Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů. |
|
| Zajímavé události | |
|
+7smilie911 Nicole KontraIda Luana -pipa- Me-myska Leia Skywalker 11 posters | |
Líbí se vám tento nápad? | 1. Ano, skvělé | | 82% | [ 9 ] | 2. Nevadí mi | | 9% | [ 1 ] | 3. Je to divný | | 0% | [ 0 ] | 4. Hrůza | | 9% | [ 1 ] |
| Celkem hlasů : 11 | | |
| Autor | Zpráva |
---|
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| | | | Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 02.03.08 14:27 | |
| ŽivotMěl být velký den narozenin, ale všechno to krásné se najednou to ráno zcela rozmazalo. Ladynka rodince odešla. Už byla samá šedina a pořád spala. Všici to tušili, ale nechtěli si to nijak připustit. Ale přišlo to. (Jsou v novém domě, tak se nelekejte ju?) Ozýval se pláč, srdceryvný a upřímný, ale Lady se tvářila zcela klidně a spokojeně. To ale zármutku nikoho z nich nepomohlo. Pak zůstal v kuchyňce jen hrobeček, nepatrná pamatáka na tu jejich velkou společnici. Ale oslava byla. Sice z rána byli všichni zdrceni, ale Jirka s Terezkou prostě potřebovali vyrůst. A špatná nálada z nich po nějaké domě opadla a zůstala jen šipka v srdci. Postupně přicházeli pozvaní hosté. Byli to hlavně rodinní příslušníci a přátelé. Nejdříve přišel Honzík. Pak Maruška, nu a potom už to všechno dospěchalo k nejlepšímu. Sšlo se jich hodně a to dvojčátka ještě více povzbudilo k aktu. Netrvalo dlouhou aaa...... Bylo to skvělé. Nikdo nemohl věřit vlastním očím. Děti, které před nimi před chvílí stály se změnily v mládež, ale jak krásnou mládež (mě úplně překvapily) : Celá oslva apak šla velmi blaze. Představte si to sami. Ale ranní událost přes všechny neustoupila jen tak pryč. Hlavně Terezka to nesla velmi, velmi těžce. Musím se naučit prohrávatTaxík zastavil a vystoupila si žena v pokročilém stádiu těhotenství, avšak moc ji to v tom úboru slušelo. Z druhé strany auta vyšel pohledný mladík s delšími tmavými vlasy. "Ach zěťáčku, jsem ti tak vděčná, že jsi tu se mnou! Mám hroznou trému!" Ano se svým budoucím zetěm, který si měl vzít Marušku - s Ondrou, si Gitka velice rozumněla. "Není zač maminko," říkalj jí už automaticky. Pak spolu šli dovnitř budovy, kde měla soutěž v kulinářství být. Gitka si přihlásila a počkala až ji ukázali její kuchyni. Dala tomu všechno. Připravovala lososa, kterého tak dobře uměla a přišlo jí to jako velice vhodné a vznešené jídlo. Se svými zkušenostmi to měla raz dva a ani by ses nenadál už vytahovala hotového lososa z trouby a nepárala se s tím, rozprosřela na mísu. Měla trochu strach, aby to nevychladlo, jelikož dorazila první a ryba zas tak moc dobrá studená není. Vyvalila oči, když se vedle ní přidal culící Ondra. Úsměv měl od ucha k uchu a stále se víc a víc uculoval. "Ondro!" vyjekla překvapeně a nakvašeně Gita. "Nedívej se na mě tak," požádal ji zkroušeně nahraně Ondra, "Maruška mě učí v kuchyni a tak jsem se chtěl ozkoušet. Ale ty budeš jistě lepší!" převědčoval. Postupně se přidali i další. Když porotce začal ochutnávat, Gitka nebezpečně zbledla. Nakonec ochutnal úplně všechny a zapisoval si poslední soutěžící - Ramirézovou. Když se otočil zpět ke Kokešové a povzbudivě se usmál. "Gratuluji!" blahopřál a pokýval hlavou, "Bylo to naprosto výborné. Takového lososa jsem v životě nejedl a to jich bylo dost, to mi věřte" Pak se tchýně otočila k Ondrovi : "Nedívej se tak! Sám si říkal, že určitě vyhraju. To byla snad lež a přetvářka?" žertovala, ale trochu ji hlodalo, že má sand i pravdu. "Ne, to ne!" ujistil ji rychle Ondra a konějšivě ji objal : "Jen se musím naučit prohrávat," řekl jí pak. | |
| | | a.d.a Vážený občan
Poeet p?íspivku : 402 Age : 29 Registration date : 29. 12. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 02.03.08 14:45 | |
| tak to je pěkný..Ondra ji hezky překvapil :o) a taková radost...musím se na učit prohrávat to řekl moc hezky...máš to moc hezký :oD | |
| | | Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 02.03.08 15:00 | |
| Děkuji. Snažila jsem se. Hrála jsem včera, tak jsem si řekla, proč vám to nešoupnout že A co dvojčátka? | |
| | | a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: Zajímavé události 02.03.08 15:18 | |
| ty jsou taky rozkošné, ale bylo mi strašně líto pejska | |
| | | Peter Hawk Pýcha rodiny
Poeet p?íspivku : 217 Age : 35 Registration date : 15. 10. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 02.03.08 16:27 | |
| Ta soutěž o nejlepší jídlo je drsná. Možná to bude tím, že mám hlad jak vlk. | |
| | | Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Zajímavé události 02.03.08 17:06 | |
| Jeeee, dvojčátka sou naprosto boží, moooc se mi líbí, vyrostli opravdu do krásy A ta soutěž... super =)) Gitce sem to vítězství přála =)) Nu a co se týká Lady, je to smutný, ale mazlíčci holt mají kratší život... | |
| | | Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 02.03.08 17:24 | |
| Dvojčata jsou super. Terezka mi hodně připomíná mojí Roxette. Má totiž stejné vlasy a myslím, že i kůži. A ta soutěž je pěkná, takhle začínají ty nepřízně mezi tchýní a zeťem (vtip) Jinak Gitka má na té souteži opět moc pěkné oblečení. | |
| | | Nikca01 Vážený občan
Poeet p?íspivku : 436 Age : 31 Registration date : 24. 11. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 02.03.08 18:33 | |
| Babka Muchlzádková v pozadí mě pobavila...už bych si taky měla pořídit ten datadisk!! Pěkné | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 02.03.08 18:55 | |
| Nojo, máš rechtík. Je tam | |
| | | a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: Zajímavé události 02.03.08 19:36 | |
| teeda Niky tvůj postřech tak mít, já bych si jí nevšimla | |
| | | KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 02.03.08 19:51 | |
| - Leia napsal:
Tahle fotka je prostě... hustá. Dvojčatům to opravdu sekne. Vůbec všechny děti Gitky a Radka (?) vyšly moc pěkně. | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 02.03.08 20:58 | |
| jj Gitka a Radek Díky, mě se strašně zalíbil Jirka (snad se povedl ještě více než Honza) No uvidíme A ta fotka je opravdu dobrá. Hlavně jak Gitka a Ondra se drží stejně a Ramirezova a ta upírka (popisně) si drží krky | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 21.06.08 22:27 | |
| "Táta se nezdá""Jmenuji se Eliza Condler. Už mě možná znáte. Mám kočičku Elzu, která se nazývá po mě a bydlím ještě s tatínkem, který je už dlouhá léta vdovec. Vždy byl velmi klidným a zásadovým člověkem" "Věčný snílek a pro mě chce vždy to nejlepší. Mám ho ráda. Víc - miluji ho a ráda se o něj dělím. Kdo by o jeho společnost nestál. Je slušný, komunikativní, milý a gentleman. I když mi někdy leze na nervy, jak mi chce sehnat pořádného mužského :)" "Ale vůbec jsem netušila, že může být ještě... Vášnivý... Nebudu předbíhat. Začalo to tím, že kolem našeho domu šla milá paní Conner. Indiánka z Ameriky. Samozřejmě má jen Indiánské předky, nežije jako dřív oni :). Procházela se. Já ji už párkrát ve městě zahlédla, ale tatínek, který zrovna ryl rajčata, ji viděl poprvé. Zystřil a přivítal ji. tehdy mi to nepřišlo pranic zvláštní" "Ale paní Conner se zdržela u nás doma velmi dlouho. Odbíjela 11 hodina, když ti dva se ještě bavili. Ach kdyby jen to. Ti staří lvi spolu bez ostych flirtovali! Koukala jsem jak spadlá z višně. Seděla jsem na gauči a táta se ty sympatie přede mnou nesnažil ani skrývat!" "A když už jsem raději šla do svého pokoje - nechtěla jsem být protivná dcera (I když to ve mě vřelo, ne zlostí, ale nepochopením) a začít otce sekýrovat. Přeci jen - polk - to byl jeho život - zrovna se loučili jako staří přátelé a táta paní pošeptal ještě něco do ucha a ona se zahihňala a přikývla" "Myslíte správně. Ráno jsem odjížděla do práce a ptala s táty, jesli by se neměl obléci z pyžama, že mu za půl hodiny jede dovoz do senatoria ve kterém jako pečovatel pracoval. Říkal, že ho bolí hlava a že se na dnešek omluvil a zůstane doma. Opravdu vypadal přesvědčivě. Nechala jsem ho při tom a slepě mu věřila. Když jsem se vrátila, rozhodně nemocně nevypadal. Spíš až moc zdravě. Otevřela jsem domovní dveře a zahalekala šťastně, protože mě povýšili. Když vtom vidím, jak se nerušeně drží v náručí ty dvě hrdličky." "Kdybych je neznala, řekla bych, že je jim dvacet. Byli tak šťastní a uvolnění. Ke svému překvapení jsem jim záviděla. Já ještě nikdy nikoho neměla a snila o pravé lásce. Táta už našel druhou. To jsem poznala hned dvě vteřiny na to, co jsem tam stála." "Ani se neodtrhli, když si mě všimli. Můj hlas nemohl před chvíli přeslechnout, takže už by to udělali před dvěma vteřinama. Nebo to byla věčnost? Odloudala jsem se závistivě, zároveň i přejícně a zároveň smutně, protože jsem byla sama. Naštěstí na mě na posteli čekala aspoň věrná Elza. Vím, že zase v 11 paní Conner odešla. Díky bohu nezůstala přes noc. Viděla jsem ji hopsat se zpěvem po chodníku směrem k domovu. Je také vdova a má moc pěkného syna. Možná bych si s ním ěmla vyměnit názory. Třeba si budeme rozumět. Jsme na tom úplně stejně! Stejně i přes všechny přípravy jsem se skácela do křesla, když mi příští večer táta vyprávěl, kde následující den byl. Táta se jednoduše nezdá!""Ale to není všechno : Za týden je svatba! A to mě ještě přesvědčil, že ji viděl předvčerejškem prve v životě" | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 21.06.08 23:18 | |
| Tak to je dobrý =)) moc povedený Leii takovej nápad tu ještě nikdo neměl, randit se staříkama, hihi, roztomilý ještě řekni, že se dá Eliza dohromady se synem paní Connerový | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 22.06.08 0:48 | |
| No... | |
| | | Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 07.07.08 22:13 | |
| Vypadne vám internet. Keď vám ho po troch dňoch spravia a vy sa radujete, že ho zase máte, príde búrka a stránka ERROR vás zdraví zase. Som zvedavá, ako dlho to dnes vydrží. No ale povedzme, že keď som si práve nespôsoboala bolestivé skorootrasy mozgu mojou nešikovnosťou, nepozerala anime, nečítala výbornú mangu Mermaids Saga (vážne bola dobrá), nepozerala Doktora Househo, neplánovala si s kamarátkou naše postavy na istý júlový LARP, nehrala The Sims Stories - Castaway, neprelúskavala sa napožičianymi knihami alebo nehodovala na našich Cyrilo Metodských hodoch, hrala som Sims :) *** Začala som moje staré famílie hromadne sťahovať. Ako prvá to podstúpila rodina Andersenovcov z domu s poradovým číslom 1, čiže vlastne obyvatelia najdlhšie stojaceho domu. Zobrali si so sebou len to najdôležitejšie : rozumej obrazy, hroby a odmeny za kariéry ... ... a kytky. Véééľa kytiek :wood: Toto sú konkrétne tie, ktoré už nestoja na kuchynskej linke alebo na hroboch. Hodnotu starého pozemku, ktorá prekračovala 200 000 sa mi nejakým spôsobom podarilo výrazne zredukovať. Nejaké peniaze sa zachovali na výstavbu nového obydlia, ostatné sa rozdelilo medzi deti. Nie každý má to šťastie začínať vlastný život s ľadovým klziskom v inventári ... A tak som sa vrátila ku starým dobrým časom. Hneď je život zábavnejší, keď nemáte na konte 170 000 ! Takže tu máme už šťastnú famíliu Andersonovcov. Aj by som ich vymenovala, ale kto z vás by si to zapamätal, keď ich mená neviem ani ja :unsure: Ako prvá opustila toto nové hniezdo Carolina. Jej štartovné peniaze som klasicky zredukovala na 5000, ale klzisko v inventári umožnilo okamžité postavenie nového domu, a dokonca aj financie do zoznamky. Ach, ktorý môj simík si môže niečo takéto dovoliť ... Keďže nekódujem, za 5000 očakávam veľa. Tentoraz boli moje pocity tak trochu ... zmiešané. Avšak Caroline to očividne nevadilo. Lama nelama, plodiť deti sa s ním dajú. Ako som po zhliadnutí lamáckeho kostýmu správne predpokladala, lama Čestmír je vysokoškolák. Teda bol. Bez toho, aby som mu dala z hlavy dolu jeho ... hlavu ... a odhalila strašné tajomstvo, nechala som ho vyrásť. No a story pokračovala ďalej. Romantické večere v prítomnosti slúžky oblečenej ako do bordelu (vážno, koho z maxisu napadlo vyrobiť TAKÉ oblečenie ?) a lamy. Haha. Zásnuby. Svadba. A plodenie detí 8) No a to všetko bez toho, aby milá Carolina nahliadla svojmu milému pod hlavu. Avšak, takto sa večne žiť nedá. Prišiel okamih pravdy. Čestmír šiel do sprchy. Chvíľa napätia ... ... ešte ... ... ešte chvíľu ... BU ! No a čoskoro prišlo potomstvo. :) Inak povedané, domáci miláčik Fanfán mal konečne zábavu :) Život v tejto domácnosti bol občas desivý. Peniaze za klzisko sa minuli a celkovo bolo veselo. Rodičia to so svojimi dvojčatami mali občas ťažké :) A ako by to už nebolo dosť, postretla ma aj jedna NÁHODA. Človek by si pomyslel, že nedostatok financií stačí, ale NIE. Rodina mala na to rôzne reakcie. Deťom bolo ľúto, otecko ... bol rád ? Škoda, že nie je Carolina mužského pohlavia ... už by som čakala na malé pekné zelené ... ale čo už :P | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 08.07.08 10:09 | |
| To jsem zvědavá či byly pokusy Jinak dvojčátka vypadají pěkně a nadějně a z lamy se vyklubal celkem hezký chlapík Mě simíci strašlivě chybí Nemůžu je ještě nainstalovat, protože nemohl být nainstalován zvuk a PC se bude v blízké době přeinstalovávat ještě jednou | |
| | | a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: Zajímavé události 08.07.08 11:28 | |
| moc pěkné... jak měl teda ten manžel tu radost z toho že ji unesli jsem celkem nemohla | |
| | | | Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 08.07.08 12:35 | |
| Nie, po unesení ženy sa nič nestane, ale chlapovi narastie brucho s takým malým zeleným vo vnútri Musím sa u to pokúsiť v tejto rodine. Chlapík sa zaujíma o vedu, a síce mi už neostali aspiračné body, ale tí mimozemšťania sa dajú hľadať na vysokom stupni koníčka veda, tak hádam sa podarí :) | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 08.07.08 20:37 | |
| Aha, tak má štěstí S tím chlapem držím palce! Ať si to taky užije, když to drahé tak zlomyslně přál! | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 09.07.08 8:28 | |
| No podle reakce bych řekla spíš, že jí to záviděl... | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 11.07.08 18:20 | |
| Takže u jedný svojí rodinky sem už pokročila... postavila sem svuj vlastní větší dům a už sem mohla vesele hrát... mam připraveno pár příspěvků, ale budu to sem přidávat postupně, aby to tu nebylo moc zahlcený... dejme tomu co den, to příspěvek... První setkáníJistě si vzpomínáte na mojí simku Katy Lee, se svojí dcerkou Amy... jak už sem se zmínila dřív, je to ovdovělá simka, která mívala hodného a bohatého manžela... stala se nehoda a manžel zemřel, ovšem všechen svůj majetek odkázal právě Katy a Amy... jediný co jí po něm zůstalo byla malá Amy a zděděný majetek... ale život de dál, a Amy potřebuje otce... Katy si to plně uvědomovala... ovšem stále měla problémy najít svou další pravou lásku, protože spoustu mužů ji chtělo jen pro její peníze... A tak, když byla malá Amy ve škole, vždy chodila jen do Rodneyho zašívárny, kde seděla a poslouchala zamilované písně... jak ironické... ale když ono se u toho tak hezky sní.... Tu a tam se dala s někým do řeči, potkala pár sousedek a sousedů, ale v dohledu stále nebyl nikdo zajímavý... až jednou večer.... ...k Rodneymu přišel i jeden opravdu zajímavý chlapík... jmenoval se Mirek Vaněk a už zdálky něčím přitahoval Katyin pohled....když se blížil k sedačce, na které vždy vysedávala, už to nevydržela, zvedla se a dala se s ním do řeči... zjistila, že je opravdu sympatický a dá se s nim mluvit o všem možném i nemožném... najednou jí přišlo, že se znají ne jen chvíli, ale týdny... byl zábavný, naslouchavý, moc sympatický, prostě skvělý Katy si pořád řikala co kdyby... opravdu mu může věřit?? Ale připadala si s nim naprosto přirozeně a tak hodila obavy za hlavu. Po dlouhém povídání a menším vyzvídání došlo i na hry... Byli spolu hoodně dlouho, až se nakonec začalo rozednívat... Katy si mohla Mirka prohlídnout i v dením světle... a to co viděla se jí opravdu líbilo... Radši se víc nerozmýšlela a spontánně se Mirka zeptala, jestli by s ní ještě nějakou dobu nebyl... bylo to vlastně pozvání na rande Mirek samozřejmě nadšeně souhlasil... Katy byla na místě svým autem, takže zbývalo už jen vymyslet místo... vzhledem k tomu, že byli vzhůru celou noc, ale nechtělo se jim loučit se, vyrazili se trošku povzbudit do zdejší kavárny... po espressu se hned oba cítili líp... ba přímo báječně, Katy cítila, že se nejspíš do Mirka zamilovala... Oba si poté uvědomili, že mají veelký hlad... a tak se přesunuli k pultíku, u kterýho je přivítala postarší paní a posadila je u stolečku s výhledem na rybník...vypadalo to tam opravdu moc hezky a Katy to přišlo až romantický... nakonec si objednali něco lehčího - Salát mistra kuchaře... při čekání na jídlo si mezitím dvojice připíjela na seznámení... Ovšem co se nestalo... mladá číšnice v podniku nejspíš začínala, nebo prostě jen měla špatný den, ale když přinášela tác s pochoutkou, klopýtla a.... obsah se celý vysypal na Katy... Katy byla poněkud rozmrzelá, protože si uvědomila, jak asi teď před Mirkem bude vypadat... ale Mirek byl ohleduplný a snažil se ji uklidnit povzbudivými slovy... číšnice se velice omlouvala a dodala, že hned přinese jídlo nové... =) Číšnice dlouho neotálela, dvojice nemusela vůbec dlouho čekat a už nesla salát znovu... jenže byla nejspíš až moc nervózní z minulého výstupu, a tak se jí opět zamotaly nohy a.... salát opět dopadl Katy na hlavu.... Katy toho měla už vážně dost a už opravdu vypadala naštvaně... Naštěstí si Mirek ponechal chladnou hlavu, Katy uklidnil a navrhnul, že v nejlepším se má přestat a že se můžou jít každej najíst domů...a tak se rozloučili... Doma všechno probíhalo v normálu... malá Amy neztrácela čas a když dorazila ze školy (a našla maminku nějakou zvláštně omámenou), zahlédla jakousi dívku a tak se s ní ihned běžela přivítat... chtěla si tu najít nějaké kamarády =) Ještě si šla chvíli pohrát, ale to už jí Katy přišla říct, že by se taky měla trochu učit... aby se jí zlepšili známky, Amy totiž zatím vycházela trojka...ovšem je to poslušná holčička a tak maminku poslechla =)) Najednou se začalo stmívat....Katy si pomyslela, že čas najednou nějak rychle ubíhá...to bylo asi tím, jak dobře se dnes bavila. Pořád dokola přemýšlela, co se jí za ten den událo, jak potkala Mirka, co by to mohlo znamenat a.... najednou zazvonil telefon a Katy ho šla rychle zvednout.... -----Pokračování příště ----- | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 11.07.08 19:17 | |
| Že by volal Mirek? Moc krásný. Ty moc ráda dáváš simíky dohromady, to se pozná. Ale máš vždy velmi romantické a poutavé vyprávění. Krásný a moc to těm dvou přeji. Amy potřebuje otce a Mirek je přímo stvořený ke Katy. nevím proč, ale moc se k sobě hodí. Toho simíka mám moc v oblibě. Ten se Maxisu mocinky povedl. Inspirovala jsi mě a tak napíši pokračování Saskie a Michaela | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Zajímavé události | |
| |
| | | | Zajímavé události | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |