Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Filmy, seríály a vše kolem nich

Goto down 
+10
ZikyOrias
Nicole
smilie911
Bebe_95
Luisa
KontraIda
-pipa-
Leia Skywalker
Luana
Me-myska
14 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next
AutorZpráva
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

Poeet p?íspivku : 402
Registration date : 29. 12. 07

Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty02.01.08 18:17

viděly jste někdo osmou míly???strašně šupa film který všem doporučuju

8mile
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

Poeet p?íspivku : 436
Registration date : 24. 11. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty02.01.08 18:18

tak já tedy ne... Mračím se A to neva...já jsem spíše na horory Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty02.01.08 18:23

škoda je to úpe super žůžo
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty02.01.08 18:27

Tak třeba bazén ten je žůžo
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty02.01.08 19:50

a.d.a napsal:
viděly jste někdo osmou míly???strašně šupa film který všem doporučuju

8mile
Já viděla jen Zelenou míli a tu jsem celou probulela. Červenám se... 8 mile je to s Eminemem, ne?
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty02.01.08 19:54

jo je to s eminemem je to o tom jak se snažil prosadit v rapu a černoši ho furt snahovaly atd
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty02.01.08 19:56

Chichotám se tak to jsem viděla. Zrovna jsem si probublovala uši. Chudák Eminem. Já ještě teď nemůžu z Hostel Souhlasím Kdo to viděl??? Mračím se
Návrat nahoru Goto down
smilie911
Autorita
smilie911

Poeet p?íspivku : 366
Registration date : 15. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty03.01.08 18:18

Já viděla z hororů (známých) jen Silent Hill a Vřískot,Hory mají oči...a pak pár neznámých Hostel jsem neviděla,ale může to být krutý... Směji se Vypouštím dušičku
Návrat nahoru Goto down
http://www.origisis.blog.cz
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty03.01.08 19:24

smilie911 napsal:
Já viděla z hororů (známých) jen Silent Hill a Vřískot,Hory mají oči...a pak pár neznámých Hostel jsem neviděla,ale může to být krutý... Směji se Vypouštím dušičku
Si piš, řeže mu tam tomu chlápkovi tu kost(šlachu), co máš v zádu na chodidle... Jásám!! Vypouštím dušičku
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty03.01.08 20:07

Nechte toho je to nechutné Zvracím
Jinak díváte se na Hercule Poirot To je mi záhadou
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty03.01.08 20:10

NN...mě takové detektivky neba Protestuji
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty03.01.08 20:33

Viděl z vás někdo film Super náhradník ? užasnej film
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty03.01.08 20:52

jj to jsem viděla, celkem dobrá komedie Mám záchvat smíchu! Mám záchvat smíchu!
A když si viděl tento, tak znáš i Co ta holka chce? Lol
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty03.01.08 21:02

JJ to byla taky hustá komedie. Ale pochybuji, že by Miken koukal až tak na holčičí Neuvěřitelné...
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty03.01.08 21:09

Můj brácha (však, ale jen jeden) kouká na takový filmy vkuse. Moc se mu líb. Ale nejen takový, má rád romantiku apod. A je úplně normální Lol Takže záleží na klukovy.A nebylo to zas tak dívčí Chichotám se Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
Nikca01
Vážený občan
Nikca01

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty03.01.08 21:10

Tak to máš hustýho bráchu. Viděl někdo strašidelný dům? Oblizuji se
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty04.01.08 11:14

to jsem neviděla ale jako někteří kluci na to koukaj normálně i můj brácha se někdy dívá viděl někdo zápisník jedné lásky??
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty04.01.08 12:33

o tom nič neviem
a videli ste niekto Sexy kosť? nedávno to dávali v telke
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
smilie911
Autorita
smilie911

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty04.01.08 16:02

Nikca01 napsal:
Tak to máš hustýho bráchu. Viděl někdo strašidelný dům? Oblizuji se
To bylo to,jak tam byli duši těch doktorů a přežila jen blondýnka s slaďoučkým černochem??? Jestli jo,potom jsem to viděla a bylo to vážně dobrý..jestli ne tak jsem to asi neviděla Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
smilie911
Autorita
smilie911

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty04.01.08 16:05

Jo a viděl jste někdo Sběratelé kostí?? to jem fakt žrala ale teď už to nedávají Nadávám!!! Protestuji Než totiž prima koupí další sérii bude mě asi tak padesát. Jsem dopálený Směji se Nesledujete náhodou LOSTíky? mů další seriál...ale to už je z nej seriálů asi vše.
P.S.: Viděli jste někdo včera Krimi Las Vegas? O tom,jak zabili t věštkyni.. (já miluju krimi a detektivky,tak se nedivte Směji se )
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty04.01.08 16:22

Kedysi so m pozerávala, aj Kosti, aj Kriminálku, aj Lost.
Kriminálky ma prestali baviť po 4. sérií.
Lost začali vysielať neskoro večer.
Kosti zrušili.

Teraz už pozerávam len NCIS, aj to len občas, začala ho vysielať Nova a v takom čase, že vždy zabudnem ... Páči sa mi oveľa viac ako kriminálky, vyšetrujú oveľa lepšie prípady a niektoré hlášky sú na nezaplatenie Opravdu zábavné!
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty04.01.08 16:26

NCIS? Co pak to je, vůbec netuším.
Mohla by si dát nějaký odkaz nebo něo takového? Nebo o tom povídat Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty04.01.08 16:27

Já koukala na kriminálku Las Vegas, když ji dávali před zprávami, teď většinou zapomínám. Pak koukám na Dr. House, ten je skvělý. Škoda, že ho dávají jen v pondělí a tak pozdě. Jinak teď každý den pravidelně sleduju na Nově Čarodějky Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty04.01.08 17:00

Hmm ... Charmed ma už tak nebavia. Čarodějky bez Cola (hlavne ako démona) nie sú Čarodějky Lol Zhruba od polovice štvrtej série ma to už desne nebavilo, aj keď som pozerala ... Tretia séria sa i páčila asi najviac.

No ... NCIS je klasická kriminálke, len o niečo svižnejšia a akčnejšia (jedna z hlavných postáv dokonca pri jednej akcií zomrie ... ). V Amerike sa niekoľko rokov drží v rebríčku 10 najpopolúrnejších seriálov. Klasika - skupinka vyšetrovateľov vyšetruje prípady a podobne ... Len je to oveľa akčnejšie a v istom zmysle aj drsnejšie. Avšak niekedy aj vtipnejšie Opravdu zábavné!
Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Ncis_cast_main
Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Ncis

http://www.ncis-fan.sk/index.php?page=ncis
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty04.01.08 18:14

Jo aha, v překladu Námořní vyšetřovací služba. Podle toho herce už vím o co jde, i když jsem si to myslela už předtím.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 12 Empty

Návrat nahoru Goto down

Filmy, seríály a vše kolem nich
Strana 12 z 18Jdi na stránku : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: Ostatní :: Debata-
Přejdi na: