Zase začnem niečim od témy. Náhodou som zachytila moje susedstvo cez zimu ... a mierne ma to okúzlilo. Povšimnite si, koľko málo rodín tam žije.
Rozhodla som sa nejakú dobu hrať aj za iných, ako maxisákov. Takže som si vliezla na univerzitu, poslala na ňu pár študákov, spojila ich s jednou už existujúcou domácnosťou a založila grécky dom. Žiaľ, peňazí nie je na rozdávanie, a takto môj grécky dom vyzeral na začiatku.
Niekoľko krát som teda vzala mojich študentíkov zarábať do mesta :) Bohvieako im to neladilo, ale zarobila som si aspoň tisícku na nový záchod.
Mimochodom, zistila som, že jedna z mojich obľúbených koží ma tak trochu pokazené zobrazenie. Vždy, keď sa simák vyzlečie, ostane z neho zobrazená len hlava. Úprimne, stretnúť doma lietajúcu hlavu ...
Vysoká škola mala byť hlavne o láske. Pokiaľ si pamätáte, mala som tu kedysi príspevok, o dvoch dievčatkách a jednom mužovi. Ako som zistila, silnejšie romantické city prechovával ku blonďavej Cindy, a tak ostala Heather na ocot. Avšak nie dlho
Vzťah však dievčaťu veľmi neprospel. Začali sa s ňou diať podivné veci. Slovné spojenie strkať nos do počítača dostáva úplne iný význam ...
Jedným z nových spolubývajúcich je plavovláska Rose a jej priateľ Stan, tretie generácia Marienwillčanov. Tuná práve nastáva veľmi ošemetná situácia, ktorá mi zaľúbencov na celé tri semestre na život a na smrť pohnevala. Táto krava proste začala okato so Stanom flirtovať, a to rovno pred očami Rose. Mierne ma z toho takmer porazilo, pretože len šťastnou náhodou mi nerozoštvala aj páry ostatné.
A tu je už grécky dom o pár rokov. Žije v ňom šesť ľudí a všetci majú veľmi dobré známky, a tým pádom aj veľmi vysoké prémie :) Ešte stále mu chýba poschodie a omietka, ale zvnútra je už krásne obývateľný.
Jedna vec ma pri hraní mierne zaskočila. Myslela som, že študenti na univerzite zomrieť nemôžu, že je to proste ako na obecných pozemkoch. Bohužiaľ, mýlila som sa. Heather, ktorá konečne z počítača vytiahla nos a strčila doň skrutkovač, nahodila veľmi nepeknú grimasu ...
... a tak mierne že zomrela. A tu som sa fakt naštvala. Ako mal kto vedieť, že na univerzite sa dá umrieť ??? Nie nie nie, milá Smrtka, Heather mi nezoberieš. Ak by sa to stalo mimo univerzity, neprotestovala by som. Ale tu NIE !
A teraz sa pozrime ešte ku maxisákom. Susedstvo sa mi pomaličky rozrastá.
Začnem Barbarou a rodinnou fotkou :)
Áno, Barbara trošku ostarla :( Onedlho to čaká aj Bianku, ostatní súrodenci ku tomu majú ešte ďaleko.
Čo sa tejto domácnosti týka, všetko je tu krásne pohodové a rodinné :oops: Obzvlášť na tejto fotke sa mi páči, ako Corrine nesie to vrecko ... len pustiť na hlavu súrodencovi
Corrine a Charles už vyrástli. Podľa mňa sa celkom vydarili, a ani sa nečudujem. Na ich rodičoch žiadna výraznejšia vada nebola :)
Barbara a Joe sa stále ešte milujú ... občas je ich úmysel prejavovať svoju fyzickú lásku prekazený (ako tu, kúpim im vaňu lásky a oni im tam vlezú susedia. Chápete to ?) ale zamilovaní sú stále :)
Keď sa pozrieme o dom vedľa, zistíme, že Biankina dcéra Carmen si založila obchod. Niekedy sú jej zákazníci ... trochu
iní.V dome Brunhildy a Adama to tak pomasle nejde. Decká proste neznesú, že im matka leží v jednej posteli s niekym iným, ako ich biologickým otcom. V súčastnosti už rodičov z duše nenávidia.
Denne teda Adam organizuje kurzy kreslenia, ako pokus sa s nimi zblížiť. Adamov výtvor sa dá viac ako umením nazvať ... noo ... zhruba pokusom mladého človeka o umenie za pokúsiť. Colleen maľuje prekrásne prírodné výjavy a Clive sa už v takomto mladom veku pokúša o nahotinky :P
Peňazí nazvyš táto rodina veru veľa nemá :(
Takže musím povedať, že keď som sa dopracovala zhruba na tento stupeň vo stavbe domu, bola som z toho celá preč
Clive a Colleen vyrástli. Colleen je veľmi podobná svojej sesternici-sestre Carmen, a Clive ... noo ... ak vám môžem poradiť, Brandona Lillarda si nikdy do rodiny neťahajte.
Čo sa týka Bonnie, živo sa pripravuje na to, kedy bude matkou. Často chodí ku súrodencom a túli si ku sebe svoje netere a synovcov. Nutno povedať, že so zručnosťou sebe vlastnou.
A tu už je malý Christopher. Ben by si mal uvedomiť, že močový mechúr jeho vnuka nie je v istých ohľadoch zrejme konečný, alebo že v The Sims 2 neplatí zákon o kinetickej a potencilnej energií v kvapalinách.
Je to zrejme veľmi čudné, ale u Bonnie ide všetko v každodennej rutine. V tej rodine sa vlastne nič nedeje. A tak sa Leo zavše aspoň rozhodne poopaľovať
Avšak vždy je lepšie opaľovať sa, ako pomáhať pri práci nosení odpadkov späť do domu, aby sme mali čo upratovať.
Aby som túto rutinu narušila, pripravila som tehotnej Bonnie veľmi výdatné, tvarohové raňajky. Výsledkom je zistenie, že mi dochádzajú chlapčenské mená na C, pretože vybrať aspoň jedno mi vyrobilo dosť veľký problém (vážne asi nazvem budúceho chlapca asi nejakým prapodivným menom ako napríklad Camel (= ťava)
) Tuším som sa uchýlila ku menu Cedric, a pre dievča Carolina, ale istá by som si tým nebola.
Spoznáte NPC ?
... tri, dva, jedna ... časový limit vypršal. je to Melissa Lukavec, po novom Melissa Andersenová. Táto mladá dáma padla Benjaminovi z neba po vyčarovaní dohadzovačkou :)
Ako ale pekná, tak aj šikovná ...
... a keďže obaja manželia majú aspiráciu po romanci, rozhodla som sa, že ich odmením. Budú mať len jedno alebo dve deti, nič viac. Radšej nič viac.
Veď kto by chcel mať takých rodičov, ktorí už od mala kazia jeho mravnú výchovu, že ... ?