Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Knihy a literatura

Goto down 
+9
smilie911
Luisa
Bebe_95
Nicole
-pipa-
KontraIda
Leia Skywalker
Me-myska
Luana
13 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
AutorZpráva
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Poeet p?íspivku : 292
Registration date : 02. 10. 07

Knihy a literatura - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty07.10.07 13:28

Luana: Červenám se... Promiň... Mám slzy nakrajíčku
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty07.10.07 14:50

Ospravedlňovať sa nemusíš, nič také strašné sa zase nestalo ...
Mimochodom, krásne ste ma tu navnadili, aby som si išla prečítať nejakú mangu Chichotám se Zrovna niečo ťahám z mangacesky, uvidíme ... Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Poeet p?íspivku : 292
Registration date : 02. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty08.10.07 7:55

Tak... jsem vám chtěla napsat, že čtu i knížky dobrodružné o koních.
např. Útěk k océánu, Poslení šance pro Drahokam, Diablo v ohrožení...
Nebo sem četla i Pipi punčochatou, protože se jí velice podobám... Červenám se... Ale naštěstí nemám taak zrzavé vlasy Vííš?
A vy znáte Pipi?
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty08.10.07 15:11

Tu zná asi každej Lol byl o ní přece kdysi dávno i film Jsem jako anděl
Ale prostě fantasy je nejlepší Srdce
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty08.10.07 17:03

pipi som čitala asi ked som mala 8 rokov a vtedy som videla aj film odvtedy som na nu aj zabudla
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty08.10.07 19:56

Tak Lu, nevím jestli tě to potěší, ale po Harrym začnu pravděpodobně číst Pracheta Lol
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty08.10.07 20:05

Myslím, že poteší Lol S ktorou knihou chceš začať ? Jsem jako anděl Lol
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty08.10.07 20:11

Asi s první na seznamu v každé knížce Oblizuji se
Tedy, nebo vlastně... Nemám je všechny, takže od těch co mi brácha půjčil Směji se Navazuje to???
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty08.10.07 21:23

Debatu o komixech manga přesou vam sem Lol
Lu, děkuju moooc za odkazzz Líbám tě!! stáhla sem si celej Bleach, pak sem zkusila stáhnout ještě Patel, Love Hina, Oh! My Goddess!, Deep Love, Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE, School Rumble... (nj, sem na tu romantiku Směji se) a co bys mi ještě doporučila?? Jsem jako anděl např. kde najdu ty tvoje princezničky?? Lol přidávam se k tobě!! Lol nějak mě to chytlo Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty08.10.07 21:46

Aaaa tak princezny sem už našla Směji se a stáhla sem k nim ještě další mangy, no, už sem na to všechno zvědavá, každopádně mam na dost dlouhou dobu o zábavu postaráno, díky Luuu, to sem potřebovala Líbám tě!! Líbám tě!! Líbám tě!!
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty08.10.07 22:01

Myska ! Směji se Směji se Väčšinu z toho mám načítanú alebo rozčítanú, takže radšej nebudem spoilerovať Lol Love Hina, Tsubasa a Oh my Goddness ! teda rozhodne nie sú zlé výbery Souhlasím Možno by som ešte doporučila Boku wa Imouto ni Koi wo Suru alebo sa to itež volá Miluj svou sestru - má to trochu pre západ tabuizovanú zápletku, a síce milenecký vzťah brata a sestry ... podľa mňa vcelku dojemné Pláču!

Leia - naväzuje maximálne v postavách, alebo niektoré narážky proste človek nepochopí, pokiaľ si neprečíta knihy pred nimi, ale sú to len drobnosti. Napr, v Pravde sa odohráva dialóg, keď Vetinari (alebo Psí nuda, ako ho radšej volám Lol) príde do "tlačiarní" a povie niečo v zmysle : ,,Žiadne obrie ženy šplhajúce na veže ?" no a proste čitateľ to nepochopí, pokiaľ si neprečíta Pohyblivé obrázky, kde obria žena šplhá na vežu Univerzity a v ruke zviera opicu (úžasná paródia na King Konga Mám záchvat smíchu! ) Alebo potom Mrakoplaš si často spomína, napríklad Zajímavé časy v istom zmysle neuveriteľne súvisia s Barvou kouzel, keď som ich pred časom čítala mohla som sa miestami urehotať na tom, čo som kedysi nepochopila a podobne ... Ale ja som tie knihy čítala relatívne na preskačku, a veľmi mi to neublížilo Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty08.10.07 22:16

Tak to sem ráda, že sem se jakž takž strefila o do tvýho vkusu Chichotám se díky za typ, mrknu se po tom Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty15.10.07 16:48

Luuu, dočetla sem Bleaaach, je to supeeer!!!!! Jásám!! Směji se už se těšim na další díly Jsem jako anděl díkyyyyy Lol
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty20.10.07 10:28

Už sem dostala knížky, takže i Legendu o Drizztovi 1. už se moc těšim až si to přečtu Zamilovanost Zamilovanost Jásám!!

Jinak Lu, zrovna sem začala číst mangu Deep Love a je to nááádhernýýýý Zamilovanost Zamilovanost Zamilovanost Zamilovanost je to manga od 15ti let, protože sou tam některý věci... no Lol ale ten vztah mezi tim klukem a holkou je naprosto božskej... hrozně mě to vzalo za srdce, je to moc smutný, ale zároveň moc krásný Zamilovanost Srdce už aby byl další díl
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty20.10.07 10:32

Myssi ! Směji se Deep Love som si tiež stiahla, uvažovala som, či mám postnúť odkaz práve pre to 15 + (ak by niečo, tak mám 14 a 11 mesiacov Lol); a tiež sa mi to strašne páčilo Srdce
Heh, a som rada, že sa ti Bleach páčil Směji se Nemám ešte dočítané posledné 3 Volume, pretože ma môj zdroj sťahovania takýchto objemných súborov z internetu zásobil trošku neskoro Lol
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty20.10.07 13:06

chichi Chichotám se i ty jedna!!! Lol ale tak sme se shodli na názoru o tom :)))
Jo Bleach je taky skvělej, i sem se u toho chvilkama docela zasmála Směji se jasně no Usmívám se taky sem to tu stahovala docela dlouho, ale nakonec sem to zvládla :))) stahovala sem totiž všech těch asi 14 mang v jeden večer Chichotám se ale stálo to za to Usmívám se ale jak řikam... zatim nej je Deep Love Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty26.10.07 20:55

Lu, četla si tu mangu Prétear?? To je úplně super Zamilovanost Zamilovanost Srdce
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty26.10.07 21:33

Prétear sa chystám už odkedy sa tam objavila, ale momentálne mi to nejako nevychádza, nesťahujem si to sama a už som tento mesiac žiadala o Bleach, minulý o OMG, predminulý o Naruta takže ... na ten mesiac budúci sa na to vrhnem Lol
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty26.10.07 23:07

Aha Usmívám se žádala?? ono de nějak o to žádat?? tak ať tam šoupnou i Deep Love!! Směji se jinak Oh my goddness, nebo jak to bylo, sem ještě číst nezačala Usmívám se ale dočetla sem Lillim Kiss a to bylo kupodivu taky docela pěkný na to jak divně to začalo Chichotám se
Jinak, já bejt v roli tý Prétear, tak se mi líbí taky z těch 7mi asi ten, co se jí tam líbil (nebudu ti to prozrazovat předem), vždycky se mi líbili tyhle typy kluků Jsem jako anděl Směji se ale ten druhej favorit taky nebyl špatnej Jsem ďáblík Směji se
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty27.10.07 11:51

Žiadala preto, lebo si to nesťahujem sama ... žiadala som si to od tej osoby, čo mi to sťahuje.
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty27.10.07 11:53

Huh, aha Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty27.10.07 17:42

Rozhodla sem se, že se dam do čtení mang v Aj a budu se tak i učit Tleskám! už mam dvě vyhlídnutý Tleskám! (tak mě napadá, neměli bychom udělat nějaký téma taky ohledně mang pro fanoušky?? ať to tu tim nezaplácáváme?? Já nic, já muzikant ovšem jenom se souhlasem většiny a hlavně Leii Usmívám se)
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty28.10.07 10:08

keby ste tu nepísali o mange tak by to tu bolo takmer prazdne tak moj nazor je zaplacavať tu Lol
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty28.10.07 11:20

Tak když vám to nevadí, tak to tu budu zaplácávat dál Jásám!!
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty02.11.07 16:44

Anglicky čítajúcemu osadenstvu dávam do pozornosti úžasnú Mary Sue-ovskú paródiu z prostredia Harryho Pottera Lol Perfektné, dokonalé a nebesky krásne dievčatá zamorujú Hogwarts/Bradavice/Rokfort ... ale skupinka z fakulty Hufflepuff/Mrzimor/hnusnýslovenskýprekladneuvádzam sa rozhodne proti nim bojovať !
Heh Lol Nezvyknem sa pri poviedkach nejak rehotať, tobôž nie pri poviedkach v angličtine, ale tu som proste v určitých situáciach nemohla Opravdu zábavné! Jazykovo mi to pripadá aj pre slabšieho angličtinára stráviteľné, ani bez slovníka som sa v tom nejak nestrácala, a to sa AJ neučím nejako dlho.
Vykynožme Mary Sue ! Zešílel jsem..hech..
http://hempfandango.livejournal.com/539.html
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Knihy a literatura   Knihy a literatura - Stránka 9 Empty

Návrat nahoru Goto down

Knihy a literatura
Strana 9 z 12Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: Ostatní :: Literatura-
Přejdi na: