| Zajímavé události | |
|
+7smilie911 Nicole KontraIda Luana -pipa- Me-myska Leia Skywalker 11 posters |
|
Líbí se vám tento nápad? | 1. Ano, skvělé | | 82% | [ 9 ] | 2. Nevadí mi | | 9% | [ 1 ] | 3. Je to divný | | 0% | [ 0 ] | 4. Hrůza | | 9% | [ 1 ] |
| Celkem hlasů : 11 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Zajímavé události 08.03.07 23:09 | |
| Tady sem dávejte jen příspěvek s více fotkami. Dávejte sem události jako jsou - narozeniny, svatby, pohřby, oslavy, Vánoce a můžete i nějaký jiný příspěvek třeba jako Výlet apod..... Jeden příspěvek jedna událost a musí na sebe napojovat Já jsem si přichystala svatbu : Tohle je ještě před svatbou. Vybírání šatů : Tady už je nevěsta Hanka učesaná a nervozně si povídá s mamkou Rianou, která se ji snaží utěšit, až tady se z nich stali opravdové přítelkyně : Tady už nastal čas vyjít k oltáři : A ženich už čeká u oltáře a nevěsta k němu přichází, ( veknu byl chlad a oni se pořád převlíkali do venkovního. Musela jsem na to jít trikem. Ve volném pokoji pro budoucí děti jsem nechala dát velké okno ) : A tady už je po obřadu a svatobčané tleskají až je ruce bolí : Tady už veknu pokračuje oslava : A hned potom všichni mohli uvidit krásnou limuzínu pro novomanžely : Příběh pokračuje : Teď už je dokonce na světě o tom dokazují, ale jiné fotky | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Zajímavé události 13.04.07 16:24 | |
| Svatba: Katka a HonzaPřípitek Polibek Pod svatebním obloukem Výměna prstýnků Slib A tady sou šťastní novomanželé, je to na nich vydět už z těch výrazů Katka Honza Ještě se tu objeví další, akorát mě musíte omluvit, že nejspíš budou některý fotky podobný, hlavně co se týká animace ale snad vám to nebude tolik vadit :): | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 13.04.07 16:26 | |
| A nedivte se, že je to tak tmavý, bylo to v noci bohužel tahle oslava svatby skončila katastrofou, páč začala bouřka zrovna při jejím konci, tak sem jí radši rychle ukončila prostě pech | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 13.04.07 20:21 | |
| Pěkná svatba | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 08.05.07 19:52 | |
| Svatba: Míša a... Míša Přípitek s družičkou: ...polibek po přípitku: ...výměna prstýnků: ...ženich a nevěsta zblízka : ...polibek : ...a nakonec to ženich s nevěstou pořádně rozparádili rovnou pod svatebním obloukem : | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 08.05.07 20:11 | |
| | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 08.05.07 20:33 | |
| Hej, tiež sa mi páčia | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 09.05.07 19:13 | |
| Jo a moji favoriti v soutěži Krásný! | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 19.05.07 23:29 | |
| Svatba: Kristýna a DavidNo, tak tohle je předposlední svatba na zatim delší dobu :): myslim si, že je i nejoriginálnější, protože tihle dva simíci dosáhli nejvyššího stupně kariéry v hudbě ( Rockový bůh a Rocková bohyně ) A tady fotečky: Přípitek s Kristýninou maminkou Matka a dcera.. Nevěsta a ženich při zpěvu (a že jim to šlo, však to sou rockový bohové ) ..a pak si Kristýna zazpívala duet i se svojí nejlepší přítelkyní :): (Davidovi se to zjevně líbilo sou obě moc šikovný, zpívají spolu už od univerzity ) A tady už máme výměnu prstýnků... ...obřad se uskutečnil v přelomu dne a noci, takže zde momentky ženicha a nevěsty již po tmě David Kristýna ..a svatební večírek končí... (povedl se pěkně ) | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 20.05.07 9:44 | |
| | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 20.05.07 9:55 | |
| dalšia super svadba nie ako ked som ja fotila A z kade su Kristinine vlasy? | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 20.05.07 10:22 | |
| díky za ohlasy To fips: to už ti bohužel nepovim, protože sem přišla o dost záložek na různý stránky, tak už ani netušim, odkud to mohlo bejt... | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Zajímavé události 20.05.07 11:04 | |
| Prekrásne Čo sa týka vlasov, nie sú od sims2sisters ? Ony majú prinajmenšom podobné. | |
|
| |
| |
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 20.05.07 16:15 | |
| Ženich má stylovej šátek. :): Moc hezký | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 22.05.07 22:34 | |
| Svatba - Lenka a LukášTaky a tady ode mne máte poslední svatbu, další bude nejspíš, až budu mít druhou generaci, pokud se teda dostanu tak daleko... A tady sou fotky: Nejdřív nevěsta trochu laškovala s ženichem... ...tady máme už výměnu prstýnků :): ...ženich nakrájel dort... ...pak si novomanželé sedli ke stolu, společně pojedli a vyměňovali si zamilovaná gesta (však se řiká, že láska prochází žaludkem ) ...a nakonec, jak jinak....svatební noc (jak ste si mohli všimnout, tahle svatba se točila hlavně kolem jídla...nj, to je celej bráška ) | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 23.05.07 13:43 | |
| pekna svadba ako všetky ktore robiš :kuk: ale zaujimalo by ma prečo ma nevesta zavoj aj v posteli Edit:prečo sa mi nevesta vždy pri svadbe oblečie do toho isteho aj ked jej zmenim styl oblečenia?ona vždy ma tie iste svadobne šaty | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Zajímavé události 23.05.07 14:26 | |
| Lebo nemáš datadisk OfB | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 23.05.07 15:17 | |
| To fips: protože ho měla ke svatebním šatům a já simy převlíkla až potom, ženich měl taky oblek Jinak díky za ohlasy | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 23.05.07 17:42 | |
| Další nádherná svatba :kuk: Jsi úžasná Myss!!!! Jinak vidím, že tento nápad se vám celkem líbí. Ale nevím tedy kdo dal hrůzu, je to jeho názor ale mě se to celkem líbí a většině taky, takže jsem ráda | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 26.05.07 14:21 | |
| Prosím mohla by si Myssi napsat do downloadů kde mám najít ten krásný závoj ze svatby Katka a Honza?!!! | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 26.05.07 19:03 | |
| | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 26.05.07 20:10 | |
| Děkuji | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 09.06.07 13:46 | |
| Schůzka :Určitě si pamatujete na moje nové simíky Margaret a Filipa, dnes měli schůzku. Filip se odhodlal svoji krásnou spolubydlící pozvat.... Začalo to doma, kdy to rozjeli na parketu : Brali to jako zahřátí a Filip se po tanci odhodlal a divoce Margaret pozval na oživení jejich schůzky do města. A ta s radostí přijala, ale to na tí fotce vidět není Margaret však nemohla jít neupravená to jdá rozum! Jejich první zastávka bylve známé Kavárničce Karamelky Filip Margaret něžně uchopil za ruku .... Pak tajemně zašátral v kapse.... "Vzala by sis mě za muže?" "Ano, ano!!!" Doufám, že jste jim to přáli Potom si šli vypít kafíčko : Zašli na bownling : Ale tam se dívce moc nelíbilo, tak si párkrát hodil Filip a šli o dům dál... A nakonec si zašli, bylo kolem 2 hodiny, na bruslení. Margaret to moc nešlo, ale Filip dokonce udělal pár piruetek. Filip vždy rád taky využil situace, když Margaret spadla, chytil ji za jemnou ručku a prudce ji k sobě přitiskl až byli k sobě nalepení, bylo to romantické. Nastal čas jít domů a trochu se vyspat. Nechtělo se jim věřit, že za pár hodin je normální den, práce a povinnosti. Teď na to nemysleli, mysleli jen na toho druhého, při romantickém měsíčku a mihotavích zvuků vody... | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 09.06.07 14:02 | |
| Krása Ta věta ''Filip vždy rád taky využil situace, když Margaret spadla, chytil ji za jemnou ručku a prudce ji k sobě přitiskl až byli k sobě nalepení, bylo to romantické.'' -> to je rajcovní | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Zajímavé události | |
| |
|
| |
| Zajímavé události | |
|