Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Manga a Anime

Goto down 
+7
Leia Skywalker
Peter Hawk
-pipa-
Luana
ZikyOrias
Nicole
Me-myska
11 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18  Next
AutorZpráva
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

Manga a Anime - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty27.12.07 10:23

Dyť je to tak roztomile kreslený... Červenám se... mno... doufam, že to nebude horší jak Happy Tree Friends Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty27.12.07 13:15

To snad ne. Asi se na to kouknu, ať máme konečně jedno anime, které jsme viděly obě Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty27.12.07 14:09

Já mam stažených 5 dílů, a jednom na 6 mam český titulky... ty máš na to jaký titule??
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty27.12.07 15:49

Já mám slovenské. Oni snad ani české nejsou. Jen na těch pár prvních dílů. Myslím na Otakulandu
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty27.12.07 22:43

Snáď po prvý krát za ten rok a pol vážne, ale fakt vážne ľutujem, že mám taký hnusný, limitovaný a pomalý internet Nadávám!!! Kiež by som tiež mohla zhliadnuť nejaké anime Pláču!

Zatiaľ teda len premrhávam bajty na mangu. Je len 27. a ja už som ďaleko v mínuse, 900 MB z 2 giga už je preč; neviem neviem, ako sa zmestím do limitu :( Nejako ma na čas prešli všetky akčnosti a fantastiky, a rozčítala som si z mangacesky Lovely Complex a Hana-Kimi. Nemať prečerpanú skoro polovicu objemu dát z netu, stiahnem si niekde anglické scany a čítam ďalej To se mi hnusí!
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty27.12.07 22:59

Já dřív taky měla limit 2 GB a vždycky jsem ho přetáhla tak o 1GB. Ale protože mám docela rychlý net, tak to zpomalení pořád bylo v pohodě. Teď táta zvýšil limit na 20 GB a já už mám 25 GB Já nic, já muzikant Nuluje se každý započatý měsíc. Ale to je tím, že mi nefungují torrenty a některé epizody anime nejdou a já je musím stahovat jinde. Nevím jestli je to torrentama a nebo programem na předělávání.
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty27.12.07 23:17

Najhoršie na tom je, že vysokorýchlostný 3G internet končí vzdušnou čiarou 300-500 metrov od nášho domu Protestuji A o zvýšenie limitu sa rodičov žiadať neodvážim, za posledné štyri mesiace som toho dostala až dosť - mobil, gigovú pamäťovku, dvojgigový USB kľúč a laserovú tlačiareň (z ktorej sa pri tlačení mimochodom dymí ... Chichotám se ) ... Mám toho až moc, a všetko to bolo sakramentsky drahé. Rýchly internet máme v škole, ale tam na samostatnú činnosť až tak veľa priestoru nemáme Jsem zoufalý
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty29.12.07 13:02

Lu, třeba to jednou bude s tim internetem lepší a budeš moct taky stahovat ;) ber to takhle, máš aspoň čas na jiný věci co dělat
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

Poeet p?íspivku : 436
Registration date : 24. 11. 07

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty02.01.08 18:20

Tak jako manga a anime nemusím Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

Poeet p?íspivku : 402
Registration date : 29. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty02.01.08 18:22

to je mi tě Luano líto Pláču!
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty02.01.08 18:23

JJ mě taky...ale jak říkala Me myska...třeba se to zlepší
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

Poeet p?íspivku : 402
Registration date : 29. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty02.01.08 18:24

určitě jo Pláču!
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty10.01.08 17:49

Došla som ku názoru, že oveľa horšie, ako anime zohnať, je zohnať niečo, čo ho prehrá Lol Náhodou sa mi ocitli doma dva diely Bleachu ... a trvalo hodinu, kým som si ich mohla pozrieť - 30 minút skúšanie všetkého možného a 30 minút sťahovanie 10MB-ového programu Chichotám se Uf, som tak rada, že mi to ide, že sa tam radšej ani nejdem pokúsiť narvať CZ titulky. Rozumiem tým anglickým relatívne bez problémov, a radšej si moje nervy ušetrím nabudúce Lol
Aaa ... neuveriteľné Srdce Rada by som si pozrela aj niečo iné, ale nejaké anime lepšie ako žiadne anime Jásám!!
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty13.01.08 19:31

Gratuluju Lu, první úspěchy!! Usmívám se doufam, že se ti to aspoň líbilo Jsem jako anděl

Jinak tohle je naprosto krásný, úžasný, nádherný video... s úplně úžasnou písničkou Srdce
https://www.youtube.com/watch?v=5V4zHIEU7O8
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty13.01.08 20:06

Ty polibky jsou prostě nádherně úžasný! Pláču!
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty13.01.08 21:03

Me-myska napsal:
Gratuluju Lu, první úspěchy!! Usmívám se doufam, že se ti to aspoň líbilo Jsem jako anděl

Jinak tohle je naprosto krásný, úžasný, nádherný video... s úplně úžasnou písničkou Srdce
https://www.youtube.com/watch?v=5V4zHIEU7O8

Jo Lol Konečne sa to hýbalo, a nebolo to len čiernobiele Lol Síce mangu si farebnú predstaviť neviem a ani nechcem, ale celkom sa mi to páčilo Lol
Naviac skvelé piesne, furt mi znejú v hlave Lol Kiežby ešte ukecám môjho sponzora *fanfáry pre pipinu sesternicu*, nech stiahne aj niečo ďalšie. Celkom rada by som si pozrela také Samurai Champloo, alebo Death Note, napríklad Lol

Video si bohužiaľ pozrieť nemôžem ... mám už len 19 MB na 29 hodín do vypršania limitu na internet Červenám se...
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty13.01.08 21:09

Zrovna před chvilkou jsem dokoukala Death Note. Prostě perfektní anime, fakt špička. Sice jsem SC neviděla, ale určitě bych doporučila spíš DN. Sice od 29. dílu nejsou cz ani sk titulky, ale když jsem to s eng dokoukala já, tak každý Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty13.01.08 21:23

Čítala som ako mangu oboje, a tiež by som ako prvé volila DN Usmívám se Anglina mi až taký problém nerobí - nemožne síce prekladám, ale zmysel mi našťastie neuteká Lol

Ale načo sa tu o tom vlastne bavíme, keď sa ku tomu stejnak asi nedostanem Lol
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty13.01.08 21:35

Prostě ulítláci na anime Mám záchvat smíchu! Mám záchvat smíchu!
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty13.01.08 22:09

Nikca: Když tě anime nebo manga nezajímá, tak si nech blbý kecy a do téhle diskuse vůbec nelez.

Lu: Můj kámoš má taky blbý net a nemůže stahovat, ale už zmanipuloval tolik lidí, že těch anime má fakt požehnaně. Zkus to taky se sestřenicí pipy Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty13.01.08 22:47

Nechceš mi to rovnou zakázat? Nechápu, jak můžeš říst něco o blbých kecích, když to mělo být jako kladná odpověd Mám záchvat smíchu! Mám záchvat smíchu!
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty13.01.08 22:59

Že to ale kladně vyznělo. Kdyby to bylo aspoň trochu možné, tak ano, ráda bych ti přístup sem zakázala.
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty13.01.08 23:11

Niki já manga ani anime taky nemusím, ale holkám to tu nechávám. A můj vztah k tomuto žánru už se přeci jenom díky nim o něco změnil.
Je to jejich téma a já je sem chodím jen kontrolovat.
Nicole má pravdu v tom, že jestli tě to nezajímá, jednoduše do tohoto téma nechoď a nepřidávej příspěvky. Akorát to kazíš někomu kdo to má rád Souhlasím
A kladná odpověď to nebyla. jediné co to mohlo být je ironie.

Ale Nicole, klid, neřekla nic přímo urážlivého Líbám tě!!
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty13.01.08 23:27

Však já jsem to řekla naprosto kladně. Nevím, proč by to mělo znít špstně. Když kamarádka na kamarádku řekne ty jsi na to ulítlá, taky po ní hned nevystartuje Chichotám se Já jsem tu ráda. Přeci jen láska s mangy je taky láska Červenám se...
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty13.01.08 23:41

Já myslela - Já mangu a anime nemusím Lol
To ulítlí... My jsme všichni ulítlí na The Sims 2, nebo ne? Zešílel jsem..hech..
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 6 Empty

Návrat nahoru Goto down

Manga a Anime
Strana 6 z 18Jdi na stránku : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: Ostatní :: Debata-
Přejdi na: