Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Manga a Anime

Goto down 
+7
Leia Skywalker
Peter Hawk
-pipa-
Luana
ZikyOrias
Nicole
Me-myska
11 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Next
AutorZpráva
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

Manga a Anime - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty31.01.08 9:09

Tak špatně to vůbec nevypadá... Usmívám se asi se pak podívam na nějakou recenzi, ale určitě když už, tak bych s tim počkala, mam teď anime 4 co chci skouknout Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty31.01.08 17:49

Momentálne som sa začítala do oneshotu Kaine ... Jsem frajer Ale som iba nejako v polovici, takže nejdem hodnotiť ... napriek tomu sa mi to celkom páči Jsem frajer
Manga a Anime - Stránka 9 011yp4.th
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Poeet p?íspivku : 292
Registration date : 02. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty01.02.08 16:30

Nechcete mi doporučit nějakou pěknou mangu k přečtení? Mám slzy nakrajíčku PLS
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty05.02.08 20:49

The human whose name is written in this note ... shall die
Manga a Anime - Stránka 9 Snapshot20080205181132ky2

Manga a Anime - Stránka 9 Snapshot20080205181222lg9

Manga a Anime - Stránka 9 Snapshot20080205183716zi0
Nechce ísť zajtra namiesto mňa niekto do školy, aby som to mohla pozrieť celé ? Lol Fakt, že mi chýbajú časti 33,34 a 35 milostivo opomeniem Lol
Mimochodom, mám za sebou len 2 diely a Raito (alebo Light, ako píšu v titulkoch ... Raito sa mi páči viac Lol) mi už leze na nervy viac, ako ktorákoľvek iná postava Jsem dopálený Marí sa mi, že mange ma až tak neštval ... Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty05.02.08 23:23

Píše se to Light a vyslovuje Raito, vážně logické Usmívám se No jo, on je postava, kterou si člověk buď oblíbí nebo si ho zhnusí. Já znám člověka, který ho obdivuje.
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty06.02.08 9:52

Tohle sem nedavno někde zahlídla... Usmívám se
Jinak, brzo budu must sama začít překládat, tak mi držte palce Jsem jako anděl teda, pokud na to bude vůbec čas
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

Poeet p?íspivku : 436
Registration date : 24. 11. 07

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty06.02.08 13:12

Já myslela Luan, že se celý týden nejde do školy...lituji tě...a ta příšera je pěkná.. Mám záchvat smíchu!
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty07.02.08 19:35

Nicole napsal:
Píše se to Light a vyslovuje Raito, vážně logické Usmívám se No jo, on je postava, kterou si člověk buď oblíbí nebo si ho zhnusí. Já znám člověka, který ho obdivuje.

Radím sa medzi tú druhú skupinu. Zvracím L, to je niečo Zešílel jsem..hech..
Pozrela som zatiaľ 13 dielov ... pozrela by som aj 14., ale škola ... To se mi hnusí! Konečne som sa dostala na miesto, ktoré som v mange nečítala, takže to začína byť duplom zaujímavé Lol
Manga a Anime - Stránka 9 Snapshot20080207152028bh7
The way to kill a Shinigami ... is to make them fall in love with a human.
...
What a wonderful way to kill.

Me-myska napsal:
Tohle sem nedavno někde zahlídla... Usmívám se
Jinak, brzo budu must sama začít překládat, tak mi držte palce Jsem jako anděl , pokud na to bude vůbec čas

Zaujímalo by ma, ako vlastne prekladáš Já nic, já muzikant Stopneš video a vetu si preložíš ... ? Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty11.02.08 3:13

Mi teď máme notebook... No, net máme, ale je pomalej jako hlemejžď. Právě jsem si chtěla stáhnout jeden díl mangy a vyskočila mi tabulka, že se to stahuje, ale stáhne se to až za 1:44 takže jsem vážně skoro dvě hodiny čekat nechtěla a tak jsem se na to vykašlala... Mamka to chce nechat napojit přes vysokorychlostní, tak pak to bude jedna radost. Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty11.02.08 21:09

Ráda bych se jukla na nějaký romantický anime film..neznáte nějaký pls? Zamilovanost
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty11.02.08 23:17

Hmmm... Prétear a Wolf's Rain.... ale romantika se vyskytuje i třeba v akčních anime, ale tyhle dvě asi nejvíc nu... Prétear je navíc i takový pohádkový anime
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty12.02.08 21:00

No ... Death Note dopozeraný. Cítim nad sebou isté uspokojenie, lebo som si ho len s minimálnymi jazykovými problémami pozrela celý čisto len s anglickými titulkami Lol
Som v pokušení napísať do tabuľky "Your Score" 10/10, ale neodpustím tomu tých pár epizód, ktoré ma nudili od začiatku do konca, hlavne ten kúsok kde sa pridružili Near a Mello, tam to podľa mňa dosť upadlo. Zato posledných pár bolo nadmieru uspokojivých, zvlášť krvavé finále ... jaj ... škoda tých pár nudných dielov - lebo okrem nich to bolo po stránke charakterov, príbehu, hudby a obrazu geniálne Mračím se
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty12.02.08 21:41

Po osudovém 25. dílu to trochu ztratilo kouzlo. To jsem říkala taky, ale to jsou díly, na které nebyly titulky, takže jsem byla přívrženci DN odbyta, že je to jen kvůli tomu, že pořádně nerozumím.

Jinak myslím, že Nikca myslela anime film a to co vypsala Myska jsou seriály. Já se v anime filmech neorientuju, takže nevím, co doporučit.
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty12.02.08 22:31

Nicole napsal:
Po osudovém 25. dílu to trochu ztratilo kouzlo. To jsem říkala taky, ale to jsou díly, na které nebyly titulky, takže jsem byla přívrženci DN odbyta, že je to jen kvůli tomu, že pořádně nerozumím.

Nakoľko som všetko pozerala ingliš, dovolím si tvrdiť, že to nebude len jazykom. Proste tie diely 27 - 32 alebo tak nejak okolo boli strašné. To, kde
Spoiler:
, to sa mi ale celkom páčilo. Po 25 to nejako upadlo a pozdvihli to zase až diely so starou spolužiačkou, a napokon finááále, druhá polovica 36 a celý 37 ... Zamilovanost Skutočne, hodnotila by som tak 95 % - a to len kvôli tým nudným epizódam.
Ale jedno tomu uprieť nemôžem. Kedykoľvek som si myslela, že o všetkom viem, vytasil Yagami nejakú novú fintu, ktorou ma totálne odrovnal Obdivuji tě! Vôbec neľutujem, že som si to pozrela, niektoré epizódy boli doslova geniálne ... a na moju psychiku to občas bolo ako stokilové závažie. Chichotám se Ten, kto tvrdí, že DN nie je pre každého, má 100% pravdu Já nic, já muzikant

Mimochodom - nami využívaná družica Astra Animax neposkytuje - aký je ten dabing ? Lol
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty12.02.08 23:04

Mě to nahrála kamarádka. Ale dávali to nějak divně, takže mám jen druhou epizodu. A ten dabing je tak trochu zvláštní. I když pořádně nevím, musím na to kouknout ještě jednou. Ale i naše 20 let staré video dělá své, hrozně to chrčelo. Ale co jsem četla názory jiných, tak těm se to zdá příšerné.
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty14.02.08 21:58

Chobits. Stiahla som si to celé v stredu na informatike a teraz som na 37 kapitole.
Zatiaľ teda iba manga, a popravde si neviem predstaviť, ako sa dá TOTO vierohodne preniesť do anime. Tá manga je krásna. Tie myšlienky v nej ...
Krásna a veľmi citlivá. Nezaslúži si, aby som ju celú prečítala na jeden záťah, takže odkladám aj na zajtra Jsem smutný
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty15.02.08 14:30

Díky holky, dostala jsem chuťz prostě na romantiku.. Červenám se...
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty15.02.08 16:48

Nu, nefim jak vypadá ta manga... ono je to děsně roztomilý anime, romantický, ale místama je to tršoku... úchylný Směji se teda aspoň podle anime =))) ale jinak se mi to opravdu moc líbí taky
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty15.02.08 22:28

Me-myska napsal:
Nu, nefim jak vypadá ta manga... ono je to děsně roztomilý anime, romantický, ale místama je to tršoku... úchylný Směji se teda aspoň podle anime =))) ale jinak se mi to opravdu moc líbí taky
Tho jsem právě myslela.. Perfektní!
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty17.02.08 21:31

Tak som hyperrýchlosťou /40 kapitol za deň/ dočítala Chobits. Ja neviem, ale ... nedá sa o tom veľa rozprávať. Proste si to treba prečítať Mrzí mě to Zo začiatku to síce vyzeralo ako vtipná perverznosť, ale potom sa zvrhlo do úplne inej roviny. Jsem smutný
Manga a Anime - Stránka 9 Chobitscz008087010011su0
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty18.02.08 17:58

Teda ... ten Elfen Lied ... po prvom volume súdime, že je to miestami niečo, čo by som rozhodne nechcela čítať uprostred noci sama Vypouštím dušičku Ako tak čítam tú mangu, nemôžem sa totiž ubrániť dojmu, ako by to vyzeralo v anime Bomba
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty18.02.08 18:22

Zamilovanost To je žúžoví. Ale ten obrázek... prostě Srdce
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty18.02.08 20:06

I přes docela brutální děj je Elfen Lied podlě mě hodně dobré anime. Vždycky jsem si hned musela pustit další díl, jak mě to chytlo.
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty18.02.08 20:14

Myslím, že ťa chápem, hoc čítam len mangu - keby mám bajty na viac okamžite ťahám ďalšie diely ...
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty18.02.08 21:26

Brutální anime? To je něco pro mě! Vííš?
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 9 Empty

Návrat nahoru Goto down

Manga a Anime
Strana 9 z 18Jdi na stránku : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: Ostatní :: Debata-
Přejdi na: