| Zajímavé události | |
|
+7smilie911 Nicole KontraIda Luana -pipa- Me-myska Leia Skywalker 11 posters |
|
Líbí se vám tento nápad? | 1. Ano, skvělé | | 82% | [ 9 ] | 2. Nevadí mi | | 9% | [ 1 ] | 3. Je to divný | | 0% | [ 0 ] | 4. Hrůza | | 9% | [ 1 ] |
| Celkem hlasů : 11 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| |
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 23.12.07 15:09 | |
| Hezké, milé, ale jak už bylo řečeno trochu neskutečné.
Upřímně řečeno, kdyby kluk, se kterým jsem sotva začala chodit, vyprávěl mému tátovi, že se mnou chce bejt celej život, nevím, co bych dělala... | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 23.12.07 17:16 | |
| No řekněme, že The Sims je to trochu zrychlené A oni se jakoby znali už doouuuuhouuu dobu a ona do něj byla taky zamilovaná. Ale máte samozřejmě pravdu Ale líbí se mi to | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Zajímavé události 26.12.07 11:53 | |
| Svatba u SnílkůPo příjemně strávené dovolené měli Kassandra s Davidem o5 plno práce... snaží se totiž budovat kariéru. Jejich záměrem je samozřejmě více peněz, rozhodli se totiž, že spolu založí rodinu a rodina potřebuje mít nějaké finanční založení. Po pár povýšení a nějakému tomu příbytku peněz si řekli, že je načase udělat další krok... a tak začali přípravy na svatbu Všechny potřebné věci už byly zařízené a tak začalo zušlechťování. Kassandra se čančala v koupelně před zrcadlem, již ve svých krásných šatech a David už netrpělivě čekal v obýváku, příprav měl o něco míň než jeho milá. Pak už zbývalo jen pozvat hosty a svatební večírek mohl začít. Kassandra vytočila pár čísel - svého otce Mortimera, bratra (jeej, jak že se jmenoval, sakryš) a své dvě kamarádky... neočekávaně se tam připletla i nám už známá Japonka =)) Ondřej, Davidův syn, se bohužel nemohl dostavit, na univerzitě měli zrovna zkoušky... Nejdříve se připijelo novomanželům, přišlo také na nějaké to rodinné požehnání a pak už začal obřad... Novomanželé se políbili a hurá za zábavou... první tanec patřil samozřejmě novomanželům. Ovšem i hosté měli spoustu možností, jak se pobavit... Marie Slušná s Kassandřiným bráškou se rozhodli to pořádně rozjet, později se k nim přidala i další Kassandřina kamarádka (no ty jejich ksichtíky mě naprosto odrovnaly ) No a pak Marii Slušnou nenapadlo nic jiného, než se ''neslušně'', před zraky všech, vykoupat ve vaně na verandě, která byla určená Cecilce chudák Kassandřin bráška měl z toho docela šok, přece jen je to už teenager Po takovým dovádění neni nic lepšího, než naplnit svůj žaludek.. a tak novomanželé vyrazili k dortu. David kousek ukrojil a nejdříve dal ochutnat své manželce... no podle jejího výrazu musel být opravdu báječný když snědli dort, přišel na řadu hlavní chod... jak je vidět, novomanželé si užívali i večeři Vzhledem k tomu, že bylo už značně pozdě, večírek skončil... novomanželé se převlékli a spokojeně ulehli do postele s vidinou svatební noci | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 26.12.07 12:21 | |
| celkom som sa začítala táto svadba sa ti podarila | |
|
| |
| |
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 26.12.07 18:35 | |
| Krásná svatbička Poslední co jsem si dělala, tak byla taková skromná, takže se těším až oslavíme třeba Honzíkovu Ale opravdu pěkné. Celkem praktické ty fotečky. A ty maxis rodinku jsou celkem věrnými simíky, tak nějak to aspoň vypadá | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 26.12.07 21:01 | |
| No, věrný... ono taky hlavně záleží na tom, jak je bereš ty =)) já nikoho jako záletníka snad ani hrát neumim | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 27.12.07 14:41 | |
| Ne, tak jsem to nemyslela. Myslela jsem jako, že se ti s nimi hezky hraje Jinak já záletníky taky dělat nedokážu | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 29.12.07 11:26 | |
| Trojitá oslavaVše už bylo připraveno a celá rodina už se neskonale těšila až vyrostou ti dva divoši - Jirka a Terezka. Ale také čekaly na trochu zároveň smutnou i šťastnou událost. Honzík měl být ve stejný den edospělým a všem už řekl, že chce odjet do života a postavit se na vlastní nohy. O tom však se nikdo zatím nechtěl zmiňovat. Netrvalo dlouho a batolata se už divně kroutila. Rodiče vzali každý jedno dítě a vydali se k připravené jídelně. A stejně tak už se děti nemohli víc těšit na svůj růst a na dobré dortíky. Starší nezapomínali pořádně jančit a povzbuzovat. Pokračování bez komentíře .... A tak z nich byli dvě krásné a velice divoké děti. (Oba budou hnědovlasí jak už jsem říkala, ale při té oslavě se mi to ještě nechtělo měnit) Opravdu jsou podobní starším sourozencům, ale já věřím, že až budou starší, změní se No, najedli se a připili a dvojčata si velmi rozuměla. Ale čas utíkal a v Honzíkovi se něco velmi naléhavě vrtělo. Rodiče, jako kdyby do něj viděli a přihnali celou famílii k dortíkovu modrému - poslednímu nepoškozenému. Honzík si v duchu přál krásnou ženu a rodinu a také nějaké ty penízky, jelikož si přál podnikat. Byli to velmi obtížná a vážná přání a on sám si nechtěl věřit, že myslel na tu JEDNU ženu a rodinu. Sám sebe překvapoval... vyspíval.... Cosi v něm hrklo a on jako kdyby vyletěl z kůže. Ten růst je vždy tak nepříjemný... Ale stálo to za to. Zbytek oslavi si všichni ohromně užívali a nepomýšleil nad jejím zakončením. Maruška nemohla zrušit náhlou zamilovanost ke svému staršímu bratrovi Rodiče si pak v kuchyni navzájem poděkovali za krásné děti a využili situace ke vzájemnému vzblížení Nastal čas i na společnou fotku A pak se Honza na všechny podíval významným pohledem a všichni pochopili. Honza i ve své statečnosti a rozhodnutí neobešel slzy a rozplakal se. A pak nastalo srdceryvné a láskyplné loučení. "Pojď sem, ať mi do toho světa nejdeš úplně pro ostudu..." Nastalo ráno, Honza si sbalil, děti odjeli do školy a rodiče se sami loučili se svým synem a dvěma psi, kteří jeli s ním. "Radku, já se chci taky rozloučit!!" maminka byla naprosto zoufalá a nějak si najednou nemohla připustit, že tu Honza nebude a byla tak trochu hysterická ze všeho co ji potkalo. Honzík nakonec už opravdu s máváním z taxiku odjel i s Ronym a Benem a maminka měla zůstat sama doma, jelikož taťku čekala práce. Rozplakala se, on ji mile (jak to uměl) uklidnil a pak se s ní rozloučil dlouhým a pokojným polibkem, jelikož venku už fučela helikoptéra. Gitka mu ještě mávala z chodníku a dvě fenky, jediné co jí zůstaly věrné, zdravili štěkotem svého milovaného pánička a připomínali mu ať se brzy vrátí... | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 29.12.07 12:58 | |
| Opravdu moc moc pěkný Leii, hlavně ta poslední fotečka | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 29.12.07 14:17 | |
| Děkuji, jsem hrozně šťastná, že jsem si tu rodinu tak zamilovala. Konečně generačka jakou jsem si vždy přála a nikdy jsem nesplnila Ale teď si nedovedu představit, že bych si měla udělat novou rodinu, která by neměla užitek pro rod Kouks Zamilovala jsem si je A jsem šťastná, že se vám také líbí | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 29.12.07 14:43 | |
| | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
Poeet p?íspivku : 402 Age : 29 Registration date : 29. 12. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 30.12.07 23:24 | |
| teda nádherné události hlavně ze začátku se mi líbily ty svatby ty byly úžasné | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 01.01.08 12:31 | |
| Vysoká školaTady na téhle fotečce můžete vidět Marušku naposledy jako teenku Všechny to trochu rmoutilo, že už má odejít druhý člen rodiny na vlastní nohy. I když Maruška slíbila, že se chce ještě vrátit, jestli to bude možné. Všichni nadšeně souhlasili. Ale to měla čas a teď už byl večer, taxík troubil a jejich prvorozená dcerka rodičům odjížděla před očima. Po nějakých dvou hodinkách co trošku lítala po radnici školy apod... se dostavila konečně na místo kde měla bydlet. Domeček byl přímo pár kroků od jiného sousedního. Maruška se lekla, aby si se sousedem padli do oka, když jsou skoro spolubydlící. Ale jinak se jí tu hrozně líbilo. Když vtom si všimla postavy kousek od ní. Poskočilo jí srdce. Jestli tohle byl ten spolubydlící, tak její kroky řídí někdo hrozně hodný a se smyslem pro lásku. Ano byl to Ondra. Obrátil se, usmál se a byl štěstím bez sebe, že ji vidí. Rozběhl se k ní. "Ty tady jsi!!!" S nehoráznou radostí se ho pustila a nevěřila tomu. Bušilo ji srdce, protože takové náhody se stávají jen v pohádkách. Ale její nedůvěra stoupla ještě výše a v té chvíli, kdy si Ondra klekl měla strach, že si s ní někdo chce vystřelit. Ondra to moc neprodlužoval, jen jednoduše řekl : "Vezmeš si mě za muže?" A otevřel krabičku ve které byl tak přenádherný prstýnek, že to vtip být nemohl. Ani Maruška nechtěla ho nechat moc dlouho čekat. Vytáhla něžně prstýnek s lesklým kamínkem... Ale neviděla něm lesk a nádheru, ale lásku. A než bys řekl švec, tak se zase ocitla kolem jeho krku. No a řekněme, že z toho pak byli náležitě oba šťastní a naplnění. Ale oba se domluvili, že bydou zatím bydlet odděleně, aby nepropadli pokušení.Takže tady je domeček Májky (z peněz, které jsem měla ze stipendií, jsem zatím jen trošku yvbavila ložničky) A tady domeček Ondry | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
Poeet p?íspivku : 402 Age : 29 Registration date : 29. 12. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 01.01.08 16:24 | |
| juj to je tak romantický | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 01.01.08 18:34 | |
| Ty dva na nic nečekali, co? | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 01.01.08 18:35 | |
| | |
|
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 05.01.08 19:05 | |
| Dominic vyrostl a pokládek se narodil...Linda a Charlie,jak jistě víte,už dlouho očakávali příchod miminka na svět.To bylo ale tvrdohlavé a ven se mu moc nechtělo. Mezi tím,za chladného,listopadového odpoledne které by bylo obvykle úplně obyčejné, a město se jako každý den pomalu ukládalo ke spánku,v jednom domku na hlavní silnici bylo nezvyklé veselí.Dominic měl narozeniny. Linda,známá svým kuchařským umění,celý den se pachtila s přípravou dortu,Charlie uklízel a leštil co se dalo.Jen je trochu zklamalo,že si jejich matky neudělaly čas a nepřišly na oslavu svého vnoučka. Jediný,kdo ten zmatek a shon nevnímal,byl samotný Domík. Seděl si v postýlce a broukal si. Poletoval z náruče do náruče,než nastala ta chvíle. - TEĎ- just in this momentPřišel čas,kdy Linda sfoukla za malého Doma svíčky. Radoval se,výskal. Napřímil se ,zatočil se...vzhůru do dalších let! Domi vyrostl.
Pak přišel večer.Bylo šero ale Linda měla podivné nutkání-nejít spát. Vydala se proto ostříhat na zahradě pár keřů a vytrhat plevel. Vše se zdálo tak růžové.Ale najednou,uprostřed pohybu-strnula. Porodní bolesti.Charlie spal. Linda vzlykala,modlíce se,aby neprobudila věčně naštvané sousedky.Neměla se koho chytit.Bylo to bolestné. Na poslední chvíly přiběhl malý dom ale matka ho odehnala.Vzbudil proto tátu. Jenže než stihl doběhnout,porodila Linda krásné dítko. Byla to HOLKA!!! Neuvěříte moji tehdejší radost. Hrdost,pýcha a vůbec dojetí zaslepily veškerou moji fantazii a já ji pojmenovala Jane. Bohužel fotky holčičky se mi ještě nepodařilo pořídit,protože mě mamka hned po porodu rázně vykopla od počítače.Takže slibuji,že budou jak nejdřív to bude možné. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 05.01.08 20:09 | |
| Já napíšu sem. že má každý názor jaký chce, tak co, to přeci nevadí. Mě se jako takhle taky náušnice na chlapech nelíbí ani žádný piercingy moc neschvaluju, ale což. Rodinka je to miloučká a chci říct, že ten chlapeček : Dom je prostě překrásnej | |
|
| |
Nikca01 Vážený občan
Poeet p?íspivku : 436 Age : 31 Registration date : 24. 11. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 10.01.08 21:54 | |
| Tak jsem hrála za Bianku(viz. podoby a premeny) Tady se s přítelem baví o společném bydlení! Štěpán Goméz a Bianka se vzali 10.1.2008 a milovali se tak.. Až vznikl manší potomek jménem Štěpán Ale jako batole byl..docela good.. No a jako dítě taky nebyl špatný! Nakonec už měli SKORO druhé dítě kdybych se nepřeklikla a nedala Bianku zestárnout....raději jsem to neuložila ale fotku, jak roste bříško mám :( | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 11.01.08 0:04 | |
| Ona zestárla jako sama od sebe? Ne cheatem či ... víš co mám na mysli Jinak jak převlékla? Jestli máš ten pacht na normální těhotenské nošení (že nemusí mít simsácké těhotenské), tak stačí, když si ji prostě převlíkneš zase do nějaké v čem to bříško má | |
|
| |
Nikca01 Vážený občan
Poeet p?íspivku : 436 Age : 31 Registration date : 24. 11. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 11.01.08 12:39 | |
| Ona zestárla, protože jsem chtěla urychlit porod a překlik učinil, že zestárla. Patch na těhotné jsem měla, ale s nudapatchem mi to dělalo neplechu. Takže jsem jí měla na fotce v pyžamu | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 11.01.08 15:37 | |
| Krása Leii, jako vždy sluší jim to spolu Ten malej klučina je taky moc hezkej | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Zajímavé události | |
| |
|
| |
| Zajímavé události | |
|