Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů. |
|
| Manga a Anime | |
|
+7Leia Skywalker Peter Hawk -pipa- Luana ZikyOrias Nicole Me-myska 11 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Manga a Anime 12.04.08 9:05 | |
| Zajímavý tituly, až na ty brutality, ty já moc naopak nemusim copak je to ten animelist prosíím?? A jinak co se týká Air měla sem z toho podobný pocity =)) Já sem dokoukala Ichigo 100% a musim říct, že se mi to docela líbilo, bylo to takový bláznivý trošku, ovšem ne tak bláznivý jako Chobits a ani ne tak roztomilý, ovšem postavy se mi líbily, hlavně ty ženské, dokoukala sem to až do konce, ovšem trochu mně zklamal konec, protože se mi to zdálo takový trošku... nedokončený ovšem nelituju, že sem na to koukala =) příští na řadě zatim nevim co bude, zatim ještě potřebuju dosehnat pár dílů titulek od pár anime, od nějakých to asi bohužel nepude, na ty si asi budu muset počkat někdy na dýl, až se naučim líp anglicky | |
| | | Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Manga a Anime 12.04.08 13:14 | |
| animelist ? anime = anime, list = zoznam. Trochu tú stránku preskúmaj, a musíš na to prísť ... Chobits ako anime sa mi až tak nepáčia. Manga bola oveľa, oveľa lepšia, a bez tých hlúpych fillerov Polovica z toho, čo sa tam deje, v mange nie je, a tie diely ma nesmierne nudia ... | |
| | | Me-myska Nehorázný přítel
| Předmět: Re: Manga a Anime 13.04.08 14:26 | |
| Tak to sem z toho pochopila, ale nepřišla sem na to, k čemu je to dobrý, na jakým principu to funguje Nakonec sem si rozkoukala anime Gravitation a Nicol, měla si pravdu, je to opravdu dost bláznivý ale jinak je to vážně dobrý, zbývá mi už jen pár dílů a mam to skouknutý celý... pak jako další na řadu přijde asi Shuffle! nebo Utawarerumono | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 13.04.08 19:45 | |
| Tak nakonec Gravitation skončilo tak nějak... nu čekala sem prostě nějakej lepší konec ale samo osobě to skončilo asi dobře no ale bylo to fakt dost ulítlý, teda hlavně mladej Ryuichi ale Eiri alias Yuki byl fakt docela sympaťák jako anime postava toto je on s úsměvem, kterej tam neni tak častej: Jinak teď stahuju School Rumble, jen doufam, že na to sou i titulky, otakuland má totiž teď nějaký problémy a u některých anime se neobjevují titulky, tak snad tam budou mít na tohle anime | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 15.04.08 21:11 | |
| Rýchlosťou svetla dopozerávam Air no a ... WOW, epizódy o Kanne a tom jej samuraiovi koho meno si za ten svet neviem zapamätať ( ) som zhltla jedným dychom, skvelé, krásne, pekné, smutné ... Samozrejme som neodolala a pozrela nejaké spoilery o tom Air Movie, a TO SOM ROBIŤ NEMALA, lebo teraz sa asi nedočkám toho nového rýchleho internetu, aby som si ho mohla stiahnúúúúúúť Ju tú neminu tak nenávidíííííím ! Keby ju zajtra nemám, môžem ten Air dopozerááááť Zhruba od štvrtého dielu ma to anime strašne chytilo, aj na tú kresbu som si zvykla, je to proste veľmi pekné, a teraz konečne idem robiť to, čo som mala robiť už pred hodinou, a síce venovať pozornosť mojej Sprechen Sie Deutsch ? učebnici | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 16.04.08 20:50 | |
| Jo Air je takový... zajímavý anime ale víc se mi líbily i jiný... ale tak každýmu se líbí něco jinýho, že... Teď koukam na Shuffle! a je to opravdu dost zajímavý =)) líbí se mi to | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 17.04.08 20:35 | |
| Air sa mi náhodou ohromne páčil, podľa mňa bol skvelý Inak dopozerala som Chobits, a podľa mňa má manga 100krát navrch. V mange boli niektoré scény doslova emočná bomba, a to anime mi po nej pripadalo strašne suché. A naviac sa mi zdá, že niektoré dôležité veci ani spomenuté neboli, niektoré postavy nedostali zďaleka toľko priestoru, ako v mange (Freya, napríklad ...), pár vecí sa vysvetlilo hneď polopate a chýbal ten pocit z "postupného odhaľovania" ... a proste tam bolo nakydaných na môj vkus veľa fillerov Manga, určite je lepšia manga | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 17.04.08 21:31 | |
| No, kdyby ta manga byla česky, tak si jí možná i přečtu, anime bylo v tomhle ohledu pro mě lepší, protože na to byly český titulky ale líbilo se mi to i tak | |
| | | ZikyOrias Lovec srdcí
Poeet p?íspivku : 292 Age : 28 Registration date : 02. 10. 07
| Předmět: Re: Manga a Anime 06.05.08 0:25 | |
| Takže jestli už jsem to tu psala tak se omlouvám Moje první anime byl Naruto - v 5. třídě ještě co sem chodila do Vráta do školy tak muj nejlepší kámoš (již určitě někde už zmíněný ) Pavel Luksch pořád mlel o tomhle anime. Vůbec sem to nechápala a odsoudila to ale jelikož mam Pavlíka pořád strašně ráda (jako přítele samozřejmě ) tak sem naslouchala... Mamka později (ke konci školního roku) pořídila Jetix a co tam nebylo? Samozřejmě sem začala každý všední i nevšední den zasedat k obrazovce už v 18:30 (někdy i dřív) protože Naruto začínal v 19:00. Bohužel už s Pavlíem neudržuju "kontakt", tak se s nim nemůžu dělit o svojí radost ... Teda spíš nemohla... Teď už Jetix nemáme a tak nekoukam... Začala jsem tedy číst Mangy (na vaše doporučení tisíceré díky ) dočetla jsem se i to co jsem nevěděla Taky sem si přečetla, jak zabili mýho miláčka Hakua a popravdě nebyla jsem z toho dvakrát nadšená... Popravdě - asi dva týdny se mi o tom zdálo (smutná hudba, pitomec (odměřeně řečeno) Zabuza, krev, Haku, blesky, Kakashi) a ve škole sem nestíhala... Znam 20ti letou holku která je do toho zamilovaná víc než já. Teď už mě to jaksi pustilo Naruto není moje oblíbená postavička Byla jsem zamilovaná do Hakua pořád jsem Zvlášť se mi líbí s maskou Tuhle mam na tapetě ve škole Pak sem zaláskovaná do Sasukeho (jako každá ) A Gaara (zrovna nemam jeho fotku dodám ) Tak co jak se vám to líbí? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Páč máme pomalej net tak stahuju mangu pomalu... Na netu sem hodně četla název mangy Love-Hina a tak mam stažíno 79% z prvního dílu vy to čtete určitě taky, že? Je to alespoň pěkný? | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 07.05.08 19:34 | |
| Love Hina momentálne čítam rýchlosťou kapitola/týždeň; vo svojej podstate to zlé nie je, ale sú aj oveľa lepšie mangy. Keď už tu píšem, tak u mňa začala rozsiahla CLAMP mánia Rýchlosťou blesku som prečítala Tokyo Babylon a podľa môjho názoru nesmierne slabý Derayd, a momentálne som okolo kapitoly 20 v xxxHolic; mám na pláne prečítať si X/1999 (lebo sú tam dve úžasné postavy z Tokyo Babylonu ) a práve sťahujem Clover EDIT : Po kliknutí na ten link a následnom rozkliknutí odkazov nájdete nejaké info ... ak nie text, tak aspoň obrázok | |
| | | ZikyOrias Lovec srdcí
Poeet p?íspivku : 292 Age : 28 Registration date : 02. 10. 07
| Předmět: Re: Manga a Anime 07.05.08 20:05 | |
| Love Hina volume 2 a kapitola 10 už je za mnou Jinak Naruta už nečtu, páč nevim, kde sem skončila a kvůli pomalýmu netu nechci stahovat nic navíc | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 10.05.08 22:22 | |
| Mám taký matný dojem, že už som to sem písala, ale s tým Elfen Liedom a rozhodnutím, či pozerať alebo nepozerať anime, som vážne na hrane. Prosím pekne, nech pozriem nejakú cenzúrovanú verziu, lebo to, čo sa deje v tej mange, by moje srdce vo farbe a zvuku neunieslo A to som zhruba len na nejakej kapitole 50/107, a preložených je aj tak len sotva 90 Clover od CLAMPu som dočítala, a som z toho nesmierne zmätená. Angličtina mi problém nerobí, ale ja som tej mange absolútne nepochopila, a to som ju čítala dvakrát za sebou. Nie že by bola zlá, ale ja som jej proste nepochopila a stále mi nedopína, o čo v nej vlastne išlo | |
| | | Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Manga a Anime 11.05.08 0:01 | |
| Tak nevím co přesně je v EL manze, ale mně vůbec nepřišlo anime moc morbidní. Samozřejmě že tam bylo dost krve, ale tak všechno bylo tak pěkně nakreslené, teď ty růžové vlásky. Z toho prostě ani nemůže jít strach. To třeba u Yu Yu Hakusho mi tak krev vadila mnohem víc. A co, animemaniaci, jaktože nejste na animefestu? | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 11.05.08 11:04 | |
| Ani mi tak nejde o tú krv, ako o tú atmosféru a tie morbídnosti. Môžu byť v príbehu hektolitre krvi, ale pokiaľ ku tomu nedajú niečo viac, ani to mnou nehne. Ale toto je jednoznačne najhnusnejší príbeh, aký som kedy čítala Naviac je to čiernobiele, takže celkový dojem j ešte horší, niečo ako staré filmy ... Na žiadnu akciu typu Animefest sa zrejme ešte pár rokov nedostanem, jednak je to ďaleko a jednak nemám s kým ... | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 11.05.08 12:06 | |
| Tak můj kámoš je takový blázen, že tam jel z Košic. Mně by se taky nechtělo jen přes celou republiku. | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 23.05.08 21:29 | |
| Ideme sa zase vŕtať do Elfen Liedu ? Ževraj anime nepokrýva celý rozsah mangy; prosím ťa, Nicole, čím to končí ? Moje odhodlanie pozerať to anime sa zase totiž trochu znížilo Hmmm ... čože som to v poslednom čase vlastne všetko doriešila ? Jo, narazila som na poli mangy na jednu totálnu šialenosť, volá sa to že Franken Fran, a keby nie sú tie kapitoly také veľké, sťahujem to ďalej Nejaký hlbší príbeh som počas tých dvoch kapitol, čo som čítala nepostrehla, ale je to v skratke o tom, že Fran chodí medzi ľuďmi a spolu so skalpelom v ruke rieši ľudské problémy (a je to teda pekne morbídne No a druhá vec sa volá Emma. Tu by som už viac-menej bola hotová, ibaže môžem sťahovať len v škole, a tak si musím počkať. Šesť volume som ale stihla prelúskať za tri dni, a to už o niečom svedčí. Príbeh ? Emma je slúžka, ktorá sa zamiluje do bohatého pána :) Čo sa týka anime, spolužiačka sťahovala Naruta takže teraz okrem iného kukám malého nindžu Ďalej som v rozmedzí 1deň-asi60dnínedívaniasa-1deň-1deň pozrela 26 dielne anime Mai HiME, ktoré vrelo odporúčam (moje kruhy pod očami po tom dvojdennom záťahu na asi 18 epizód nech sú mi svedkami) Príbeh je na krátke prerozprávanie dosť zložitý, ale ak by vás to zaujalo, určite nebude problém si o ňom niečo nájsť :) | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 24.05.08 13:42 | |
| Čím to končí? Hm, těžká otázka. Chvíli po tom, co se Lucy zlomily ty rohy. Nevím jak to jinak popsat. | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 24.05.08 14:13 | |
| Ďakujem. Pokiaľ nie sú udalosti nejako poprehadzované, tak už som za tým dosť ďaleko | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 24.05.08 23:16 | |
| Elfen Lied už sem taky skoukla, no, dost krvavé ale na Shuffle! zatim nic nemá, to je pro mě teď the best anime velmi dobré charaktery... jak popsal Raziel... v první polovině bláznivá komedie a ve druhé místy až velmi silné drama... taky sem docela koukala, jaký zvraty tam nastávají =)) je to i moc roztomile kreslený, postavy si prostě nejde nezamilovat... a je to teda romantický nu, něco pro mě prostě ale bylo to ohodnocený 9/10 což je dost dobrý takže taky doporučuju, viz. http://www.raziel-anime.wz.cz/ Momentálně mam rozkoukaný Utawarerumono docela roztomilý a zajímavý anime | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 27.05.08 15:18 | |
| Tak som si dnes našla na internete poslednú časť z Deep Love /Aya/ a som hlboko sklamaná ... najviac ma dostal úplný koniec, presne štýl : "Deti, nejedzte sladkosti, pokazia sa vám zúbky !" No čo, príbeh ešte pokračuje ďalej v iných knihách, takže keď mi konečne prestane tak blbnúť net, možno sa na to pozriem znova ... EDIT : Ak bol doteraz EL krvavý a nechutný, neviem, čo o tom povedať teraz. http://38.106.107.18/Manga/Elfen%20Lied/Elfen%20Lied%2089/compressed/32429_692438.jpgTak sa mi zdá, že tie najkrvavejšie kapitoly nebudú v tom anime z nejakého dôvodu, lebo od tej doby, ako Lucy usekli rohy to je proste mäsiarčina. Aj keď na zblázneného Kuramu objímajúceho mŕtvy klon Mariko bol veru zaujímavý pohľad ... | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 02.07.08 20:50 | |
| Konečne som videla oný Air Movie Mierne ma zaskočila len grafika, je iná ako v seriáli, a dosť dlho som si na ňu nevedela zvyknúť Postavy proste vyzerajú trochu inak (Ryuyu som skoro ani nespoznala ), ale aspoň sa zmenšili tie obrovské oči. Ako by som to povedala ... je to ten istý príbeh podaný o 100% inak, ako dejom, tak postavami a ich charaktermi. Ryuya a Kanna sa ku sebe akosi moc majú, vedľajšie postavy zmizli úplne, a Misuzu s Haruko sú najlepšie kamarátky. A napríklad v seriále oddelené dve línie sa tu prelínajú, Misuzu totiž občas zacituje kúsok z knihy z príbehu o Kanne ktorý je doplnený aj obrazom .... Ak by niekto čakal zostrihanie už videných scén v inej grafike doplnené niečim naviac, tak sa šeredne pomýli - ona tam snáď nie je rovnaká scéna ako v Air TV - po celú dobu som mala pocit, že sa dívam na nejaké úplne iné anime. Celkovo sa mi páčil menej ako seriál, nebol taký nabitý emóciami, ktoré z Air TV tiekli prúdom (a chýbala mi zlostná Kanna - síce mi to vynahradil bozk Misuzu a Yukita - ), ale inak to bolo celkom fajn, tak za 7/10. | |
| | | Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Manga a Anime 04.07.08 10:23 | |
| Moc objektivně ti neodpovím, (však mě znáš s mým ppostejem k Anime ) ale ta první fotečka je nádherná Obrázky ANime, to už mi totiž tolik nevadí | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 04.07.08 11:15 | |
| Jo Air byl docela zajímavej... ale mezi moje favority nějak nepatří | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 04.07.08 11:59 | |
| Mne zase Air rozhodne sadol, nebudem ho ospevovať ako najlepšie anime, ale bol pre mňa dosť dobrý | |
| Předmět: Re: Manga a Anime 21.07.08 17:46 | |
| Dopozerala som dnes veľmi príjemné anime nesúce názov Vampire Knight; sťahovala som ho vlastne dosť naslepo, proste sa nedá povedať, že by som si o ňom niečo dopredu zisťovala Má zatiaľ len 13 častí, druhá séria bude odvysielaná až v októbri. Podľa názvu hádam každý vydedukuje, že reč bude o upíroch. Nemám upírske príbehy nejako v obľube, aj keď tomuto som šancu dala. Príbeh sa odohráva na mieste zvanom Cross Academy - školou s Day Class pre ľudí a Night Class pre upírov. Hlavných hrdinov možno vidieť na obrázku vyššie, máme tu potomka klanu lovcov upírov, adoptívnu dcéru riaditeľa Cross Academy a vznešeného čistokrvného upíra Mená na vás chŕliť nejdem O deji sa toho veľa povedať nedá, nejako som ho totiž výraznejšie nepobadala ( ). Vlastne sa hlavne sústreďuje na na upírov, na lovenie zdivočelých upírov, na vzťahy medzi ľuďmi a upírmi, a na ututlanie, že upíri existujú. Pripadá mi, že čokoľvek viac prezradím, bude to pekný spoiler Avšak tiež sa nedá povedať, že by som sa nejako nudila, a na pláne mám okrem dočítania mangy aj sledovanie ďalšej série | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Manga a Anime | |
| |
| | | | Manga a Anime | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|