Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Manga a Anime

Goto down 
+7
Leia Skywalker
Peter Hawk
-pipa-
Luana
ZikyOrias
Nicole
Me-myska
11 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next
AutorZpráva
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

Manga a Anime - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty01.12.07 18:26

Líná jo?? Tak to tě spíš už nebaví ne?? Usmívám se copak si měla rozkoukanýho?? Nebo co si už viděla?? A jaký vůbec máš všechny stažený?? Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty01.12.07 18:39

Mám Ichigo 100%. Jinak fakt líná, bo to já jsem teď na všechno Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty01.12.07 21:05

Jj, teď na to koukam, to by nemuselo bejt špatný... Usmívám se skoro je to jak Kurosaki Ichigo Chichotám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty02.12.07 19:01

Tak vzhledem k tomu, že nevim jak dlouho ještě budu sledovat Bleache (je plnej fillerů), sem se rozhodla, že jako další na řadu přijde Wolf's rain, dokonce sem si i sehnala downloady a titulky =)) ovšem nejdřív budu muset přijít na to, jak v tom divným pošahaným programu (zkratka rmvb) mam ty titule načíst, už to tu řešim přes hodinu a bez výsledků Nadávám!!!

Jen tak pro ukázku: tohle by měly bejt hlavní postavy
Manga a Anime - Stránka 4 Srainmy9
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty02.12.07 20:16

Většina programů titulky do rmvb dát neumí. Buď to musíš překonvertovat na jiný formát a nebo sehnat program, který tam ty titulky dá. Já třeba používám KMplayer. Počítám, že jsi WR stahovala z realitylapse Usmívám se Tam jsou v tomhle formátu všechny anime.
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty02.12.07 23:02

Jj, tam sem to začala stahovat, páč jinde tohle anime nebylo Mrzí mě to ale dočetla sem se, že díky programu Real Alternative by pak ty soubory měli jít přepnout do nějakých přehrávačů, např. BS player, ale po nainstalování mi to nejde... de to jen spustit, ale prostě bez těch titulků... pak sem se ještě dočetla o mp playeru, přes ten to taky nejde.... ale názory se různí... někdo k tomu napsal, že to normálně stáhnul a šlo mu to normálně přepnout do BS playeru hned... to nechápu teda... leda ještě vyzkoušet ten tvuj km player, jinak už fakt nevim... nikdo mi jinak nedokázal kloudně poradit, ani když to viděl na vlastní oči, tak mi nezbývá, než shánět pomoc dál Já nic, já muzikant (opravdu neni moc příjemný dívat se na anime a přepínat mezi přehrávačem a titulkama, aby člověk věděl o co go...)
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty03.12.07 18:19

Takže vyřešeno, nakonec mi poradili lidi na fóru, a já se s váma podělim o poznatky, protože kdyby si někdo vzpomněl, že by to stáhnul, ať si ví rady Jsem jako anděl takže možnosti:

Stáhnout Real Alternativ z www.slunecnice.cz/product/Real-Alternative/?SID=A063BDD4F E3C8C172A53443CB9DC1398 (dyž tak si tu adresu celou skopírujte, nevim proč se ta poslední část nechce hodit do hypertextovýho odkazu...)
- díky němuž se vám stáhne Media Player Classic a původně tenhle program má umožnit spouštět soubory v jakémkoliv přehrávači... takže tam pak jdou snadno načíst titulky...
NEBO další rady:
JackF: Já jsem *.rmvb přehrával v BS Playeru, ale to je kodekama, který se buď berou pro celej počítač do všech přehravačů, nebo se mi je povedlo dostat do BSka (o což jsem se snažil)... A pokud ti tam nejdou titulky, tak bych jako nejzazší variantu volil překonvertování do *.avi a pokud by to ani tak nešlo, tak vložit titulky přímo do avi a udělat z toho hardsub... Všechno samozřejmě za předpokladu, že neni chyba v titulcích...
Cirdan: Ještě mě napadlo, ža také záleží na tom, jak jsou titulky dělané, pokud je otevřeš a je tam vždy čas, tak by to mělo jít, ale pokud je to podle snímků (číšla ve složených závorkách), tak ti nejspíše nepůjdou.
a Tinusa: Wolfs rain som mala v rmvb aj ja,titulky mi tam isli...avsak som sama musela prist nato,ako to vsetko nastavit...
Takze najskor si treba stiahnut codec-pack www.cccp-project.net , nainstalovat a spustat cez media player classic,co je v nom...potom si treba stiahnut a nainstalovat DirectX, napr. tu http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html
Potom treba v MPC v Options nastavit "Output" takto
A potom by to malo slapat Souhlasím

Možná je to i v těch titulkách, protože z otakulandu mi nejdou, ovšem když sem je stáhla z http://manga.cz/preklady/series.php?serie_id=132 tak už načíst šly Jsem jako anděl pro jistotu popíšu cestu: při spuštění v Media Playeru Classic kliknout nahoře v nabídce na File -> Load Subtitle... -> a poklikat na příslušný titulky, který máte u toho ve složce, uff, byl to ale tvrdej oříšek Lol

(btw. nicky u jednotlivých rad sem napsala jen pro to, aby byly přehledný Souhlasím)
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty10.12.07 21:28

Wolf's Rain je naprosto boží anime Zamilovanost Srdce má to mooc zajímavej děj... je to takový docela smutný a napínavý... a taky zamilovaný Usmívám se vřele doporučuju Perfektní!

Jinak tady je docela pěkný video z Air Usmívám se nejspíš si pak stáhnu i Air Movie, prej je to pěkný Usmívám se mam takovej dojem, že to video je právě z Air Movie Já nic, já muzikant
https://www.youtube.com/watch?v=il3LteZW8xg&feature=related
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty11.12.07 23:42

Tak tenhle šestej opening z Bleache mě fakt dostal Směji se
https://www.youtube.com/watch?v=LhkZ9cMfpnc

Ale koukam, že si tu píšu spíš sama pro sebe.... Já nic, já muzikant chcete vůbec v tomhle tématu pokračovat?? sem myslela, že se to uchytne víc Mrzí mě to
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty12.12.07 0:51

Tak já nevím co napsat. Teď stahuju Fate/stay night, přes torrenty samozřejmě. A když ne zrovna to, tak něco jiného. Z toho plyne, že třeba videa vůbec neotevírám, protože bych se načtení asi nikdy nedočkala. A proto nevím, co sem odepsat. Ale je zajímavé sledovat tu ten tvůj "monolog." Směji se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty12.12.07 8:53

A kde pak bereš inspiraci na anime?? Souhlasím však se na to můžeš podívat potom, jestli to neznáš a taky se inspirovat, proto to sem dávam, aby se lidi inspirovali Usmívám se mno, ono mě to pak nebaví, když tu píšu jenom sama, to bych to pak radši smázla, i když by mi to bylo líto Mrzí mě to
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty12.12.07 14:48

Ja som od anime úplne odrezaná, jedno väčšie video sa pre mňa v praxi obyčajne rovná jeden deň odrieknutia si internetu ...
Čo sa týka mangy, rozčítala som si mangu Inu-Yasha Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty12.12.07 19:49

Já nepotřebuju inspiraci. Já mám svého anime poradce, zažraného otaku. Ten furt otravuje s nějakým anime, že si ho stáhnu, aby dal pokoj Chichotám se Ne, tak ale bez něj bych se k tomu stahování nedostala.
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty13.12.07 15:27

Lu, copak to je za mangu?? Jsem jako anděl

Nicole: aha Směji se to já se rozhoduju sama za sebe, většinou se pak rozhodnu podle obrázků Směji se jako u Wolf's Rain... vidim vlky, řikam si to musim vidět (miluju vlky) Zamilovanost

Akorát Bleach mi tu doporučila tady Luu Lol díky tomu sem vlastně taky začala že hehe...
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty13.12.07 16:37

No tak já se taky pak rozhoduju podle sebe. Protože ten mi předhazuje 10 anime týdně Chichotám se Tak vyberu to nejzajímavější. Jinak Inuyashu jsem viděla pár dílů jako anime. Ale nechtělo se mi to pak dál stahovat, protože je to hrozně dlouhé.
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty16.12.07 11:09

Tak to bych nestíhala Neuvěřitelné... ještě, že nikoho takovýho nemam, to bych se asi zbláznila Směji se já mam zatim rozkoukaný jenom dvě anime, víc bych ani nechtěla Usmívám se pouštim si to podle chutě Jsem jako anděl kolik to má dílů??
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty16.12.07 12:59

Já mám teď taky rozkoukaná 2 anime a u jednoho čekám na titulky, které jsou v nedohlednu. Jinak jestli myslíš Inuyashu, tak ani má myslím kolem 170 dílů.
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty16.12.07 19:58

Aha, takže něco jako Bleach, i když Bleach jich má ještě o dost víc, myslim, že už se to blíží dokonce ke čtyřem stovkám Já nic, já muzikant a to už je síla si myslim Usmívám se momentálně sem u 126. dílu Lol tak podle obrázků to vypadá pěkně... možná se potom taky podívam, ale před tim mam zálust (až po Wolf's Rain pochopitelně) na Shingetsutan Tsukihime Jsem jako anděl ale ten má jen 12. dílů, nevim teda, jestli ještě nějaký nepřibudou
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty16.12.07 20:13

To jsem sice neviděla, ale znám to. Jinak o Inuashovi se říká, že je to anime pro začátečníky Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty16.12.07 20:15

Anime som teda nevidela, ale čo zatiaľ môžem posúdiť z mangy, absolútne by som súhlasila Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty16.12.07 20:26

Můj první příspěvek v tomto tématu a ten je pro vás.
Tohle jsem našla Chichotám se

Manga a Anime - Stránka 4 Mangakc5
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty16.12.07 21:39

To Nicole: faaakt, tak to je i něco pro mě Lol aspoň mam nějakej další typ =)) (doufam, že na to seženu titulky...)

To Luana: ty si četla Inuyashu v manze?? Já nic, já muzikant

To Leia: moooc pěknej obrázek, děkujeeem Jásám!!
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty16.12.07 22:08

Me-myska napsal:
To Luana: ty si četla Inuyashu v manze?? Já nic, já muzikant

Luana napsal:
Čo sa týka mangy, rozčítala som si mangu Inu-Yasha Souhlasím

Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty16.12.07 23:13

Aha, promiň, já si ty nový názvy ještě tak nepamatuju, pokud sem to nečetla/neviděla Já nic, já muzikant Červenám se... tak koukam, že je to dost oblíbený, mam další typ, ale jak řikam, většinou mě okouzlí obrázky Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty19.12.07 18:49

Aaaaaaaaaa dokoukala sem Wolf's Rain, to bylo... krásný, jedinečný, ojedinělej příběh prostě, nemůžu si to vynachválit Zamilovanost ale poslední díly sem probrečela, protože to bylo hrooozně moc smutný Mám slzy nakrajíčku Pláču! fakt krásnej příběh... krásný postavy, všechno super Srdce Srdce
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 4 Empty

Návrat nahoru Goto down

Manga a Anime
Strana 4 z 18Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: Ostatní :: Debata-
Přejdi na: