| Zajímavé události | |
|
+7smilie911 Nicole KontraIda Luana -pipa- Me-myska Leia Skywalker 11 posters |
|
Líbí se vám tento nápad? | 1. Ano, skvělé | | 82% | [ 9 ] | 2. Nevadí mi | | 9% | [ 1 ] | 3. Je to divný | | 0% | [ 0 ] | 4. Hrůza | | 9% | [ 1 ] |
| Celkem hlasů : 11 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Zajímavé události 27.10.07 11:49 | |
| Tak to je bomba, sem nevěděla, že se dá přivézt si s dovolený i yettiho moc pěkný Leii | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Zajímavé události 27.10.07 11:50 | |
| Děkuju Jinak se Julii bude hodit. Má všechno na experta, takže až bude mít děti, tak ji je bude asi hlídat Je hrozně hodnej | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 27.10.07 11:50 | |
| Já o yettim nic nevim, takže nemůžu posoudit, ale sem na to zvědavá | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 27.10.07 11:51 | |
| Nevím jestli ho na horách můžeš jen tak potkat, asi ano, ale já ho našla podle té mapy | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 31 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 27.10.07 12:00 | |
| He-he, chcete upratovačku, opatrovateľku a záhradníka v jednom ? Zožente si yettiho | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 27.10.07 12:08 | |
| No takovej majordomus s jedním rozílem - není to zrovna typ elegantního pána | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 27.10.07 13:12 | |
| Ahaaa, tak to je dobrý | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 27.10.07 19:18 | |
| Samota končíJak dny plynuly, byla Dina čím dál tím víc do Jonatána zamilovaná a tak si říkala, že by mu brzy mohla nabídnout společné bydlení, přece jen měla dům akorát pro dva lidi... ale byl tu menší háček... cítila se ještě pořád nesamostatná... co by si o ní Jonatán pomyslel, kdyby se například dozvěděl, že nemá práci?? Tak si Dina předsevzala, že dřív, než mu něco řekne, najde si práci... jenže ono pořád nic a nic... brouzdala po internetu den co den, aby se dozvěděla volná pracovní místa, ale musela dbát i na to, aby jí práce aspoň trošku bavila, nebo alespoň něčím zaujala... a narazila na povolání práv... jenže, zatím neměli žádná volná místa... takže jen čekala a čekala... Jednou už měla dost toho, jak pořád jen sedí doma a hledá práci, a tak se šla projít ven... když se vracela domů, už z dálky viděla, že jí tam hrabe díru nějaký pes, a to zrovna nedavno zahrabávala už 2 díry!! Naštvaná došla k domu, pejsek se na ní obrátil, protože se leknul rychlých kroků a vyděšeně na ní pohleděl... když Dina ten pohled uviděla, vztek ji ihned přešel a musela pejska pohladit... mazlila si s ním a hrála si, až se nakonec rozhodla nenechat toho chudáčka jen tak na ulici a tak ho adoptovala, aspoň bude mít Týna kamaráda, řekla si a tak přišel do domácnosti další člen... Také Jonatán ji ten den přišel ještě navštívit, bylo jim spolu opravdu doře a bylo to vidět na jejich obličejích... Ale Dinu pořád mrzelo, že nemá tu práci... dalšího dne šla už méně radostněji ke svému počítači... otevřela si obvyklé stránky a dívala se, nic, tak klikla už nějak automaticky na volná místa pro právníky... a najednou vyvalila oči... mají volné místo!!! Vzrušeně psala mail, ve kterém posílala svůj předem vyplněný životopis... ještě ten den jí odepsali, že ji berou!!! Dina tomu nemohla uvěřit, takové štěstí... radostí vyskočila na pohovku a začala skákat, jako malá Když se vzpamatovala ihned zavolala Jonatánovi... ...ten nezaváhal a za chviličku zvonil u jejích dveří... nadšeně ho políbila a řekla mu, dneska mě právě vzali na práva!! Jonatán sdílel Dinino nadšení... chvíli nejdříve stáli v obětí a pak se Dina trošku váhavě zeptala, jestli by se k ní Jonatán nechtěl nastěhovat... ...její váhavost byla zbytečná, Jonatán nadšeně kývl a ihned ji objal, o tom se Dině ani nezdálo, byl to její šťastný den Jonatán ještě trochu Dinu polaskal a šli si užívat svého prvního dne společného bydlení... ...byla to první noc, kdy spali společně v jedné posteli... byla to příjemná změna... Společně s Jonatánovým nastěhováním samozřejmě přibyly i peníze, takže neváhali a koupili si docela potřebnou věc... a tou bylo auto hned si ho chtěli vyzkoušet a tak vyrazili na nákupy... | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 27.10.07 20:12 | |
| Skvělé, konečně Dina není sama Jinakmusíš mi napsat odkud máš to auto Novej pejskej mě taky potěšil a krásně se to četlo | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 28.10.07 10:17 | |
| | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 28.10.07 10:57 | |
| Kde jsi to četla? | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 28.10.07 11:19 | |
| Díky Leii sem taky ráda že neni sama a za nového pejska taky jinak to auto je z MTS2 od Fresh Prince a je to Nissan Primera, táta tohle auto měl před Hondou Civicem akorát tohle me prej combi, on měl trošku jinou Primeru Jinak to s tim yettim je fakt dost brutální... taky by mě zajímalo odkud si k tomu přišla | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Zajímavé události 28.10.07 12:42 | |
| buď v preklade oficialneho chatu alebo niekde na thesims2.cz ale je to pravda nech už som to čítala kdekolvek | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Zajímavé události 28.10.07 14:11 | |
| Oficiálny chat som čítala (nie len preklad, originál) a nikde som to tam nevidela ... | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 28.10.07 15:22 | |
| Ale já si ho chtěla nechat po nějakou tu generaci | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 30.10.07 10:44 | |
| Překvapení při zpěvu ptáčkůGitka zrovna dělala pořádek po domě. Bříško bylo objemné jako medicimbalový míč a všude ji zavazel. Také už byla v térmínu a každým okamžikem na kouli mrkala nervózním očkem. Radek se na to maličké těšil stejně, ne - li více než maminka, ale ona si to samozřejmě nemyslela. Každou chvíli si s ním povídal a řečnil, ať už si pospíší. Maminku po bříšku hladil a po vlasech také. Jejich vztah byl mnohem hlubší než si uvědomovali. Opravdu se spolu cítili krásně a uvolněně. Když zrovna Radek dojídal snídani a psychicky se připravoval d práce, jelikož dnes měl šanci na povýšení na Vícepresidenta, Gituška upravovala na zahrádce keříky a dělala pořádek. Vyhazovala prošlé noviny a uklízela nepatřičné odpadky po chodníku. Když vtom ji v břiše něco koplo... A znovu.... A silněji! Pak ji přepadli hrozné bolesti a praskla voda. "Radkůůůů!!!" "Uklidni se Giti" zrovna přišla na návštěvu známá s univerzity, chtěla je překvapit, ale spíše se povedlo překvapit pořádně ji. Radek uháněl z domu za manželkou a už cestou uklidňoval. Gitka zažívala nepříčetné kopy a bolesti. "Zavolej zááchrankuuu!!!" Radek nijak nečekal a rychle vběhl do domu. Zanedlouho se vrátil a držel Gitku za ruku. "Vypadá, že se trochu uklidnil" odychle si zlehka Gitka. Pak už slyšeli houkání sanitky. Gitka byla v pořádku. Ten a´malý se uklidnil, ale už dal jasně najevo, že chce na cestu. Gitka si spokojeně hladila bříško a chláholila toho divocha nebo divošku. Ale měla takový cit a cítila, že to bude divoušek. Z nemocnice se vrátila už den na to. Manžel ji čekal. Porod byl bez jakýkoliv komplikací a Gitka celá rozradostněnná si užívala první chvíle s Honzíkem. Rodinný život dvou milujících se lidí právě začíná.... | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 30.10.07 15:13 | |
| Hihi, to byl napínavej porod ty hlášky se ti povedly už se těšim až Honzík vyroste | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 16.11.07 21:40 | |
| Dívčí denV domě Kokšáků panovala značná nervozita, která číšila zvlášť z Honzíka. Chodil po domě jako tělo bez duše. V blízké době měl mít narozeniny, měl se stát Teenem a stejně tak měla dnes večer slavit jeho malá sestra Maruška. Měla se stát dítětem 10 let a on se bál, že v tak rozdílných věkových kategoriích nebudou jako sourozenci rozumět. Zato maminka byla celkem v pořádku. Obstarávala vše potřebné, čistila dům, pekla, vařila a upravovala i sama sebe. Byla v tom nejlepším rozpoložení. Obě její děti byli moc pěkné, měla sexy manžela a skvělé psy a překvapení pro svou dcerku měla skvěle přichystané. Ale než bys řekl švec, byl tu už opravdu večer a Margitce ještě zbývalo pozvat Julii a přichystat něco k večeři. Honza se zabalil ještě do peřin a Radek měl dnes delší jednání, ale měl dorazit každým okamžikem. Nejdříve dorazila Julie, kterou samozřejmě Margit náležitě přivítala. její nejlepší přítelkyně, se kterou se potkala na Univerzitě. Teď už byla vdaná a měla dvě děti a tři rodinné psy. Julie byla zatím svobodná, ale podílela byt s lesním Yetim Hynkem. Svět a život je jednoduše rozmanitý. Radek přijel brzy na to. Převlékl se do domácího oblčení a upravil se. Možná váš lehce překvapuje jak vypadá. Taťka by si takhle nikdy vlasy narůst nenechal, ale taky tady za něj rozhoduju já Ale mě připadá sexy A opravdu netrvalo dlouho a u dortíku se sešla celá rodinka a nejlepší rodinná přítelkyně. Nechtěli pořádat moc velkou oslavu, ale jen blízký kruh. Hynka Julie nechtěla vzít, prý má v poslední době blbou náladu. Začalo to tím, že nechali s pomocí mamky to malé děvčátko sfouknout svíčky. Opravdu už se na to jen třáslo. (zde můžete vidět všechny černovlasé Kokše ) "A teď už je to na tobě maličká!" položila něžně maminka Mařenku a pohladila ji. "Do toho, do toho...." Vyrostla z ní krásná dívenka, taková miloučká, ale pravda, když ji poprvé viděla mamka, mohl ji trefit šlak z oblečení a jejích jemňoučkých vlasů, tedy ne z nich, ale z účesů, který tak nádherné vlasky zneucťuje "A jdeme. Tak čeká tě Mařenka dámská jízda, první historická se svou maminkou. Mám pro tebe připravené velkeé překvapení. A myslím, že ještě udělám pro sebe neohlášenou zastváku. Tak co, chceš jít nebo ne?" zeptala se napjatě mamča a pohladila ji. "Jasně, přitakala vesele Májka a mile se na ni koukla. Maminka neotálela a taxík tu byl coby dup. Maruška okamžitě a netrpělivě nastoupila a vidala se na svou první cestu do města. Dojeli do milého a růžového obchůdku pro slečinky různých let. Nančin sen - název zní. Mája se natěšeně dívala. (Správně by ve svých letech neměla mít ráda nakupuvoání oblečení, kdyby měla být jako já, ale což... ) Velice se jí to líbilo. A tím pádem byla spokojená i Margit, jelikož to byl účel. Vybírali mezi regálky dlouho až konečně něco našli pěkného. Mamka chtěla koupit něco dívčího a pka něco na lítačku neboli i kalhoty a tak. Brzy proto učinila Mája svůj první krok do kabinky a vstoupila do skupiny mladých dívek. Máma jen pečlivě dohlížela. Které oblčení si nakonec vybrali? Můžeme ukázat. Myslím, že jsou to pěkné kousky Ale to jsme vám neukázali naprostou porměnu. Tak tady máte Marii Kokešovou Myslím, že se povedla A dejme tomu, že ani maminka neodolala jedné sexy soupravě. Ospravednila se tím, že to dělá i pro manžela A pak se rozjeli ty dvě do krámku dobře známého pro manželé Kokešovy, už 2x ho navštívili... stále nenapdaá??.... "Mami, proč stavíme ve Zverimexu pro velké? Já nechci křečka ani papouška. Já bych nejraději pejska" zasteskla si Mája. "Kdo říká, že tam jdem něco kupovat?" hrála mamka, "A jmenuje se pro velké, jelikož tu jsou i psi a kočky" poznamenala jakoby nic. Pak se společně vyfotili aby Májka zapomněla na své naděje. A pak malou dcerku přeci jen Gitka zavedla dovnitř do obchůdku. "Jééé, tady je zvířátek!" rozběhla se Maruška k pejskům v rozích a začala se s nimi mazlit. Ale Gitka měla už svůj směr. Jedno stvoření už jí čekalo v náručí usměvavé prodavačky. "Mařenko!" zavolala jemně na dcerku. Ta zvedla hlavu a líčka se jí rozzářili jako dvě sluníčka nebo rozkvetlé poupátka. "Ta je moje??!!" pohladila dlouze ještě jednou psa Tuláka, u kterého byla a rozběhla se za svou novou fenečkou. "Jak jsi poznala, že je to holka?" divila se máma. "Nevím, ale bude to Ginny!" Tak skončila první dámská jízda slečen Kokešových. Odjížděli dvě a přijížděli čtyři. Samozřejmě domů hned nešli. Ve své vlastní společnosti si užili těch několik chvil rodinné lásky. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 18.11.07 15:27 | |
| Asi na to nemá nikdo čas nebo se mu to nechce číst, či se sem ani nepodívá, ale mrzí mě, že nikdo nic nenapsal, ani neřekl nic k Marušcepořádně či k Ginny, k či novému Gitčinému vzhledu Nevím vaše důvody, takže se nijak nezlobím, jen že si s tím člověk dá práci a nakonec nikdo ani necekne | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Zajímavé události 18.11.07 15:42 | |
| Prepáč Leia ... ja som si to proste nevšimla Napravujem svoju chybu a vidím, že je to krásne Páči sa mi tá úplne posledná fotka na lavičke :) Mňam, dostala som chuť ísť si zahrať ... Mimochodom - Nancin sen preto, lebo som mala v susedstve jednu simku menom Nancy a chcela som jej kúpiť oblečenie ... ibaže nebolo obchodu, tak som to zobrala ako jej "veľký sen" a nakoniec jeden postavila | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 18.11.07 16:51 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 18.11.07 17:36 | |
| Já nějak nemam slov, tahle rodinka se mi nehorázně líbí tatínkovi to samozřejmě sekne!!! a mamina se taky pěkně vymódila moc jim to oběma sluší a Maruška je úúúplně krásňoučká oblečení moc pěkný, ale nejvíc se mi na ní líbí ty růžový šatečky, taky sou moje oblíbený a ten účes se mi taky moooc líbí a Ginny roztomiloučká!! takže sečteno a podtrženo, moc se mi to všechno líbilo Jinak Lu, originální nápad, jak nazvat obchod ale líbí se mi to | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 18.11.07 22:00 | |
| Jéé děkuji Myssi, to jsem netušila, že mám tak originální rodinku Ale mě se taky nehorázně líbí Prostě mě dostaly vztahy k mé opravdvé rodince. Doufám, že se, ale dostanu i k Terezce a Jirkovi Jinak pro zajímavost Ginny čeká šťěňátka s Benem | |
|
| |
| Předmět: Re: Zajímavé události 04.12.07 11:49 | |
| SnílkoviTak já tu pro vás mam takvou koláž jistě si dobře vzpomínáte na rodinu Snílků, kdy se k rodině přistěhovala i Kassandra Mortimerová... ...jo sou jenom 3, protože je Ondřej na univerzitě a sbližuje se s Rose ale jinak v jejich rodině došlo k jedné, ale docela zlomové události... David požádal Kassandru o ruku ....to ale neni všechno David a Kassandra docela tvrdě pracují, aby nastřádali více peněz pro svoji rodinu, mají totiž jistý plány a tak se rozhodli, že si udělají předmanželskou dovolenou, aby si od všeho toho stresu a únavy odpočinuli dovolenou si nemohli dovolit nijak drahou, a tak se rozhodli pro Trojjazersko - Medvědí stopa, protože to tam bylo zadarmo a bylo tam dostatek stanů...i když je to dost skromná dovolená, moc si to užívají...cestují, nakupují suvenýry, relaxují, užívají si své blízkosti a soukromí...prostě všechno co vás napadne no a jak by to mohlo pokračovat dál... to si můžete domyslet (omlouvam se za sníženou kvalitu na posledních fotečkách, to se mi trošku vymklo jinak doufam, že se vám líbí ) | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Zajímavé události 05.12.07 17:46 | |
| To je originálně a překrásně udělané Neřeknu více, je to prostě skvěléééé | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Zajímavé události | |
| |
|