Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Zajímavé události

Goto down 
+7
smilie911
Nicole
KontraIda
Luana
-pipa-
Me-myska
Leia Skywalker
11 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

Líbí se vám tento nápad?
1. Ano, skvělé
Zajímavé události - Stránka 6 Default182%Zajímavé události - Stránka 6 Vote_rcap
 82% [ 9 ]
2. Nevadí mi
Zajímavé události - Stránka 6 Default19%Zajímavé události - Stránka 6 Vote_rcap
 9% [ 1 ]
3. Je to divný
Zajímavé události - Stránka 6 Default10%Zajímavé události - Stránka 6 Vote_rcap
 0% [ 0 ]
4. Hrůza
Zajímavé události - Stránka 6 Default19%Zajímavé události - Stránka 6 Vote_rcap
 9% [ 1 ]
Celkem hlasů : 11

AutorZpráva
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

Zajímavé události - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty15.09.07 10:18

to bolo krasne Líbám tě!!
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty15.09.07 12:27

Pekná svadba Zamilovanost
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty15.09.07 12:43

Pání, krásná nevěsta. A zas u Lu vidím dítě držící se postýlky. Už v několika příbězích jsem viděla, jak dítě jakoby vylezlo. To je normální nebo je to nějaký hack?
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty15.09.07 13:29

Nicole napsal:
Pání, krásná nevěsta. A zas u Lu vidím dítě držící se postýlky. Už v několika příbězích jsem viděla, jak dítě jakoby vylezlo. To je normální nebo je to nějaký hack?

Dieťa musí vedieť chodiť a potom, keď sa zobudí v postieľke dokáže samo vyliesť von Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty15.09.07 13:41

Luana napsal:
Nicole napsal:

Dieťa musí vedieť chodiť a potom, keď sa zobudí v postieľke dokáže samo vyliesť von Souhlasím

To sem vůbec nevěděla Neuvěřitelné... musim to vyzkoušet na Danečkovi Lol

Jinak Leii, moc pěkná svatba, Klárce to moc slušelo a Jirkovi taky Zamilovanost
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty15.09.07 14:07

Jé děkuji nečekala jsem tolik ohlasů Červenám se... Líbám tě!!
Jinak se vás chci zeptat, jestli chcete i něco z líbánek Jsem frajer Oblizuji se
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty15.09.07 14:27

Leia napsal:
Jé děkuji nečekala jsem tolik ohlasů Červenám se... Líbám tě!!
Jinak se vás chci zeptat, jestli chcete i něco z líbánek Jsem frajer Oblizuji se

Jasné, že áno Oblizuji se
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty16.09.07 11:46

Líbánky - 1. část

Oba zamilovaní novomanželé vběhli dovnitř hotelu a začali se rozhlížet. Každý sloupek a poličku, květiny a vše co bylo pro jejich běžný život neobvyklé. Když už zkoumali všechno možné kolem půl hodiny, začal být recepční nervózní a spěšně se zeptal :
"Potřebujete něco?"
"Ano" vzpamatoval se konečně George a přešel k recepci.
"Máme tu rezervovaný pokoj na jméno Kouks"

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de022473eea77gp7

"Ach, jistě. To jste vy. Na líbánkách, že ano?" usmál se mladý recepční s tmavou pletí a obrátil návštěvní knihu do níž něco krátkého zapsal, směrem k Jirkovi.
"Děkujeme, že jste si vybrali náš hotel a teď se prosím podepište. Tady" ukázal ochotně
Vypadal příjemně a mile. Klárka se na něj široce zazubila a on ji to oplatil
Bude to skvělé! Pomyslela si.

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de022413eea77dv9

Když jim recepční odnesl kufr na krásný pokoj s výhledem na moře zůstali v hale skoro sami. Sezóna teprve začínala a lidé ještě nepřijeli. Klárka se přiblížila k Jirkovi a pak mu divoce poděkovala beze slov, které sem nepatřily.

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de022453eea79fo7
Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de0224d3eea7aca6

První co po polibku udělali byla obhlídka pokoje. Byl krásný. Měli tam televizi, vlastní koupelnu i telefon a balkón, kam se také nosilo jídlo, jelikož tam byl stolek a dvě židle. Apartmá stvořené pro ně. Skákali po posteli, ale brzy na to, Klárka vybalila věci a oblékla si aktuální oblečení dnešního dne.

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de022413eea81gv2

Za to Jirkovi se vůbec nechtělo. Snil o cestě o tom, že si v klidu lehne na měkou matraci a začne číst. Cesta letadlem sice byla skvělé, ale tím taxikem asi dvě hodiny, to byla horší stránka jízdy. Klára se ale stejně namíchla a začala ho divoce přemlouvat. George se přeci jenom nechal.
Nakonec byl ale ve vodě dřív než se Klárka vůbec namazala opalovacím krémem. Tím nejslabším. Chtěla se opálit.

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de022433eea8edw4

Jirka nechtěl vůbec vylézt, zato Klárka vylehávala na osušce a zvykala na počasí. Nechala na sebe dopadat horké paprsky slunce. Když prstama zabrouzdila z deky, písek byl rozpálený, takže se radši držela na přikrývce. Vlnky vlažné, slané vody ji osvěžovali nožky a prstíky. Klárka si náramně užívala všech těch kvalit a příjemností.

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de022453eea90rr5

Byl to, ale přeci jenom první den i první hodiny, takže kůžičky manželů nebyly zvyklé na takové velké změny. Nechtěli se hned spálit a nebo se nachladit ve vodš, i když je to skoro nemožné. George po nějaké době z vody vylezl a konstatoval, že má hlad jako vlk. Klárka s ním souhlasila a zvedala se z deky. Pak se na Jirku nechápavě podívala, protože se culil a zadržoval smích.
"Co je?"
Pak pochopila. Přejela si po ramenu a zaúpěla. Slunce dnes pořádně zařádilo a Klára byla celá spálená.

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de022473eeb33wu7

George už si zatím začal stavět první hrad z písku, který by v soutěži jistě nevyhrál. Nedal tomu moc. Slíbil si, že na konci dovolené postaví výstavní zámek. Teď ho však Klára vyhnala do pokoje, jelikož se chtěla rychle namazat něčím silnějším a také se najíst.
Jirka se objednal jídlo na pokoj a Klárka se šla ještě osprchovat do koupelny od písku.
Hotelové jídlo bylo opravdu prvotřídní, i když zatím poznali jen dortík, na který měli nehoráznou chuť.

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de022453eec24ju8

"Teda to sluníčku se do toho pořádně opřelo!" začala Klárka a i přes své spálení vyzařovala spokojeností.
"To je" uchecht se manžel a cpal si do úst další kousek dobrot.
Den skončil velmi brzy, dříve než očekávali. Doufali však, že další dny tak rychle nepoběží.
Prvním večerem nastala i jejich první společná, manželská noc.
Klárka oblékla prádelko, které od Jirky dostala k Vánocům (počítala spíš, že, ale bylo pro něj než pro ni).

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de022453eec37kb9

Myslím, že komentáře pro zdejší fotečky nejsou potřeba Já nic, já muzikant
Prostě byli v těch chvílích nejšťastnějšími lidmi na světě....

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de0224b3eec38xx8
Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de0224b3eec39qa9
Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de022453eec3ebw2

To její spálení trochu ubírá na dojmu, ale snad to tolik nevadí Lol
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty16.09.07 12:16

Jé ... Zamilovanost
Uvidíme aj niečo viac ? Možno další deň ? Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty16.09.07 12:41

Jeee, chudák Klárka Chichotám se nj, moře Lol už se těšim až se se svojí rodinkou taky dostanu na dovču, taky sem chtěla jet k moři Zamilovanost
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty16.09.07 13:16

Jistě. Dostanete i další části Lol Ale nebude to po dnech, ale ještě budou určo tak dvě Usmívám se
Jinak Klárce to naštěstí po dvou dnech nebo po dnu zmizelo.
Jinak u moře je to super Tleskám! ještě uvidíte však další zážitky Jsem frajer
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty18.09.07 18:33

Narozeniny: Daniel

Jistě si vzpomínáte na malýho Danečka:
Zajímavé události - Stránka 6 Daneekoj1
No... nadešel den, kdy měl Daneček narozeniny Usmívám se samozřejmě nechyběl ani dort, ale opět se konala jenom oslava v úzkém kruhu rodinném, to znamená mamka, taťka, sestřičky a domácí mazlíček Usmívám se
Dort vypadal dobře, Daneček se usmíval, ostatní byli natěšený...
Zajímavé události - Stránka 6 Narozeniny1dv6
...a sfoukávaly se svíčky Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 6 Narozeniny2ee1
A pak to přišlo, daneček počkal, až se kolem něj všichni seskupí...
Zajímavé události - Stránka 6 Danrostekc3
...pomalu se postavil, zakolýsal a buuuuuum, byl z něj velký chlapec Lol
Povedl se, však?? Jsem jako anděl
Zajímavé události - Stránka 6 Danvyrostlrf6

(akorát sem před tim zapomněla převlíct ho do každodenního oblečení Chichotám se )
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty18.09.07 19:12

Nová rodinka v městečku

Chci vám představit dva simíky:
Petera Petrelliho
Zajímavé události - Stránka 6 Petersr7
...a Kateřinu Kriegrovou
Zajímavé události - Stránka 6 Kateinadp4
...Kateřina Kriegrová je maminka Kristýny, mojí nejlepší kamarádky Usmívám se divíte se, proč je tak mladá?? Nooo, Kristý měla už jako mladá holka, takže proto je tak mladá Já nic, já muzikant jinak se to vysvětlit nedá Lol takže když Kristý odešla, zůstala v domku sama jenom se dvěma pejsky... ale co se nestalo, do sousedního prázdýho domu se přistěhoval mladý muž, Peter Petrelli, docela fešák Jsem jako anděl jednou se u něj Kateřina zastavila, aby ho v sousedství přivítala, on ji pozval dál na snídani a oba si skvěle popovídali. Zjistili, že si velmi rozumí, skoro, jako by se znali celý život Usmívám se a tak se začali navštěvovat častěji.... povídali si o mnoho věcech, které je oba zajímaly, hráli si a skotačili spolu.... bylo jim spolu moc fajn a brzy se stali přáteli, hrozně je bavilo hrát si na polštářovou bitvu, horší ale bylo potom ten nepořádek uklízet Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 6 Poltovbitvajr8
...nebo taky tancování byla velká zábava a mohli se u toho i líp zblížit i získat lepší taneční schopnosti Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 6 Tancovnlv7
.... později se z nich stali nejlepší přátelé a navštěvovali se každý den, jakmile přišli z práce, oba byli svým způsobem osamocení (nepočítam dva pejsky Usmívám se)... a tak to došlo tak daleko... že se k sobě začali víc mít, byli si oba velmi sympatičtí a tak se jednoho dne Kateřina k Peterovi přitulila na pohovce...
Zajímavé události - Stránka 6 Sezennapohovcesf9
... tanec se taky změnil, z rozpustilého tance se stal ploužák, a taky došlo na první polibky Jsem jako anděl
Zajímavé události - Stránka 6 Polibekpitancisq3
A tak začala jedna velká láska Srdce
Jak by si každý domyslel, nezůstalo samozřejmě jenom u polibků, protože touha bývá silnější Jsem jako anděl
Zajímavé události - Stránka 6 Mazlenvpostelioj4
Zajímavé události - Stránka 6 Milovntp8
... a loučení bylo vášnivé Lol
Zajímavé události - Stránka 6 Louenmx4
...tak to šlo mnoho měsíců, až jednou večer Peter po přivítání Kateřiny najednou poklekl, položil ruce na srdce a..... ''Katy, už sem ti dlouho chtěl říci něco moc důležitého.... a myslím, že právě teď nadešla ta pravá chvíle... moc tě miluji, takže.... něco tu pro tebe mám....'' začal štrachat v kapse.... Kateřina ze sebe dokázala vydat akorát vzrušený vzdech a s plným očekáváním stála, usmívala se a čekala...
Zajímavé události - Stránka 6 Dostorukuku5
...za chvilku vytáhl malou krabičku a otevřel ji.... ''Vezmeš si mě za muže??''
Zajímavé události - Stránka 6 Prstennx2
...Katka vykřikla nadšením, začala mávat rukama kolem obličeje a vykřikovala nadšeně ''Ano!! Ano, vezmu!!!''
Zajímavé události - Stránka 6 Pekvapenez0
...a prstýnek si ihned nasadila na drobný prstík... obdivně a láskyplně si ho prohlížela....
Zajímavé události - Stránka 6 Nasazenprstenuqj8
...Peter nadšeně přihlížel a skoro ani nedýchal... Katy prsten moc slušel Usmívám se a ještě víc ho samozřejmě těšilo její ano...
Zajímavé události - Stránka 6 Uaslpohledfu6
... Katka najednou vyskočila a omotala se Peterovi kolem krku a vykřikovala ''Miluju tě tak strašně moc!! Děkuju, děkujuuu!!!''
Zajímavé události - Stránka 6 Obtue5
A hned příští den se Peter ke Kateřině nastěhoval Usmívám se brzy příde určitě i svatba, blíží se léto a to je ideální čas Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty18.09.07 20:17

fiiiha normalne minipribeh a ta simka je krasna
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty18.09.07 20:29

Právě jsem s obtížemi dopsala další část líbánek a všimnu si v historii pod příspěvkem nových Myssinčiných zážitků.
Pošlu vám to se až pak Usmívám se
Ten pár je mooooc krásný!!!! Doufám, že brzy uvidíme svatbu a i nějaký děti Já nic, já muzikant Jsem jako anděl
Dále ten klouček je nááádhernej! Zamilovanost Líbám tě!! A opravdu to bude krásnej kluk i jako teen Jsem frajer

Jinak ty máš Family Fun stuff??? Má to cenu kupovat (stahovat) Já nic, já muzikant Přemýšlím, ale asi si to nekoupím, díky výkonosti PC. Ale aspoň chci slyšet názor Lol
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty18.09.07 20:37

Líbánky - část 2

Ráno bylo překrásné. Do oken zasvítilo teplé sluníčko a přes otevřené dveře na balkón bylo slyšet romantické hučení vln. Dokonce už na pláži byli nějací šílenci, kteří brzy vstávají a hned se jdou namočit.
Manželé Kouksovi to však ani nenapadlo. Leželi spolu v posteli a hladili se. Prožili krásnou noc.
Ale přeci jenom vstát museli a chtěli. Dnes chtěli vyrazit na výlet a koupit nějaké oblečení, které se sem hodí. Také ochutnat nějaké místní speciality a lidi.
Nertvalo dlouho a už byli na vzrušujících neznámých místech.

Zajímavé události - Stránka 6 Tsnapshot73de0224b3eecepm6

Vydali se po pláži k nějakému stavení ze dřeva. Bly skoro hned vedle hotelu a oni měli ještě náladu na odpočívání. Bylo to takové malé středisko nákupů. Klárka se pustila do něčeho co neznala. Různé šperky se u nich zkrátka neprodávaly. Teprve k nim docházely, ale Klára ještě žádné neviděla.

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de022453eeccfmr6

Proč komentovat každý obrázek tolika slovy??? Zážitků měli opravdu hromady.
Kupovali si nové oblečení a fotili plno fotek. A možná to trvalo déle než jeden den.
Budu ukazovat různé momentky Lol

Tak tady jeden z nákupů u pláže. Klárka si koupila krásné modré tričko s krátkými kraťáskami.

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de022473eecb0gr8

Tady je i obrázek jejich svačinky. Měli koláš, ale zbytek nechali a musím si stěžovat na personál, jelikož mi to tam smrdělo celý den až do příštího rána.
Ale zpět k fotce. Má tady své koupené oblečení Usmívám se

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de022493ef039ae2

A tady také (k tomu výletu za chvíli)

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de0224f3eef92md4

Jirka taky nezaostával a koupil si něco pohodlného. Volné tričko a volnější kalhoty. Bohužel nemám fotku :(
Nenechali si ujít ani místní pečené ananasy, které Klárce tak chutnaly, že je měla na dovolené dohromady 4krát.

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de0224f3eeca9uk9

Romantické večery patřily k rituálu těch dvou a nejraději si zašli někam do koutku, navázali nějaký fyzický kontakt a poslouchali zvuky vln.

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de0224d3eec8frt9

Ale co to moře? nezapomínali na něj náhodou? Ani náhodou Chichotám se
Aspoň chvíli nebo dlouhou dobu, pobývali na pláži hotelu Thiwiki (nebo jak to je). A Jen se nekoupali Lol

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de022493f1c52dt5

Klárka má také na prstíčku ještě památku a to velmi viditelnou. Byl to macek no. Dávej te si na něj pozor, to vám radím.

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de022453f1c4bcy3

Opalování nechybělo. Ale co Klárka vybledla, chtěla si tu barvu zanechat a nepřehánělo to, narozdíl od krému.

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de022413eee39qn2

Ale za to George dal na štěstí a jemu to vyšlo. Opálil se tak krásně, že mu Klárka až záviděla a dvě hodiny mu odpovídala na všechno mručením. Nakonec to stejně nevydržela a vyrazila s ním na další cesty.

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de022493ef067ci6

(Omlouvám se, fotky nejsou podle času. To si přesně nepamatuji, takže na některých fotkách George ještě opálený není Jsem frajer )

Klárku hlavně manžel překvapil výletem vrtulníkem.

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de0224b3eecfdso4

Klárce se třásly kolena, když nastupovala a Georgi tajně taky. Byl to nový pocit a ani jeden z nich takovým přístrojem neletěl. Letadlo bylo přeci jenom něco jinčího.

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de022493eecfeyu9

Ale když se vrátili, netřásl se jim ani vlas na hlavěnce. Klárka muži vášnivě poděkovala. Získali u toho dokonce každý bod logiky, který získali pohotovým jednáním po cestě.
Samozřejmě poděkovala mu až vrtulník odletěl. Byl to příšerný hluk.

Zajímavé události - Stránka 6 Snapshot73de0224b3eed0ach9

A jelikož nějaké fotečky ještě v malíčku mám. Nechám si zbytek na třetí část. Čeká vás (manželé) výlet na pirátskou loď, pozemek blaha (masáže a sauny....) tanec hula-hula a možná nějaká fotečka mimo. A návrat domů. Samosebou Lol Doufám, že se líbilo další vyprávění a zatím papa! Ahoj
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty18.09.07 21:13

Děkuju za ohlasy Červenám se... Srdce
Jinak Leii, já sem si Family stuff stáhla Souhlasím balíčky bych nekupovala, ale za stažení stojí Usmívám se
A taky se mi moc líbil druhej den líbánek Zamilovanost dostala mě ta fotka, kde se Klárce na prstík pověsil krab Směji se chudinka Usmívám se a jinak Jirka se kráááásně opálil Lol sem zvědavá na to, co příde příště :kuk:
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty19.09.07 10:37

Jak Sára přišla na svět...

Stalo se to jednoho deštivého dne, hodně brzy ráno, myslim, že bylo něco okolo 3. hodiny.... Kristýna pomalu odkopala přikrývku, posadila se v posteli a pomalu začala vstávat... pohyby v posteli probudili i Davida, nevěděl co se děje a tak začal vstávat taky...
Zajímavé události - Stránka 6 Probuzenyq2
...Kristýna se postavila vedle postele, chytila se za břicho, protože dostala takovou podivnou křeč a zkřivila obličej bolestí... chudák David nevěděl, co má dělat a tak jenom vyděšeně a s očekáváním sledoval porod své manželky...
Zajímavé události - Stránka 6 Bolesthi0
Po chvilce napětí se David stihl natolik uvolnit, aby manželku aspoň trochu povzbudil, to Kristýně dodalo odvahu a tak přišla na svět roztomilá holčička Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 6 Narodilasesratg4
Holčička měla hnědé oči po mamince a vlásky určitě bude mít po tatínkovi, prozradilo to drobné zrzavé obočíčko Chichotám se hned jak ji Kristý uviděla, věděla, že se bude jmenovat Sára...
Zajímavé události - Stránka 6 Malsraad6
David z ní byl naprosto unešený, hned jak se s ní přivítala Kristý si ji vzal do náruče a mazlil se s ní a škádlil, prostě to byl šťastný tatínek Chichotám se
Zajímavé události - Stránka 6 Davidasraol9
Tak Sáro, vítej na světě Usmívám se brzy sem připojim určitě i fotky jejích narozenin, však víte, jak rychle ty děti rostou Lol
(Jinak doufam, že vám moc nevadí, že je to tak kraťoučký Červenám se...)
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty19.09.07 17:29

Sářiny narozeniny

Tak a je to tady, sotva se narodila, už zase rostě Usmívám se je to děs Usmívám se ale na druhou stranu, už se hrozně těšim na její další narozky Tleskám! doufam, že z ní bude krásná holčička, zatim se mi moooc líbí, ostatně jako každý z narozených dětí v mým městečku Chichotám se nj, asi holt mam pro ně slabost Směji se Jsem jako anděl
Ale abych zase pořád jenom nepsala, tak vám du ukázat pár foteček z oslavy Souhlasím
Všechno probíhalo jako obyčejně, zase dort, úzký rodinný kruh... je to první dítě Kristý a Davida, tak si to oba náležitě užili (ovšem neví, že jim to brzo plánuju znova Jsem ďáblík ) a Sáře se to moc líbilo Lol
Zajímavé události - Stránka 6 Narozeniny1vc3
...nudí mě už opakovat to o svíčkách Já nic, já muzikant
Zajímavé události - Stránka 6 Narozeniny2tj8
A pak to přišlo, Kristý Sáru podržela v náručí, David nadšeně přihlížel, Sára se ''vznesla'' do vzduchu (Chichotám se) aaaaa....
Zajímavé události - Stránka 6 Srarostewc6
...vyrostla Lol
Zajímavé události - Stránka 6 Sravyrostlanc5
...no... akorát to chtělo menší změnu Já nic, já muzikant měla mít vlásky přece po tatínkovi!! Jsem ďáblík nesluší se nosit černý vlásky k zrzavýmu obočí Vííš? a takhle to teda dopadlo po změně Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 6 Srapozmnqn5
...byl to takovej menší dárek k narozeninám, řekla bych, že takhle vypadá hezky Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty19.09.07 17:58

Mile píšeš Oblizuji se Vždy to celé zhltnu :kuk: Sára je moc krásná a s těma vláskama po tátovi vypadá stokrát lépe!!!! . Ta černá, by ji vůbec neslušela, takže jsi udělala dobrý tah Jsem frajer Teď opravdu nádherná Zamilovanost
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty19.09.07 19:12

Mno, díky, snažim se... Červenám se... i když si myslim, že třeba taková Lu píše 100x líp Já nic, já muzikant mimochodem, ty píšeš taky skvěle Líbám tě!!
Jinak změnit sem to musela, protože by asi nebylo moc pěkný mít vlasy s kombinací zrzavýho obočí ne?? Chichotám se ale taky myslim, že sem vybrala dobře, líbila se mi tak nejlíp, sem na ní pyšná Usmívám se Jásám!!
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty20.09.07 15:53

Ééé, tady toho je...
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty21.09.07 17:59

Sářiny další narozeniny a Nový člen rodiny

A přišel den dalších narozenin malé Sáry, jak ten čas letí Usmívám se Vše bylo jako při starém... myslím, že nemusím víc přibližovat Souhlasím
Určitě jste už nedočkaví, jak Sára vypadá Usmívám se takže nebudu prodlužovat Jsem jako anděl Sáru do další etapy života opět provázela Kristý, měla totiž pro Davida menší tajemství Chichotám se ale Davidovi to stejně nevadilo Usmívám se a tak se všichni sešli u chutného dortu....
Zajímavé události - Stránka 6 Narozeniny1pv4
.... Kristý sfoukla svíčky, již naposled, za Sárinku...
Zajímavé události - Stránka 6 Narozeniny2jr4
... a Sára se opět připravovala vyrůst.... napětí rostlo...
Zajímavé události - Stránka 6 Srarosteel9
... aaaaaa je tu starší Sára, zjevně je z růstu děsně nadšná Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 6 Sravyrostlava1
A tady byl prozatimní vzhled Sáry jako dítěte.... neni moc povedený, já vim Já nic, já muzikant
Zajímavé události - Stránka 6 Srayo3
Úpravu můžete vidět ve Fotkách vašich simíků Souhlasím
Ale abych nezdržovala od další události... Lol
Kristý totiž v době Sářiných narozenin měla započato na další děťátko a byla si 100% jistá, že to musí být kluk Usmívám se jakoby to cítila, i když se to ještě nedalo zjistit Usmívám se a tak jí zase rostlo a rostlo její malé bříško....
Až to na ní jednou po večeři přišlo... David byl zrovna v práci, tak dostala Kristý trochu strach, ale tentokrát nebyl porod tak bolestivý jak čekala... její křik vzbudil Sáru a ta se přiběhla ihned podívat, co se to s její maminkou děje....
Zajímavé události - Stránka 6 Kristrodcz4
... poznání se jí dostalo po chvíli, když Kristý do rukou brala malé miminko Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 6 Eriksenarodilay2
Kristý byla naprosto nadšená a i se jí dost ulevilo, že to zvládla i bez psychické podpory Davida, ten bude ale překvapený, až příde z práce, pomyslela si....
Zajímavé události - Stránka 6 Kristsetulkerikovikw5
... jak Kristý předpokládala, narodil se chlapeček Usmívám se
bez mrknutí oka ho pojmenovala Erik
Zajímavé události - Stránka 6 Malerikls3
Když se Sára postupně vzpamatovala z menšího šoku, přistoupila blíž, a milý úsměv se jí rozlil po tváři když si prohlížela svého malého brášku... měla z toho obrovskou radost, konečně si budu mít s kym hrát!! říkala si radostně Usmívám se
Zajímavé události - Stránka 6 Srakouknaerikabe2
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty21.09.07 20:49

Další děťátko Lol
Co říkáš, Sára je nádherná Neuvěřitelné... Tak nekecej Vííš? Fakt a neříkám to z lítosti je opravdu pěkňoučká Jásám!!
A na Erika se těším, jelikož máš krásné děti Jsem frajer
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty21.09.07 21:44

Mně se s tim copem fakt moc nelíbila Vííš? ale jinak díky Líbám tě!! už se taky těšim, narozeniny bude mít co nevidět Jsem jako anděl dočkáte se zítra Jsem ďáblík
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Zajímavé události   Zajímavé události - Stránka 6 Empty

Návrat nahoru Goto down

Zajímavé události
Strana 6 z 16Jdi na stránku : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: SimExtra :: Simfotky-
Přejdi na: