Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů. |
|
| Zajímavé události | |
|
+7smilie911 Nicole KontraIda Luana -pipa- Me-myska Leia Skywalker 11 posters | |
Líbí se vám tento nápad? | 1. Ano, skvělé | | 82% | [ 9 ] | 2. Nevadí mi | | 9% | [ 1 ] | 3. Je to divný | | 0% | [ 0 ] | 4. Hrůza | | 9% | [ 1 ] |
| Celkem hlasů : 11 | | |
| Autor | Zpráva |
---|
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Zajímavé události 01.10.07 22:10 | |
| Do rodiny Mayer přibývá nový malý člen....Jednoho dne Sára zalezla ''tajemně'' do pokoje svého brášky, který si nevinně hrál, takže byla prakticky sama a mohla uskutečnit svuj plán a tak začala vytáčet číslo, které si pečlivě opsala z inzerátu z novin... ...zanedlouho uslyšela venku hučení motoru a tak v očekávání vyběhla ven, přesvědčit se, jestli je to ten, koho očekávala... ...neuběhlo ani pět minut, co si podala ruce s chovatelkou pejsků a zaplatila příslušnou částku a už nadšeně vítala malé šťěňátko ...to je malá Gita... ...no... v domě se zabydlela až kupodivu rychle a hádejte kam vedla její první cesta.... no jistěěě, k misce s granulemi | |
| | | Me-myska Nehorázný přítel
| Předmět: Re: Zajímavé události 01.10.07 22:17 | |
| | |
| | | Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Zajímavé události 02.10.07 9:39 | |
| To je krásné Už se těším na vlastní děťušky Jinak ta Gita (jak má mamka ) je opravdu pěkná. To bude nejspíš pudlík ne | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 02.10.07 15:59 | |
| Hihi, taky sem zvědavá na tvoje děti Gita, to mě nějak najednou napadlo no znala sem nějakýho psíka, kterej se tak jmenoval, ale už nevim, kdo to byl nene, to je potomek Gerta a Sáry, Sára je chudák už po smrti, ale Gerta pořád mam, takže mam doma jeho a jeho štěně a určitě bude po něm, páč až vyrostě, bude taky velká | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 16.10.07 22:07 | |
| Jak přijít na jiné myšlenky 1. část (další zatim v nedohlednu, bohužel) Tak přišel den, kdy naše Jessie zemřela... rodina to nesla dost těžce, především děti. Každý den se rodiče museli dívat na jejich smutné obličeje, a dokonce je několikrát přistihli, jak vzlykají. Vypadalo to asi takto: A tak se Michal rozhodnul, že se musí podniknout něco, aby se do myslí rodiny pořád nevracel smutek se vzpomínkami na Jessie, prostě vymyslet nějaké rozptýlení. A tak jednoho dne vzal mobil a začal volat... Rodinka jenom zvědavě přihlížela a tak Michal všem radostně oznámil, že se jede na dovolenou k moři a že taxi přijede další den. Ihned všichni začali balit své kufry. Příštího dne ráno, když se probudili byl všude venku sníh... měli to dobře naplánované, ujedou na týden zimě a pak už přijel taxi, tak všichni popadli své kufry a šli do auta. Během několika hodin celkem únavné cesty přijeli před hotel. Na první pohled se všem moc líbil. Všichni se hned šli podívat na pokoje. Vybrali si dva, jeden s manželskou postelí a s jednou přídavnou postelí pro malého Dana a druhý pokoj s dvěma postelema pro dvojčátka. Pak už stačil jen podpis na recepci a rodinka se mohla jít ubytovat. Celá rodinka se už velmi těšila na koupání se v moři. Naneštěstí začalo za chvilku pršet, tak museli počkat, až se přeháňka přežene. A pak už se převlékli do plavek a šli si užívat teplé slané vody Jako první se osmělila Martina a rozeběhla se do vody jako první, následována Terezou, no jo, naše průbojná Martinka ta musí bejt všude jako první Nikdo nevěděl, jaká může bejt zábava dovádět mezi vlnami!! Terezku to po nějaký době přestalo bavit jako první a tak se šla natáhnout na osušku na pláži a nechala se laskat slunečními paprsky... Míša se rozhodla, že zkusí najít nějaké mušle, aby měli na moře taky nějakou tu památku z přírody. Co se ovšem nestalo... nedávala moc pozor a tak omylem sáhla na kraba, kterému se to nejspíš vůbec nelíbilo a tak jí klepetem útočně sevřel prstík, Míša stačila jen viděšeně vyjeknout a snažila se ho co nejrychleji setřást víc se už o to raději nepokoušela :)) Dan si užíval stavěním hradu, kterej se mu moc nepoved, tak ho vzápětí rozbil, takže sem ani nic nefotila ale ostatní se opalovali, jediný komu se to vyplatilo byla Míša, opálila se jako první a hned první den ale úspěchem bylo i to, že se nikdo nespálil Pak ale od pláže rodinku vyhnaly kroupy, které najednou začaly padat z oblohy, to je ale hříčka přírody, kroupy u moře a tak se všichni honem běželi schovat do hotelu, nechali si objednat jídlo na pokoj a sdělovali si své dojmy z prvního dovolenkového dne Později, když všechny děti zalehly, uslyšeli Míša a Michal z jídelny pomalou hudbu... pár jiných simíků už tam tancovalo na pomalou písničku a tak Michal Míšu vyzval k tanci také. Dlouho neměli pro výchovu dětí takovou chvilku sami pro sebe a tak si to skvěle užívali Když skončila písnička, šli se projít při měsíčku po pláži. Potkali tam zdejšího simíka a tak ho poprosili, jestli by je mohl vyfotit u moře, a tak jim vyhověl Pak už zavítali na svuj hotelový pokoj, kde Michal začal Míšu škádlit a on se rozhodl že ji vyfotí, a ve chvíli kdy na něj dělala ksichtíky nečekaně vytáhl foťák a cvaknul jí, oba se pak tomu výtvoru moc smáli Nakonec se k sobě schoulili v postýlce a užívali si vlastní blízkosti Ale pak už bylo plno hodin a oba už byli dost unavení, takže o chvíli později bylo z pokojů slyšet jen klidné oddechování (bylo tu ještě o 2 fotky víc, ale bohužel, imageshack nějak selhal a nenačetlo se to tu... ale já už sem je měla vymazaný, tak sou v nenávratnu a tak sem tam nechala jen text, ať více, co se dělo btw. to opálení tam je stejnak vidět ) | |
| | | ZikyOrias Lovec srdcí
Poeet p?íspivku : 292 Age : 28 Registration date : 02. 10. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 16.10.07 23:02 | |
| Krásný fotky | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 17.10.07 18:47 | |
| Ano, přesně v tom hotýlku jsem byla já Je moc pěknej, byla jsem spokojená. jak ti to jede? pomalu, v pořádku?? A prosím odkud máš ten kožíšek té Myšky???? Ten je nádhernej, má ho na fotce u recepce | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 17.10.07 21:59 | |
| Jj já vim, mně se taky líbil už když sem ho prohlížela jak sem si stáhla ten datadisk jinak to jede dobře akorát se mi to dýl načítá, ale to je kvůli downloadům Na ten kožíšek se podívam v sobotu nebo v neděli ju?? | |
| | | KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 20.10.07 9:39 | |
| - Leia napsal:
- Ano, přesně v tom hotýlku jsem byla já Je moc pěknej, byla jsem spokojená.
.... Abych se přiznala, já tam bydlela taky. Není nijak zvlášť drahej a je to hned u moře... Jinak pěkný fotky, už se těšim na pokráčko | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 20.10.07 10:16 | |
| Díky ale je pravda, že ten hotel je fajn koukam, že padnul do oka více lidičkám hihi Jinak, pokračování bude, ale až za delší dobu, plánovala sem totiž teď zase přesun do Krasohlídkova pokračovat trošku taky tam připomenu samozřejmě všechny simíky a přidam nový situace už se celkem těšim... za moje rodinky to bylo už takový dost stereotypní, potřebuju změnu tak brzo čekejte fotečky z Krasohlídkova (btw. Kontri, sem zvědavá na tu fotku Belly ) | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 20.10.07 23:02 | |
| Absolventský večírekByly to už 4 roky co jako nejistí zajíčci nastoupila Gitka a Radek na univerzitu. Teď už měli po těžkých a strosových zkouškách a jediné co dělali, bylo užívání si volného času s přáteli. Avšak den, kdy měli ze školy odejít se blížil a tak snoubenci zorganizovali párty, ale jen pro nejbližší kruh. A jelikož měli ze školy odjet podle řádu odděleně museli se dohodnout na pořadí. Nebylo to těžké, Radek chtěl za každou cenu zařídit stěhování nábytku z nájmu a Gituška si přála mít hezký večírek. Pozvána byla jen Julie A Gitčina druhá kamarádka, kterou potkala v parku, Simona Karotková Bylo to skromné, ale zábavné. Poněvadž Simona měla na koleji zakázáno jíst, dostávala jen zeleninu a pečivo Proč? Vedla skupinu lupičů s cílem vykrást kuchyni pro soukromé účely, skoro stále se ládovala zbytky jídla co Gitce a Radkovy zůstaly v lednici. ( ) Julie si se svou přítelkyní pořádně nahrazovala tu dobu kdy se neviděli a velice se bavili. Vzali polštáře s postelí, napěchovali hromadou peří z peřin a pustili se do zopakování starých dob. A když Gitku všechno bolelo, sedla si pochroumaně na židli vesle Simony a počala s ní rozprávět o všem možném. S Radkem byla ráda, ale chyběli jí dívky. Poslední rok neměla čas nikam chodit a cítila se sama, protože Radek se taky učil. A při té příležitosti k sobě získali důvěru a Simona od té chvíle patřila mezi její další zase o něco bližší kruh. (Dlaší dáma na extra ksichtíky ) Pak už se den blížil ke konci. Dívky, všechny 3, byly utahané a Radek jim pomáhal držet se na nohách. Ještě než však se chystali k odchodu si popovídal se Simonou, s kterou si našel společné téma. Chodí na stejný obor. No a pak už se opravdu připozdívalo. Sice nebyla stále tma, ale ovzduší bylo temnější a unavenější, ručičky na hodinách ukazovaly a tak tedy už holky nemohli dál protahovat. Se slzami v očích se loučili. Pak Gitka odjela s pláčem napřed do města. I když ji Radek těšil, že se do týdne uvidí, nepomohlo to a ona naříkala, že to nevdrží. Nakonec se však taxík přeci jen vzdálil a Radek si zařídil vlastní rozlučkový večírek. No, večírek. Večer o dvou. Zavolal jen svého profesora, které ho si oblíbil. Skoro jako otce. Přátelé už se z nich stali dávno. Tak ho pozval na posledních pár hodin a slíbil, že se brzy ozve. "Hodně štěstí Radku! Do života a to i společného s tou tvouji Demelovic holkou. Taková se jen tak nenajde, tak si ji ochraňuj. No tak, snad jen... Chci, abys věděl, že jsi byl můj nejlepší žák a to nemyslím jen ze studentské a intelektuální strany...." "Celkem ttě mám i rád Radku, tak hodně štěstí" domluvil profesor a se svým už teď starým žákem se přátelsky a vřele objal. Tak skončily ty roky dřiny a lásky na Simské Státní Univerzitě The Valley | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 21.10.07 13:33 | |
| Tak už se blíží dětičky jinak pěkný fotečky a ta Simča je fakt drštička kdo umí, ten umí | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 21.10.07 18:55 | |
| Svatební přípravyJak už to většinou bývá, po zásnubách přichází svatba a přesně pro to se rozhodli i Don a Nina a tak se jednoho slunečného (později deštivého) dne vydali na obhlížení šatů na svatbu do krasohlídkovského svatebního salónu. Jako první na řadu přišla Nina, přece jenom je to ženská a ty bývají při nákupech nerozhodný a někdy jim to pěkně trvá než si vyberou... Zdálo se jako velmi těžký úkol najít ty správné šaty, protože v salónu bylo spousty nádherných svatebních šatů a tak Nina chodila od jedněch k druhým a dlouze se zamýšlela. Když získala přibližnou představu, jakej styl šatů by se jí asi tak nejvíce líbil, začala se ''přehrabovat'' v šatech přímo na ramínkách, které by byly k vyzkoušení Najednou si všimla trošku zastrčených býlých šatů s motivem růžových květin, patřily k těm zdobnějším, ale ona se do nich na první pohled ''zamilovala'' a tak si je honem běžela do kabinky navlíct a následně nakráčela před velké zrcadlo... když se celé prohlídla svým kritickým okem, zvedla zasněně oči a řekla si ''Tak přesně v takových šatech bych se chtěla vdávat''. Zdá se, že i Donovi se dost líbily Don si řekl, že použije svůj oblek, který se hodí pro všechny příležitosti, včetně svatby Tak a už může začít svatba | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 21.10.07 19:07 | |
| Svatební obřadŠaty byly připravené, zbývalo už jen to ostatní a to, dort... ...nějaké to šampaňské... ...a samozřejmě to nejdůležitější... svatební oblouk Pak už zbývalo jen zahájit svatební večírek a pozvat hosty... Don s Ninou se šli zatím převléknout, Don byl samozřejmě hotov dříve, a tak šel vítat hosty, nebo spíše jednu pozvanou, a to Dinu Calientovou, Niny sestru A pak vyšla ven i nevěsta... ostatní jen oněmněli úžasem, moc jí to slušelo Nikdo nečekal už jiné hosty, ale najednou se, k velkému překvapení všech, k oslavám přidala i Kasandra Gottová. Velkým překvapením to bylo pro to, protože od rozchodu s Donem ho naprosto nenáviděla, tak kdo ví, proč vlastně na ten večírek přišla ale kupodivu se chovala celkem přátelsky... dokonce dva budoucí manžele pozvala na přípitek Po přípitku následoval samozřejmě polibek ...a samozřejmě i Dina přišla popřát hodně štěstí své sestře a jejímu budoucímu manželovi (Pokračování v dalším příspěvku) | |
| | | -pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 21.10.07 19:19 | |
| krasna nevesta | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 21.10.07 19:24 | |
| A už se mohlo jít pod svatební oblouk, budoucí manželé byli jistě už velmi natěšení Chvilku počkali, než se hosté sejdou a obřad mohl začít... Nina se tvářila velmi šťastně Proběhla jako vždy výměna prstýnků... ...a nakonec ženich popadnul nevěstu a dal jí pořádnýho hubana Dina se mohla utleskat A pak už na všechny čekal svatební dort, který vypadal velmi chutně krájení se chopil právě Don ...rozdali se talířky, Don dal první kousek Nině do pusinky a když všichni dortík pěkně ochutnali, šlo se tančit Jako první to šla roztočit Kasandra ...postupně se k ní přidali i novomanželé, mimochodem, tyhle fotky opravdu nemají chybu, je to prostě správná trojka, úplně mě to dostalo, hlavně ty výrazy v jejich obličejích... Pak Dina odvedla Kasandru do obýváku na pohovku, aby si trošku popovídaly a hlavně nechaly novomanžele chvilku osamotě ...čehož samozřejmě ty dva ihned využívali Pak už bylo docela pozdě a bylo na čase večírek ukončit... mimochodem dopadnul na Party roku A tak novomanželé společně ještě povečeřeli a pak si šli společně lehnout do teplé postýlky, kde se k sobě hned přitulili, měli před sebou to nejlepší: svatební noc A tak skončila jedna docela zajímavá svatba
Naposledy upravil dne 21.10.07 21:03, celkově upraveno 1 krát | |
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 21.10.07 19:37 | |
| ta posledna fotka je super inak ako to robiš že tam máš tie čierne pásy nad fotkou? | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 21.10.07 19:45 | |
| No neřikej, že si nikdy nedělala svatbu a je to i u narozenin, prvního milování atd. atd. tak je to vždycky, protože se tam pouští hra automaticky takže je z toho takovej minifilmeček | |
| | | Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 31 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 21.10.07 19:56 | |
| Tak to vždycky nie je, pokiaľ má možnosť animácií pre zvláštne udalosti vypnuté a/alebo jej to nedovolí grafika, hra prezentuje svadbu, milovanie a narodenie dieťaťa inak. | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 21.10.07 20:55 | |
| aha no ja to mám vypnuté lebo moja grafika by to asi ani neutiahla | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 22.10.07 18:46 | |
| Nádherná svatba a jsem ráda, že sji ty dva divochy uzemnila Fakt vyvedené Jinak jsem ráda, že používáš Bellu
Naposledy upravil dne 22.10.07 21:14, celkově upraveno 1 krát | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 22.10.07 21:13 | |
| Krátká dovolená o jednom "Gituško, Radku?" začala nejistě Julie, když ty dva posadila v chabém a ještě nedodělaném obyváčku, který si mimochodem velmi oblíbili. "Posloucháme" usmála se povzbudivě přítelkyně a Julinka si dodala odvahy. "Pamatuješ si jak jsi vykopala v té soutěži na univerzitě jakousi mapu, která poukazuje na neznámé místo? O to já se velmi zajímám. Ale napadlo mě, že by tam mohlo být i něco více a mohlo by nám to pomoci i finačně a tento baráček by se mohl dodělat..." "Moc ráda bych s vámi jela, ale chodíme teď do práce. Nemůžeme si dovolit dovolenou ať už krátkou" přerušila ji lítostně Gita. "Já..vím..Ale kdyby jsme se složili a zaplatili krátký pobyt v kempování jen... za jednoho člověka... Tak... Zkrátka, jestli bych tam nemohla jet aspoň já sama" vymáčkla se Julie konečně. Nastalo ticho. "Proč ne" ozval se mile dosud mlčící Radek a vše bylo rozhodnuto. Však, ale Julie neměla žádné pořádné oblečení. Tentýž večer jí ještě Gituška poslala s nějakými úsporami si něco nakoupit a že to má za úkol utratit vše. Julie skromně přijala a vyjela šťastně do města. Nikdy pořádně nic nezažila. Narodila se v sirotčinci a rodiče nikdy nepoznala, stejně jako nikdy neměla přátelé. Byla celá nedočkavá a vybírala pečlivě v regálcích. Ano, rozhodla se nejdřív koupit si něco pořádného na tůry, jelikož předpokládala, že to tajemné místo nebude hned u cesty. "To se mi líbí" říkala si nahlas a prohlédla se ve své vyhlížené soupravě na hory. Žlutá ji slušela. Ale plánovala si koupit i něco pěkného, ale teplejšího. I když to co si nakonec vybrala, zas tak teplé nebylo, neodolala. Na ušpinění se to sem tam i hodilo a přitom v tom vypadala moc pěkně. Hned si obě soupravičky koupila a tu vhodnější do společnosti oblékla. Už ji nebavilo být v robě japonky, kterou ji dali v barazu za pár šupů... I když si bez ní nic nemohla představit. Dokonce se přesvědčila, že nevypadá tak zle. Přišel k ní jeden černovlasý mladík a vážným hlasem pronesl : "Vypadáte opravdu pěkně slečno" Julie z toho byla tak vyvedená z míry, že se nezmohla na slovo. Kompliment ji ještě nikdo nesložil. Pak ještě v obchodě byla do zavření. Využívala krásné sedačky a skákala a skákala. BPojede na hory, porpvé v životě. Sama a s penězi. Bude si moc ještě něco koupit a nebude to jídlo!!! Až přijela do domečku jejích přátel kde s nimi pobývala, byly oba už v posteli a pochrupovali. Obdivovala je. Moc se milovali, ale stejně si nechávali oddělené postele, i když u sebe a nic spolu ani jednou ještě neměli. Plánují to až po svatbě A pak byl čtvrtek a pro ni osudný den. Gitka i Radek ji brzo ráno pomohli zbalit a pak jeli do práce po náležitém rozloučení a ona čekala. Nemusela dlouho a ozvalo se "trimpadá" znělka Aeroslužby. Popadla kufr a rozešla se napříč třídennímu dobrodružství. Pokračování příště | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 23.10.07 7:34 | |
| Mě je trohu líto, že se s tím pracuji, abych vám udělala radost a osvěžila totu a objasnila situace v rodině a vy nic nenapíšete Možná si to přečtete, nechci vás do toho psaní nutit, ale trochu mě to rmoutí, jelikož na Absolvetnský koncert taky napsala jen Myška | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 23.10.07 11:36 | |
| uuu to druhe oblečenie jej pristane ja tým simkam zavidim ake maju pekne postavy | |
| Předmět: Re: Zajímavé události 23.10.07 13:22 | |
| Jo a i když je dáš tlustčí tak to nejsou zrovna bomby To by se žilo, kdyby si viděl na světě jen ty tři druhy postavy | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Zajímavé události | |
| |
| | | | Zajímavé události | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |