Pôvodný plán, odsťahovať Brunhildu a Adama po narodení dieťaťa sa mi mierne zrútil. Prikúpila som ešte jednu postieľku, uložila deti a rozhodla sa, že nejaký čas počkám.
Čo sa týka detí, všetci si ich hneď zamilovali
Nosili ich po dome, mazlili sa s nimi a nespustili ich z očí. Mimochodom - sú to chlapec a dievča, Colleen a Clive. Popravde, zvádzalo ma to pomenovať ich Colleen a Cole
(Charmed fan ), ale upustila som z toho :) Keď už sa matka volá Brunhilda ... :roll:
Bohužiaľ, krátko na to prišla Benova smrť (... konečne ...). Nemala som toho chlápka rada, ľúto mi za ním nebude.
No a tak vypukol chaos. Alica sa z toho mierne zosypala, deti sa vysypali teenegerom z rúk, upratovač niekde mimo obraz nasypal smeti do kúpeľne, aspirácia mnohých v dome sa presypala do červenej polky a na odsypal ma už nič nenapadá :)
No a dvojčatá čoskoro vyrástli. Mimochodom, kde sakra Clive nabral tú červenú farbu vlasov ?? Je síce pravda, že v druhom meste sa mi narodilo dieťa, čo má hnedé oči po dedovi a blond vlasy po babičke, hoci rodičia majú obaja oči sivé a vlasy hnedé a čierne ... ale ČERVENÉ vlasy po hnedovlasých rodičoch ???
Kuk o dom vedľa. Brian našiel svoje šťastie so Šárkou LeTorneaovou, na ktorú mám veľmi milé spomienky z mojich prvých dní, týždňov a mesiacov hrania
Brian zúročil svoje peniaze z dedičstva a postavil veľmi pekný, drahý a útulný dom 8)
Dokonca s kúpeľňou, do ktorej neradno vstupovať oblečený. Holt tá moderná technika ...
Taká volovinka
... Tancuj, tancuj, vykrúcaj, vykrúcaj ! ... ... Len mi piecku nezrúcaj, nezrúcaj ! ... Eventuálne mi nezakusni do hlavy.... Dobrá piecka na zimú, na zimú ! ... Presne, jedno oko navyše nie je nikdy zlé :P... Nemá každý perínu, perínu ! ... Zato má hlavu v kvetináči ...Po narodení svojho tretieho a štvrtého dieťaťa sa romanticky založený Brandon rozhodol konať (to, že v tom bol hlavne fakt, že v meste nie je dosť vhodných mileniek/milencov opomeňme ...). Zakúpil si prostriedky na to potrebné a s vrúcnym želaním, aby o pár sekúnd nedostal chuť na grilovaný syr strčil gebuľu do zeleného svetla.
Iste musíte uznať, že som ho za pár sekúnd nemohla pretransformovať na rodiňáka ... toto mu musí postačiť. Povedzme, že Brandon si vstúpil do svedomia a začal sa svojim dcéram viac venovať. So staršiou Carmen je to dosť biedne, lebo vzťahy sú značne v mínuse ... Avšak Brandon sa snaží.
Mimochodom ... byť Brandonom, tak sa vážne začnem zaujímať, s kým ma Bianka podviedla - ako je možné, že má niekto ako on takú peknú dcéru ?
Aj keď jeho výchovné metódy očividne zlyhávajú ... Carmen si vedie vlastný štýl života. O pár rokov si otvorí prvý obchod v meste
Zatiaľ ju ale nechajme jej teenegerským radostiam.
No a na Brandona doľahol vek ... A je z neho milý starúšik, ktorý neustále grgá, prdí a otravuje žartíkmi všetkých naokolo
Spomenula som ambíciu otvoriť obchod ... Prvý obchod v susedstve ... Pokiaľ by vás zaujímalo, ako ma to napadlo, tu je riešenie :
Čo si sakra mám s toľkými peniazmi počať ? Nenávidím tieto obrovské odmeny, grrr ...
Popravde, hneď, ako som tú prémiu dostala, som hru vypla. Brutálne mi to celé hranie znechutilo.
Ubehol týždeň a ja som si našla čas zaskočiť ku Barbare. Vládne tu istá milá, rodinná pohoda. Dievčatko Corrine je úžasná, vôbec s ňou nemám problémy. Je poriadkumilovná, aktívna, spoločenská a dobrá
Zato s chlapcom Charlesom ... neuveriteľné aktívne batoľa. Nedá sa ustriehnuť.
Neraz som sa bála, že mi pre tú jeho aktívnosť odvedie obe deti sociálka.
Keď už tu mám to batoľa po krk v snehu ... Maxisáci to s tou zimou majú značne divné. Simovia si len tak svojvoľne sadnú do snehu ako nič ... divné ...
A tu je ešte jedna fotka rodinnej pohodičky
Trochu z inej oblasti. Ku psovi Tulákovi som napokon prikúpila aj partnerku, Lulu.
A isté znamenia dali čoskoro najavo, že sa chystá potomstvo
Mala som trošku dilemu, ako nazývať zvieratá. Pri generáciach platí, že čo jedna to jedno písmenko abecedy ... ale pri psoch by to bolo ťažké.
Takže som nakoniec vybrala pravidlo, že súrodenci musia mať mená podľa niečoho, čo sa k sebe hodí. Sama tej vete celkom nechápem, ale neva
Takže prví psíkovia sa volajú Aragorn a Arwen
Ich dospelé štádium je každopádne veľmi vtipné, milujem maxisácku genetiku
Obaja sú na 100% rovnakí, heh
Zakončím dnešný report skoro-dospelou Corrine
A prihodím ešte fotku do rodinného albumu Andersenovcov