Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Knihy a literatura

Goto down 
+9
smilie911
Luisa
Bebe_95
Nicole
-pipa-
KontraIda
Leia Skywalker
Me-myska
Luana
13 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
AutorZpráva
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

Knihy a literatura - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty13.09.07 18:28

Ano to druhé mám doma.
A vidím, že jedinou, kterou jsem já četla od Prachetta jsi ještě nečetla Směji se A to Čarodějky na cestách.
Ten je taky úžasnej!!! Doporučuju!!!! Nařechtala jsem se Mám záchvat smíchu! Mám záchvat smíchu!
A jinak vidím, že jsi jeho obdivovatelkou Máš to za jedna!
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty13.09.07 19:06

No, Čarodejky na cestách sa ku mne ešte nedostali Lol zo série o nich som čítala len Soudné sestry Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty13.09.07 20:36

Prachetta čte Miki, já neee, ale co nevidět mi vyjde novej díl DragonRealmu, Forrgotten Realms a dokonce i Dragon Lance Lol už se těšim Jsem jako anděl a R. A. Knaak má 17. září v Brně autogramiádu, ale tak... sice ho mam moc ráda, ale kvůli pár podpisům tam nepojedu Já nic, já muzikant ale mohlo by to bejt zajímavý Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty14.09.07 18:18

Konečne mi to prišlo domov Zlato! První!
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty14.09.07 18:41

Zajímavé knížky Myssi Vííš? Já čtu zase asi po 10 ságu Harryho Pottera Mám záchvat smíchu! Mám záchvat smíchu! Mám záchvat smíchu! Jsem u 4 Lol
Jinak si chci potom znovu přečíst i ságu Princezniny deníky, které mě uchvátili, když jsem to poprvé četla, ale už je to déle, tak si je chci připomenout. Lol
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty14.09.07 19:07

Jo ty Princezniny deníky, je to lepší než ten film?? Protože ty filmy mam taky ráda Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty20.09.07 15:46

Luana napsal:

-Čaroprávnost
-Mort
-Magický prazdroj
-Soudné sestry
-Pyramidy
-Stráže ! Stráže !
-Pohyblivé obrázky (tu ma dostávali tie narážky na filmy ... King Kong alebo Odviate vetrom ... úžasné Lol)
-Sekáč
-Zajímavé časy
-Poslední kontinent (teraz)
-Pravda
-Zloděj času
-Noční hlídka
-Svobodnej národ
-Klobouk s oblohou
-Věda na Zeměploše 2
-Nefalšovaná kočka

A teraz si vďaka úžasnej pipinej sesternici *fanfáry* hodlám zohnať Zimoděja a možno Dobrá znamení
to jsou ale české knížky, ne? Co já vím, tak slovenština ě nevede. Pokud vede, omlouvám se za blbost.
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty20.09.07 15:54

Jo jo, čítam po česky. Dnes som si doniesla domov slovenskú knihu a som z toho ochromená. Jednak ich nečítam pre to, že dobré knihy v slovenčine proste NEVYCHÁDZAJÚ, dokonca aj slovenskí autori chodia publikovať ku vám. Alebo potom kvalita prekladu, na čele s ohyzdami Opravdu zábavné! To, že sú to skřeti som sa dozvedela, až keď mi to niekto po rokoch povedal Opravdu zábavné! A kam sa hrabe ten slovenský preklad, čo si ani neviem zapamätať na Kolíka ASP (Ať Se Picnu) Opravdu zábavné!
Áno, nemáme znaky ě, ř a u s krúžkom (ani ho nemám na klávesnici) ale zato máme ä a ô To je mi záhadou
Mimochodom, práve mám rozčítanú Pýchu a předsudek Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty20.09.07 15:57

Já vím, ř je nejlepší písmeno z český abecedy - krásně se s ním trápí cizinci. Chichotám se Řekni řeřicha!

Edit: Navíc ten národ by nebyl svobodnej, že?
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty20.09.07 16:21

KontraIda napsal:
Já vím, ř je nejlepší písmeno z český abecedy - krásně se s ním trápí cizinci. Chichotám se Řekni řeřicha!

Edit: Navíc ten národ by nebyl svobodnej, že?

No hej, ř je strašné Chichotám se Ale ani to ä a ô nie sú najľahšie Chichotám se

Hm, tá kniha sa fakt volá Svobodnej národ, odpisujem priamo zo zoznamu v jednej knihe ... neviem, či je tam niečo zlé ...
http://www.martinus.sk/?uItem=19044
Knihy a literatura - Stránka 8 L19044
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty02.10.07 19:08

Hrrr na ně !
Zmoděj
Maškaráda
Páty elefant
Stárnoucí slunce Kesrith
Temné ráno
Dieťa súmraku
Polnočný šepot
Toto všetko sa mi odrazu nahromadilo na čítanie Neuvěřitelné... Moje kamarátky majú totiž tendenciu nosiť mi knihy, ktoré práve prečítali (a ja ich za to velebím do nebies) ale toto všetko ... Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty02.10.07 20:15

To je pěkný seznam Opravdu zábavné!
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Poeet p?íspivku : 292
Registration date : 02. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty07.10.07 0:39

Já čtu skoro všechno: Od: Zuzanka objevuje svět (kterou čtu segře večer před spaním) až po Stopy hrůzy a knížky od Harlequien (které si čtu při hodině pod lavicí) Chichotám se
Ale jinak čtu i detektivky i dobrodružný, a romantika Srdce ta je taky super... Nejlepší jsou takoví ty napínaví... Tleskám!
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty07.10.07 8:17

Jo, já čtu nejraději Fantasy Lol Ale jinak také čtu i detektivky aj.
Jinak jsem vždy milovala a miluji knihu Heidy Srdce
Znáte ji? Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty07.10.07 9:03

Tleskám! Jo, tu znám... Perfektní!
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty07.10.07 10:24

to som čitala ale pred 4 rokmi
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty07.10.07 12:10

Fantasy only!!!! Srdce objednala sem si Forgotten Realms, prví legenda o Drizztovi do'Urdenovi, já ho prostě miluju, jako miluju všechny elfy Zamilovanost Zamilovanost Zamilovanost já to asi nevydržiiiim, už to chciiiii Směji se a taky budu mít další díl DragonRealmu od Knaaka Srdce

Jen tak pro ukázku:

Forgotten Realms - Domovina (Legenda o Drizztovi 1) - R. A. Salvatore
Knihy a literatura - Stránka 8 Domovinadb8

DragonRealm - Děti draka - R. A. Knaak
Knihy a literatura - Stránka 8 Detidrakajb0
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty07.10.07 12:10

A tady tohle sou asi nejhezčí obrázky Drizzta do'Urdena, já se prostě do něj zamilovala Zamilovanost je to muj nejoblíbenější temný elf Usmívám se ty sou teda původně zlý, ale tenhle je hodnej Jsem jako anděl
Knihy a literatura - Stránka 8 Drizzt1hc8
Knihy a literatura - Stránka 8 Drizzt2he3
Knihy a literatura - Stránka 8 Drizzt3xo9
Knihy a literatura - Stránka 8 Drizzt4di0
Knihy a literatura - Stránka 8 Drizzt5bz1

Drizzt do'Urden je znám tím, že se jako mladý odvrátil od svého lidu drowů (temných elfů) a odešel ze svého podzemního domova Menzoberranzanu a od své rodiny na povrch. Avšak díky děsivé pověsti drowů ho všichni ze strachu odsuzovali a tak nikde nenašel svůj domov. Až jednou dorazil až daleko na sever do Planiny ledového větru, kde si našel 4 nejlepší přátele: trpaslíka Bruenora Válečné Kladivo, Bruenorovu ''dceru'' Katty, kterou nalezl jako sirotka když byla malá holčička, barbara Wulfgara, kterého Bruenor též vychoval a půlčíka Regise. Sice žil až na okraji města, ale díky svým přátelům si tam našel svoji novou ''rodinu'' a zažíval s nimi mnoho dobrodružství. Slavný Drizzt je známý svýmy dvěma scimitary, Modrým zábleskem a kouzelným scimitarem z dračího pokladu, který ho chrání před ohněm. Ale vlastní ještě jednu kouzelnou věc: sošku pantera Guenhwyvar - to je černá panterka, která žije ve své sféře bytí, daleko od našeho světa a je to také Drizztova dobrá přítelkyně a pomáhá mu vybojovávat mnoho a mnoho bitev společně s jeho ostatními přáteli....
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty07.10.07 12:35

Me-myska napsal:
já ho prostě miluju, jako miluju všechny elfy Zamilovanost Zamilovanost Zamilovanost

Úprimne povedané, trošku si ma rozosmiala, vybavil sa mi tednto drow po boku Galadriel Směji se Drizzt má predsa len ku klasickým elfom trochu ďaleko Chichotám se

EDIT : meníš avatar ? Lol
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty07.10.07 12:40

Moment moment, kdo má bejt Galadriel?? Jsem jako anděl
Jinak, to neni jen tak ledajakej elf, to je Temný elf Lol co sem zatim četla o rozdělení elfů, je to pořád podobný... buď sou zlý temní elfové a nebo vysocí (nebo taky lesní) elfové, temní elfové žijou v podzemí, nesnáší slunce a vysocí elfové žijou na povrchu, většinou v lesích a mají bejt hodný, ale co se týkalo Warcraftu, tak vysocí elfové vznikly z temných elfů a pak se ještě změnily na krvavý elfy a ty pak byly zlý, kdežto temní elfové byly hodný Chichotám se taková zajímavá teorie Lol
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty07.10.07 12:41

Mimochodem, ten avatar má bejt taky temná elfka Jsem ďáblík důvod sem napsala v Avatarech Lol
Neodpustila sem si prostě představení svý nejoblíbenější postavy, je jich samozřejmě víc, jenže ne každá taková postava má svoje obrázky, Drizzt je fakt hodně slavnej Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty07.10.07 12:50

Ver mi, že rozdelenie elfov vo F-R podľa Corellana Larethiana a Lloth poznám dokonale, istý čas som sa nimi dosť zaoberala Jsem králem
Galadriel je (laicky povedané) elfská kráľovná z Pána Prsteňov (neviem prečo, ale pri slovách Gladriel = elfská kráľovná som sa práve rozosmiala Směji se)
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty07.10.07 12:52

Aha Lol no, ale Drizztovi se líbí královna města Stříbroluní, taková čarodějka, takže asi smůla Chichotám se ale už vim koho myslíš, ale myslim, že to by asi nebyl Drizztův typ Lol
To už bych si ho možná líp představila s elfkou z mýho avataru Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty07.10.07 13:21

Leia: Hele, a když máme knížky a simpříběhy, proč neudělat téma na Vlastní příběhy?
Každej by psal svůj příběh, kterej někde četl, nebo viděl v televizi... Nebo by si ho mohl vymyslet, nebo upravit. Já osobně příběhy píšu často a ráda, jenže je nikde nemůžu uveřejnit... Mrzí mě to Já bych do toho šla...
Tak co ty na to Lei? Mám slzy nakrajíčku
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty07.10.07 13:27

Je veľa fór, zameraných čiste na takéto príbehy ... ja viem minimálne o troch.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 8 Empty

Návrat nahoru Goto down

Knihy a literatura
Strana 8 z 12Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: Ostatní :: Literatura-
Přejdi na: