| Manga a Anime | |
|
+7Leia Skywalker Peter Hawk -pipa- Luana ZikyOrias Nicole Me-myska 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Manga a Anime 31.01.08 9:09 | |
| Tak špatně to vůbec nevypadá... asi se pak podívam na nějakou recenzi, ale určitě když už, tak bych s tim počkala, mam teď anime 4 co chci skouknout | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| |
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
Poeet p?íspivku : 292 Age : 28 Registration date : 02. 10. 07
| Předmět: Re: Manga a Anime 01.02.08 16:30 | |
| Nechcete mi doporučit nějakou pěknou mangu k přečtení? PLS | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Manga a Anime 05.02.08 20:49 | |
| The human whose name is written in this note ... shall die Nechce ísť zajtra namiesto mňa niekto do školy, aby som to mohla pozrieť celé ? Fakt, že mi chýbajú časti 33,34 a 35 milostivo opomeniem Mimochodom, mám za sebou len 2 diely a Raito ( alebo Light, ako píšu v titulkoch ... Raito sa mi páči viac ) mi už leze na nervy viac, ako ktorákoľvek iná postava Marí sa mi, že mange ma až tak neštval ... | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Manga a Anime 05.02.08 23:23 | |
| Píše se to Light a vyslovuje Raito, vážně logické No jo, on je postava, kterou si člověk buď oblíbí nebo si ho zhnusí. Já znám člověka, který ho obdivuje. | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 06.02.08 9:52 | |
| Tohle sem nedavno někde zahlídla... Jinak, brzo budu must sama začít překládat, tak mi držte palce teda, pokud na to bude vůbec čas | |
|
| |
Nikca01 Vážený občan
Poeet p?íspivku : 436 Age : 31 Registration date : 24. 11. 07
| Předmět: Re: Manga a Anime 06.02.08 13:12 | |
| Já myslela Luan, že se celý týden nejde do školy...lituji tě...a ta příšera je pěkná.. | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Manga a Anime 07.02.08 19:35 | |
| - Nicole napsal:
- Píše se to Light a vyslovuje Raito, vážně logické No jo, on je postava, kterou si člověk buď oblíbí nebo si ho zhnusí. Já znám člověka, který ho obdivuje.
Radím sa medzi tú druhú skupinu. L, to je niečo Pozrela som zatiaľ 13 dielov ... pozrela by som aj 14., ale škola ... Konečne som sa dostala na miesto, ktoré som v mange nečítala, takže to začína byť duplom zaujímavé The way to kill a Shinigami ... is to make them fall in love with a human. ... What a wonderful way to kill. - Me-myska napsal:
- Tohle sem nedavno někde zahlídla...
Jinak, brzo budu must sama začít překládat, tak mi držte palce , pokud na to bude vůbec čas Zaujímalo by ma, ako vlastne prekladáš Stopneš video a vetu si preložíš ... ? | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Manga a Anime 11.02.08 3:13 | |
| Mi teď máme notebook... No, net máme, ale je pomalej jako hlemejžď. Právě jsem si chtěla stáhnout jeden díl mangy a vyskočila mi tabulka, že se to stahuje, ale stáhne se to až za 1:44 takže jsem vážně skoro dvě hodiny čekat nechtěla a tak jsem se na to vykašlala... Mamka to chce nechat napojit přes vysokorychlostní, tak pak to bude jedna radost. | |
|
| |
Nikca01 Vážený občan
| Předmět: Re: Manga a Anime 11.02.08 21:09 | |
| Ráda bych se jukla na nějaký romantický anime film..neznáte nějaký pls? | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 11.02.08 23:17 | |
| Hmmm... Prétear a Wolf's Rain.... ale romantika se vyskytuje i třeba v akčních anime, ale tyhle dvě asi nejvíc nu... Prétear je navíc i takový pohádkový anime | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Manga a Anime 12.02.08 21:00 | |
| No ... Death Note dopozeraný. Cítim nad sebou isté uspokojenie, lebo som si ho len s minimálnymi jazykovými problémami pozrela celý čisto len s anglickými titulkami Som v pokušení napísať do tabuľky "Your Score" 10/10, ale neodpustím tomu tých pár epizód, ktoré ma nudili od začiatku do konca, hlavne ten kúsok kde sa pridružili Near a Mello, tam to podľa mňa dosť upadlo. Zato posledných pár bolo nadmieru uspokojivých, zvlášť krvavé finále ... jaj ... škoda tých pár nudných dielov - lebo okrem nich to bolo po stránke charakterov, príbehu, hudby a obrazu geniálne | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Manga a Anime 12.02.08 21:41 | |
| Po osudovém 25. dílu to trochu ztratilo kouzlo. To jsem říkala taky, ale to jsou díly, na které nebyly titulky, takže jsem byla přívrženci DN odbyta, že je to jen kvůli tomu, že pořádně nerozumím.
Jinak myslím, že Nikca myslela anime film a to co vypsala Myska jsou seriály. Já se v anime filmech neorientuju, takže nevím, co doporučit. | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Manga a Anime 12.02.08 22:31 | |
| - Nicole napsal:
- Po osudovém 25. dílu to trochu ztratilo kouzlo. To jsem říkala taky, ale to jsou díly, na které nebyly titulky, takže jsem byla přívrženci DN odbyta, že je to jen kvůli tomu, že pořádně nerozumím.
Nakoľko som všetko pozerala ingliš, dovolím si tvrdiť, že to nebude len jazykom. Proste tie diely 27 - 32 alebo tak nejak okolo boli strašné. To, kde - Spoiler:
umiera Yagami starší
, to sa mi ale celkom páčilo. Po 25 to nejako upadlo a pozdvihli to zase až diely so starou spolužiačkou, a napokon finááále, druhá polovica 36 a celý 37 ... Skutočne, hodnotila by som tak 95 % - a to len kvôli tým nudným epizódam. Ale jedno tomu uprieť nemôžem. Kedykoľvek som si myslela, že o všetkom viem, vytasil Yagami nejakú novú fintu, ktorou ma totálne odrovnal Vôbec neľutujem, že som si to pozrela, niektoré epizódy boli doslova geniálne ... a na moju psychiku to občas bolo ako stokilové závažie. Ten, kto tvrdí, že DN nie je pre každého, má 100% pravdu Mimochodom - nami využívaná družica Astra Animax neposkytuje - aký je ten dabing ? | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Manga a Anime 12.02.08 23:04 | |
| Mě to nahrála kamarádka. Ale dávali to nějak divně, takže mám jen druhou epizodu. A ten dabing je tak trochu zvláštní. I když pořádně nevím, musím na to kouknout ještě jednou. Ale i naše 20 let staré video dělá své, hrozně to chrčelo. Ale co jsem četla názory jiných, tak těm se to zdá příšerné. | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Manga a Anime 14.02.08 21:58 | |
| Chobits. Stiahla som si to celé v stredu na informatike a teraz som na 37 kapitole. Zatiaľ teda iba manga, a popravde si neviem predstaviť, ako sa dá TOTO vierohodne preniesť do anime. Tá manga je krásna. Tie myšlienky v nej ... Krásna a veľmi citlivá. Nezaslúži si, aby som ju celú prečítala na jeden záťah, takže odkladám aj na zajtra | |
|
| |
Nikca01 Vážený občan
| Předmět: Re: Manga a Anime 15.02.08 14:30 | |
| Díky holky, dostala jsem chuťz prostě na romantiku.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 15.02.08 16:48 | |
| Nu, nefim jak vypadá ta manga... ono je to děsně roztomilý anime, romantický, ale místama je to tršoku... úchylný teda aspoň podle anime =))) ale jinak se mi to opravdu moc líbí taky | |
|
| |
Nikca01 Vážený občan
| |
| |
Luana Spolehlivý učitel
| |
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Manga a Anime 18.02.08 17:58 | |
| Teda ... ten Elfen Lied ... po prvom volume súdime, že je to miestami niečo, čo by som rozhodne nechcela čítať uprostred noci sama Ako tak čítam tú mangu, nemôžem sa totiž ubrániť dojmu, ako by to vyzeralo v anime | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| |
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Manga a Anime 18.02.08 20:06 | |
| I přes docela brutální děj je Elfen Lied podlě mě hodně dobré anime. Vždycky jsem si hned musela pustit další díl, jak mě to chytlo. | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Manga a Anime 18.02.08 20:14 | |
| Myslím, že ťa chápem, hoc čítam len mangu - keby mám bajty na viac okamžite ťahám ďalšie diely ... | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Manga a Anime 18.02.08 21:26 | |
| Brutální anime? To je něco pro mě! | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Manga a Anime | |
| |
|