Rodinné trampoty, časť 2Ešte pred tým, ako sa vrátime ku našej rodinke, skočme na návštevu ku McMillianovcom. Je to rodinka, ktorá už nejaký čas v meste žije, ale teraz si konečne našetrila viac peňazí a kúpila nový dom. A hneď im prišla delegácia zo susedstva, medzi nimi aj Tereza ... chudák dievča, keby vedela, čo sa domácemu pánovi preháňajú hlavou za myšlienky ...
A ešte jedna fotka k dobru - ten chlapík sa teda má na čo dívať - zľava Tereza, Lynett (manželka), Cindy (dcéra), Carolina a napokon Nina. Hi hi, len škoda, že tri z nich majú deti, jedna ho čaká a jedna je jeho manželka s dcérou
Takže prípadné aférky by nemali až taký voľný priebeh
Ale vráťme sa domov. Tu sa práve Roger pokúša vyčistiť Lione pelech. Očividne mu nevadí, že mu Pratchett práve preklusáva jeho zadkom ... môže len dúfať, že nenachytá blchy.
Lebo Pratchett je divný pes. Fakt.
Takže Terezka nám našla vzácne zaľúbenie v jedení zelenej polievky, ktorú našla v chladničke dve plné misy, tak sa do jednej pustila. A keď išla do kúpeľne, aby zase zelenú polievku dostala zo seba von, stalo sa to, na čo som dlho čakala.
Oh áno ! Dvojfarebné dvojčatá ! Po krátkom zvažovaní dostala malá černoška Hannah menom Hannah a malý mulat Gary meno Gary. A všetci boli šťastní, dokonca až tak, že im nevadilo, keď sa stav účtu ocitol na 6 simoleonoch.
Rodičia sa toto narodenie detí rozhodli osláviť po svojom. priznávam, dala som TÚ možnosť, ale vypla zvuk, takže som netušila, ako to dopadne
Na druhý deň, hneď ako sa Roger vrátil z práce (šport) rozhodol sa zájsť si do mesta. Ale beda, odrazu prifrčalo policajné auto a ja som si z hrôzou uvedomila, že som nedala psom, ktorí boli vyho- ... presťahovaní na terasu žrať ani nepamätám. A tak som tam len stála a stála a počúvala kritizovanie tej policajtky ...
... ktorá si vzápätí vzala mojich miláčikov
No nič, dúfam len, že bez nich to bude jednoduchšie.
No čo už. Život ide ďalej. A tak Roger zašiel do mesta a kúpil Tereze malý darček. O ňom viac potom.
Ak som si myslela, že s dvomi malými deťmi je to v malom dome ťažké, tak som sa pekne mýlila. Je síce pravda, že sa tam začínalo žiť zhruba štýlom : ,,Ja mám energiu na 1% a ty na 10, chodiť im zobrať fľašu ty ..."
Ale hlavné je toto :
A toto :
A toto :
Začalo sa peklo. Tereza bola tehotná, Roger musel makať v práci, ali dve malé deti a miniatúrny dom. Radi by sa presťahovali, ale financie boli ešte na menšej hodnote, ako keď sem prišli.
Roger učil deti aspoň niečomu, ale napokon to vzdal a kúpil obom hračky na charizmu a logiku. Toto je teda výraz, keď malý Gary po prvý raz sedel na nočníku :
Tereza zase neustále baštila zelenú polievku a bruško jej rástlo a rástlo.
A tak sa jej snúbenec rozhodol, že pristúpi ku dramatickému kroku, minie posledné úspory a svadobný oblúk, vytiahne dávno kúpený darček a Terezu si zoberie.
Svedkom im bola náhodná okoloidúca Nina neviemaká, ktorá sa však do spoločenského odevu prezliekla až po obrade. Ach áno, výmena prstienkov ...
Deti sa samozrejme pozerali, aj keď tomu zrejme nie veľmi chápali ...
A potom sa šlo baštiť svadobný obed - výnimočne nie zelenú polievku, ktorej bolo stále v chladničke dostatok, ale snežku v plamenech
Večer sa už šťastná novomanželka pobrala do kúpeľne umyť sa, ale ...
... namiesto toho sa na rovnakom mieste ako dvojčatá narodila Malá Melissa - a tak mám tri deti s tromi rôznymi farbami pokožky
Treba však povedať, že hneď po jej narodení ju Tereza veľmi jemne položila na dlážku (vo vedľajšej izbe sú postieľky ...) a tak sa Roger veľmi čudoval, keď v kúpeľni nad ránom našiel nejaké dieťa.
A tak som mala tri deti. Čo s nimi ? Hádam počkať, kým vyrastú. Ale do konca mojich 5 dní hrania ešte deň ostáva. Mimochodom, Tereza a Roger si zatiaľ naplánovali, že s ďalším dieťaťom počkajú, až kým bude Melissa o niečo väčšia a samostatnejšia ... a až budú bývať v novom dome.
Začalo sa samozrejme hneď šetriť, na začiatok tým, že dvojčatá nemali pri narodeninách žiadne mimoriadne ceremónie.
Proste sa postavili do obývačky, poobzerali okolo, a z malého Garyho a malej Hannah sa stal veľký Gary a veľká Hannah :
Na moje prekvapenie vyzerajú celkom obyčajne. Dúfala som v niečo lepšie. Nie teda, aby boli škaredí, ale niečo menej ... tak čisto maxisácke. Ale ja som spokojná
Takže ešte posledná fotka - Tereza deti smerom ku prvému školskému dňu ... a pol hodinu po tom, ako autobus odfičal sa mi Gary vyrútil z domu
Takže jeho školský život pekne začína : v prvý školský deň sa zabudol doma
Tereza mu však vynadá až nabudúce, lebo ukazovateľ ročných období čoskoro na to preskočil na zimu a ja som moju rodinku uložila a odyšla preč ...