Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Zajímavé události

Goto down 
+7
smilie911
Nicole
KontraIda
Luana
-pipa-
Me-myska
Leia Skywalker
11 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16  Next

Líbí se vám tento nápad?
1. Ano, skvělé
Zajímavé události - Stránka 8 Default182%Zajímavé události - Stránka 8 Vote_rcap
 82% [ 9 ]
2. Nevadí mi
Zajímavé události - Stránka 8 Default19%Zajímavé události - Stránka 8 Vote_rcap
 9% [ 1 ]
3. Je to divný
Zajímavé události - Stránka 8 Default10%Zajímavé události - Stránka 8 Vote_rcap
 0% [ 0 ]
4. Hrůza
Zajímavé události - Stránka 8 Default19%Zajímavé události - Stránka 8 Vote_rcap
 9% [ 1 ]
Celkem hlasů : 11

AutorZpráva
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

Zajímavé události - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty01.10.07 22:10

Do rodiny Mayer přibývá nový malý člen....

Jednoho dne Sára zalezla ''tajemně'' do pokoje svého brášky, který si nevinně hrál, takže byla prakticky sama a mohla uskutečnit svuj plán O tom nic nevím a tak začala vytáčet číslo, které si pečlivě opsala z inzerátu z novin...
Zajímavé události - Stránka 8 Sravolcj5
...zanedlouho uslyšela venku hučení motoru a tak v očekávání vyběhla ven, přesvědčit se, jestli je to ten, koho očekávala...
Zajímavé události - Stránka 8 Sraekvenkuoy0
...neuběhlo ani pět minut, co si podala ruce s chovatelkou pejsků a zaplatila příslušnou částku a už nadšeně vítala malé šťěňátko Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 8 Sravtgituwv3
...to je malá Gita...
Zajímavé události - Stránka 8 Gitaem0
...no... v domě se zabydlela až kupodivu rychle a hádejte kam vedla její první cesta.... no jistěěě, k misce s granulemi Chichotám se
Zajímavé události - Stránka 8 Gitapaphb2
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty01.10.07 22:17

Ale to nebyla poslední událost, která se toho dne u Mayerů udála Usmívám se

Erikovo narozeniny

No jistě, to tu scházelo Usmívám se už sem se moc těšila, až toho klučinu uvidim, protože jako obvykle, zase mi přebývají holky Lol a teď to přišlo Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 8 Narozeniny1ji0
Zajímavé události - Stránka 8 Narozeniny2nw5
Po sfouknutí svíček David Erika opatrně položil na zem a nechal ho, ať se dostane do další etapy života Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 8 Asvyrstih2
Také Kristý a Sára ho nadšeně povzbuzovaly...
Zajímavé události - Stránka 8 Povzbuzovnyl1
....a Erik to nakonec zvládl Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 8 Erikvyrostlup3
Když celá rodina ochutnala dort, odvedla Sára Erika do jeho pokoje a tajemně se na něj usmála... pak zpoza zad vytáhla dárek a podávala mu ho... to Erika skutečně zaskočilo Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 8 Pedvndaruwt4
...ale radost měl teda ohromnou Usmívám se hádejte co to bylo?? Lol (no dobře, já vám to prozradim... Sára koupila jeden mobil navíc Jsem jako anděl)
Zajímavé události - Stránka 8 Erikadrekpz8
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty02.10.07 9:39

To je krásné Pláču! Už se těším na vlastní děťušky Líbám tě!!
Jinak ta Gita (jak má mamka Vííš? ) je opravdu pěkná. To bude nejspíš pudlík ne Jásám!!
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty02.10.07 15:59

Hihi, taky sem zvědavá na tvoje děti Jsem jako anděl
Gita, to mě nějak najednou napadlo no Lol znala sem nějakýho psíka, kterej se tak jmenoval, ale už nevim, kdo to byl Usmívám se nene, to je potomek Gerta a Sáry, Sára je chudák už po smrti, ale Gerta pořád mam, takže mam doma jeho a jeho štěně Jsem jako anděl a určitě bude po něm, páč až vyrostě, bude taky velká Jsem ďáblík
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty16.10.07 22:07

Jak přijít na jiné myšlenky 1. část (další zatim v nedohlednu, bohužel)

Tak přišel den, kdy naše Jessie zemřela... rodina to nesla dost těžce, především děti. Každý den se rodiče museli dívat na jejich smutné obličeje, a dokonce je několikrát přistihli, jak vzlykají.
Vypadalo to asi takto:
Zajímavé události - Stránka 8 Terezabresx2
Zajímavé události - Stránka 8 Martinabrehh4
Zajímavé události - Stránka 8 Danbreds0
A tak se Michal rozhodnul, že se musí podniknout něco, aby se do myslí rodiny pořád nevracel smutek se vzpomínkami na Jessie, prostě vymyslet nějaké rozptýlení.
A tak jednoho dne vzal mobil a začal volat...
Zajímavé události - Stránka 8 Michalvoldk4
Rodinka jenom zvědavě přihlížela a tak Michal všem radostně oznámil, že se jede na dovolenou k moři Usmívám se a že taxi přijede další den.
Ihned všichni začali balit své kufry.
Příštího dne ráno, když se probudili byl všude venku sníh... měli to dobře naplánované, ujedou na týden zimě Usmívám se a pak už přijel taxi, tak všichni popadli své kufry a šli do auta.
Zajímavé události - Stránka 8 Odjezdnadovolenougc4
Zajímavé události - Stránka 8 Taxifv0
Během několika hodin celkem únavné cesty přijeli před hotel. Na první pohled se všem moc líbil.
Zajímavé události - Stránka 8 Hotelmw4
Všichni se hned šli podívat na pokoje. Vybrali si dva, jeden s manželskou postelí a s jednou přídavnou postelí pro malého Dana a druhý pokoj s dvěma postelema pro dvojčátka. Pak už stačil jen podpis na recepci a rodinka se mohla jít ubytovat.
Zajímavé události - Stránka 8 Michalpodepisujepe1
Celá rodinka se už velmi těšila na koupání se v moři. Naneštěstí začalo za chvilku pršet, tak museli počkat, až se přeháňka přežene. A pak už se převlékli do plavek a šli si užívat teplé slané vody Usmívám se
Jako první se osmělila Martina a rozeběhla se do vody jako první, následována Terezou, no jo, naše průbojná Martinka Chichotám se ta musí bejt všude jako první Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 8 Martinadedovodygu7
Nikdo nevěděl, jaká může bejt zábava dovádět mezi vlnami!! Terezku to po nějaký době přestalo bavit jako první a tak se šla natáhnout na osušku na pláži a nechala se laskat slunečními paprsky...
Míša se rozhodla, že zkusí najít nějaké mušle, aby měli na moře taky nějakou tu památku z přírody. Co se ovšem nestalo... nedávala moc pozor a tak omylem sáhla na kraba, kterému se to nejspíš vůbec nelíbilo a tak jí klepetem útočně sevřel prstík, Míša stačila jen viděšeně vyjeknout a snažila se ho co nejrychleji setřást Chichotám se víc se už o to raději nepokoušela :))
Zajímavé události - Stránka 8 Krabnaprstvf8
Dan si užíval stavěním hradu, kterej se mu moc nepoved, tak ho vzápětí rozbil, takže sem ani nic nefotila Lol ale ostatní se opalovali, jediný komu se to vyplatilo byla Míša, opálila se jako první a hned první den Usmívám se ale úspěchem bylo i to, že se nikdo nespálil Chichotám se
Pak ale od pláže rodinku vyhnaly kroupy, které najednou začaly padat z oblohy, to je ale hříčka přírody, kroupy u moře Směji se a tak se všichni honem běželi schovat do hotelu, nechali si objednat jídlo na pokoj a sdělovali si své dojmy z prvního dovolenkového dne Usmívám se
Později, když všechny děti zalehly, uslyšeli Míša a Michal z jídelny pomalou hudbu... pár jiných simíků už tam tancovalo na pomalou písničku a tak Michal Míšu vyzval k tanci také. Dlouho neměli pro výchovu dětí takovou chvilku sami pro sebe a tak si to skvěle užívali Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 8 Maamichaltancujfa8
Zajímavé události - Stránka 8 Polibekme0
Když skončila písnička, šli se projít při měsíčku po pláži. Potkali tam zdejšího simíka a tak ho poprosili, jestli by je mohl vyfotit u moře, a tak jim vyhověl Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 8 Pzovnyo6
Pak už zavítali na svuj hotelový pokoj, kde Michal začal Míšu škádlit a on se rozhodl že ji vyfotí, a ve chvíli kdy na něj dělala ksichtíky nečekaně vytáhl foťák a cvaknul jí, oba se pak tomu výtvoru moc smáli Lol
Zajímavé události - Stránka 8 Maaksichtkkc2
Nakonec se k sobě schoulili v postýlce a užívali si vlastní blízkosti Jsem jako anděl
Zajímavé události - Stránka 8 Tuleniz9
Ale pak už bylo plno hodin a oba už byli dost unavení, takže o chvíli později bylo z pokojů slyšet jen klidné oddechování Usmívám se

(bylo tu ještě o 2 fotky víc, ale bohužel, imageshack nějak selhal a nenačetlo se to tu... ale já už sem je měla vymazaný, tak sou v nenávratnu Já nic, já muzikant a tak sem tam nechala jen text, ať více, co se dělo Lol btw. to opálení tam je stejnak vidět Lol)
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Poeet p?íspivku : 292
Registration date : 02. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty16.10.07 23:02

Krásný fotky Perfektní!
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty17.10.07 18:47

Ano, přesně v tom hotýlku jsem byla já Usmívám se Je moc pěknej, byla jsem spokojená. jak ti to jede? pomalu, v pořádku??
A prosím odkud máš ten kožíšek té Myšky???? Neuvěřitelné... Ten je nádhernej, má ho na fotce u recepce Jsem frajer
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty17.10.07 21:59

Jj já vim, mně se taky líbil už když sem ho prohlížela jak sem si stáhla ten datadisk Usmívám se jinak to jede dobře Usmívám se akorát se mi to dýl načítá, ale to je kvůli downloadům Já nic, já muzikant

Na ten kožíšek se podívam v sobotu nebo v neděli ju??
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty20.10.07 9:39

Leia napsal:
Ano, přesně v tom hotýlku jsem byla já Usmívám se Je moc pěknej, byla jsem spokojená.
....
Abych se přiznala, já tam bydlela taky. Usmívám se Není nijak zvlášť drahej a je to hned u moře...

Jinak pěkný fotky, už se těšim na pokráčko
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty20.10.07 10:16

Díky Usmívám se ale je pravda, že ten hotel je fajn Usmívám se koukam, že padnul do oka více lidičkám hihi

Jinak, pokračování bude, ale až za delší dobu, plánovala sem totiž teď zase přesun do Krasohlídkova Jsem jako anděl pokračovat trošku taky tam Usmívám se připomenu samozřejmě všechny simíky Lol a přidam nový situace Usmívám se už se celkem těšim... za moje rodinky to bylo už takový dost stereotypní, potřebuju změnu Usmívám se tak brzo čekejte fotečky z Krasohlídkova Lol

(btw. Kontri, sem zvědavá na tu fotku Belly Jsem jako anděl)
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty20.10.07 23:02

Absolventský večírek

Byly to už 4 roky co jako nejistí zajíčci nastoupila Gitka a Radek na univerzitu. Teď už měli po těžkých a strosových zkouškách a jediné co dělali, bylo užívání si volného času s přáteli.
Avšak den, kdy měli ze školy odejít se blížil a tak snoubenci zorganizovali párty, ale jen pro nejbližší kruh.

Zajímavé události - Stránka 8 143ot6

A jelikož měli ze školy odjet podle řádu odděleně museli se dohodnout na pořadí. Nebylo to těžké, Radek chtěl za každou cenu zařídit stěhování nábytku z nájmu a Gituška si přála mít hezký večírek.
Pozvána byla jen Julie

Zajímavé události - Stránka 8 144ys9
Zajímavé události - Stránka 8 147op4

A Gitčina druhá kamarádka, kterou potkala v parku, Simona Karotková

Zajímavé události - Stránka 8 146xj3

Bylo to skromné, ale zábavné. Poněvadž Simona měla na koleji zakázáno jíst, dostávala jen zeleninu a pečivo Proč? Vedla skupinu lupičů s cílem vykrást kuchyni pro soukromé účely, skoro stále se ládovala zbytky jídla co Gitce a Radkovy zůstaly v lednici.
( Mám záchvat smíchu! Mám záchvat smíchu! )

Zajímavé události - Stránka 8 145ai8

Julie si se svou přítelkyní pořádně nahrazovala tu dobu kdy se neviděli a velice se bavili. Vzali polštáře s postelí, napěchovali hromadou peří z peřin a pustili se do zopakování starých dob.

Zajímavé události - Stránka 8 148sj4

Zajímavé události - Stránka 8 150sm6

A když Gitku všechno bolelo, sedla si pochroumaně na židli vesle Simony a počala s ní rozprávět o všem možném. S Radkem byla ráda, ale chyběli jí dívky. Poslední rok neměla čas nikam chodit a cítila se sama, protože Radek se taky učil.
A při té příležitosti k sobě získali důvěru a Simona od té chvíle patřila mezi její další zase o něco bližší kruh.
(Dlaší dáma na extra ksichtíky Mám záchvat smíchu! )

Zajímavé události - Stránka 8 151ko9

Pak už se den blížil ke konci. Dívky, všechny 3, byly utahané a Radek jim pomáhal držet se na nohách.
Ještě než však se chystali k odchodu si popovídal se Simonou, s kterou si našel společné téma. Chodí na stejný obor.

Zajímavé události - Stránka 8 152vj0

No a pak už se opravdu připozdívalo. Sice nebyla stále tma, ale ovzduší bylo temnější a unavenější, ručičky na hodinách ukazovaly a tak tedy už holky nemohli dál protahovat. Se slzami v očích se loučili.

Pak Gitka odjela s pláčem napřed do města. I když ji Radek těšil, že se do týdne uvidí, nepomohlo to a ona naříkala, že to nevdrží. Nakonec se však taxík přeci jen vzdálil a Radek si zařídil vlastní rozlučkový večírek.

Zajímavé události - Stránka 8 154ri1

No, večírek. Večer o dvou. Zavolal jen svého profesora, které ho si oblíbil. Skoro jako otce. Přátelé už se z nich stali dávno.
Tak ho pozval na posledních pár hodin a slíbil, že se brzy ozve.
"Hodně štěstí Radku! Do života a to i společného s tou tvouji Demelovic holkou. Taková se jen tak nenajde, tak si ji ochraňuj. No tak, snad jen... Chci, abys věděl, že jsi byl můj nejlepší žák a to nemyslím jen ze studentské a intelektuální strany...."

Zajímavé události - Stránka 8 155nf0

"Celkem ttě mám i rád Radku, tak hodně štěstí" domluvil profesor a se svým už teď starým žákem se přátelsky a vřele objal.

Tak skončily ty roky dřiny a lásky na Simské Státní Univerzitě The Valley
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty21.10.07 13:33

Tak už se blíží dětičky Jsem ďáblík jinak pěkný fotečky a ta Simča je fakt drštička Chichotám se kdo umí, ten umí Lol
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty21.10.07 18:55

Svatební přípravy

Jak už to většinou bývá, po zásnubách přichází svatba Lol a přesně pro to se rozhodli i Don a Nina a tak se jednoho slunečného (později deštivého) dne vydali na obhlížení šatů na svatbu do krasohlídkovského svatebního salónu. Jako první na řadu přišla Nina, přece jenom je to ženská a ty bývají při nákupech nerozhodný a někdy jim to pěkně trvá než si vyberou... Lol
Zdálo se jako velmi těžký úkol najít ty správné šaty, protože v salónu bylo spousty nádherných svatebních šatů a tak Nina chodila od jedněch k druhým a dlouze se zamýšlela.
Zajímavé události - Stránka 8 Vbratdh3
Když získala přibližnou představu, jakej styl šatů by se jí asi tak nejvíce líbil, začala se ''přehrabovat'' v šatech přímo na ramínkách, které by byly k vyzkoušení Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 8 Vbrat2mc9
Najednou si všimla trošku zastrčených býlých šatů s motivem růžových květin, patřily k těm zdobnějším, ale ona se do nich na první pohled ''zamilovala'' Usmívám se a tak si je honem běžela do kabinky navlíct a následně nakráčela před velké zrcadlo... když se celé prohlídla svým kritickým okem, zvedla zasněně oči a řekla si ''Tak přesně v takových šatech bych se chtěla vdávat''.
Zajímavé události - Stránka 8 Pedzrcadlemxt5
Zajímavé události - Stránka 8 Zasnnpohledie4
Zdá se, že i Donovi se dost líbily Lol
Zajímavé události - Stránka 8 Hodnocenatkb2
Don si řekl, že použije svůj oblek, který se hodí pro všechny příležitosti, včetně svatby Usmívám se

Tak a už může začít svatba Jásám!!
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty21.10.07 19:07

Svatební obřad

Šaty byly připravené, zbývalo už jen to ostatní a to, dort...
Zajímavé události - Stránka 8 Dortmb6
...nějaké to šampaňské...
Zajímavé události - Stránka 8 Ampasked1
...a samozřejmě to nejdůležitější... svatební oblouk Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 8 Svatebnobloukfl1
Pak už zbývalo jen zahájit svatební večírek a pozvat hosty... Don s Ninou se šli zatím převléknout, Don byl samozřejmě hotov dříve, a tak šel vítat hosty, nebo spíše jednu pozvanou, a to Dinu Calientovou, Niny sestru Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 8 Vtnhostdh7
A pak vyšla ven i nevěsta... ostatní jen oněmněli úžasem, moc jí to slušelo Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 8 Nevstaqv6
Nikdo nečekal už jiné hosty, ale najednou se, k velkému překvapení všech, k oslavám přidala i Kasandra Gottová. Velkým překvapením to bylo pro to, protože od rozchodu s Donem ho naprosto nenáviděla, tak kdo ví, proč vlastně na ten večírek přišla Usmívám se ale kupodivu se chovala celkem přátelsky... dokonce dva budoucí manžele pozvala na přípitek Já nic, já muzikant
Zajímavé události - Stránka 8 Dalhostaw3
Po přípitku následoval samozřejmě polibek Jsem jako anděl
Zajímavé události - Stránka 8 Polibekgx3
...a samozřejmě i Dina přišla popřát hodně štěstí své sestře a jejímu budoucímu manželovi Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 8 Pngi1

(Pokračování v dalším příspěvku)
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty21.10.07 19:19

krasna nevesta Zamilovanost
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty21.10.07 19:24

A už se mohlo jít pod svatební oblouk, budoucí manželé byli jistě už velmi natěšení Lol
Zajímavé události - Stránka 8 Podobloukemyz1
Chvilku počkali, než se hosté sejdou a obřad mohl začít...
Nina se tvářila velmi šťastně Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 8 Astnninavm3
Proběhla jako vždy výměna prstýnků...
Zajímavé události - Stránka 8 Prstnky1ob7
Zajímavé události - Stránka 8 Prstnky2rx6
...a nakonec ženich popadnul nevěstu a dal jí pořádnýho hubana Lol
Zajímavé události - Stránka 8 Lbnjh9
Dina se mohla utleskat Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 8 Tleskajcdinaci4
A pak už na všechny čekal svatební dort, který vypadal velmi chutně Oblizuji se krájení se chopil právě Don
Zajímavé události - Stránka 8 Krjendortubz3
...rozdali se talířky, Don dal první kousek Nině do pusinky a když všichni dortík pěkně ochutnali, šlo se tančit Lol
Jako první to šla roztočit Kasandra Chichotám se
Zajímavé události - Stránka 8 Kasandrati1
...postupně se k ní přidali i novomanželé, mimochodem, tyhle fotky opravdu nemají chybu, je to prostě správná trojka, úplně mě to dostalo, hlavně ty výrazy v jejich obličejích... Mám záchvat smíchu! Opravdu zábavné!
Zajímavé události - Stránka 8 Trojkajf6
Zajímavé události - Stránka 8 Trojka2qy1
Pak Dina odvedla Kasandru do obýváku na pohovku, aby si trošku popovídaly a hlavně nechaly novomanžele chvilku osamotě Jsem jako anděl
Zajímavé události - Stránka 8 Pokecqs4
...čehož samozřejmě ty dva ihned využívali Chichotám se
Zajímavé události - Stránka 8 Lbn2hs2
Pak už bylo docela pozdě a bylo na čase večírek ukončit... mimochodem dopadnul na Party roku Lol
A tak novomanželé společně ještě povečeřeli a pak si šli společně lehnout do teplé postýlky, kde se k sobě hned přitulili, měli před sebou to nejlepší: svatební noc Jsem jako anděl
Zajímavé události - Stránka 8 Vpostlcecc2
Zajímavé události - Stránka 8 Muchlovnmy5
Zajímavé události - Stránka 8 Milovneb6
Zajímavé události - Stránka 8 Tulennf9

A tak skončila jedna docela zajímavá svatba Chichotám se Usmívám se

Naposledy upravil dne 21.10.07 21:03, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty21.10.07 19:37

ta posledna fotka je super inak ako to robiš že tam máš tie čierne pásy nad fotkou?
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty21.10.07 19:45

No neřikej, že si nikdy nedělala svatbu Souhlasím a je to i u narozenin, prvního milování atd. atd. tak je to vždycky, protože se tam pouští hra automaticky Souhlasím takže je z toho takovej minifilmeček
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty21.10.07 19:56

Tak to vždycky nie je, pokiaľ má možnosť animácií pre zvláštne udalosti vypnuté a/alebo jej to nedovolí grafika, hra prezentuje svadbu, milovanie a narodenie dieťaťa inak.
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty21.10.07 20:55

aha no ja to mám vypnuté lebo moja grafika by to asi ani neutiahla
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty22.10.07 18:46

Nádherná svatba a jsem ráda, že sji ty dva divochy uzemnila Směji se
Fakt vyvedené Dávám ti pusu Jásám!!
Jinak jsem ráda, že používáš Bellu Dávám ti dar

Naposledy upravil dne 22.10.07 21:14, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty22.10.07 21:13

Krátká dovolená o jednom

"Gituško, Radku?" začala nejistě Julie, když ty dva posadila v chabém a ještě nedodělaném obyváčku, který si mimochodem velmi oblíbili.
"Posloucháme" usmála se povzbudivě přítelkyně a Julinka si dodala odvahy.

Zajímavé události - Stránka 8 16yw5

"Pamatuješ si jak jsi vykopala v té soutěži na univerzitě jakousi mapu, která poukazuje na neznámé místo? O to já se velmi zajímám. Ale napadlo mě, že by tam mohlo být i něco více a mohlo by nám to pomoci i finačně a tento baráček by se mohl dodělat..."
"Moc ráda bych s vámi jela, ale chodíme teď do práce. Nemůžeme si dovolit dovolenou ať už krátkou" přerušila ji lítostně Gita.
"Já..vím..Ale kdyby jsme se složili a zaplatili krátký pobyt v kempování jen... za jednoho člověka... Tak... Zkrátka, jestli bych tam nemohla jet aspoň já sama" vymáčkla se Julie konečně.

Zajímavé události - Stránka 8 15bo8

Nastalo ticho.
"Proč ne" ozval se mile dosud mlčící Radek a vše bylo rozhodnuto.

Však, ale Julie neměla žádné pořádné oblečení. Tentýž večer jí ještě Gituška poslala s nějakými úsporami si něco nakoupit a že to má za úkol utratit vše.
Julie skromně přijala a vyjela šťastně do města. Nikdy pořádně nic nezažila. Narodila se v sirotčinci a rodiče nikdy nepoznala, stejně jako nikdy neměla přátelé.
Byla celá nedočkavá a vybírala pečlivě v regálcích.

Zajímavé události - Stránka 8 17rc9

Ano, rozhodla se nejdřív koupit si něco pořádného na tůry, jelikož předpokládala, že to tajemné místo nebude hned u cesty.
"To se mi líbí" říkala si nahlas a prohlédla se ve své vyhlížené soupravě na hory. Žlutá ji slušela.

Zajímavé události - Stránka 8 20kp7

Ale plánovala si koupit i něco pěkného, ale teplejšího. I když to co si nakonec vybrala, zas tak teplé nebylo, neodolala. Na ušpinění se to sem tam i hodilo a přitom v tom vypadala moc pěkně.
Hned si obě soupravičky koupila a tu vhodnější do společnosti oblékla. Už ji nebavilo být v robě japonky, kterou ji dali v barazu za pár šupů... I když si bez ní nic nemohla představit.

Zajímavé události - Stránka 8 18rt6

Dokonce se přesvědčila, že nevypadá tak zle. Přišel k ní jeden černovlasý mladík a vážným hlasem pronesl : "Vypadáte opravdu pěkně slečno"
Julie z toho byla tak vyvedená z míry, že se nezmohla na slovo. Kompliment ji ještě nikdo nesložil.

Zajímavé události - Stránka 8 19ze0

Pak ještě v obchodě byla do zavření. Využívala krásné sedačky a skákala a skákala. BPojede na hory, porpvé v životě. Sama a s penězi. Bude si moc ještě něco koupit a nebude to jídlo!!!

Zajímavé události - Stránka 8 21al8

Až přijela do domečku jejích přátel kde s nimi pobývala, byly oba už v posteli a pochrupovali. Obdivovala je. Moc se milovali, ale stejně si nechávali oddělené postele, i když u sebe a nic spolu ani jednou ještě neměli. Plánují to až po svatbě Vííš?

A pak byl čtvrtek a pro ni osudný den. Gitka i Radek ji brzo ráno pomohli zbalit a pak jeli do práce po náležitém rozloučení a ona čekala. Nemusela dlouho a ozvalo se "trimpadá" znělka Aeroslužby. Popadla kufr a rozešla se napříč třídennímu dobrodružství.

Zajímavé události - Stránka 8 69520740tx3

Pokračování příště
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty23.10.07 7:34

Mě je trohu líto, že se s tím pracuji, abych vám udělala radost a osvěžila totu a objasnila situace v rodině a vy nic nenapíšete Mám slzy nakrajíčku
Možná si to přečtete, nechci vás do toho psaní nutit, ale trochu mě to rmoutí, jelikož na Absolvetnský koncert taky napsala jen Myška Mrzí mě to
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty23.10.07 11:36

uuu to druhe oblečenie jej pristane Oblizuji se ja tým simkam zavidim ake maju pekne postavy Lol
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty23.10.07 13:22

Jo a i když je dáš tlustčí tak to nejsou zrovna bomby Směji se
To by se žilo, kdyby si viděl na světě jen ty tři druhy postavy Směji se
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 8 Empty

Návrat nahoru Goto down

Zajímavé události
Strana 8 z 16Jdi na stránku : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16  Next
 Similar topics
-