dětí.... =))

(vim že to moc nezní jako příběh, ale foteček se mi za to jedno hraní nashromáždilo trošku víc, tak sem to dala radši sem Červenám se... pár foteček Lukáška přihodim ještě do fotky simíků Souhlasím)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 13 Empty

Návrat nahoru Goto down

Zajímavé události
Strana 13 z 16Jdi na stránku : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: SimExtra :: Simfotky-
Přejdi na: