| Zajímavé události | |
|
+7smilie911 Nicole KontraIda Luana -pipa- Me-myska Leia Skywalker 11 posters |
|
Líbí se vám tento nápad? | 1. Ano, skvělé | | 82% | [ 9 ] | 2. Nevadí mi | | 9% | [ 1 ] | 3. Je to divný | | 0% | [ 0 ] | 4. Hrůza | | 9% | [ 1 ] |
| Celkem hlasů : 11 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 06.12.07 17:48 | |
| | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Zajímavé události 06.12.07 17:55 | |
| Tak sem ráda že se vám líbí asi to takhle brzo do událostí zavedu, protože mívam většinou dost fotek, tak aby to nezabíralo moc místa Jinak fotim přes program Fraps | |
|
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 17.12.07 21:39 | |
| Zvon už vyzvání..slyšíš mé vyznání?Charlie a Lida se konečně zbavili otěží studia,závěrečnou zkoušku složili na výbornou a otevřela se jim brána k dospělému životu.Nastěhovali se k sobě a několikrát se pokoušeli počít dítě,ale marně.Byli zoufalí. Charlie chtěl vylepšit náladu v domě a proto pozval na návštěvu rodiče,ale i přátelé.Linda se pustila do svého oblíbeného vaření a na stole se vykouzlil voňavý,křupavý krocan. Vyšli na zahradu,aby všechny příchozí přivítali.Když se ale chystala Linda pozvat všechny ke stolu Charlie překvapil, a přede všemi zraky požádal Lindu o ruku. Byla chvíli v rozpacích ale pak se vrhla charliemu do náruče. Ještě ten den večer se jim podařilo počít své první dítě. Charlie druhý den vstával s kohoutím kokrháním.Připravil romantickou snídani a páreček si užíval šťastnou euforii. K polednímu pozvali hosty na vytoužený svatební obřad. Obsáhlé proslovy,cinkot skleniček a hystericky plakající matky se táhli celou oslavou.A když se potom zeptala Linda "Vezmeš si mě?" Charlie neodolal. Zvonky vyzvání..Linda slyší vyznání... | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Zajímavé události 17.12.07 22:07 | |
| Po dlouhé době někdo jiný než já a Myska A jsem ráda, že někdo přidal. Ode mě brzy uvidíte ty vyrostlá štěňátka a nový domov Kouksů. Jinak moc krásný Ale řekla bych, že na té svatbě to vypadá, jako by spíš neodolala Lída Ale jinak opravdu pěkné. A i velmi hezky napsané | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 18.12.07 10:52 | |
| Stěhování"Miláčku, tak co na říkáš? Důvodů je dost. Je to nádherný barák a já ho mám ráda, ale cítím, že někde jinde to dokážu krásněji udělat a je nás hrozně moc. Máme 5 psů, dva z nich ještě maličké. Šlapeme jim na nožky. Už čekáme třetí dítě, ale ty druhé ještě nejsou na odchod. Chcic si je ještě nechat. A našla jsem překrásný dům a podle našich představ. S exluzivní nabídkou, že zahradu nechá po starém, gratis!" Manžel s malou radostí povolil. Ale když si dům prohlédl, jeho nálada a sympatie k tomu stavení se nehhorázně zvýšily. Brzy už u domu postávali a dýchali svěží vzduch plnými doušky. Maminka se rozhlýžela po té krásné zahradě a už domýšlela co vše vypěstuje a vylepší (celá naše máma ) Zevnitř to vybavení bylo horší. Tedy žádné. Dokonce podlahy a stěny byly pryč. Ale rodinka neváhala a vyvěsila aspoň své rodinné poklady, které samozřejmě odnesla sebou. Bylo to jediné co zatím v této chvíli mohli zařídit. Všichni si nového prostředí užívali. Pár kousků nábytku na čež měli už měli objednané. Teď měli volný čas a každý ho vyplňoval svým způsobem. Takhle vypadá celý dům Osmilov. (JNevím jak jsem na to přišla, když jsem tvořila pozemek na stavění, tak jsem to tam prostě napsala a myslím, že už mu to zůstane ) Je to můj výtvor, co na něj říkáte? Možná je větší, ale to jsem jako takhle chtěla. Až bude Volný čas neměla bych ty předměty kam dávat a vůbec mám velkou rodinku, ti psi dělaj hodně | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 18.12.07 18:52 | |
| Pěkný fotečky Smilie, konečně sem přispěl někdo další přeju nový rodince hodně štěstí a jinak s tou Lindou má Leii pravdu, taky bych řekla... Pěknej domeček Leii!! Hlavně ty rodinné fota sou originální akorát ti tam trošku přečnívá jedna stěna nahoře jinak nemam žádný poznámky | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 18.12.07 19:05 | |
| Děkuju Jinak ano, děkuju za upozornění, ta stěna vypadá opravdu komicky. Všimla jsem si ji až příští den Jinak už se můžete těšit na dvojčátka | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 18.12.07 19:08 | |
| domček je pekný nikdy som nepostavila taký velký som zvedavá ako to tam po čase bude vyzerať | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 18.12.07 19:53 | |
| Ukážu pak ve své firmě. Zatím mám dětský pokoj a necelou koupelnu, takže to by jaksi nemělo cenu | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 18.12.07 21:09 | |
| Dvojčátka? Jako myslíš u Gitky? A to je koláč nebo ultrazvuk? | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 18.12.07 21:55 | |
| Už se narodili, ale koláč je to taky A dokonce se mi to povedlo podle představ Holka a kluk, takže Jirka a Terezka Ale to předbíhám. Brzy tu bude porod... No asi až v pátek | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 21.12.07 15:15 | |
| Schůzka, neplánovaně romantická Maruška čekala v obchodu Šedivá moda, jelikož tu měli s Ondrou sraz. Táta tu něco vyřizoval. Sjednali si další ze svých kamarádských schůzek, ale Maruška cítila v Ondrově hlasu něci víc a možná, že to spíše vyznělo jako schůzka. Tak jí taťka koupil nové oblečení a ona se jakse patří upravila. Hrozně se bála, že Ondra jednoduše nepříjde. Ale jen na to pomyslela, už se obejvil ve tmě. Ve své sexy vestičce a hustých černých vlasech. Přispěchala ke vchodu a tam ji Ondra uvítal. Už byli velcí přátelé, takže se objali. Tady moc dlouho však nebyli. Maruška si jen rozpustila vlasy, pro Ondru z nejasných dovodů a vydali se společně, i s tátou mimochodem, do restaurace u Rega. Ondra samozřejmě Marušku pozval, ale ona odmítla a že si bude jídlo platit sama. Maruška se bála, že je to opravdu přáteslká schůze, jelikož Ondra nedal ani náznak romantiky a lásky. Třeba jsem, ale moc naivní, pomyslela si zoufala Maruška, když čekali na jídlo. Ale pak Ondra, jako kdyby ji četl myšlenky, ji ruku, kterou měla uvolněně na stole, vzal něžně do své a natáhl doprostřed stolu. Máji hořely tváře. Ale někdo jí tu schůzi prostě nepřál. Nebo spíš ji zkoušelo štěstí. Přišla íšnice místo, aby v klid položila chody na právoplatné místo, vyklouzl jí tác z rukou a vše se vysypalo na Marušku. Ta se rozplakala, ale Ondra ji něžnými slovy utěšil a očistil ji. Naštěstí na Marušku číšnice vysypala jen salát, který nesla skupince dívek za nimi, takže to neudělalo závažné trable. Potom už se jen v klidu najedli. A Maruška v duchu číšnici poděkovala, jelikož, kdyby to na ni nevysypala, nebyl by jí Ondra hladil. Další romantické chvilky trochu zkazila baba Muchlzadková. Ale Onra toho měl už dost a rozhodl se už nečekat a ukázat, proč sem Marušku vlastně pozval. "Maruško, už ti to chci říct delší dobu, ale nikdy nebyla vhodná chvíle. Už nechci čekat. Chtěla by jsi se mnou chodit?" zeptal se bez obalu. "Ano, ano, ano!!" příblížila se k němu blíž a stiskla mu svalnaté paže. Pak se chtělo už jet domů a Maruška vše vyklopila tátovi. Ten z toho nebyl nadšený a stavil se za Ondrou, který zrovna čekal na taxík. "Já doufám, že to s moji dcerou myslíš vážně," začal a otcovský pud se projevil. Mračil se přísně a výhružně. "Jinak budeš mít co dočinění se mnou i s mým synem... jen se...." Ale než to dokončil, tak ho přerušil Ondra. "Pane Kouksi, já vaši dceru miluju a nechodím s ní jen tak pro nic za nic. Chtěl bych s ní prožít 4 roky na univrrzitě a pak s ní prožít zbytek mého života. Jako její manžel" dokončil a čekal na reakci. "To myslíš vážně?" neskrýval překvapení Radek a vykulil oči. Ondra přikývl. "Tím pádem jsi opravdu bezva kluk a získal sis mé sympatie. Jestli to tedy splníš. Tak tedy. Máš mé svolení a důvěru" usmál se Radek a oddechl si. "Děkuji" vydechl Odnra. pak se rozloučil a nastoupil do troubícího taxi. Maruška, která poslouchala, přiběhla k otci a plná štěstí a radosti ho beze slova objala. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 21.12.07 15:23 | |
| je to pekne velmi ale nezda sa ti že jeden artner na cel život je trochu malo? | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 21.12.07 15:24 | |
| Nee. Já po tom toužím Jinak mamka byla taťkova PRVNÍ holka a taťka mamčin PRVNÍ kluk | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 21.12.07 15:39 | |
| Já to taky tak udělala s mojí simkou ale jinak v reálu se to stává jenom ojediněle, většinou má někdo před tim pravým ještě i nějakej ten úlet minimálně akorát se mi nezdá, že by nějakej kluk řikal to co napsala Leii, je to sice hezká představa, ale pochybuju =)) doufam Leii, že si to nemaluješ až takhle moc růžově, doopravdy se na to musí jít opatrně, protože se páry rozchází i klidně po 5ti letech chození. Ale jinak se mi to líbilo | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 21.12.07 15:45 | |
| Pěkně napsané. Historie se bude opakovat. Láska na univerzitě Jinak dřív to tak bývalo, že byl jeden partner na život. U mojich rodičů je to taky tak. Ale jak já říkám, to byla jiná doba a teď už se to moc nevyskytuje, ale je to pěkné | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 21.12.07 15:51 | |
| Spíš mi přišlo u teenagera moc brzo =) | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 21.12.07 16:11 | |
| Já si v simsech dělám svět jaký doopravdy nemůžu mít | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 21.12.07 20:58 | |
| Aha, tak to jo protože kdyby si to myslela vážně, tak bys pak mohla bejt zklamaná a to přeci nechceme tak klidně hraj dál | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 22.12.07 1:37 | |
| Já vím, že v této době je to vše takové těžší a dělají si to lidi. Já jenom můžu doufat, že najdu chlapce, který mě bude milovat a bude fajn jako Ondra v Simsech Aspoň, že mám rodinu, stejnou jako je v té hře. Já vidím všude jak to ve světě chodí. Teda, ne ty hrozně části, ale ty bohužel v této době, obyčejné problémy. Ale děkuji, že jsi na mě tak hzodná Myssi a že na mě tolik myslíš. Proč bych si v Simsech dělala tu hroznou realitu a kazila si prostředí a vůbec všechno? Když si to můžu zařídit všechno tak pěkně podle sebe | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 31 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 22.12.07 16:04 | |
| Tak som si to všetko prečítala Máte to všetci strašne pekné, ohromne sa mi to páči Čo sa týka môjho názoru, na niečo podobné v reále neverím (a výnimka len potvrdzuje pravidlo), ale v simoch ... prečo nie ? Mimochodom, odkiaľ sú tieto vlasy ? https://2img.net/r/ihimizer/img114/7608/78tc0.jpg | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 22.12.07 16:12 | |
| Mno, jak řiká Lu Ty vlasy sou myslim z raonsims | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 22.12.07 16:48 | |
| | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
smilie911 Autorita
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Zajímavé události | |
| |
|
| |
| Zajímavé události | |
|