Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Zajímavé události

Goto down 
+7
smilie911
Nicole
KontraIda
Luana
-pipa-
Me-myska
Leia Skywalker
11 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Next

Líbí se vám tento nápad?
1. Ano, skvělé
Zajímavé události - Stránka 11 Default182%Zajímavé události - Stránka 11 Vote_rcap
 82% [ 9 ]
2. Nevadí mi
Zajímavé události - Stránka 11 Default19%Zajímavé události - Stránka 11 Vote_rcap
 9% [ 1 ]
3. Je to divný
Zajímavé události - Stránka 11 Default10%Zajímavé události - Stránka 11 Vote_rcap
 0% [ 0 ]
4. Hrůza
Zajímavé události - Stránka 11 Default19%Zajímavé události - Stránka 11 Vote_rcap
 9% [ 1 ]
Celkem hlasů : 11

AutorZpráva
smilie911
Autorita
smilie911

Poeet p?íspivku : 366
Registration date : 15. 06. 07

Zajímavé události - Stránka 11 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty06.12.07 17:48

Jojo překrásná koláž i ta první,ale hlavně ta z těch dovolených.. Máš to za jedna! Máš to za jedna! Zamilovanost Tleskám!
P.S.:Jak fotíš v tom "filmu" Print Scrnem?
Návrat nahoru Goto down
http://www.origisis.blog.cz
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty06.12.07 17:55

Tak sem ráda že se vám líbí Zamilovanost asi to takhle brzo do událostí zavedu, protože mívam většinou dost fotek, tak aby to nezabíralo moc místa Chichotám se

Jinak fotim přes program Fraps Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
smilie911
Autorita
smilie911

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty17.12.07 21:39

Zvon už vyzvání..slyšíš mé vyznání?
Charlie a Lida se konečně zbavili otěží studia,závěrečnou zkoušku složili na výbornou a otevřela se jim brána k dospělému životu.Nastěhovali se k sobě a několikrát se pokoušeli počít dítě,ale marně.Byli zoufalí. Charlie chtěl vylepšit náladu v domě a proto pozval na návštěvu rodiče,ale i přátelé.Linda se pustila do svého oblíbeného vaření a na stole se vykouzlil voňavý,křupavý krocan.
Vyšli na zahradu,aby všechny příchozí přivítali.Když se ale chystala Linda pozvat všechny ke stolu Charlie překvapil, a přede všemi zraky požádal Lindu o ruku.
Zajímavé události - Stránka 11 Charlieduf8
Byla chvíli v rozpacích ale pak se vrhla charliemu do náruče.
Ještě ten den večer se jim podařilo počít své první dítě.
Charlie druhý den vstával s kohoutím kokrháním.Připravil romantickou snídani a páreček si užíval šťastnou euforii.
K polednímu pozvali hosty na vytoužený svatební obřad.
Obsáhlé proslovy,cinkot skleniček a hystericky plakající matky se táhli celou oslavou.A když se potom zeptala Linda "Vezmeš si mě?" Charlie neodolal.
Zajímavé události - Stránka 11 Charliesvatbash8
Zvonky vyzvání..Linda slyší vyznání...
Zajímavé události - Stránka 11 Nthumbnail947269947472awn8
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty17.12.07 22:07

Po dlouhé době někdo jiný než já a Myska Směji se A jsem ráda, že někdo přidal.
Ode mě brzy uvidíte ty vyrostlá štěňátka a nový domov Kouksů.

Jinak moc krásný Tleskám! Ale řekla bych, že na té svatbě to vypadá, jako by spíš neodolala Lída Mám záchvat smíchu! Ale jinak opravdu pěkné. A i velmi hezky napsané Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty18.12.07 10:52

Stěhování

"Miláčku, tak co na říkáš? Důvodů je dost. Je to nádherný barák a já ho mám ráda, ale cítím, že někde jinde to dokážu krásněji udělat a je nás hrozně moc. Máme 5 psů, dva z nich ještě maličké. Šlapeme jim na nožky. Už čekáme třetí dítě, ale ty druhé ještě nejsou na odchod. Chcic si je ještě nechat. A našla jsem překrásný dům a podle našich představ. S exluzivní nabídkou, že zahradu nechá po starém, gratis!"

Zajímavé události - Stránka 11 20ew3

Manžel s malou radostí povolil. Ale když si dům prohlédl, jeho nálada a sympatie k tomu stavení se nehhorázně zvýšily.
Brzy už u domu postávali a dýchali svěží vzduch plnými doušky.

Zajímavé události - Stránka 11 86582804zf8

Maminka se rozhlýžela po té krásné zahradě a už domýšlela co vše vypěstuje a vylepší (celá naše máma Chichotám se )

Zajímavé události - Stránka 11 97782116ye8

Zajímavé události - Stránka 11 63758085eo3

Zevnitř to vybavení bylo horší. Tedy žádné. Dokonce podlahy a stěny byly pryč. Ale rodinka neváhala a vyvěsila aspoň své rodinné poklady, které samozřejmě odnesla sebou. Bylo to jediné co zatím v této chvíli mohli zařídit.

Zajímavé události - Stránka 11 39847525ko8

Zajímavé události - Stránka 11 83889975pz8

Zajímavé události - Stránka 11 81892745kt2

Všichni si nového prostředí užívali. Pár kousků nábytku na čež měli už měli objednané. Teď měli volný čas a každý ho vyplňoval svým způsobem.

Zajímavé události - Stránka 11 39421986ls5

Takhle vypadá celý dům Osmilov. (JNevím jak jsem na to přišla, když jsem tvořila pozemek na stavění, tak jsem to tam prostě napsala a myslím, že už mu to zůstane Máš to za jedna! ) Je to můj výtvor, co na něj říkáte? Červenám se... Možná je větší, ale to jsem jako takhle chtěla. Až bude Volný čas neměla bych ty předměty kam dávat a vůbec mám velkou rodinku, ti psi dělaj hodně Lol

Zajímavé události - Stránka 11 52147191sq5
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty18.12.07 18:52

Pěkný fotečky Smilie, konečně sem přispěl někdo další Jásám!! přeju nový rodince hodně štěstí Srdce a jinak s tou Lindou má Leii pravdu, taky bych řekla... Chichotám se

Pěknej domeček Leii!! Hlavně ty rodinné fota sou originální Máš to za jedna! akorát ti tam trošku přečnívá jedna stěna nahoře Souhlasím jinak nemam žádný poznámky Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty18.12.07 19:05

Děkuju Líbám tě!!
Jinak ano, děkuju za upozornění, ta stěna vypadá opravdu komicky. Všimla jsem si ji až příští den Chichotám se

Jinak už se můžete těšit na dvojčátka Jásám!!
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty18.12.07 19:08

domček je pekný nikdy som nepostavila taký velký som zvedavá ako to tam po čase bude vyzerať
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty18.12.07 19:53

Ukážu pak ve své firmě. Zatím mám dětský pokoj a necelou koupelnu, takže to by jaksi nemělo cenu Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty18.12.07 21:09

Dvojčátka? Jako myslíš u Gitky? A to je koláč nebo ultrazvuk? Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty18.12.07 21:55

Už se narodili, ale koláč je to taky Mám záchvat smíchu! A dokonce se mi to povedlo podle představ Jásám!! Holka a kluk, takže Jirka a Terezka Jásám!!
Ale to předbíhám. Brzy tu bude porod... No asi až v pátek Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty21.12.07 15:15

Schůzka, neplánovaně romantická

Maruška čekala v obchodu Šedivá moda, jelikož tu měli s Ondrou sraz. Táta tu něco vyřizoval. Sjednali si další ze svých kamarádských schůzek, ale Maruška cítila v Ondrově hlasu něci víc a možná, že to spíše vyznělo jako schůzka. Tak jí taťka koupil nové oblečení a ona se jakse patří upravila.

Zajímavé události - Stránka 11 50hw2

Hrozně se bála, že Ondra jednoduše nepříjde. Ale jen na to pomyslela, už se obejvil ve tmě. Ve své sexy vestičce a hustých černých vlasech.
Přispěchala ke vchodu a tam ji Ondra uvítal. Už byli velcí přátelé, takže se objali.

Zajímavé události - Stránka 11 52qy9

Tady moc dlouho však nebyli. Maruška si jen rozpustila vlasy, pro Ondru z nejasných dovodů a vydali se společně, i s tátou mimochodem, do restaurace u Rega.
Ondra samozřejmě Marušku pozval, ale ona odmítla a že si bude jídlo platit sama.

Zajímavé události - Stránka 11 54wm0

Maruška se bála, že je to opravdu přáteslká schůze, jelikož Ondra nedal ani náznak romantiky a lásky. Třeba jsem, ale moc naivní, pomyslela si zoufala Maruška, když čekali na jídlo.
Ale pak Ondra, jako kdyby ji četl myšlenky, ji ruku, kterou měla uvolněně na stole, vzal něžně do své a natáhl doprostřed stolu. Máji hořely tváře.

Zajímavé události - Stránka 11 55of1

Ale někdo jí tu schůzi prostě nepřál. Nebo spíš ji zkoušelo štěstí. Přišla íšnice místo, aby v klid položila chody na právoplatné místo, vyklouzl jí tác z rukou a vše se vysypalo na Marušku.

Zajímavé události - Stránka 11 56dw1

Ta se rozplakala, ale Ondra ji něžnými slovy utěšil a očistil ji. Naštěstí na Marušku číšnice vysypala jen salát, který nesla skupince dívek za nimi, takže to neudělalo závažné trable.
Potom už se jen v klidu najedli. A Maruška v duchu číšnici poděkovala, jelikož, kdyby to na ni nevysypala, nebyl by jí Ondra hladil.
Další romantické chvilky trochu zkazila baba Muchlzadková.

Zajímavé události - Stránka 11 57bn8

Zajímavé události - Stránka 11 58ug3

Ale Onra toho měl už dost a rozhodl se už nečekat a ukázat, proč sem Marušku vlastně pozval.
"Maruško, už ti to chci říct delší dobu, ale nikdy nebyla vhodná chvíle. Už nechci čekat. Chtěla by jsi se mnou chodit?" zeptal se bez obalu.

Zajímavé události - Stránka 11 60nw2

"Ano, ano, ano!!" příblížila se k němu blíž a stiskla mu svalnaté paže.

Zajímavé události - Stránka 11 61ip8

Zajímavé události - Stránka 11 63lr2

Zajímavé události - Stránka 11 62rx9

Pak se chtělo už jet domů a Maruška vše vyklopila tátovi.
Ten z toho nebyl nadšený a stavil se za Ondrou, který zrovna čekal na taxík.

"Já doufám, že to s moji dcerou myslíš vážně," začal a otcovský pud se projevil. Mračil se přísně a výhružně. "Jinak budeš mít co dočinění se mnou i s mým synem... jen se...."

Zajímavé události - Stránka 11 66lf8

Ale než to dokončil, tak ho přerušil Ondra.
"Pane Kouksi, já vaši dceru miluju a nechodím s ní jen tak pro nic za nic. Chtěl bych s ní prožít 4 roky na univrrzitě a pak s ní prožít zbytek mého života. Jako její manžel" dokončil a čekal na reakci.

Zajímavé události - Stránka 11 65lw6

"To myslíš vážně?" neskrýval překvapení Radek a vykulil oči. Ondra přikývl. "Tím pádem jsi opravdu bezva kluk a získal sis mé sympatie. Jestli to tedy splníš. Tak tedy. Máš mé svolení a důvěru" usmál se Radek
a oddechl si.
"Děkuji" vydechl Odnra. pak se rozloučil a nastoupil do troubícího taxi.

Maruška, která poslouchala, přiběhla k otci a plná štěstí a radosti ho beze slova objala.

Zajímavé události - Stránka 11 67ly4
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty21.12.07 15:23

je to pekne velmi Usmívám se
ale nezda sa ti že jeden artner na cel život je trochu malo?
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty21.12.07 15:24

Nee. Já po tom toužím Srdce
Jinak mamka byla taťkova PRVNÍ holka a taťka mamčin PRVNÍ kluk Lol
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty21.12.07 15:39

Já to taky tak udělala s mojí simkou Směji se ale jinak v reálu se to stává jenom ojediněle, většinou má někdo před tim pravým ještě i nějakej ten úlet minimálně Usmívám se akorát se mi nezdá, že by nějakej kluk řikal to co napsala Leii, je to sice hezká představa, ale pochybuju =)) doufam Leii, že si to nemaluješ až takhle moc růžově, doopravdy se na to musí jít opatrně, protože se páry rozchází i klidně po 5ti letech chození.

Ale jinak se mi to líbilo Srdce
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty21.12.07 15:45

Pěkně napsané. Historie se bude opakovat. Láska na univerzitě Chichotám se Jinak dřív to tak bývalo, že byl jeden partner na život. U mojich rodičů je to taky tak. Ale jak já říkám, to byla jiná doba a teď už se to moc nevyskytuje, ale je to pěkné Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty21.12.07 15:51

Spíš mi přišlo u teenagera moc brzo =)
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty21.12.07 16:11

Já si v simsech dělám svět jaký doopravdy nemůžu mít Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty21.12.07 20:58

Aha, tak to jo Usmívám se protože kdyby si to myslela vážně, tak bys pak mohla bejt zklamaná a to přeci nechceme Líbám tě!! tak klidně hraj dál Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty22.12.07 1:37

Já vím, že v této době je to vše takové těžší a dělají si to lidi.
Já jenom můžu doufat, že najdu chlapce, který mě bude milovat a bude fajn jako Ondra v Simsech Usmívám se
Aspoň, že mám rodinu, stejnou jako je v té hře.
Já vidím všude jak to ve světě chodí. Teda, ne ty hrozně části, ale ty bohužel v této době, obyčejné problémy.
Ale děkuji, že jsi na mě tak hzodná Myssi a že na mě tolik myslíš.
Proč bych si v Simsech dělala tu hroznou realitu a kazila si prostředí a vůbec všechno? Když si to můžu zařídit všechno tak pěkně podle sebe Srdce
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty22.12.07 16:04

Tak som si to všetko prečítala Usmívám se Máte to všetci strašne pekné, ohromne sa mi to páči Srdce
Čo sa týka môjho názoru, na niečo podobné v reále neverím (a výnimka len potvrdzuje pravidlo), ale v simoch ... prečo nie ? Srdce
Mimochodom, odkiaľ sú tieto vlasy ?
https://2img.net/r/ihimizer/img114/7608/78tc0.jpg
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty22.12.07 16:12

Mno, jak řiká Lu Lol

Ty vlasy sou myslim z raonsims Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty22.12.07 16:48

tak na 99% raon
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty22.12.07 17:44

100% raon Souhlasím Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
smilie911
Autorita
smilie911

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty22.12.07 20:09

Joj..já dělám v simsech jak co a jak kdy..podle charakteru mého sima...jinak jsou to opravdu krásné růžové představy.. Líbám tě!! Chichotám se
P.S.:Jaký koláč? To Existuje taky něco jinýho než spirála života?? Neuvěřitelné...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 11 Empty

Návrat nahoru Goto down

Zajímavé události
Strana 11 z 16Jdi na stránku : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: SimExtra :: Simfotky-