Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Jakékoliv fotečky ze hry

Goto down 
+11
ZikyOrias
Mitkey
smilie911
alca009
Nicole
petulka
-pipa-
KontraIda
Me-myska
Luana
Leia Skywalker
15 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 30  Next
AutorZpráva
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty25.11.07 15:40

Je to moc pěkné, děláš krásné simky Srdce Dávám ti dar
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty25.11.07 15:58

Mám tu úrá fotek s vlastními komentíři, hezkou podívanou Jsem frajer

První a rozhodně ne poslední lásky

Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 135io8

Chladná noc, ale šťastný den před námi

Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 126cw9

Dálný východ čeká

Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 137av1

Zasloužený odpočinek pro děti od školy

Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 68219547oo4

Rodiče mají zajímavý vlastní styl odpočinku

Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 81617228xd3
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 39764880bi1

Nádherné a příjmené ránko

Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 12681316ma9

Šibalské úsměvy při snídani, kterou nedělal nikdo z nich

Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 10xe2

Honzava puberta dosahuje rozměrů až k Voodoo panence Jsem frajer

Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 16nu3

Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 18ek8

No a všichni si krásně užívají pobyty. Konečně mají hávy, které se hodí a Marušce nechybí energie na pořádné předvádění Chichotám se

Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 20vs2

Prozatím vše, těšilo mě Jsem gentleman
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty25.11.07 17:19

To dálnovýchodské oblečení je úplně úžasné. Kvůli němu lituju, že nemám BV. Ani jsem nevěděla, že Maruška už je teenager. A co odpočinek rodičů? Že by zadělávka na další mimi? Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty25.11.07 17:56

Maruška ještě není Teenka Neuvěřitelné... Jak jsi na to přišla Chichotám se
Jinak si piš, že je to další mimčo. Zapomněla jsem si sundat sluchátka, takže už vím, že až se vrátí domů, tak ji naroste bříško Jsem jako anděl Směji se
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty25.11.07 18:16

No jo, ona je na těch fotkách jako dítě Chichotám se Já myslela, že na té první fotce je to ona a to se se mnou vezlo pak celou dobu, že jsem si "opravdové" Marušky ani nevšimla. A on to byl Honza na té první fotce Směji se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty25.11.07 21:10

Splést si kluka s holkou, to už je teda něco Nicol Směji se
Jinak moooc pěkný fotečky, líbí se mi, jak projívají tu dovču Jsem jako anděl taky chci takovou se svojí rodinkou prožít, akorát je nějak moc nestíham, když jich mam 5 Lol a co to má Honza za vlasy?? sem je nikde ještě neviděla Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty25.11.07 21:15

Ona si spíš spletla tu Honzovu holku s Maruškou bych typovala Souhlasím
Jinak mě to hrozně na dovolené baví. Honza je ale pěknej záškodník, když vidíte nahoře schůzku s Joy a pak tu černošku na dovolené Chichotám se Ale on se pak změní. Jinak radím Myssi, aby si třeba někdy vzala na dovolené na pozemek třeba jen rodiče, či napolovic a tak, pak se s tím lépe hraje Lol

Jinak ty vlasy jsou takové ty černé co přišli tuším s nočním životem Přemýšlím Nevím jistě, prostě takové normální vlasy a mají takovou velkou vlnu přes čelo. A tady je ta vlna obarvená, jelikož víš, že když v životě se podíváš při změně Image do "vlastní" tak tam jsou mimo stažené i Maxis různě obarvené Jsem agresivní Oblizuji se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty25.11.07 21:16

Aha, tak to sem asi nějak opomněla Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty25.11.07 21:24

Jo, přesně jak napsala Leia. Spletla jsem si tu holku Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty28.11.07 20:25

Niečo odveci na úvod Jsem ďáblík
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot3323b1cc545871cdx6
No a teraz ku maxisákom :) Ben sa zmenil na ducha a musím konštatovať, že povahou sa vôbec nezmenil :)
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1ab4532eeqd3
Na úvod ma postihla jedna nemilá vec. Bolo to v jedno krásne, letné popoludnie ... Alica a Bonnie sa hrali s dvojčatami ... plánovala sa trojitá oslava narodenín ...
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1a7453359kz3
... a Alica mi umrela na starobu Mračím se Buliť budem, až keď mi umrie niekto, koho som si vážne zamilovala ... ale aj tak by som bola radšej, kedy ešte trochu požila.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1a1453362vb0
A tak už stojí stojí mohyla ... hrob ... a na hrobe zlá chvíľa ...
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1ab45336edl5
Zmienila som sa o narodeninách. S červenou aspiráciou vyrástla piata zo súrodencov Bonnie.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1a9453396nr2
A takisto dvojčatá. Až teraz si plne uvedomujem, od akej skazy boli zachránené Biankine deti, keď zdedili gény po matke ...
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1af45338fni6
Po dorastení svojich ratolestí sa Brunhilda a Adam mohli odsťahovať. Opäť jeden milý začiatok - toto sa dá kúpiť za 4 800 Jsem jako anděl
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshotb45876557458774yj6
Možností na prilepšenie si je mnoho. Od maľovania obrazov (v noci, aby nebolo nič vidieť, že, Colleen )...
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshotb45876551458778jb0
... cez ... cez ... cez ... no, proste od maľovania až ku zázračným stromčekom. Iste teda nemusím dodávať, že táto rodina sa pretĺka životom zo dňa na deň.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshotb45876555458796sr4
Doma to vyzerá podstatne lepšie.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1a7457195rp2
Okrem novej vírivky (vážne som sa zamyslela, či výrivky alebo vírivky ... výrivka by bola z výrov ... keď sa výry víria ... eee ... nechajme to radšej tak. Blbé slovo.) si mohla Bonnie dopriať aj nový spôsob zoznamovania sa. Padlo na to celé jej dedičstvo po Alici. A padlo celkom dopre. Leo Deppiesse.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1a1455851rc4
Ja osobne im fandím :P Ani jeden nevyzerá ako mutant :P
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1af4558ffgj5
Naviac sú obaja strašne pracovití ...
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1ab45716dnt1
... hraví ...
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1a545719amb9
... romanticky zamilovaní ...
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1a74558fctl9
... a zbugovaní.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1ab457183ev0
Každopádne nebol Leo vôbec zlá voľba :
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Novobjektbitovmapart6
Skôr, ako vletíme rovnými nohami do sviatku manželského, pozrime sa, ako oslavoval Benjamin svoje narodeniny. Spoločnosť mu robila sestra barbara, ktorá vyliezla z vírivky vo veľmi zvláštnych plavkách.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1a34571c9cd6
A tu už je Benjamin. Celý Ben Long.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1a54571cbcg0
A táto reinkarnácia Bena Longa už trápi dohadzovačku svojimi nadštardantnými požiadavkami (miery 90-60-90, 20 rokov). A dohadzovačka plní prianie od A do Z, proste na 100 % presne :P
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1ab4571dcro7
Druhý kúsok, Melissa Lukavec (opäť jedna z Brandonovych mileniek :P) je už o poznanie lepší.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1a94571e1fj8
Predsvadobná noc. Bonnie sa práve chystá za svojim snúbencom Leom, keď tu zrazu ...
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1a3455871kp3
V okamihu dievčinka zabudla na Lea nebyť Benjamina, rodina by prišla o nemalý finančný obnos.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1ab455871yv7
Pekná policajtka zabásla zlodeja, vyplatila 500 simoleonov za "nálezné"...
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1ad455876pr9
... zlodej zamával na rozlúčku, nočná príhoda skončila a Bonnie sa mohla spolu s Leom ísť začať venovať plodeniu detí :P (úspešne :P)
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1af455874yr2
Tak a tu už je svadba. Pozvala som celú rodinu, prezliekla Bonnie do svadobného a nejako nevychytala, že Barbara má ako spoločenské oblečenie nastavený rovnaký model.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1a3458a5ekh4
Čo viedlo ku zvláštnym situáciam ... vyzerá to, ako by Barbara čakala v poradí ...
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1a9458a61ki6
... poprípade ku tlačenici v kúpeľni - proste boli tie ich šaty úplne všade !
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1a1458a70cz9
Aspoň, že vieme okamžite rozlíšiť, ktorá je nevesta - tá mladšia, čo má o 50 kíl menej :P
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1a1458a66nx5
No a keďže obrázky došli, nechám Bonnie odbehnúť a skončím Usmívám se
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Snapshot34212b1a1458a7acm6
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty28.11.07 21:02

Tvé popisky a mini příběhy jsou vždy strašně zábavné Mám záchvat smíchu! Teda, ty šaty na té svatbě ty byly naprostej gol. I když nejsem v nejlepší náladě tohle mě rozesmálo Směji se Směji se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty29.11.07 8:59

Tak to bylo opět super Směji se líbí se mi ten způsob seznamování, to sem vždycky chtěla vyzkoušet Vííš? a taky že jednou vyzkoušim Jsem ďáblík jinak ty šaty, už se mi to taky jednou stalo Chichotám se ale nefotila sem to Usmívám se a co se týká druhých poloviček do páru, celkem se povedli Usmívám se hlavně Leo Máš to za jedna! sem zvědavá na další dětičky Jsem jako anděl komentáře opět vtipné Lol
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty05.12.07 22:45

Aaa, zas ten Luanin projekt. A zas pěkně zachycenej. Jak to ta Lu dělá?

Všechna čest, Luano Jsem gentleman
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty06.12.07 17:12

Luana to robí tak, že si na hodinku spustí hru a cvaká ako o život Lol Hra samotná je oveľa záživnejšia ako sa môže na prvý pohľad zdať Usmívám se
Vďaka, že komentujete Srdce
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty09.12.07 16:57

Tak tady důkaz, že manželé Kokešovy své známé řemeslo nezapomněli Sexy

Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 31mu3

Po východu ze záchodu :

"Jéé promiňte, já jsem nevěděla, že jste tady!!"

Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 29zh2

Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 30vn9
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty09.12.07 17:09

Maruška byla ve špatnou dobu na špatném místě Chichotám se To oblečení je prostě úžasné Oblizuji se
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty13.12.07 17:55

Zase začnem niečim od témy. Náhodou som zachytila moje susedstvo cez zimu ... a mierne ma to okúzlilo. Povšimnite si, koľko málo rodín tam žije.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 01bl1
Rozhodla som sa nejakú dobu hrať aj za iných, ako maxisákov. Takže som si vliezla na univerzitu, poslala na ňu pár študákov, spojila ich s jednou už existujúcou domácnosťou a založila grécky dom. Žiaľ, peňazí nie je na rozdávanie, a takto môj grécky dom vyzeral na začiatku.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 01bzy0
Niekoľko krát som teda vzala mojich študentíkov zarábať do mesta :) Bohvieako im to neladilo, ale zarobila som si aspoň tisícku na nový záchod.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 01djl2
Mimochodom, zistila som, že jedna z mojich obľúbených koží ma tak trochu pokazené zobrazenie. Vždy, keď sa simák vyzlečie, ostane z neho zobrazená len hlava. Úprimne, stretnúť doma lietajúcu hlavu ...
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 01eje8
Vysoká škola mala byť hlavne o láske. Pokiaľ si pamätáte, mala som tu kedysi príspevok, o dvoch dievčatkách a jednom mužovi. Ako som zistila, silnejšie romantické city prechovával ku blonďavej Cindy, a tak ostala Heather na ocot. Avšak nie dlho Souhlasím
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 02ai3
Vzťah však dievčaťu veľmi neprospel. Začali sa s ňou diať podivné veci. Slovné spojenie strkať nos do počítača dostáva úplne iný význam ...
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 02bfc1
Jedným z nových spolubývajúcich je plavovláska Rose a jej priateľ Stan, tretie generácia Marienwillčanov. Tuná práve nastáva veľmi ošemetná situácia, ktorá mi zaľúbencov na celé tri semestre na život a na smrť pohnevala. Táto krava proste začala okato so Stanom flirtovať, a to rovno pred očami Rose. Mierne ma z toho takmer porazilo, pretože len šťastnou náhodou mi nerozoštvala aj páry ostatné.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 02ces6
A tu je už grécky dom o pár rokov. Žije v ňom šesť ľudí a všetci majú veľmi dobré známky, a tým pádom aj veľmi vysoké prémie :) Ešte stále mu chýba poschodie a omietka, ale zvnútra je už krásne obývateľný.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 02dol9
Jedna vec ma pri hraní mierne zaskočila. Myslela som, že študenti na univerzite zomrieť nemôžu, že je to proste ako na obecných pozemkoch. Bohužiaľ, mýlila som sa. Heather, ktorá konečne z počítača vytiahla nos a strčila doň skrutkovač, nahodila veľmi nepeknú grimasu ...
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 03mb2
... a tak mierne že zomrela. A tu som sa fakt naštvala. Ako mal kto vedieť, že na univerzite sa dá umrieť ??? Nie nie nie, milá Smrtka, Heather mi nezoberieš. Ak by sa to stalo mimo univerzity, neprotestovala by som. Ale tu NIE !
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 04lp9
A teraz sa pozrime ešte ku maxisákom. Susedstvo sa mi pomaličky rozrastá.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 05qj1
Začnem Barbarou a rodinnou fotkou :)
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 06at0
Áno, Barbara trošku ostarla :( Onedlho to čaká aj Bianku, ostatní súrodenci ku tomu majú ešte ďaleko.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 07hf3
Čo sa tejto domácnosti týka, všetko je tu krásne pohodové a rodinné :oops: Obzvlášť na tejto fotke sa mi páči, ako Corrine nesie to vrecko ... len pustiť na hlavu súrodencovi Vííš?
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 09ei3
Corrine a Charles už vyrástli. Podľa mňa sa celkom vydarili, a ani sa nečudujem. Na ich rodičoch žiadna výraznejšia vada nebola :)
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 10gz6
Barbara a Joe sa stále ešte milujú ... občas je ich úmysel prejavovať svoju fyzickú lásku prekazený (ako tu, kúpim im vaňu lásky a oni im tam vlezú susedia. Chápete to ?) ale zamilovaní sú stále :)
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 11dv5
Keď sa pozrieme o dom vedľa, zistíme, že Biankina dcéra Carmen si založila obchod. Niekedy sú jej zákazníci ... trochu iní.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 12lv6
V dome Brunhildy a Adama to tak pomasle nejde. Decká proste neznesú, že im matka leží v jednej posteli s niekym iným, ako ich biologickým otcom. V súčastnosti už rodičov z duše nenávidia.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 16cp3
Denne teda Adam organizuje kurzy kreslenia, ako pokus sa s nimi zblížiť. Adamov výtvor sa dá viac ako umením nazvať ... noo ... zhruba pokusom mladého človeka o umenie za pokúsiť. Colleen maľuje prekrásne prírodné výjavy a Clive sa už v takomto mladom veku pokúša o nahotinky :P
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 14zs7
Peňazí nazvyš táto rodina veru veľa nemá :(
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 14add4
Takže musím povedať, že keď som sa dopracovala zhruba na tento stupeň vo stavbe domu, bola som z toho celá preč Lol
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 14bfz8
Clive a Colleen vyrástli. Colleen je veľmi podobná svojej sesternici-sestre Carmen, a Clive ... noo ... ak vám môžem poradiť, Brandona Lillarda si nikdy do rodiny neťahajte.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 17kd0
Čo sa týka Bonnie, živo sa pripravuje na to, kedy bude matkou. Často chodí ku súrodencom a túli si ku sebe svoje netere a synovcov. Nutno povedať, že so zručnosťou sebe vlastnou.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 18eb7
A tu už je malý Christopher. Ben by si mal uvedomiť, že močový mechúr jeho vnuka nie je v istých ohľadoch zrejme konečný, alebo že v The Sims 2 neplatí zákon o kinetickej a potencilnej energií v kvapalinách.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 19sk9
Je to zrejme veľmi čudné, ale u Bonnie ide všetko v každodennej rutine. V tej rodine sa vlastne nič nedeje. A tak sa Leo zavše aspoň rozhodne poopaľovať Vííš?
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 20ti5
Avšak vždy je lepšie opaľovať sa, ako pomáhať pri práci nosení odpadkov späť do domu, aby sme mali čo upratovať.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 23ns8
Aby som túto rutinu narušila, pripravila som tehotnej Bonnie veľmi výdatné, tvarohové raňajky. Výsledkom je zistenie, že mi dochádzajú chlapčenské mená na C, pretože vybrať aspoň jedno mi vyrobilo dosť veľký problém (vážne asi nazvem budúceho chlapca asi nejakým prapodivným menom ako napríklad Camel (= ťava) Lol) Tuším som sa uchýlila ku menu Cedric, a pre dievča Carolina, ale istá by som si tým nebola.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 22az5
Spoznáte NPC ? Vííš?
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 24my6
... tri, dva, jedna ... časový limit vypršal. je to Melissa Lukavec, po novom Melissa Andersenová. Táto mladá dáma padla Benjaminovi z neba po vyčarovaní dohadzovačkou :)
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 25pk5
Ako ale pekná, tak aj šikovná ...
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 26zb6
... a keďže obaja manželia majú aspiráciu po romanci, rozhodla som sa, že ich odmením. Budú mať len jedno alebo dve deti, nič viac. Radšej nič viac.
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 28ij9
Veď kto by chcel mať takých rodičov, ktorí už od mala kazia jeho mravnú výchovu, že ... ? Vííš?
Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 29fd2
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty13.12.07 19:05

Ta poslední fotka je naprosto neeej!!!!!!! I ten komentář Lol Směji se
Samozřejmě jeden z tvých originálních příspěvků Máš to za jedna!
Jinak, každý má svůj způsob, ale já bych takhle se simíky žít nedovedla Mám záchvat smíchu! A to taky hraji ez cheatů. Radši to tak nějak vyřeším, než abych žila v domě bez střechy atd.
Ale je to sranda Mám záchvat smíchu!
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty13.12.07 20:00

Náhodou, strechu tam vždy mám Lol Len tak nejako levituje ... nad ... hlavami ... Červenám se...
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty17.12.07 22:52

Pamatujete na synchronizované kopání? Rodinka Koukks je prostě na to expert. Tady je další synchronizace, snad vás to pobaví Opravdu zábavné! Mě to dovedlo Opravdu zábavné!

Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 94872162zn0

Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 79830299ew4

Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 47533543ov9
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty18.12.07 19:00

Mám záchvat smíchu! ( bez komentára)
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty18.12.07 22:48

Jj, někdy sou ty jejich souhry opravdu sehraný, párkrát už mi takhle stejně tancovali a i stejně padali Směji se Směji se
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty21.12.07 15:26

Tyhle dvě fotky mě naprosto odrovnaly Mám záchvat smíchu! Mám záchvat smíchu! Mám záchvat smíchu! Mám záchvat smíchu! Přející anděl a Zlomyslný ďáblík

Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 51yg8

Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 59ja2
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty21.12.07 15:31

Tak to je dobrý Směji se Směji se ale sluší jim to Perfektní!
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty21.12.07 15:39

Jo to je ta baba Muchlzadková. Ta je dobrá Směji se
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry   Jakékoliv fotečky ze hry - Stránka 21 Empty

Návrat nahoru Goto down

Jakékoliv fotečky ze hry
Strana 21 z 30Jdi na stránku : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 30  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: SimExtra :: Simfotky-
Přejdi na: