| Jakékoliv fotečky ze hry | |
|
+11ZikyOrias Mitkey smilie911 alca009 Nicole petulka -pipa- KontraIda Me-myska Luana Leia Skywalker 15 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 20.10.07 22:37 | |
| | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 21.10.07 11:23 | |
| Synchronizované kopání? To se ti povedlo! | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 31 Registration date : 04. 01. 07
| |
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 21.10.07 12:50 | |
| Jo, taky jsem z toho nemohla, dělali to skoro úplně stejně A netuším kdo po kom opakoval, prostě jsem chtěla zkusit štěstí a něco vykopat. Dali se do toho úplně stejně a oba vykopali jen kámen | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 21.10.07 13:27 | |
| Jo tohle je vždycky nejlepší jednou se mi to stalo se dvěma simkama při tancování, to taky nemělo chybu | |
|
| |
| |
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 24.10.07 16:21 | |
| Jo, stydlivá Nina se mi celkem zamlouvá, myslím teď tu postavu a to tvoje provedení je prostě luxusní Jinak tahle poloha by se hodila do příběhů co říkáte??? Povedlo se vám to už? Asi ano, ale stejně se kouknětě | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 24.10.07 19:59 | |
| Mně se to třeba ještě nestalo. To má zaseklý ruce a vstává, ne? | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 24.10.07 20:12 | |
| Né, prozradím : Odpočíval a chtěl s té postele sestoupit. Ale Julinka mu zavazela v cestě. takže ležel, ale zároveň jí daval najevo ať odejde | |
|
| |
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 24.10.07 20:42 | |
| Tak to se mi taky fakt nestalo | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
Poeet p?íspivku : 292 Age : 28 Registration date : 02. 10. 07
| |
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 26.10.07 21:57 | |
| Leia - to s tou posteľou sa mi tiež občas stane, ale viac krát, keď spia, a nie iba odpočívajú Tak som konečne dosiahla medzi mojimi maxisákmi dieťa numero 6 - Benjamina. Očividne má fanúšikov už od narodenia. Toto je Bonnie. Zrejme to bude ona, kto ostane doma a bude pokračovať v rodovej línií. Prečo ? Je jediné dievča, čo má zelené oči Tu ju už mám ako teenku, jednoznačne je z detí asi najkrajšia. Ben Long má teda hnusné gény, ale ona toho toľko nezdedila. Takže bude dedičkou. Keď už hovoríme o Benovi, je z neho starúšik. Zostarol s červenou aspiráciou a čoskoro zomrie (hehehe, nemám ho rada). Jo, a Barbara mi dospela. Prvá Andersenová, ktorá opúšťa dom ... No a, he-he, tu je Brunhilda a jej akčný image Ešte pár fotiek z hrania - sladké časy, keď počítače a televízory proste neboli ... V tejto rodinke sa vôbec nemusím báť, že by sa jedlo skazilo. Ono totiž nie je žiadne jedlo, ktoré by sa teoreticky mohlo skaziť. Poviem vám, úžasný zážitok, keď sa vám do kuchyne natrepe skoro celá rodinka, zbaští raňajky a za pár sekúnd zmizne do školy a práce ... Upratovanie zo stola je teda zaujímavá záležitosť No a nakoniec, jedna milá fotka - píšem, píšeš, píš- ... odpisujeme úlohy ... | |
|
| |
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 26.10.07 23:06 | |
| Jeee, to sou naprosto BOŽÍ fotky Luuu!!! a jinak, nezdá se mi, že by ostatní dcerky byly škaredý... neni to zas tak strašný a Bena se ti povedlo změnit opravdu do o moc hezčí podoby, než byl před tim!!! troufnu si říct, že mu to sekne i jako staříkovi | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 27.10.07 0:12 | |
| Bonnie je fakt pekná ale hodil by sa na ňu nejaký download a ani Barbara nedopadla zle | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 29.10.07 12:00 | |
| | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 29.10.07 17:41 | |
| Jé konečně je těhotná. Nevím co všichni mají proti tomu maxcis těhotenskému oblečení, mně přijde sladké | |
|
| |
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 29.10.07 17:48 | |
| Svatba na Vánoce pěkný fotečky, ale nejpotěšující sou ty poslední dvě To Nicole: já proti němu nic nemaaam, já s nim taky hraju | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 29.10.07 18:18 | |
| Jak vidíte mě také nevadí Jsou náhodou moc krásné a mě se líbí jak je pokaždé jinačí | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 29.10.07 19:12 | |
| no ani ja proti nemu nič nemám ale normalne oblečenie s bruškom je predsalen krajšie | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 29.10.07 20:04 | |
| Mě se to zdá takové kouzelné, ale každý má svůj názor | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 01.11.07 23:41 | |
| Poviem vám, hrať za tých maxisákov je úžasný odpočinok. Nemusím vôbec premýšľať, koho komu za manžela (beriem každého, kto sa nevolá priezviskom Andersen 8) ) alebo ako sa budú volať deti, keďže každá generácia má vlastné písmenko. Dúfam len, že sa nikdy nedostanem ku O ... *** Prvá fotka. Nekomentujem. Proste Alica a Ben. Gauč sa stáva centrom diania. Súrodenecký zápas Bianka vs Bonnie sa nesie vo veľmi *censored* *censored* a *censored* duchu. Alebo ... chudák chlapec, pripadá mi trošku nervózny Ale nejak sa mu ani nečudujem. Ben mi čoskoro umrie a tak im chcem dopriať aspoň trochu vzájomných radostí :) Som na mojich súrodencov pyšná. Všetci sa majú veľmi radi, fakt vzorová rodinka. Už dávno som si tak neužívala hranie s teenmi, ako teraz :) Čo sa týka mojej dedičky, Barbara (najstaršia) by bola oveľa lepšia. Ale Bon sa snaží, zbiera bodíky za logiku pri novom ďalekohľade. Tajne dúfam, že mi nim raz dajú znamenie ufónikovia Proste posledné šťastné chvíľky pred odsťahovaním Bianky (druhorodená) a vyrastením dvojčiat ... O Barbare len krátko. Hľadala som jej manžela celú večnosť :evil: Proste ju nikto nepriťahoval a mňa z toho išlo poraziť. Základom vzťahu má byť aspoň jeden blesk, a tak po necelom týždni prišiel ako požehnanie z neba Joe Carr. Bola som už taká vynervovaná, že som neváhala ani chvíľku, absolútne ho Barbarou opantala a privzala do rodiny Andersen. A už tu mám malú Corrine, začala sa teda generácia na C ... Rodinka je to už relatívne bohatá, z 3000, na ktoré som znížila Barbarinu štartovaciu čiastku sa už stalo tisíc 16, všetky investované do domčeka : No a toto je ich pes, tulák Tulák Bianka ako dospelá. Dopadla vždy lepšie ako Barbara, to sa musí uznať. Jej vyvoleným sa stal Brandon (?) Lillard. Istý čas sa v práci tak veľmi priatelil s Benom, že keď si ho z práve doviezol po štvrtý krát, nasťahovala som si ako budúceho manžela pre Barbaru. Ibaže tá vo vzťahu ku nemu láskou veľmi neprekypovala, narozdiel od Bianky, ktorá s nim bola kamarátkou ihneď. A tak si chlapec trochu počkal ... Čo sa týka Biankinho domu, podarila sa mi jedna relatívne vtipná fotka Vlastne ešte niečo naviac. Veľmi, veľmi zaujímavý spôsob tanca. Žeby v tom boli nejaké drogy ? Jedno telo, jedna duša ... pri tanci očividne dôležité, ale žeby až takto ? Avšak, je tu jedna vážna chyba - aspirácia po romanci a životné prianie milovať sa s 20 simíkmi. A keďže chcem plniť priania alá džin z láhve, vrhla som sa do toho. Rovnými nohami, Kennedy je už tretia obeť po Jane Tellerman a Michal Hogan. Z jeho strany ide len o flirt, no zo strany Kennedyho ... ufufuf ! Avšak nepobadala som, že Bianka je nablízku ... Napodiv to vôbec neuškodilo mileneckému vzťahu Kennedy/Brandon, len privolalo do manželstva menšiu krízu. Krízu typu no money = spanie na podlahe. A pôrodné bolesti, ktoré majú podľa mojich výpočtov prísť o dve simské hodiny | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
Poeet p?íspivku : 292 Age : 28 Registration date : 02. 10. 07
| |
| |
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 02.11.07 11:04 | |
| Teda, to sou složitý vztahy... dostalo mě to s tim Brandonem a Kenedym ale i ten tanec je boží toho psíka znam, ale dlouho už mi na pozemek nepřišel u mě se nejčastějš vyskituje Baron nebo Mikeš Jinak si myslim, že obě dcerky i synáček sou pěkný | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry 02.11.07 21:13 | |
| To je hooodně zamotané A trochu se bojím dětí, jelikož ten Brandon zrovna příliš krásy nepobral Ale uvidíme. Tulák je krásný | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Jakékoliv fotečky ze hry | |
| |
|
| |
| Jakékoliv fotečky ze hry | |
|