Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů. |
|
| Manga a Anime | |
|
+7Leia Skywalker Peter Hawk -pipa- Luana ZikyOrias Nicole Me-myska 11 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Manga a Anime 25.02.08 1:02 | |
| Mě to taky nenapadlo, ale už kámoš mi psal, že to vyšlo jeho kamarádovi. Jinak mě taky zajímalo, kdo tam všechno je. A jak víš, že jich tam je 11? To někde psali? Já jsem si to nějak moc neprohlížela. Ale vím, že tam je Matsuda. | |
| | | Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Manga a Anime 25.02.08 16:46 | |
| Len predpokladám. Ak je tam 11 možností, je dosť možné, že bude aj 11 výsledkov. | |
| | | Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Manga a Anime 25.02.08 18:13 | |
| Nuu, já bych si testík klidně vyzkoušela, ale jaksi Death Note ještě neznaam, brousim si na něj zuby taky, o to ne... ale zatim je to někde v nedohlednu... jinak dostáhla sem si Ichigo 100% tak to v nejbližší době rozkoukam a brzo budu mít i Utawarerumono, na to se těšim obzvlášť... Btw. nějakej test na Bleach by nebyl...?? | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 25.02.08 18:58 | |
| | |
| | | Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Manga a Anime 25.02.08 20:18 | |
| Já zas neznám Bleach. A ten DN test mi dal s mojí angličtinou dost zabrat, takže si na další zas nějakou dobu netroufám | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 25.02.08 22:58 | |
| Aj by som urobila preklady, ale budete musieť rátať s tým, že budú nadmieru kostrbaté Ono ja to anglicky pochopím, ale previesť to do slovenčiny ... to je brutálne Takže ak mi prepáčite trochu nejasnosti v časoch (ten predminulý nenávidím odkedy sa v učebnici objavil a dodnes som neprišla na to, ako ho v texte správne prekladať), možno preložím ešte jeden DN test, ktorý som objavila Len tak naokraj, donútila som kamarátku, nech si pozrie Death Note ... a teraz nerozpráva o ničom inom, len o ňom ... teda konkrétne o e-L-ovi | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 26.02.08 0:01 | |
| Tak L je řízek Jinak já ty časy taky vůbec nechápu. Ale mě přijdou k ničemu i všechny průběhové. A kdyby ses to aspoň pokusila přeložit, tak bych ti byla neskonale vděčná | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 26.02.08 8:57 | |
| Jeee, super, to si zapřekládam zase po delší době to sem zvědavá, co vyjde mně | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 06.03.08 12:07 | |
| Heh, sem zaváhala, teď sem se chtěla do toho testu pustit a oni ty odkazy už nějak nejdou nu, tak to doufam, že se brzo zprovozní... Jinak se vám musim pochlubit... stahuju rekordní počet anime najednou... 7 anime!! Udělam menší výpis toho co už mam a co brzo mít budu Ai Yori Aoshi - obrázek sem už myslim přikládala dřív, na tohle anime se dost těšim, jen škoda, že překladatelé trošku váhají, ale českých titulek je celkem dost, myslim až na nějakých posledních 7 dílů, takže celkem slušný Ayashi No Ceres - to už tu znáte asi všichni nakonec sem neodolala obrázkům, ano pár sem si jich stáhla a tak to teda zkusim, snad to nebude nad moje chápání =)) ukázka obrázku, kterej mě okouzlil Death Note - myslim, že to tu taky už všichni znají, abych měla menší změnu po těch romantických, až pohádkových anime, stáhla sem si i toto, ať si užiju i trošku něco akčnějšího lidi si to docela chválí, tak nesmim zůstat pozadu, že =)) Ichigo 100% - jak sem psala už dřív, zkusim, uvidim, mohla by to bejt sranda Higurashi no naku koro ni kai - prej hororový anime, mam už delší dobu prvních 5 dílů, ale ještě sem se k tomu nějak nedostala... necham na pozdějš =)) Nicole, ty už si to možná rozkoukala, tak pak můžeš napsat svuj názor na to =)) ale neprozrazovat něco dopředu!!! Sola - ukazovala sem už dřív, anime bez českých nebo slovenských titulků, vypadalo to zajímavě, někdy budu muset překládat Těhle 6 anime teda už mam stažený, brzo jedno z nich určitě rozkoukam A teď tyto stahuju, já vim, je jich dost, ale já si nemohla pomoct a to k nim časem možná přibydou ještě další... takže... Elfen Lied - rozhodla sem se i pro tohle, nejspíš trošku krvavější, anime... tak snad na to nebudu koukat s vyvalenýma očima ono stejně se to stáhne až bůh ví kdy... njn, torrenty Full Metal Panic! - na tohle anime sem koukala už dřív, ale objevila sem torrent až teď, titulky sou na všechny díly, takže huráááá už se stahuje sem na to zvědavááá Gravitation - ano, opět mě nadchly obrázky, sice se jedná o dva chlapce... ale což, vypadalo to zajímavě a bůh ví... třeba tam bude i nějaká dávka tý romantiky i když asi trošku jinak... Love Hina - stahovala sem si nejdřív mangu, ke který sem se ještě nějak ani nedostala... a bác, najednou objevim anime, nesměla sem váhat, prej je to docela komedie a velice úsměvné, tak sem na to zvědavá převelice, ale vypadá to docela roztomile =)) NANA - na tohle anime sice nejsou žádný český ani slovenský titulky, ale zaujalo mě to podle popisu docela dost... možná bych riskla i překlad, opravdu to vypadá zajímavě =) kdyby někdo měl zájem, mrkněte na otakuland ale mělo by to bejt o dvou dívkách, který se shodou okolností jmenují úplně stejně, potkají se na cestě vlakem, kdy jedou za svými příteli, jedna z nich se chce stát i zpěvačkou, brzy se skamarádí a bydlí spolu... budou tam nejspíš i nějaké jiné pletky mezi nimi =)) Shuffle! - další anime, který je roztomilý už jen při prvním pohledu na obrázky =)) nj, pro takový anime mam prostě slabost... více opět na otakulandu Nu a pak Utawarerumono, nefim, jestli to tu někdo zná, ale mně to taky zaujalo, další z těch roztomilejších anime =))) brzo bude staženýý P.S.: když by někdo nááhodou měl o některý z těchto anime zájem, s titulkama většinou neni nějak problém... na většinu z nich je na všechny díly, nebo titulky postupně přibývají, problém by moh nastat asi jen u tý Nany, kde titulky nejsou žádný ale angličtináři myslim nemusí mít strach... | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 06.03.08 16:51 | |
| Gravitation je dost praštěný anime, ale dobrý. Moje druhé anime. Jinak jsem zjistila, že Higurashi no naku koro ni kai je druhá série od anime stejného názvu bez toho kai na konci. Nijak jsem těm třem písmenkám nevěnovala pozornost a tak jsem si to neuvědomila. Já mám teda tu první sérii, ale poslední dobou nemám vůbec chuť se na něco koukat. | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 06.03.08 17:04 | |
| Wow, kedy to postíhaš ? Ja nestíham ani moju mangu, chystám sa momentálne na Tenshi Ja Nai. Viem, že som sľúbila ten test, je na 96% preložený už asi týždeň, ale tá stránka nejde, takže som ho ešte nedokončila. | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 06.03.08 17:16 | |
| To Nicole: no, že je Gravitation praštěný, to mi bylo celkem zjevný ale je dobře, že řikáš, že je to dobrý =)) Aha, druhá série, to ani neviiim nu, tak to sem na to teda zvědavá... ono to je stejně jen na anime-edenu a odtamtud to stahuje pomalejš, takže to možná nakonec vzdam... jasný nu, vždycky nálada bejt nemůže To Luana: já ti ani nevim, to bylo teď takový chvilkový nadšení a tak to stahuju nu už jen vyčkávam do chvíle, než se to stáhne, ale zatim sem ještě na nic koukat nezačala =)) jinak ta manga mi podle názvu nějak nic neřikáá, vidim to poprvý | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 06.03.08 19:15 | |
| Tak som si ešte raz prečítala ten tvoj zoznam ... Teším sa hlavne na tvoj názor na Death Note A ubezpečujem ťa, že na Elfen Lied budeš pozerať s dosť vyvalenými očami Zrejme si to dám stiahnuť, už som to našla z rapidshare vo veľkosti +/- 50 MB, a nie je to ani veľmi dlhé EDIT : Na tú moju mangu som niekde videla recenziu, a celkom pochvalnú ... tak to skúsim | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 06.03.08 20:13 | |
| Jo na Death Note sem zvědavá ale jak řikam, nefim, kdy se k tomu dostanu =)) Elfen Lied se mi už dostáhli, ale chybí mi nejspíš nějakej codec, takže to v BS playeru nepřehraju a v Classic playeru se mi zase nenačtou titulky, tak nefim, kdy se k tomu dostanu... budu muset nějak pořešit... a hlavně se zeptat někoho, kdo tomu rozumí, páč já o tomhle vim úplný kulový... | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 06.03.08 20:38 | |
| S týmto ti bohužiaľ neporadím, pokiaľ to má anglické titulky už vo videu, viac titulky neriešim, a BS player nepoužívam | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 07.03.08 13:14 | |
| Nu jak řikam, musim to nějak vyřešit ale nefim, jak dlouho to bude trvat... neznam nějak nikoho kdo by se v tom pořádně vyznal... páč nikdo ani nekouká na anime Jinak nevíte někdo k čemu sou dobrý fonty?? | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 07.03.08 17:19 | |
| Fonty sú písma | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 07.03.08 17:43 | |
| Ale k čemu je to dobrý?? To sem nějak nepochopila, do titulků je to prakticky k ničemu, tak nechápu, jakou roli tam hrajou teda | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 16.03.08 21:09 | |
| S tými fontami ti skutočne neporadím, netuším, čo s nimi ... mám zajtra štyri písomky a ja blbá čítam celý víkend mangu ... V Tenshi Ja Nai som tuším na ôsmej kapitole, a nie je to také zlé, že by som to nedočítala dokonca Celkom sa mi to pozdáva, hlavne od druhého volume ma to baví trošku viac, aj keď som ešte len na kapitole 8/40, takže škoda dopredu hovoriť. Čo sa týka deja, viac ako ja vám zrejme povie Gúgl, pretože za tých pár prečítaných kapitol by som ho sama zhrnula si do jednej vety EDIT : Ach, tá skleróza ... odoslať post v polovici textu ... Popri tomto som stihla prečítať ešte dva kúsky, Shirley a Watashi no Sukinahito (tohoto anglický názov si neviem za ten svet zapamätať, ale ten Japonský mi utkvel v pamäti ) Shirley je príbeh trinásťročnej slúžky z tej anglickej éry, ktorú si neviem za ten svet zapamätať Ohromne sa mi to zapáčilo, dočítané asi za hodinu, a bez rozmýšľania označené ako 10/10 Manga nemusí byť všakovaká neviem aká, aby zaujala ... No a to druhé, už som to našla, The One I Love, volá sa to, a sú to krátke príbehy o láske. Veľmi vydarené, CLAMP je proste CLAMP, dala som tomu 9/10. | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 17.03.08 8:59 | |
| Asi to prostě holt budu ignorovat, když už se to s tim stáhlo... Jinak tyhle mangy vypadají zajímavě... škoda, že nějak nemam čas | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 22.03.08 17:05 | |
| Asi najšialenejšia záležitosť, s akou som sa kedy stretla, a to nie len na poli anime Nie som ešte ďaleko, pozrela som ešte len 5 dielov (samozrejme v tom prehádzanom poradí ), ale toto MUSÍM do konca víkendu proste dopozerať A naviac je to asi prvé anime, kde pozerám poctivo aj opening aj ending pri každej epizóde ( OK, veľa toho za sebou nemám, ale pozrela som Death Note, dve série Jigoku Shoujo, a pár dielov z Bleach, no a vždy ich preskakujem ) A tak naokraj, z Tenshi Ja Nai som práve na šiestej knihe, a rozhodne to doporučujem - má to síce aj slabšie kapitoly, ale na druhej strane ich tie lepšie plnohodnotne vyvážia | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 22.03.08 20:28 | |
| Jo tak Haruhi jsem viděla. Vážně šílenost největší Navíc to přeházené pořadí. Kdo neviděl, nepochopí. | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 22.03.08 21:10 | |
| Já sem to neviděla, takže se k tomu asi kloudně nevyjádřim, jen vim, že to tu už Nicole popisovala | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 22.03.08 21:59 | |
| Najviac som nemohla z konca prvého dielu, božské Teraz mám za sebou 7 dielov, a tá neusporiadanosť je podľa mňa v istom slova zmysle geniálna | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 11.04.08 22:28 | |
| No, tak sem idem zase trochu zaslohovať S Me-myskou začínam zdieľať ďalšie anime, a síce Air. Zatiaľ som pozrela len tri epizódy, čakám, kedy sa to rozbehne, je to zatiaľ také ... nepochopiteľne melancholické Potom som ďalej začala pozerať Mai HiME. Mám to už nejaký čas, dokonca nahodené na DVD, takže keď mi niekto obsadí počítač, ukradnem reproduktory, schmatnem oné DVD a odsťahujem sa do pivnice ku druhému počítaču, určenému primárne na kancelárske účely a pozerám Je to fajne akčné, mám akciu rada ... pozretých mám šesť epizód, takže dej zatiaľ veľmi nerozpitvem, ale základom je, že Mai so svojim chorým bratom prichádza do novej školy, dozvie sa že je jedna z mocných HiME a teraz musí bojovať proti takým potvorám ... Trochu mi síce vadila prítomnosť mechanických strojov, ale celkom som si zvykla, a už sa mi páčia No a značne som si rozčítala mangu Zdá sa, že posťahovať za necelé dve hodiny 700 MB už nie je na školskom počítači žiaden problém (a tiež pri tom nieje problém online prečítať pár kapitol Bleach, ktorý mám momentálne strašne dopletený, lebo doteraz som vždy na nové diely len tak kukla, a až teraz začala porade), takže pokiaľ nebude u nás lepšie pripojenie, hodiny informatiky sú neskonalou výhodou Zmienim len to lepšie, čo sa mi dostalo do rúk. Hoshi no Koe - príbeh dvoch mladých ľudí, z ktorých jeden odletel na medzigalaktickú misiu. Príbeh veľmi zložitý nie je, ale na konci sa nájde pár momentov, pri ktorých som naplno ocenila kvality tej mangy Vraj od toho existuje aj film, musím si ho v blízkej dobe nejako zohnať GOTH - toto som čítať nemala. Zistila som totiž, že ja nechcem v mange akciu, shoujo, romantiku ... ja chcem psychológiu, zvrátenosť a krv Dvaja mladí študenti, so záľubou v smrti ... Priamy obrázok nedám. Trvalo týždeň, než som bola schopná čítať niečo iné, a to bolo ako z dažďa pod odkvap ... konvertovala som ku Kaori Yuki ... Pokiaľ to predsa len chcete bližšie preskúmať, môžete NA VLASNÉ NEBEZPEČENSTVO rozkliknúť toto : http://myanimelist.net/images/manga/1/1204.jpgCount Cain a Ludwig Revolution - z oboch zatiaľ posvorne pár kapitol. Cain - zvrátený zberateľ jedov, a princ Lui, hľadajúci si v rozprávkovom svete manželku. Snehulienka je "obeťou" zneužívania zo strany otca, Červená Čiapočka nájomná vrahyňa, Modrofúz nosí falošnú bradu a tak ďalej ... Nakoľko sa môj hlad po krvi a vraždách s pár stránkami čiernymi od krvi trochu upokojil, bola som schopná naladiť sa na CLAMP-ovskú klasiku, a síce na Wish, ktorý som prečítala v rekordnej rýchlosti - 23 kapitol za jeden deň. Príbeh nešikovného anjela Kohaku, ktorý prišiel na zem a zamiloval sa do človeka. No a nakoniec - zase som sa raz vrátila ku nedočítanej Love Hina a pokračujem ďalej Toto snáď predstavovať netreba - smoliar Keitaro si dal pred pätnástimi rokmi sľub so svojou prvou láskou, že sa dostane na univerzitu Toudaj. Ibaže všetko nevypáli tak, ako by bolo dobré ... a veď to poznáte Z toho menej zaujímavého príliš menovať nejdem, pokiaľ chcete vedieť, čím som sa to ešte prehrýzla, môžete looknuť ne môj profil na animeliste, http://myanimelist.net/mangalist/Luana | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Manga a Anime | |
| |
| | | | Manga a Anime | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|