| Jakékoliv fotečky ze hry | |
|
+11ZikyOrias Mitkey smilie911 alca009 Nicole petulka -pipa- KontraIda Me-myska Luana Leia Skywalker 15 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| |
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 13.01.07 12:48 | |
| Jú, aj me Pekný pes, vytvárala si ho ty alebo predtvorený ? | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 13.01.07 13:33 | |
| Myslím, že jsem ho vytvářela | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 13.01.07 14:08 | |
| Pěknýýý :): Luana: ten psík je povedenej viď, mně se taky líbí | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| |
| |
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 13.01.07 18:22 | |
| | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 13.01.07 19:16 | |
| Prvý bozk, zamilovanci :heard: Už sa teším, až budú dospelí - on tretia generačka, ona tiež, bude štvrtogeneračné mimčo | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 13.01.07 19:29 | |
| To je pěknýýýý To je krásná fotečka. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 13.01.07 21:09 | |
| Ó najmocnejší, ó veľký, ó zelený, ó diamant | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 13.01.07 21:16 | |
| Tak nějak | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 14.01.07 21:16 | |
| Pěknýýý, já ho znaaam, má takovou pěknou tvářičku a oči taky to bude povedená dvojička | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 14.01.07 22:18 | |
| To doufám | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| |
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Zaujímavé fotky 03.02.07 21:09 | |
|
Naposledy upravil dne 09.02.07 17:19, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Zaujímavé fotky 2 04.02.07 11:48 | |
|
Naposledy upravil dne 09.02.07 17:28, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 04.02.07 16:07 | |
| Nádherné fotečky Luanko :kuk: Ta první mě zarazila Jinak ta romantika je krásná, já osobně romantiku uznávám Ta svatba :kuk: A těm psům se možná ani nedivím | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 04.02.07 17:36 | |
| Hej, aj mne sa veľmi páčia, preto som ich sem dala, na tej prvej sú postavy z jedného príbehu - ona je nejaké chudobné dievča, a on oživlý upír, ktorí ju hneď po prvom stretnutí oslovil menom. Bohužiaľ, viac kapitol som z toho príbehu nevidela. | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 18.02.07 20:00 | |
| Tie najstaršie fotky, aké som kedy vypátrala ! Časť 1 - Burbovi Nuž, snáď vám neuškodí na psychickom zraví malý sprievodca históriu mojich simov ... Rodinka Burbovcov, alebo ako sa z Lucky stala sirota. Všetko to išlo dobre, až do chvíle, keď sa ocko vrátil z práce ... a umrel na chodníku. Mamča dostala otravu jedlom, a toto je jedna z prvých fotiek vôbec Napodiv, Tereza nezomrela na otravu, spacifikoval ju horiaci gril. Teraz mi to vychádza, že Lucka už musela byť teenka, ale zdá sa mi, že to bolo oveľa menej ako osem dní, kým sa rodičia odobrali na onen svet. Každopádne, po smrti manžela si Tereza stihla ešte adoptovať dieťa, ktorého som pomenova David (Burbová, ehm ...). Vtedy ma dosť šokovalo, ako deti dospievajú, to si pamätám doteraz. Lucka a David sa presťahovali do väčšieho domu, veď MOTHERLODE je fajn, nie ? David mal celkom pekné detstvo, Lucka nechodila do školy ... proste fajn život. A do Luckinho pokafraného života vstúpila láska ... prvé flirtovanie, prvé bozky, muchlovanie vo vírivke som skúšala s Rickom. Napokon Lucka dospela, našla si priateľa, a viac som s ňou nehrala | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 19.02.07 17:32 | |
| Tie najstaršie fotky, aké som kedy vypátrala ! Časť 2 - Alethiovci z VeronovaRodika Alethiovcov, alebo adopcie sú zakázané. Nuž, cieľom tejto rodinky bolo vyskúšať Maxis genetiku, a síce, aké dieťa sa narodí - černoch alebo beloch ? Ona sa volala ... Martina, jo Martina ! A on Ondrej, myslím. Niekde sa možno zachoval aj prepísaný rodokmeň, veď čo iné robiť cez anglinu ak nie písať rodokmene Martininou hlavnou prácou bolo riduť deti. Mali ich päť, myslím. Proste o zábavu v tej rodine bolo postarané. S Alethiovcami sa mi spája jedna šialená príhoda, keď som doniesla spolužiačke ukázať fotky, a omylom nahodila jednu ako pozadie školdkého počítača. Ech, túto : Prvorodená dcéra si vzala za muža Oldu priezviskosinepamätámaleboltodoktor a mali spolu nejaké tie dietky ... ... keď tuná prišlo aj prvé svojvoľné unesenie mimozenšťanmi. Nie, t tohoto stretnutia se nezrodilo melé zelené čudo ... to sa narodilo v dome vedľa, u ďalšieho potomka Martiny a Ondreja. Ale ako sa to malé volalo, neviem. Malé zelené čudo vyrástlo. Ško na Uni, spoznalo Stellu ... a bola z toho láska ... Veľká láska skončila zasnúbením a nasťahovaním do nového, zeleného domu ... a reinstalom celých Windows ... (ehm, dala by som to do jedného príspevku ale potom by sa na stranu dalo dať ešte veeeeeľmi veľa fotiek, a niektorým jedincom - ja - sa pri veľkom množstve načítavania na stránku stránka dlho načítava/vôbec nezobrazí) | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 19.02.07 18:33 | |
| Tie najstaršie fotky, aké som kedy vypátrala ! Časť 3 - Krasohlídkov a rodokmene ... teda JEDEN rodokmeň v ňom
Krasohlídkov, alebo že nemôžme byť všetci jedna veľká rodina ? Toto je Cleo ... Cleo ... priezvisko už neviem. Táto Cleo sa po nejakom čase stala veľmi, veľmi dôležitou simkou. Cleo si vzala za manžela Kennedyho Coxa. Prečo ? Lebo to bol prvý návštevník v jej dome. A Cleo otehotnela. Ona a Kennedy, v malom domčeku, čakali na dieťatko. Narodilo sa dievča - Willow (silná inšpirácia Buffy, the Vampire Slayer ) - a to bol podnet, aby rodinka použila peniazový kód a presťahovala sa do domu, skadiaľ už preč nešla. Aspoň Cleina generácia nie. Čo ma mrzí je, že nemám žiadnu fotku z tých čias. Tak aspoň jedna o niekoľko generácii neskôr : S Coxovcami to šlo fajn ... až sa rodičia rozhodli adoptovať dieťa. A nie jedno, ale štyroch chalanov. Každopádne, Willow bola môj miláčik, moja obľúbená simka. A viete, čo mi tá potvora z čista jasna urobila ? UMRELA SI !!! Hádam pre mňa najtragickejšia smrť v simsoch. Willow mala ísť na Uni, mala mať pekný život ... a ONA SI UMRIE ! Mizeráčka jedna ! Ale život išiel ďalej ... táto fotka zachytáva nasledujúcu generáciu, pri stole, kde kedysi jedávali Cleo, Kennedy a Willow. Samozrejme, Cleo tam ešte je, a to malé černovlasé je adoptovaná vnučka a to v modrom pyžame jej otec. Ďalšia smrť, ktorá ma vzala bola u Cleo. Nuž, zbohom simka, založila som s tebou úžasný rod ... Len to strašenie by si si mohla odpustiť ... Po čase som adpociou došla ku mojim dvom obľúbeným sestrám - La Shandre, ktorá napriek fotke vyzerala veľmi pekne ... ... a Ive, ktorá pochádzala z rodiny vytvoren mojou mamou, ktorá tým pádom nazvala simácku dcéru po mne Dievča vzala adopčná služba a doviezla ku mne Po čase sa Cleine vnučky odsťahovali a založili si rodiny. V jednej bolo obzvlášt veselo : To by bolo všetko, čo sa týka Cleinej vetvy (kenečne, že ? ) Zakončím to touto fotkou ... ... postupne sa všetky rodiny z Krasohlídkova pospájali ku Coxovcom. Don Juan si vzal Ninu (alebo Dinu ? Tá druhá si potom vzala toho starého ... Mortimera alebo tak nejak, neviem presne ), Ondřej Kassandru a Pavlína Cleinho syna Tomáša. Pridali sa aj NPC postavy a pomaly skoro každého som si mohla nájsť v jednom rodokmeni
Naposledy upravil dne 19.02.07 18:55, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 19.02.07 18:54 | |
| Tie najstaršie fotky, aké som kedy vypátrala ! Časť 4 - Éra MermenovaMermenov, alebo prvé vlastné susedtvo Toto je rodinka Mermenovcov, ich tretia verzia. Chcela som 10 detí, čo sa mi nakoniec aj podarilo ... ale nezachovalo, nakoľko prišiel reinstal hry. Dievčatá a ich priateľky sa vybrali na Uni, a nasťahovali do jedného domu. O dom vedľa sa nasťahovali bratia a ich kamoši Toto je ... zvláštna historka - to dievča trafil prúd a popálenina na tvári jej ostala, až kým nevyrástla. Nuž, aspoň som ju rozoznala od sestier Nainštalovala som NL ... a začal upírsky život. Bohužiaľ, táto simka bola náhodne pokúcaná v meste a ke´d sa vrátila domov, len-len že o prežila. Akonáhle ale vyzdravela, šla polievať, heh, kvetinový záhon obludných rozmerov. A neodpustím si pohľad na moju prvú upírsku dvojicu | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 19.02.07 19:14 | |
| DodatokToto bol extra experiment - zládnem/nezvládnem ??? Zvládla som A vznikli celkom zaujímavé obrázky ... Mali ste zombie ? Ja áno, aj keď som potom hru radšej neukladala. Toto bola moja prvá rodinka vôbec (myslím ). Bývali vo Veronove, na tom pozemku s bludiskom. Tieto dievčatá sú sestry. Ničím som nesledovala takéto fotky, ale keď som si ich už kedysi pozrela, bolo to ... zaujímavé. Sú dôkazom toho, že úlohy sa píšu vždy na obľúbenom mieste - a to v každom veku. Nuž, snáď som vás mojim malým seriálom neunudila k smrti Našla som tieto fotky a šialene som sa zaspomínala ... veľakrát som sa snažila spraviť reinkarnáciu Alethiovcov, ale nemalo to TO, čo predtým. Porúčam sa. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry | |
| |
|
| |
| Jakékoliv fotečky ze hry | |
|