Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Zajímavé události

Goto down 
+7
smilie911
Nicole
KontraIda
Luana
-pipa-
Me-myska
Leia Skywalker
11 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

Líbí se vám tento nápad?
1. Ano, skvělé
Zajímavé události - Stránka 5 Default182%Zajímavé události - Stránka 5 Vote_rcap
 82% [ 9 ]
2. Nevadí mi
Zajímavé události - Stránka 5 Default19%Zajímavé události - Stránka 5 Vote_rcap
 9% [ 1 ]
3. Je to divný
Zajímavé události - Stránka 5 Default10%Zajímavé události - Stránka 5 Vote_rcap
 0% [ 0 ]
4. Hrůza
Zajímavé události - Stránka 5 Default19%Zajímavé události - Stránka 5 Vote_rcap
 9% [ 1 ]
Celkem hlasů : 11

AutorZpráva
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

Zajímavé události - Stránka 5 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty17.08.07 21:29

Jůůůů to je klásnýýýý Jsem jako anděl pěknej klučík Srdce
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty17.08.07 21:35

Děkuji Líbám tě!!
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty18.08.07 10:15

Oblizuji se Je to krásne Jásám!!
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty18.08.07 10:29

Mé druhé dívčí těhotenství

Proč dívčí? Ano musím vám prozradit - bude dívenka. Řekl mi to můj doktor. Ale vím to jen já. kluky nechám nemínat. Jsem to já, ale potvůrka Chichotám se (Samozřejmě ve hře během těhotenství nevíte co se narodí, ale protože já už to vím, tak to použiju Chichotám se ).
Bylo to překvapení, když jsem opět jedno ráno začala ohromně zvracet
(strašně na to trpím) a bylo mi špatně.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93ad274973d1c03lt6

Po pár dnech se objevilo bříško. No, nemůžu si stěžovat, protože jsme byli všichni ohromně šťastní a doufali, že to bude holka.
Ale bylo to pro mě namáhavé. Nebyla jsem na to připravená, ale udělalo mi to radost. Někdy jsem omdlévala v koupelně

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93ad274993d1fb0ez8

A jindy díky svým bolestem celého těla, proležela celý den na posteli. Někdy i v noci, jelikož jsem nemohla usnout. Za své těhotenství jsem přečetla 7 knih Chichotám se

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93ad274993d1d80ch2

Teď se kluci vůbec nemůžou dočkat. A stále se věnují mému bříšku.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93ad274913d1ca9bw2

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93ad2749f3d1ca3zs0

Také pořádně jím. Nechtěla jsem tolik, ale někdy prostě nevydržím, když nemůžu spát. Zajdu do kuchyně a... Jsem jako anděl (Normálně mi spořádala dvě porce kotlet, to mluvím já Leia Lol )

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93ad2749f3d1ff9bd4

Také se věnuji Donaldovi, jelikož je to můj poklad!

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93ad2749f3d1f10qe8

Bříško roste a roste...
A už se to blíží...

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93ad2749d3d1efdxo9

Tak co se stalo, že?
Včera v noci jsem poklidně spala a ti dva se dívali na televizi :

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93ad2749f3d2027vo9

Mě probudil budík, který si Ronald nastavil na upozornění dnešní noční služby v práci -

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93ad274933d202avn7

A v tom mě něco pořádně koplo v břichu.
"Ne, teď ne holčičko!"
Chce ven!

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93ad2749f3d202coc5

Řvala jsem jak tygr, ale nikdo mě neslyšel...

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93ad274933d2028rs7

Tak jsem nabrala všech sil a zakřišela jak nejvíce mohla : "Póoomoc!!"

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93ad274933d202cxt1

Doufala jsem že to slšeli a soustředila se na uvolnění. Ginny se zatím vedle provokativně drbala a nehnula vrbou. Jak kdyby mě chtěla naznačit : "Já už to taky zažila dvakrát.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93ad274993d202dnx3

Jak to skončí?
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty18.08.07 10:59

Leia napsal:
Jak to skončí?

Dobre Jsem frajer
Snáď sa dozvieme skoro, aké meno si dcérenke vybrala Lol (ja vždy kladiem dôraz na vyberanie mien. Každé dieťa, ktoré mám v susedstve sa mi tam narodí, vyrastie, zahrá si vo Walkerovcoch, zostárne a zomrie, takže si vyberám pekné mená Chichotám se)
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty18.08.07 11:51

Už sem na hočičku zvědavá :kuk: ale určitě to dopadne dobře Zlato! První! taky sem zvědavá na jméno Oblizuji se ale určitě vybereš nějaký pěkný Máš to za jedna!
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty18.08.07 18:14

Rande: Tomáš a Rebeca Srdce
(předem upozorňuju, že je to víc fotek, doufam, že se vám to bude líbit, neni v tom nic novýho nu... Červenám se... )
V jednom malém baráčku se před zrcadlem připravovala Rebeca... je to její velký den, tak se na něj řádně připravila, vzala si na sebe své nejlepší oblečení a pečlivě se nalíčila, konečný výsledek sledovala v zrcadle...
Zajímavé události - Stránka 5 Rebecapedzrcadlem1qd4
...přemýšlela, jaké by to asi bylo, kdyby dostala svůj první polibek a zasnila se...
Zajímavé události - Stránka 5 Rebecapedzrcadlem2bz9
...velice se na tento večer těšila a jenom doufala, že všechno dobře dopadne, bylo trošku nervózní, ale i přes to se moc těšila až ho uvidí...říkala si ''No, lepší už to asi nebude''
Zajímavé události - Stránka 5 Rebecapedzrcadlem3kd4

O několik bloků dál, v trochu větším domě se zase před zrcadlem připravoval Tomáš...nacvičoval si řeč na chvíli, kdy se setká s Rebecou:
''Ahoj kotě, moc ti to sluší... neee, to ne... ahoj, si dnes večer fakt krásná... neee, to taky ne... ahoj, máš fakt super vohoz...aaaaaaach jo, to taky asi nebude to nejlepší....''
Zajímavé události - Stránka 5 Tompedzrcadlem1iz7
...jako většinu kluků, velice si nechal záležet na své postavě a doufal, že tak ještě víc u Rebecy zaboduje Chichotám se
''No jo, sem silák''
Zajímavé události - Stránka 5 Tompedzrcadlem2dm5
...''Však ono to nějak dopadne..'' řekl si nakonec...
Zajímavé události - Stránka 5 Tompedzrcadlem3wv2

A je to tady, Tomáš dorazil s autem, které si půjčil od rodičů, před Roxy a už nedočkavě čekal, až Rebeca dorazí...jak tak stál, otočil se a málem mu spadla čelist když jí spatřil...
''Páááni, tobě to ale moc sluší, vážně''... složil jí kompliment, jak se zdálo, Rebecu to velmi potěšilo a kompliment přijala: ''Děkuji, ty také vypadáš dnes moc dobře''
Zajímavé události - Stránka 5 Komplimentvv2
...nejdříve si jen tak povídali venku, trošku si i zašpásovali...''Tak a teď tě pořádně zlechtám!!'' ''Neee, pomooc, ne to stačí, to moc lechtá, hihihihi''
Zajímavé události - Stránka 5 Lechtnpe0
...z toho všeho pošťuchování a škádlení dostali oba hlad a tak Tomáš pozval Rebecu na večeři...oběma objednal to nejdražší jídlo Humrový thermidor (nebo tak nějak Chichotám se)...velice si to užili a využili této příležitosti ke vzájemnému poznávání, nejdříve si připili, pustili se do jídla a povídali si když najednou Rebečina ruka zamířila pomalu směrem k Tomášovi, Tomáš si toho všiml a ruku jí pohladil, chvíli tak setrvali a dívali se jeden druhému do očí, byla to opravdu romantická chvíle...
Zajímavé události - Stránka 5 Romantickveeeyp4
Když dojedli, zaslechl Tomáš pomalou písničku zezdola z diskotéky... ''Jeee, tahle písnička je super!! Pojď si zatančit!!'' Rebeca se usmála a nadšeně kývla
Zajímavé události - Stránka 5 Plouknc0
Tancovali blízko u sebe a dívali si do očí, slov nebylo třeba, jen si užívali blízkosti toho druhého... nakonec se Tomáš odvážil a opatrně a něžně Rebecu políbil, ona jeho polibek přijala...
Zajímavé události - Stránka 5 Polibekpitancirw4
Po písničce Tomáš pohladil Rebecu po tváři ''Jsi opravu skvělá a krásná holka, jsem moc rád, že jsem tě poznal'' ''Ty jsi taky opravdu skvělý a pěkný kluk! Je mi s tebou báječně'' a pohladila Tomáše po ruce
Zajímavé události - Stránka 5 Laskneo8
...oba se navzájem opět políbili...připadalo jim, jako by v břiše měli mnoho motýlků, jak je tam šimralo, a že snad odletí...bylo jim prostě báječně
Zajímavé události - Stránka 5 Lbnin7
Bylo už docela pozdě a tak se Tomáš zeptal ''Nechceš jet k nám domů?? Není to daleko a už je docela pozdě a aspoň tam už nebude takový hluk jako tady'', Rebeca souhlasila a tak vyrazili...
Venku se mezi tím podivně oteplilo a tak se ani jednomu nechtělo jít dovnitř, Tomášův dům má velkou terasu a je tam lavička, tak se uvelebili na ni a přitulili se i když jim bylo teplo..
Zajímavé události - Stránka 5 Nalaviceft5
Najednou si Tomáš Rebecu vysadil do klína, obejmul ji a řekl ''Víš, moc si mě okouzlila a já se do tebe úplně zbláznil, asi tě miluju..'' Rebeca si to vyslechla, lehce se začervenala a odpověděla ''Já tebe taky, bála sem se, že to ani neřekneš...'' a on ji políbil, bylo to, jako by ta chvíle neměla nikdy skončit, tak jim to přišlo
Zajímavé události - Stránka 5 Polibeknalaviceao0
Pak se Tomáš postavil, vzal Rebecu za ruku a zeptal se ''Chceš se mnou chodit?''
Zajímavé události - Stránka 5 Chcesemnouchoditsq1
Rebeca jen okouzleně vydechla a odpověděla ''Och, ano, ano chci!!'' a šťastně mu padla do náručí
Zajímavé události - Stránka 5 Anochcihp1
Tomáš se na ni usmál a řekl ''Pojď, chci ti někoho představit'', šli dovnitř domu a tam na ně zvědavě pohlédli Katka a Honza ''Mami, tati, tohle je moje dívka, Rebeca'' ''Moc mě těší'' odpověděla Rebeca ''Nás taky velice těší, moc rádi tě poznáváme!!'' a všichni si potřásli rukou
Zajímavé události - Stránka 5 Rodinnpedstavovnpy6
Pak Honza s Katkou taktně odešli, aby ty dva nechali v klidu se rozloučit, protože už bylo opravdu pozdě.
Zajímavé události - Stránka 5 Louenhd8
Tomáš líbnul Rebecu na ruku a řekl, ''Velice sem si to s tebou užil, byl to můj nejšťastnější den v životě, doufám, že si to co nejdříve zopakujeme a že se brzy uvidímě, dobrou noc Rebeco'' ''Taky se mi to s tebou velice líbilo, bylo mi s tebou opravdu nádherně, určitě si to zopakujeme a neboj, uvidíme se brzy, já bych to bez tebe stejně dlouho nevydržela... dobrou noc'' naposledy se políbili a Rebeca odešla domů a Tomáš zalezl do postele a usnul s úsměvem... tu noc se mu zdál velmi krásný sen o něm a o Rebece...

Mno... to je konec... doufam, že se vám to líbilo, nějak sem se rozepsala Červenám se... nikdy sem nic podobnýho nepsala, tak mě omluvte, šlo to nějak samo od sebe, asi od srdce Červenám se...
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty18.08.07 19:34

Je to krásne Pláču! (smailo v zmysle dojatie)
Toto je jediná veta, čo sa mi podarilo zosmoliť, keď som to dočítala ... Neuvěřitelné... Vážne úžasné, mala by si niečo podobné vytvárať častejšie Srdce
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty18.08.07 20:26

Jo, já na tebe vůbec nemám....

Bylo to opravdu krásné. budeš můj idol na psaní Líbám tě!!
Opravdu nádherné! Srdce
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty18.08.07 20:40

To Leia: Mno sem to tak trochu víc prožívala Chichotám se Červenám se... a taky mam přečtěných hodně románů Lol Lol ale jinak díky, podle mě to ale stejně nebylo tak dobrý Červenám se... Červenám se... ale sem ráda že se ti to líbilo Srdce Líbám tě!!
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty18.08.07 20:41

To Luana: eeeh díky Lu, vysvětlení sem už napsala Leie Červenám se... já se budu snažit, ale sem spíš přes tu romantiku Jsem jako anděl takže se uvidí, pokusim se Máš to za jedna! ale příběh nečekejte, spíš jenom takový krátký události Jsem králem
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty20.08.07 15:19

Usmívám se Ten úsměv by měl být lehce přiblblej, no nevadí.

Příjemně se to četlo a vykouzlilo mi to takovej fajn pocit někde tam v srdeční oblasti. (nebo, jak by mě jistě rád opravil jeden můj kamarád, někde v mozku)

Ale šli na to docela rychle. První rande, předpokládám, a už se seznamují s rodiči. No, jsou to simící a ty u mě mívaj svatbu někdy i hned druhý den.
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty20.08.07 19:17

To já ne. Simíci se potkaj a když zjistím, že jsou si sympatičtí (jestli se přitahují, srdíčka apod.) tak ten můj tomu druhému sem tam zavolá. Někdy ho pozve do města. začnou se více scházet i u sebe doma, stanou se z nich dobří a nejlepší přátelé a pak k sobě najdou cestu nejdříve obejmutí, nesmělými pusinkami a pak velkými polibky a zásnubami Lol Jiná nebudu
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty20.08.07 20:11

KontraIda napsal:
Usmívám se Ten úsměv by měl být lehce přiblblej, no nevadí.

Příjemně se to četlo a vykouzlilo mi to takovej fajn pocit někde tam v srdeční oblasti. (nebo, jak by mě jistě rád opravil jeden můj kamarád, někde v mozku)

Ale šli na to docela rychle. První rande, předpokládám, a už se seznamují s rodiči. No, jsou to simící a ty u mě mívaj svatbu někdy i hned druhý den.

Hihi, tak to máš zajímavý pocity Chichotám se ale je to dobře Lol
nj, je to sice rychlý, ale jak řikáš... jindy by se to třeba nepovedlo a už by se pak hned brali... Směji se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty20.08.07 20:12

A jen tak pro úpravu... oni totiž už první rande měli... tak proto sou tam ty polibky odvážnější Jsem ďáblík trošku se mi to vymklo jaksi, ty simové sou někdy nevyzpytatelní Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty09.09.07 15:46

První společné Vánoce Klárky a Jirky Srdce

Bylo odpoledne. Venku sněžilo tak hustě, že nebylo vidět ani k sousedům. Klárka však ani se svým snoubencem Jirkou to neměli za potřebí. Drhli umyvadla a sprchu, podlahu a koberce, sporák i pulty. Zkráceně celý dům.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022493eafb5xs2

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de0224b3eafb9dw5

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de0224f3eafb4wj9

A jelikož to tento týden nějak nestíhali, zapomněli koupit plno ingrediencí, potřebné do Štědrovečerní večeře. George zavolal dodávkovou službu, protože by jistě do sámošky cesta zabrala delší dobu těmi hroudami sněhu a oni měli co dělat, aby dovyzdobili a douklidili dům.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022493eafbcku2

Oba byli včera někde jinde a měli na práci nějakou tajnou službu, spoléhali každý na toho druhého.
Jediné co kdo přinesl byla ryba - na tu si vzpomněl Jirka a zásoby ovocného džusu a Coca-coly, což donesla Klárka.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022493eaf6eoe3

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022453e5ee6jx4

Malý Belmondo jim pomáhal tím, že na pulty přinášel stále nové chomáčků chlupů.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022493e9a2elv0

Když konečně krášlení a úklid dokončili, George šel zabalit dárečky pro kocourka a Klára se pustila do vaření. Také pracovala jako kuchařka (dokud jí bohužel nevyhodili díky polívce na svatbu, která byla s mořskými živočichy. Klárka se však předcenila a většina hostů se pozvracela a musela do nemocnice. Ale to se sem nehodí Já nic, já muzikant )

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de0224b3eb02dna5

Rybička se jí povedla však exelentně, a poněvadž už se začalo stvmívat, pospíšila si a dodělávala poslední kousky cukroví.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de0224f3eb033gf3

Slunce, tedy spíše světlo zhaslo a dvojce rožhnula romantické svíčky a rosvítili některé lampy.
Oba už byli ve společenském a krásně upravení. Dárečky byli už pod stromkem a jídlo na stole.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de0224b3eb03daw6

Koledy hrály a Klárka i s Jirkou se dali do jídla. Po celodenní hladovce hltali, ale jen na etiketní hrany, aby nezkazili svátek neslušným chováním, i když byli sami.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022413eb056kx3

Talíře byli za minutku pryč, několik kousků cukroví také, a jelikož zrovna hrály rytmické rolničky, Klárka neodolala a stáhla si George pro tanec.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de0224f3eb062qy3

Asi okolo 9 hodiny noční se Belmondo probudil. Spal totiž už od před večera. Začal žárlit a Klárka se rozhodla začít s prvním rozdáváním dárků.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022453eb05awl8

Když ho dovedla ke všem darům, Belmondo jí vděčně olízal tvář a pustil se do zkušebních aktivit.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022473eb063dz6

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022453eb05fot7

Ještě dlouho se ozývalo škrabání, ale snoubenci to nevnímali. Tančili ploužáka a dlouze si dívali do očí. Nepomysleli na to, že by se mohli od sebe odtrhnout.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022433eb069ai6

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022453eb073wq2

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022493eb069rw3

Když odbyla magická půlnoc, dvojce se s těžkým srdcem oddělila a vytáhla spod zářivého, šíhlého stromu balíčky pečlivě zavázané.
George dal Klárce : GameBoy, cukřenky, 3 parfémy, dvě krásná trička, dvákrát různé spodní prádlo (což bylo darem z čísti i pro něj, protože brzy měli mít svatbu a po ní líbanky Jsem jako anděl ) a sukni.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022433eb075xs9

Klárka si našetřila na : Posilovací přístroj, mobil a protože to byly drahé dárky a Klárka nevidělávala milióny, tak to bylo vlastně všechno, ale Jirka z toho byl naprosto nadšený.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de0224f3eb076qx9

Bylo krásně. Atmosféra byla naprosto nepřekonatelná. Vánoční stromek zářil, ve Vánoční bedničce vyzváněly nejkrásnější koledy, sníh venku stále nepřestával sněžit a jmělí na stropě pěkně vonělo.
Nic, ale bohužel nezůstane věčně. Posuďte sami...

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022493eb093lk4

Klárka zachovala klidnou hlavu a rychle vytočila číslo hasičů. George se zatím odvážně pustil do hašení. Hasící přstroj měli po ruce ve sklípku.
Služba tu byla hned, protože naštěstí snoubenci bydlí blízko, jinak by to chvíli potrvalo tím sněhem.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de0224b3eb096li6

Ohěň za chvíli ustal a strom byl vlastně nepoškozen.
Celý zpocený a ušpiněný se šel dát Jirka trochu zpět do lesku, zatímco se Klára voněla jeho darem.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022413eb099np7

Žádný požár a smůla jim nemohla zastavit krásný večer. Posadili se spokojeně na sedačku a pevně se uchytli a propojili v jedno. Zabírali jediné místo a jejich pohledy a srdce byly spojené. Nic už jejich lásku nemohlo rozdělit.
Navzájem si šeptali Miluji tě a vyznávaly své city. Necháme je o samotě. Ať mají soukromí...

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022433eb08cub2

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022493eb08fxn6
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty09.09.07 16:04

Jé, skvele vykreslená atmosféra Srdce Zrovna včera som si urobila Vianoce u jednej rodinky, ale mám len jednu fotku Jsem králem
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty09.09.07 16:14

Tak ji dej aspoň do fotek ze hry!!! Lol
Jinak děkuji Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty09.09.07 17:20

Moc pěkný Vánoce, moc se mi i líbilo, jakým stylem si to napsala Zamilovanost Tleskám! :kuk:
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty09.09.07 19:17

Děkuji Červenám se... Narozdíl od minulých událostí jsem si s tím dala více času a snahy Jsem jako anděl Vaše komentíky jsou odměnou Líbám tě!!
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty11.09.07 18:06

Rodinné trampoty, časť 3

Dnes to bude trochu kratšie. Za toto ročné obdobie sa toho totiž veľa neudialo, takmer nič som nefotila Červenám se...

Spomínate si na začiatok minulého dielu ? Nakukli sme vtedy do rodiny McMillian, kde sa tehotná Tereza náhodou zatúlala. A teraz sa tam pozrime znova.
Ale ... čo to ? Čo-čo-čo to má znamenať ? Veď ten pán je ženatý a má skoro tri deti !!! A aspiráciu po rodine !!!
Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot139c0c5a33ec908au8
Uf, ešte že ho Terka však uzemnila Lol Už som sa začínala báť, že si nájde milenca ...
Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot139c0c5a53ec909jz9
Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot139c0c5a33ec90ayg5
Späť ku Collinsovcom. Jeseň sa začala oslavou narodenín malej Melissy. Roger spolu s dcérkou sfúkol sviečky a potom sa všetky tie hladné krky pustili do jedenia tortičky.
Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93b5f9e033eebc1wl2
A tu je už najmladšia Collinsová. Rodičia si povedali, že ZATIAĽ jej mladšieho súrodenca nezaobstarajú, ale počkajú s tým až do nového domu. Áno, rodinka sa chce na jar presťahovať Lol
Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93b5f9e013eebcdvu8
Ale aby sa im to podarilo, zaviedli sa pravidlá. Rodičia chodili do práce v akomkoľvek nečase, deti písali úlohy hneď po príchode zo školy. Najprv práca ...
Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93b5f9e033eebecxk2
... potom zábava Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93b5f9e093eebf4hq5
Tereza sa mimochodom rozhodla, že keď zanedbala výchovu svojich dvojčat, aspoň Melissa bude všeobecne vzdelaná už ako batoľa. A tak ju začala učiť - a aj naučila - chodiť, hovoriť a používať nočník. Aj keď nie celkom regulérnymi prostriedkami ...
Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93b5f9e0f3eebfevq2
Mať tak vzdelané dieťa však nebolo jednoduché ...
Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93b5f9e013eec96xi5
Mimochodom, dvojčatá sa stali medzi miestnou mládežou veľmi obľúbené ... deň čo deň si vodili zo školy aspoň jedného kamaráta. V pozadí môžete vidieť rodičov, ktorí nezaháľajú a makajú ...
Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93b5f9e0d3eec23ar4
A tu už je Melissa ako dieťa ... vôbec zase neviem, kedy vyrástla ...
Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93b5f9e0f3eeca6wk0
No a nakoniec - absolútne nechápem, ako sa mi tam vlúdila táto fotka ... veď som hrala za jeseň, a bez snehu Vianoce predsa robiť nezvyknem ... ?
Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot93b5f9e033eecc3ek5
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty11.09.07 21:22

Hmmm, zajímavý Lol Lol
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty11.09.07 21:25

Podľa mňa tentokrát nič moc Mrzí mě to Nejako mám písaciu krízu Mrzí mě to
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty12.09.07 20:01

Mě se to celkem líbí, ale opravdu to nemá šťávu jako jindy.
Ale z toho si nic nedělej. Já zas nemám čas, vůbec na nic. Příjdu domů, na chvíli si sednem, nachystám do školy a jdu spát, abych mohla brzy vstávat. No hrůza no. The Sims jsem od Pondělka nezapla, stejně jako se sem nekoukla a simíky si zapnu.... to asi taky ještě chvíli potrvá. Jsem dopálený
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty15.09.07 9:04

Den Svatby

Už to bylo dlouho od Klárčina a Jirkova zasnoubení a ti dva se rozhodli se konečně vzít. Neohlašovali to však zatím. Nevolali přátelé ani nechystali nic velkého. Zatím se domluvili na zařízení maličkostí jako jsou šaty a oblek. Jirka byl hned. Fraků nebylo tolik a všechyn byly podobné a skvělé. Ale Klára to měla těžší. Nemohla si vůbec vybrat. Stále se oblékala do jiných a jinich, jelikož sama nebyla pořádně spokojená a George neřekl nic přesvědčivého a ona pro něho chtěla být na svatbě jedinou!

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022453ee6d4lu9

Trvalo to už dlouho, ale Jirkovi to nevadilo. Také chtěl mít nevěstu neodolatelnou a aby mu ji každý záviděl. Trpělivě čekal na výjev. Času měli dost, protože měli volné dny.
Zatímco si Klárka oblékala v kabince další šaty, on si povídal s rybičkami, které mu za tu dobu přirostli k srdci a dokonce si je pojmenoval.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022413ee6d6rr6

"Mlask, mlask. Pišto, kuk. Ále Kudrlinko co to Pištovi děláš??!"
"Georgi. Tak co tyhle. Jsou vkusné, ale ještě jsem se neviděla v zdrdcadle," ozvalo se z rohu, který George už důvěrně znal.
Otočil se a pískl. Ne že by to byly extra úžasné šaty, ale jeho jednoduše nadchly a měl v úmyslu to dát Klárce dost dobře najevo. V těchto šatech ji chtěl mít.
"Podívej se, protože vypadáš opravdu fantasticky"
"Jéé, ty jsou krásné!" George se mile usmál, opravdu ho okouzlily, ale ne jen ty šaty, kdyby nebyly na Klárce za nic by nestály.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022413ee6deit8

Společně se dlouze políbili, bez váhání si šaty vyzvedli ze skladu a pelášili k pokladně. George se ještě, když čekal ve frontě, podíval na rybičky, které si za ty dvě hodinky tak oblíbil. Pak ho oslovila prodavačka a on se věnoval penězům.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022493ee6e6rv4

"Děkuji, že jsi za mně dal tolik peněz a že jsi tady s mým vybíravým čumáčkem vydržel" poděkovala mu Klárka, když si šaty nechal Jirka odnést od taxikáře do auta.
"Zlato, to nebylo nic. Ještě ti toho hodně dlužím"
"A za co?" podivila se Klára.
"Za to, že existuješ a já tě miluji!"

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022473ee6e8am6

Výzdoba, jídlo, dortík, pozvání - vše bylo zařízeno. Hosté dokonce už všichni přišli a ženich se s nimi bavil. George byl upraven, oblečen. Nervózně jen čekal na svou lásku. Ani netušil jak ta se teď cítí.
Byla u zrdcadla a propadala panice.
"Jak já to zvládnu? Vypadám strašně. Budu všem pro smích! A Jurášek přede všemi řekne, že si mě vzít nechce. Ach, pomoc..."

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de0224b3ee92csm0

Ale přeci jenom z koupelny vyšla. Všichni na první pohled poznali, že je nepřirozeně nervózní a plná obav. Přátelé se jí snažili utěšit a byli k ní velmi milý. Také ji popravdě říkali, že jí to ohromně sluší a chválili ji všemi směry.
Klára se cítila o něco lépe, ale nic nezabralo tolik jako to jak k ní přišel George. Nasadil nenapodobitelný výraz. Výraz naprostého okouzlení a zamilovanosti. Z nevěsty vše opadlo a divoce mu skočila kolem krku.

Netrvalo dlouho a hosté trvaly na hlavní části obřadu a oslav.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022433ee945se1

"Milovaná Klárko"........
"Ano"
"Ano"........
Celé to proběhlo tak rychle, že to připadalo jako jedna jediná setina času. Kláře to utkvělo v paměti jako rudá růže. George cítil něco nepředstavitelného u srdce a nevěděl co by se stalo, kdyby teď svou milovanou pustil.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022473ee949up6
Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022493ee9d3nd8

Celý zbytek oslavy byl úžasný. Klárka hned po obřadu dostala strašný hlad a zároveň i chuť na dortík, který si s Jirkou sami dělali. Když se novomanželi svěřila podivně se zašklebil a dělal neviňátko.
"Pojď za mnou" vyzval ji a přešel ke stolečku u schodečků, kde byl i na vyhlídku krásný a chutný dortík. Vzal jeden kus a otočil se zpět k novomanželce, která ho následovala.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022453ee95ank6

"Chceš ochutnat?" zahleděl se na Kláru nevinně George.
"Áno" přisvědčila dlouze a zvláště se na něj podívala. Ne zvláštně, podezíravě. Hosté přiběhli a začali sledovat co na ni mí Jirka nachystané. Ten strčil celou ruku (dlaž s prsty) do kousku dortu, vytrhl obrovský kus a cpal jí ho s řechotem do pápuly, kterou si mohla roztrhnout.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de0224d3ee95byj1

Všichni se popodali za břicha, stejně jako Klárka, která měla ale pořád plnou pusu dortíku.
Až když to polkla s velkou námahou, všichni se pomalu uklidňovali, ale stále se uchechtávali. Každý si začal nabírat kousky a příbory, protože chtěli jíst obyčejně normálně.
Pak to zopakovali i novomanželé a usedli ke stolu uvnitř domu.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022493ee960lp7

Jedli, pili a připíjeli. Nejvíce aktivní byli ti dva a ostatní si povídali a tancovali.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022493ee962bj5

Byla to legrace. Hsté byli rozesmátí a v dobré náladě. Ne jen pořád z toho dortíku, ale z atmosféry a Klárky, která se ukázala jako skvělá mimická dáma. Stále je rozesmívala ksichtíky a mimikami, až si někteří sedali. George ji u toho dokonce vyfotil, takže to byla opravdu legrace a nikdo se nenudil.

Zajímavé události - Stránka 5 Nsnapshot73de0224d3ee9epq6

Brzy se ale dlouhá oslava blížila ke konci a oba dva Kouksovi se tvářili sklesle. Přátelé si toho všimli a slíbili, že tu ještě zůstanou na různé focení. Takže se nevěsta i ženich stavěli pod oblouk a dělali ji pózy a cikrlata. Bohužel fotečka kde byli spolu se neuskutečnila, protože došel pásek. Ale jim to tolik nevadilo, měli jich spoustu a také stačí, když ostřihnou tyto dvě a přiložíje k sobě.

Zajímavé události - Stránka 5 Nsnapshot73de0224f3ee94ox3

Zajímavé události - Stránka 5 Nsnapshot73de022413ee95pc5

Potom už se začali přátelé loučit obejmutími a přánímu do společného života. Za pár minut na parcele bylo ticho a novomanželé byli naprosto sami s kocourkem. Ale doulo to tak být nemělo. Měli zamluvené líbánky do Řecka a velmi se tam těšili, i když najednou si uvědomovali, že jim bude chybět Belmondo.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022433eea02yt2

Už byli nachystaní. Aerotaxi na letiště už tu mělo být každou chviličku a George i Klára se upřímně a smutně loučili se svým miláčkem. Pořídili chůvu, která je proslulá a velmi hodná, ale stále měli obavy. Přesto, ale na líbánky jet chtěli, i když teď se jim nechtělo.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022493ee9f9wq2

Když v tom zahoukalo auto. Dvě auta. Přijela zrovna chůva pro Belmonda a taxi na letiště.Jirka smutně ještě pohladil Belmondův čumáček, Klára si ho ještě jednou vzala do náručí a zašeptala mu "Brzy se vrátíme a přineseme ti plno dobrot! Slibuji!" pak ho políbila za ucho a zašla si pro kufr.
George ji napodobil a stěžkým srdcem nasedl za ní do taxiku.

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022473eea07ge8

Ale né že by na Belmonda zapomněli, ale když viděli tu nádheru když přijeli, hned se jim na tváře vrátil úsměv a jas. Objali se, George Klárku vyhodil do vzduchu a vykřikl : "Tohle Klárko budou ty nejkrásnější dny, které kdy zažiješ!!!"

Zajímavé události - Stránka 5 Snapshot73de022413eea57ti1
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 5 Empty

Návrat nahoru Goto down

Zajímavé události
Strana 5 z 16Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru