| Manga a Anime | |
|
+7Leia Skywalker Peter Hawk -pipa- Luana ZikyOrias Nicole Me-myska 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Manga a Anime 18.02.08 22:09 | |
| | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Manga a Anime 18.02.08 23:08 | |
| To byla smutná scéna. Chudák Nana | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| |
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Manga a Anime 19.02.08 10:31 | |
| Chii a Motosuwa sou prostě úžasný... | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| |
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 19.02.08 22:45 | |
| Dokoukáno | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Manga a Anime 19.02.08 23:13 | |
| Heh, šikovná Čo plánuješ pozerať ďalej, ak sa smiem spýtať ? *v podivnej, milo-ochotno-zvedavej nálade Paradoxne ju do nej dostal Elfen Lied. Vážne uvažuje, že si ďalšie kapitoly prečíta niekde anglicky, lebo ona blbá si to rozčítala česky a ďalšia aktualizácia bude bohvie kedy.*
Naposledy upravil Luana dne 19.02.08 23:15, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 20.02.08 8:18 | |
| Nooo, uvažovala sem o Ayashi no Ceres (nakonec sem si to stáhla ) nebo o Higurashi no naku koro ni kai Docela sem chtěla sehnat i Ichigo 100% - když už sem u toho, kolik to má vlastně dílů...?? Nicole?? ty si to už viděla, viď...?? snad se to nějak najde přes torrenty jinak sem teď udělala pokus přes torrenty stáhnout Utawarerumono, ale zatim mi to píše, že hotovo to bude za 4 týdny, tak nevim nevim, kdy to budu mít doma...
Naposledy upravil Me-myska dne 20.02.08 8:27, celkově upraveno 3 krát | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Manga a Anime 20.02.08 12:06 | |
| - Me-myska napsal:
- Nooo, uvažovala sem o Ayashi no Ceres (nakonec sem si to stáhla ) nebo o Higurashi no naku koro ni kai
Písala tu myslím o tom raz Nicole. He-he, asi telepatia, ja som si stiahla prvý volume mangy (btw, na vnmange má okolo 25 MB a na mangadownload či čo to bolo iba 16,5 MB, divné, že ?), proste som na to bola zvedavá, a neviem čím to bude, ale hlavná hrdinka mi už zase lezie na nervy, aj keď mám za sebou len dve kapitoly (ktoré sú mimochodom vždy 2-stranové, tj. na jednom obrázku je scan dvoch strán.) Ako príbeh je to také divné, ale aspoň to nie je veľmi ukecané, ľahko sa to číta A o tom druhom som popravde ešte ani nepočula | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Manga a Anime 20.02.08 12:12 | |
| Jo psala jsem o tom. Hlavní hrdinku jsem taky neměla ráda. No ono to anime bylo celkově takové zvláštní. Jinak Ichigo 100% má 12 nebo 13 dílů. A já to nakonec nedokoukala. Teď mě nějak žádné anime neláká, stahuju si NCIS | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Manga a Anime 20.02.08 13:12 | |
| Tak NCIS Ja som dostala ponuku, že pokiaľ bude anime na rapidshare/megauploade, tak mi bude stiahnuté Jediné, čo musím urobiť, je vypísať si zoznam priamych linkov. Má niekto nejaký typ, čo by som si mohla pozrieť ? EDIT : dočítala som ten prvý volume AnC a ťahám ďalší Celé je to také divné, Aya je pekná koza, ale chcem si to prečítať ďalej EDIT 2 : druhá kniha dočítaná, pocity zmiešané ... len jedno sa nemení - Aya ma IQ lúčneho koníka
Naposledy upravil Luana dne 20.02.08 16:07, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 20.02.08 19:26 | |
| To Luana: jj, já vim, že o tom Nicol psala ale řekla sem si, že to prostě zkusim, už stahuju poslední 2 díly... To Nicole: oki, děkujuuu, zkusim a uvidim ale je to v pořadí | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Manga a Anime 20.02.08 19:43 | |
| Teda, anime môže byť hrozné, ale tá manga ... síce je to čistokrvné shoujo, ale som v polovici 4. volume a je to teda sakramentsky dobré Osobne si myslím, že to s kvalitou pôjde dolu vodou, ale niektoré časti sú perfektné. Skutočne si niečo z toho v anime neviem vôbec predstaviť, narozdiel od Elfen Liedu, kde som si tú krv predstavovala až-až ...*masochistický pohľad* Sakra, že ja som si to rozčítala česky, nechcem ku tomu miešať angličtinu a teraz musím čakať na pokračovanie ... A potom Tooya ... vždy, keď sa zjaví pri Ayu nemôžem si pomôcť a hltám to jedným dychom, hoci Aya prejavuje inteligenčný kvocient -10 ... Krucinál, nemám podobné romantické bláboly rada, tak prečo sa mi to tak páči !? | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Manga a Anime 20.02.08 19:53 | |
| Mě pak jméno Tooya hrozně štvalo. Aya ho říkala pořád. Prostě takový ten povzdech a "Tooya". Na to jsem pak byla fakt alergická | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Manga a Anime 20.02.08 19:57 | |
| Jo Presne to som si vravela v jednej časti, keď v každej druhej vete bolo "čo asi Tooya robí ? Myslí na mňa Tooya ? Ach ! Tooya, chýbaš mi !" A ešte ... nemôžem sa zbaviť mienky, že Aya je straaaašne blbá Proste na mňa tak tým svojim správaním a výrazom neustále pôsobí Btw, ako to vlastne vyslovujú - Tója ? | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Manga a Anime 20.02.08 20:09 | |
| Mně se taky zdá blbá A vyslovuje se to tak, jak jsi psala. | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Manga a Anime 21.02.08 11:49 | |
| Volume 10 za mnou. Nechápem, čo ma pri tom tak drží ... ten dej je úplne idiotsky, postavy ... divné (na čele s Tooyom, ten je asi najdivnejší), Aya blbá ... ale proste mám neodvratný pocit, že to musím čítať ďalej A zároveň objavujem ... ako by som to ... výnimočnosť čítania mangy, ktorá je ukončená, a môžem si ju stiahnuť celú bez nejakého čakania Síce sa naši zdesia, až príde účet za internet, lebo za jeden deň som stiahla vyše 140 MB, a do konca obdobia mi to už rozhodne nevydrží | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Manga a Anime 21.02.08 16:53 | |
| Hotovo. - Mama ma zabie. Za dva dni som stiahla 280 MB svojich "obrázkových hovadín". To anime ... radšej ani nechcem vidieť. Chcem si zachovať spomienky na ten príbeh v mange ... Musím ešte povedať, že hoci to malo ľahko telenovelovú zápletku, neominúc otravné výkriky "Ayaaaaa !" a "Tooooooooya !" (a ich neustále oblizovanie sa - na začiatku to bolo fajn, ale keď boli potom na sebe nalepení každú druhú stranu, mala som toho plné zuby ) nesmierne sa mi to páčilo. Takže ako som užpovedala, nechcem si to pokaziť tým anime. A malo to krásnu kresbu Dávno som v mange nevidela takú peknú kresbu ... Čo sa týka konca ... - Spoiler:
usladené konce moc nemusím, ale tu mi to nejako sadlo ... aj keď ... no ... sladké konce vážne nemusím.
EDIT : klop ... klop ... klop ... *vyklepkáva po stole* Jajaj ... musela som to prečítať tak rýchlo ? Čo mám robiť teraz ? | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Manga a Anime 22.02.08 22:00 | |
| Tak som si našla na čítanie niečo ďalšie. Stručný obsah ? Láska nejde cez žalúdok, ale cez záhradku, najmä ak sa ona záhradka nachádza na snobskej škole plnej psychopatických spolužiakov. Čo sa týka charakterov, tak hlavná hrdinka je naivka ako hrom (niekto jej na chodbe vykričí, ako ho otravuje a zosmiešňuje, a ona sa na to rozžiari ako slniečko ... poprípade obeduje s chlapcom a len tak medzi rečou povie : Všimol si si niekedy, aké máš veľké ruky ?), jej "partner" bishík od A po Z, a fanatická spolužiačka nemá nič iné na práci ako kričať "Teraz som tvoja rivalka v láske !", na čo sa milá hrdinka zatvári nadmieru prekvapene a vypadne z nej "Rivalka ?" Ale na rozdiel od Ayi z Ceres sa aspoň nesnaží o chytrácke reči, takže sa to dá celkom zniesť. Celkovo je to v štvrtine volume 2 veľmi milé a chytľavé A hlavne ešte nikto nikoho nebozkával, takže to snáď nebude ako v AnC, kde niekto na každej tretej strane zabíjal/reval/zomieral/bozkával | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Manga a Anime 22.02.08 22:10 | |
| Nevím, jestli jsem to někde nepřehlédla (což by bylo po dmešních třech matikách dost možné), ale nevidím název. Jak se to jmenuje? | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Manga a Anime 22.02.08 22:28 | |
| Neprehliadla si (tri matiky ?? uf ...), zabudla som to napísať. Všetci tam majú také komplikované mená, že si nič nemôžem zapamätať. Imadoki. Wakan mi pod tým slovom vyhadzuje 今どき - presend day, today, recently. To len tak mimochodom. Mimochodom, práve som sa celkom solídne zasmiala, keď oný bishík-záhradník (spoznal sa s hrdinkou pri okopávaní kvietkov, lebo čo to vlastne robil) pri ochrane hlavnej hrdinky vytiahol odniekiaľ takú tú záhradnícku lopatku Uprostred školy, na chodbe ... a zrazu tamto ... Do češtiny to preložené nie je. Vyhrabala som to na VNmange. Je to od tej istej autorky ako Ayashi no Ceres ... a nakoľko tamto sa napriek deju (a zabíjaniu niektorých postáv, ktoré som mala rada, a nechaním nažive tých, ktoré ma štvali) čítalo sakramentsky dobre, tak som skúsila aj niečo iné. Je to taká rozkošná komédia. | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Manga a Anime 24.02.08 15:50 | |
| | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| |
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Re: Manga a Anime 24.02.08 21:27 | |
| Anglicky tak z poloviny díky slovníku ale vyšel mě taky ten děda jak Lu... | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Manga a Anime 24.02.08 22:14 | |
| Keď mňa ani len nenapadlo, že tam bude Je tam 11 možností. Takže Light, L, Misa, Yagami starší, Near, Mello, Ryuk, Watari a kto ešte ? Rem, spolužiačka z univerzity a ten psychopat ? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Manga a Anime | |
| |
|
| |
| Manga a Anime | |
|