Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Manga a Anime

Goto down 
+7
Leia Skywalker
Peter Hawk
-pipa-
Luana
ZikyOrias
Nicole
Me-myska
11 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next
AutorZpráva
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

Manga a Anime - Stránka 14 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty11.09.08 23:14

Dnes som sa krásne pobavila na internetovom obchode Lol
Keď si chcem kúpiť knihu/PC hru/etc... tak zájdem na webstránku Brlohu, internetového obchodu. Najbližšia živá predajňa je ďaleko, ale keďže v meste si z fantasy kníh kúpite tak Eragona, Pottera, Pána Prsteňov a všetky tie najnovšie detské bestsellery, som tam ako doma.
Dnes som vliezla do ponuky komixov, aby som sa preklikala ku mange (aspoň si poslintáme, však Lol) a čo nevidím - veľkými písmenami sekcia NARUTO Směji se, šíleně! Směji se, šíleně! Opravdu zábavné! Zrejme ma nikto nepochopí, ale skoro som sa tu nahlaz rozosmiala Směji se Keď niekto rozdelí kategóriu komixov na dospelácke, figúrky, mangu, kalendáre, plagáty, albumy a NARUTO... no proste gól Směji se
A to nie je všetko... Brloh očividne vie, ako zarobiť - VŠETKY ostatné mangy (anglicky) stoja o 100-120 korún menej Směji se, šíleně!
A viete čo? Myslím, že im to bude profitovať. Naruto je pre stovky narutofilov božstvo, tak prečo si za 400 korún nekúpiť aspoň jednu knižku, hoc za cenu o 60% vyššiu, ako všetko ostatné v AJ.

Aby som nebola OT - kukla som toho viac. Boku wa Imouto ni Koi wo Suru, Lovely Complex, a nejaké filmíky. Prvé sa mi oveľa viac páčilo v mange - aj by som sa ku nej vrátila, ale nikto ju neprekladá Jsem smutný A cez LC som sa musela trochu prenucovať. Prvých pár epizód je značne nudných, ale začalo ma to baviť presne na tom istom mieste, ako manga, takže od polovice to bolo už fajn Usmívám se
Z tých zmienených filmov ma viac zaujalo len Byousoku 5 Centimeter - sú to také tri krátke príbehy dvoch ľudí, o ich láske z detstva a odlúčení. Pre mňa jednoznačne 10/10, skazilo mi to náladu na celý deň Jsem nemocný

Cez víkend sa vrhnem na mangu. Mám za sebou taký príšerný týždeň, že celý víkend asi strávim čítaním nejakých školských romantických príbehov - hoc aj bez deja a bez pointy. Jsem frajer
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty12.09.08 8:39

Jej, oni prodávají mangu taky v aj Vypouštím dušičku bože, dej mi anglický znalosti...

No já Naruta vůbec nemusim, takže bych se tý sekci asi vyhla velkým obloukem Lol

A na to tvoje zmíněný anime se nejspíš taky podívam...píšu do seznamu anime, který chci stáhnout Jsem jako anděl

Mně se strašně začali lílbit romantický anime Zamilovanost vyhlídla sem si jich pár, ale buď sem je nenašla na OL a nebo na ně nebyly vůbec titulky, děěěěs Jsem smutný tak snad časem....
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty12.09.08 15:36

Tiež mám vyhliadnutých niekoľko anime - ale teraz mi spolužiačka doniesla na DVD Blood+, takže pozerám to (keď už si to niekto v okolí 20km stiahol, prečo si to odneho nepožičať, že...). Čo konkrétne si si našla, ak sa smiem spýtať? Chichotám se Možno s mojou schopnosťou používať Google nejaké titulky vyhrabem Směji se

Ja som mangu anglicky začala čítať ako trinásťročná, len s mizernými trojročnými anglickými znalosťami. A so slovníkom na stole Chichotám se Behom jedného mesiaca som sa naučila vážne neskutočnú haldu slovíčok... Síce som mala problémy s gramatikou, (s milovaným Past a Present Perfektom jednoznačne najviac), ale nejako som si vždy zmysel domyslela Usmívám se
Je mi inak ľúto, ale o situácií nemeckých titulkov a prekladom mangy neviem... Jsem smutný
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty12.09.08 15:52

Blood+ bych taky brala... ale nikde sem to zatim neviděla Usmívám se jen vim, že to dávali v tv na animaxu...má to strašně dílů Vííš?

Nu, viděla sem to v jednom videu na youtube, kde byly anime dvojice....a bylo to:
Kaitou Saint Tail
Fullmoon Wagashite
Fushigi Yuugi - na tohle sem narazila už dřív, ale zdaleka to neni přeložený a už na tom asi ani nikdo nedělá, aspoň teda na OL ne Jsem smutný
Saiunkoku Monogatari
Harukanaru Toki No Naka De

Pro ukázku je tady to video:
https://www.youtube.com/watch?v=e9yJOuFMsqo

A když už sem u těch videí, straašně se mi líbí tohle Zamilovanost Srdce Zamilovanost
https://www.youtube.com/watch?v=IW9Ds5SY2zo
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty12.09.08 18:29

Blood+ má len 50 Směji se A preložené to je, pretože aj ja to mám s českým hardsubom.

Full Moon Wagashite? Nie skôr Sagashite? Čítala som to ako mangu - ľudia si anime vychvaľujú, a FullMoon vraj nádherne spieva, ale manga ma nesmierne nudila... Jsem zoufalý

Fishigi Yuugi práve čítam - a zabíja ma ten úžasný humor Opravdu zábavné! Opravdu zábavné! Mám proti tej mange len jednu výhradu, a síce hlavnú hrdinku. Watase Yuu mala zatiaľ len 2(!!) znesiteľné postavy - Yamazaki z Imadoki! a Yui z Fushigi Yuugi... ostatné jej hrdinky (Aya z Ayashi no Ceres, Alica a Mayura z Alice 19th, Riiko z Absolute Boyfriend, a hlavne Miaka z Fushigi Yuugi) sú proste NEZNESITEĽNÉ To ne, nesouhlasím Hrdinovia mi nevadili len v Imadoki! a teraz najnovšie aj v Sakura Gari. Preto v FY silne nadŕžam Yui - aj keď je záporáčka, je to jednoznačne najlepší charakter Zlato! První! Preklad mimochodom ide na MangaFan, aj keď len veľmi zvolna, prekladatelia to robia len pre zábavu.

Saiunkoku Monogatari? Už som o tom niekde počula... Jo, vyzerá to pekne, možno si to niekedy pozriem Usmívám se (sakra ale sa mi tá sekcia Plan to Watch - http://myanimelist.net/animelist/Luana&status=6&order=0 - plní Jsem ďáblík )

A to posledné... nalistovala som si to a nestačím sa diviť Nevím
Harukanaru Toki no Naka de
Fushigi Yuugi
Akane Motomiya(Miaka Yuuki) and her friends Tenma and Shimon (friend Yui Hongo) are pulled by a demon(book) into another world, where Akane(Miaka) becomes the Priestess of the Dragon (Suzaku)God. The people of this world tell her that she is the only one who can stop the demons from taking over(summon Suzaku). Luckily, Akane(Miaka) has the Hachiyou(Celestial Warriors) , eight (seven) men with powers of their own who are sworn to protect the Dragon Priestess(Priestess of Suzaku). Nevím

To je ČO? Neuvěřitelné... Neuvěřitelné... Neuvěřitelné... Ešte mi povedzte, že sa jej priatelia stanú konkurenčnými kňazmi nejakého iného božstva a ja asi odpadnem Neuvěřitelné...

Ad video - to bude FullMoon, v titulkoch sa píše Mitsuki Usmívám se. A tá kresba FY sa mi nepáči, je síce stará, ale oproti mange je neporovnateľná... Ayashi no Ceres podobne... Sakra, všetko sa mi páči v mange viac Směji se Aj tá Prétear vyzerá farebne divne Směji se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty13.09.08 10:12

Takže na to asi opravdu nejsou titulky co?? Jsem smutný a já ještě chovala takovou menší naději...tak nic no Jsem smutný manga se mi moc číst nechce, spíš mě lákaly ty anime...už mam odpor ke všemu anglickýmu, protože mi to vždycky zkazí náladu, když se na něco těšim Jsem smutný

Blood+ má právě 50 dílů a já našla zatim titulky asi jen do 16. nebo 18. dílu Jsem smutný se na to už vykašlu
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty13.09.08 10:21

Na Blood+ skús ToTan, odtiaľ ja mám hardsub.
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty13.09.08 18:27

Tam už sem se koukala, páč sem někde našla, že sou v tom seriálu rovnou český titulky, jenže už to tam asi nemají Vííš?
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty13.09.08 18:40

Tak to máš teda smolu - zrejme to stiahli ani nie pred dvoma mesiacmi, vtedy to sťahovala kamarátka Směji se Inak máš pravdu - pozrela som sa a je to pravdepodobne kvôli licencovaniu Blood+ v ČR. Aj by som ti to poslala, ale je to nehorázne, veľké, 200MB na súbor Jsem zoufalý Ale vážne, pred ani nie 50 dňami to tam ešte bolo Jsem frajer
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty15.09.08 12:17

Jeeee, tak to je fakt škoda Jsem smutný kdyby si na to náhodou někdy narazila jinde, tak dej ale určitě vědět, ráda se na to taky podívam Souhlasím každopádně díky Dávám ti dar

Jinak sem dokoukala další kratší anime Usmívám se jmenuje se Mahou Shoujo Lyrical Nanoha, docela roztomilý anime, příběh taky celkem zajímavej, jde tam hlavně o přátelství a magii Usmívám se takový fantasy anime...pohádka, ale bylo to roztomiloučký Usmívám se
Manga a Anime - Stránka 14 H01tx7hk0
...jako další bylo velice krátký anime - Keitai Shoujo...nevim jestli sem stáhla nějaký špatný soubory, nebo jestli je to opravdu tak krátký...ale skoro vůbec sem tam nenašla žádnej děj...mělo to bejt o klukovi, kterej se snaží vyznat svoje city dívce a přes mobil mu pomáhá jakási víla, aby toho úspěšně docílil...ale fakt sem ten děj vůbec z toho nepochytila Neuvěřitelné... tak možná zkusim stáhnout z warfóra a uvidim Vííš? má to jen 5 dílů...
Manga a Anime - Stránka 14 Keitaishoujoup9

A momentálně koukam na anime Suzuka...úúúplně krásňoučký anime

Zamilovanost už teď sem si ho zařadila ke svým oblíbeným, je to strašně hezký Srdce Dávám ti pusu
Manga a Anime - Stránka 14 Suzuka2ow5
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty27.09.08 12:01

Ja som začala pozerať značne šibnuté anime Lucky ☆ Star.
Manga a Anime - Stránka 14 Lucky-star-152-prev
Je to niečo medzi absolútnou paródiou a žánrom Slice of Life. Z deja vám proste nedokážem povedať absolútne nič Chichotám se Hlavná hrdinka je absolútny hardcore otaku, dokonca tuším bude v jednej epizóde cosplayovať Haruhi Usmívám se A vôbec Haruhi je spomenutá hádam v každej epizóde, dokonca aj opening značne napodobňuje jej povestný tanček Chichotám se
Manga a Anime - Stránka 14 Lucky-star-op-2
Viac z toho skutočne povedať neviem, nakoľko toto anime zatiaľ žiadny nepochytilo Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty27.09.08 14:11

Mně u anime vždycky vadily ty jejich krátké sukínky Chichotám se Vzpomněla jsem si an to právě díky tomuhle poslednímu obrázku. Je to tak sexistické.
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty27.09.08 14:17

Tiež to nikdy nepochopím. Přemýšlím Zima, sneh, vietor... a do toho školáčka v 15 centimetrovej sukničke.
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty30.09.08 23:08

Práve som na tretí väčší záťah dorazila Blood+ ... u mňa rýchlosť skutočne nevídaná, obyčajne pozerám anime rýchlosťou 1 eps. za dva-tri dni Chichotám se Každopádne ma to po nudných cca 16 epizódach DOSŤ chytilo Směji se 17-25 v jeden deň, 26-37 v druhý deň, a dnes 38-50 Směji se Naposledy - a vlastne aj prvý krát - som takto pozerala Mai HiME - a neviem, či mám dúfať na to, že podobné anime už dlho nestretnem, alebo sa tešiť Chichotám se
Určite odporúčam - jedinú výhradu mám k názvu, pretože Blood+ mi pripadá dosť nedôstojné, a potom možno ku niektorým dejovým zvratom, ktroré sú také hlúpe, až sú možno trápne Souhlasím
Ale keď to priklincuje ku obrazovke už aj mňa... Chichotám se Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty01.10.08 9:29

Když mi pošleš titulky, tak se na to ráda podívam Jsem jako anděl
Já zase momentálně koukam na Kanon, kterej se tady moc nelíbil, tak uvidim co se z toho vyvine, někde sem i četla, že to pro někoho bylo nej anime =))
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty14.10.08 15:36

Tak sem skoukla další dvě anime Usmívám se

Sola
Manga a Anime - Stránka 14 Sola2ft7
Jako první to byla Sola, což je v překladu obloha, mělo by to patřit k novějším anime...no musim říct, že mě to dosti překvapilo Usmívám se děj byl docela zajímavej, takovej záhadnej, tak sem pak neodolala a musela sem si pouštět pořád další a další Chichotám se až dokud to neskončilo, dokonce i konec to mělo zajímavej Lol no nechci prozrazovat víc, kdyby se na to chtěl někdo podívat Já nic, já muzikant ale myslim, že to docela stojí za skouknutí Máš to za jedna!

Kanon
Manga a Anime - Stránka 14 Kanon2ey7rb6
A jako druhé anime sem skoukla Kanon, jo, to je to co se vám tu nejspíš moc nelíbilo Chichotám se musim uznat, že zezačátku sem z toho taky neměla moc valnej dojem...ale jak se děj začínal postupně vyhrocovat, začalo se mi to zdát zajímavý...a když sem se dostala ještě dál, zase sem musela pouštět jeden díl za druhým, abych se dozvěděla jak to skončí Směji se musim říct, že mě to dost překvapilo, ale docela mile Usmívám se konečnej úsudek zní - docela hezké anime, sem ráda, že sem se na něj podívala Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty18.10.08 23:16

Sola (Sol-u? blbé skloňovanie! Směji se ) som na pozretie zvažovala, zrejme sa na to v dohľadnom čase mrknem Usmívám se
Momentálne okrem nejakých noviniek nepozerám nič nové, a z noviniek sa po cca 2 dieloch veľmi súdiť nedá. Síce začala konečne vychádzať druhá séria Vampire Knight,
Spoiler:

a v dohľadnej dobe sa možno objavia aj titulky na tretiu sériu Jigoku Shoujo, na ktorú som teda zvedavá, pretože nám
Spoiler:
takže dúfam, že z toho tvorcovia nespravia nejakú frašku. Zatiaľ to vyzerá nádejne.
Našla som ale jednu skvelú mangu, nanešťastie pre teba len v angličtine, takže o nej nejdem ani vravieť. Každopádne opäť po dlhom čase zmáknem 100 kapitol za menej ako dva týždne, a ešte mi je ľúto, že mi to ubehlo tak rýchlo.
A dala som sa znovu na Ah My Goddess - proste mám ku tej mange veľmi pekný vzťah, a stojí mi za opätovné prečítanie Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty19.10.08 10:17

Jj, Ah My Goddness sem si taky chtěla přečíst, doufam, že to někdy celý dopřeloží Usmívám se
O Vampire Knight vim, ale ještě sem se nestihla podívat ani na první sérii =)) a jak řikáš, stejně bych musela počkat na titulky, ale nevadí, anime mam víc než dost, tak si myslim, že to čekání zabiju jinýma anime Lol

Sem zvědavá, jakej názor budeš mít na anime Sola Usmívám se podlě mě to bylo velice zajímavé Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty19.10.08 16:35

Takže Sola sa mi práve dosťahovalo, som zvedavá Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty29.10.08 23:57

Tak pak určitě napiš, až skoukneš Souhlasím

Jinak já sem při svých volných chvilkách koukala - a i nadále koukam - na anime, takže mi zase pár titulů na seznam skouknutých přibylo Usmívám se

První byly Golden Boy a Blood: The Last Vampire...obojí byly nic moc, ale dokoukala sem to...z toho Blood byl film a Golden Boy zase asi jen 6-dílný seriál, takže to šlo hodně rychle Usmívám se
Golden Boy - docela úchylné anime Směji se no dál se radši zmiňovat nebudu =))) ale jinak jako je ten kluk fakt zlatej Lol
Manga a Anime - Stránka 14 Gboynn3
Blood: The Last Vampire - o holce, která bojuje s upíry...no, je to dost akční a taky musim říct, že celkem krvavé anime Souhlasím ale na Elfen Lied asi nic nemá Lol
Manga a Anime - Stránka 14 1248817823ecdf33ee58rh6
Další anime už bylo lepší Usmívám se a bylo to anime Utena - o holce, která se zapřisáhla, že se stane princem =)) jinak se jedná o jakýsi věčný souboj o Nevěstu růže a získání síly přinést světu revoluci...nooo, až na pár trapných minut v každým díle (extra, extra, víš to, víš to, už to víš... - pochopí ten, kdo se na to kouká Vííš?) by se dalo říct, že je to zajímavý anime Usmívám se a mělo to pro mě docela překvapující konec Já nic, já muzikant jinak se tam vyskytuje opravdu hodně různých charakterů...
Manga a Anime - Stránka 14 Utenaanthyutena014tw7
A teď k tomu nejlepšímu...právě dneska sem dokoukala další krásný anime: Ef - a tale of memories....no prostě nádhera, další děj, co mě opravdu okouzlil... Zamilovanost Srdce takový romantický, možná i trochu psychologický žánr bych řekla, který se týká opět více postav ...ale fakt doporučuju...učarovalo mě to Usmívám se
Manga a Anime - Stránka 14 Efks6
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty31.10.08 19:12

Ja žasnem. Ako toho stíhaš toľko pozerať? Neuvěřitelné... Ja mám určite viac času, ako ty na VŠ, a aj tak mi trinásť dielne anime trvá mesiac Jsem smutný Naposledy som pozrela viac ako epizódu denne včera - keď som mala voľno a nešiel internet.
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty31.10.08 19:28

Hm.. To poslední se líbí i mě Já nic, já muzikant Srdce
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty31.10.08 22:02

To proto, že na VŠ mam třeba 2 hodinový (i víc) pauzy, takže vždycky jedu domů, tak se podívam na jeden díl atd. Souhlasím to neni jako na střední, kde přídu v 8 a sem tam do 4 Usmívám se proto taky končim někdy až večer, protože je rozvrh nepravidelnej, proto, taky co víc dělat za 2 hodiny že :P
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty12.11.08 9:55

Normálně sem na škole našla pár fanoušků anime Lol už si vyměňujeme tipy Chichotám se sem jako docela koukala, protože sem se zatim ještě nesetkala s někym, kdo by na to koukal, kromě netu =)) sem ráda, že o tom můžu s někym pokecat Jásám!!

Jinak sem skoukla pár krátkých anime...
První byla 2dílná Yotsunoha o mladých středoškolácích - kamarádech již od dětství...týká se to jejich setkání po delší době Usmívám se docela roztomilý, ale nestíhá se tam rozjet nějakej pořádnej děj, taky to má jen dva díly že =)) ale jinak docela roztomilý anime...trošku romantika Usmívám se
Manga a Anime - Stránka 14 23068491772433517801yy9

...a druhý je anime film Toki wo kareru shoujo - o holce, která umí cestovat časem...a jejích dvou kamarádech =) jako toto je naprosto dokonalej anime film Směji se fakt mě to dostkrát rozesmálo a je to zároveň i takový milý =)) a neni to ani nějak dlouhý takže doporučuju Máš to za jedna!
Manga a Anime - Stránka 14 Tokiwokakerushoujomainpe8
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty14.11.08 19:09

... a ja to stále Sola nie a nie dopozerať Červenám se... Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 14 Empty

Návrat nahoru Goto down

Manga a Anime
Strana 14 z 18Jdi na stránku : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: Ostatní :: Debata-
Přejdi na: