Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Manga a Anime

Goto down 
+7
Leia Skywalker
Peter Hawk
-pipa-
Luana
ZikyOrias
Nicole
Me-myska
11 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18  Next
AutorZpráva
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

Poeet p?íspivku : 436
Registration date : 24. 11. 07

Manga a Anime - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty14.01.08 11:09

Nemusím, ale láska je láska a to kdekoliv.
Ulítláci jsme na sims 2 mno...to tedy jo... Líbám tě!!
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty14.01.08 19:23

Koukam, že se tu odstartovalo OT Já nic, já muzikant

Jinak k tomu před tim, taky mi to přišlo spíš jako ironie, já sem si mangu a anime zamilovala a nedovolim, aby to tu někdo hanil Protestuji Leii, máš naprostou pravdu, prostě ten komu se to nelíbí ať sem nechodí a nekazí nám to tu, to je přesně ono Souhlasím

Já miluju naprosto i tu písničku... a ty obrázky mě totálně dostali... hrozně mě to fascinuje a můžu na to koukat pořád do kola, prostě nádhera...

Jinak mam rozkoukáno Shingetsutan Tsukihime a je to fakt mooc zajímavý, ale teď nějak nebyl čas, tak sem skoukla zatim jen 2 díly ze 12ti.
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty14.01.08 19:31

Tak to jsem opět neviděla, ale vím o co se jedná. A prej je to docela dobrý, i když to mám z nevěrohodného zdroje Chichotám se Ale shodli se na tom i jiní, takže to asi tak bude. No pak dodej určitě i své hodnocení Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

Poeet p?íspivku : 436
Registration date : 24. 11. 07

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty14.01.08 22:12

Jediné na co jsem koukala byl Král Šamanů....taky už podpásovka... Nadávám!!! Prostě romatiku i u anime mám ráda, ale jinak mne...ale dobatovat měš baví Směji se
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty18.01.08 19:41

Nicole, lebo kto to ta písal - pomaly s tou manipuláciou ľudí začínam ... Jsem ďáblík Pokiaľ sa nič nestane, tak v pondelok sa mi doma ocitne prvý diel Death Note Zešílel jsem..hech..
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty18.01.08 20:29

Jo já to psala. Tak to je super. Snad to vyjde, držím palce Lol
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty21.01.08 18:19

No ... pondelok ako pondelok Lol Vraj nebol presne stanovený dátum Lol A ako odškodné dostanem nejaké to DVD s Čarodejkami, takže mi to až tak nevadí Lol

Práve pekne nadávam na toho šialenca, kto prekladá Lovely Complex. Teda, ďakujem mu, že to prekladá, ale baliť mangu do 20 MB súboru ... to už je na mňa moc. Nové diely všetkých tých máng, čo čítam, ma teraz vyjdu na tak 50 MB Nadávám!!! Celý zajtrajšok nemôžem na internet ... Protestuji
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty21.01.08 19:19

Takže zas nic. No snad to jednou vyjde. Čarodějky bych taky brala, ale jen s dabingem. Po všech anime bych taky chtěla koukat na něco bez titulek Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

Poeet p?íspivku : 402
Registration date : 29. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty21.01.08 20:17

čarodějky by byly super ale máš pravdu že titulků je už dost
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty21.01.08 21:07

No, ja už beztitulkové filmy skoro ani vlastne nepozerám, chcelo by to zmenu Lol A dabing pri Charmed sa mi páči, aj český, aj slovenský (prekvapivo). Chichotám se

EDIT : Prispejem jednou historkou z dnešnej fyziky. Boli sme na počítačoch a fyzikár nám zanietene vysvetľoval prácu družíc, čo obliehajú okolo Zeme a snímajú obrázky počasia. Boli sme na internete a kukali na obrázky zeme s počasím atď ...
F, na druhej strane triedy : ... a tieto internetové stránky s informáciami o družiciach bývajú obyčajne nemecky, alebo anglicky ... Takže je veľmi výhodné, ak tieto jazyky ovládate, aby ste s tými stránkami vedeli pracovať !
Ja, neuveriteľne ticho a hundravo ku kamarátkam, medzi ktorými bola aj pipina sesternica, čo mi sťahuje mangu a anime : A japonsky by nebolo ?
F, smerom ku mne : No ano, a japonsky sú tiež veľmi často, dobrý postreh !
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty22.01.08 17:51

Přiznejte se... je tu někdo, kdo stahuje anime obrázky?? Jsem jako anděl já už jich mam hafooo a nejvíc sem si oblíbila zamilovaný anime-dvojičky Zamilovanost Srdce já vim, sem blázen, chi Lol
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

Poeet p?íspivku : 217
Registration date : 15. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty22.01.08 18:41

Me-myska: Hej tak to by si mi mohla poslat nějakou sexy anime dámu, co ty na to ? Já nemůžu nic co by se mi líbilo sehnat.
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty22.01.08 21:42

Sexy?? no to nevim jestli mam Směji se mam normální, hezký, roztomilý Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty22.01.08 23:31

Me-myska: No mě připadá že 80% anime holek vypadá jak malé holky. Líbí se mi takový ty vysoké, co nemají ty obrovské oči, ale malé a líbí se mi bílé nebo stříbrné vlasy Zamilovanost. A co se mi ještě nelíbí tak když mají nějaký přiblblý kostým Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty22.01.08 23:55

Tak takový fakt nemam Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty23.01.08 0:06

Já stahuju anime obrázky jen jako tapety na plochu Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Peter Hawk
Pýcha rodiny
Peter Hawk

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty23.01.08 2:59

Me-myska: to sem čekal
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty23.01.08 8:54

Nicole napsal:
Já stahuju anime obrázky jen jako tapety na plochu Usmívám se

Já mam teď na ploše takovýho kráásnýho andílka a je tam u toho napsáno Like a Dream Jsem jako anděl fakt hezoučký... to by mě zajímalo, copak si za tapetky našla ty Usmívám se

To Peter: njn, třeba příště Lol
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

Poeet p?íspivku : 402
Registration date : 29. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty23.01.08 14:19

tj to já zase anime spíš vždycky pomáhám najít kámošce než pro sevbe
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty23.01.08 16:45

Tak já si třeba řeknu, že bych mohla mít na tapetě obrázek z určitého anime. Takže hledám konkrétně jen to, co potřebuju.
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty23.01.08 17:43

Prišla som na to, že na informatike sa dajú robiť aj iné veci, ako učiť sa Lol Konkrétne si nasťahovať 320 MB mangy (zararovanej a zkomprimovanej), a na USB si ju doniesť domov Lol
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty24.01.08 11:15

EDIT : Promazáno Souhlasím Bylo tu oznámení, jestli jste ho četli Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty26.01.08 11:22

Děkuju Leii Líbám tě!! si zlato Usmívám se

Tak mě zaujaly nový anime... Clannad a Sola... bohužel na ně nejsou titulky... na Clannad pouze pro 3 první díly a na Solu vůbec Jsem smutný snad se mi bude dařit překládat... Jsem jako anděl

Naposledy upravil dne 26.01.08 13:45, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty26.01.08 11:24

Pro ukázku:
Clannad
Manga a Anime - Stránka 7 Clannadrj9
a Sola
Manga a Anime - Stránka 7 Solaqc9
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty26.01.08 11:51

Musím říct, že úchvatné obrázky.
Hlavně Clannad. To je bomba Perfektní!
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 7 Empty

Návrat nahoru Goto down

Manga a Anime
Strana 7 z 18Jdi na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: Ostatní :: Debata-