| Manga a Anime | |
|
+7Leia Skywalker Peter Hawk -pipa- Luana ZikyOrias Nicole Me-myska 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Manga a Anime 01.12.07 18:26 | |
| Líná jo?? Tak to tě spíš už nebaví ne?? copak si měla rozkoukanýho?? Nebo co si už viděla?? A jaký vůbec máš všechny stažený?? | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Manga a Anime 01.12.07 18:39 | |
| Mám Ichigo 100%. Jinak fakt líná, bo to já jsem teď na všechno | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 01.12.07 21:05 | |
| Jj, teď na to koukam, to by nemuselo bejt špatný... skoro je to jak Kurosaki Ichigo | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 02.12.07 19:01 | |
| Tak vzhledem k tomu, že nevim jak dlouho ještě budu sledovat Bleache (je plnej fillerů), sem se rozhodla, že jako další na řadu přijde Wolf's rain, dokonce sem si i sehnala downloady a titulky =)) ovšem nejdřív budu muset přijít na to, jak v tom divným pošahaným programu (zkratka rmvb) mam ty titule načíst, už to tu řešim přes hodinu a bez výsledků Jen tak pro ukázku: tohle by měly bejt hlavní postavy | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Manga a Anime 02.12.07 20:16 | |
| Většina programů titulky do rmvb dát neumí. Buď to musíš překonvertovat na jiný formát a nebo sehnat program, který tam ty titulky dá. Já třeba používám KMplayer. Počítám, že jsi WR stahovala z realitylapse Tam jsou v tomhle formátu všechny anime. | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 02.12.07 23:02 | |
| Jj, tam sem to začala stahovat, páč jinde tohle anime nebylo ale dočetla sem se, že díky programu Real Alternative by pak ty soubory měli jít přepnout do nějakých přehrávačů, např. BS player, ale po nainstalování mi to nejde... de to jen spustit, ale prostě bez těch titulků... pak sem se ještě dočetla o mp playeru, přes ten to taky nejde.... ale názory se různí... někdo k tomu napsal, že to normálně stáhnul a šlo mu to normálně přepnout do BS playeru hned... to nechápu teda... leda ještě vyzkoušet ten tvuj km player, jinak už fakt nevim... nikdo mi jinak nedokázal kloudně poradit, ani když to viděl na vlastní oči, tak mi nezbývá, než shánět pomoc dál (opravdu neni moc příjemný dívat se na anime a přepínat mezi přehrávačem a titulkama, aby člověk věděl o co go...) | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 03.12.07 18:19 | |
| Takže vyřešeno, nakonec mi poradili lidi na fóru, a já se s váma podělim o poznatky, protože kdyby si někdo vzpomněl, že by to stáhnul, ať si ví rady takže možnosti: Stáhnout Real Alternativ z www.slunecnice.cz/product/Real-Alternative/?SID=A063BDD4F E3C8C172A53443CB9DC1398 (dyž tak si tu adresu celou skopírujte, nevim proč se ta poslední část nechce hodit do hypertextovýho odkazu...) - díky němuž se vám stáhne Media Player Classic a původně tenhle program má umožnit spouštět soubory v jakémkoliv přehrávači... takže tam pak jdou snadno načíst titulky... NEBO další rady: JackF: Já jsem *.rmvb přehrával v BS Playeru, ale to je kodekama, který se buď berou pro celej počítač do všech přehravačů, nebo se mi je povedlo dostat do BSka (o což jsem se snažil)... A pokud ti tam nejdou titulky, tak bych jako nejzazší variantu volil překonvertování do *.avi a pokud by to ani tak nešlo, tak vložit titulky přímo do avi a udělat z toho hardsub... Všechno samozřejmě za předpokladu, že neni chyba v titulcích... Cirdan: Ještě mě napadlo, ža také záleží na tom, jak jsou titulky dělané, pokud je otevřeš a je tam vždy čas, tak by to mělo jít, ale pokud je to podle snímků (číšla ve složených závorkách), tak ti nejspíše nepůjdou. a Tinusa: Wolfs rain som mala v rmvb aj ja,titulky mi tam isli...avsak som sama musela prist nato,ako to vsetko nastavit... Takze najskor si treba stiahnut codec-pack www.cccp-project.net , nainstalovat a spustat cez media player classic,co je v nom...potom si treba stiahnut a nainstalovat DirectX, napr. tu http://www.softwarepatch.com/windows/directx.htmlPotom treba v MPC v Options nastavit "Output" takto A potom by to malo slapat Možná je to i v těch titulkách, protože z otakulandu mi nejdou, ovšem když sem je stáhla z http://manga.cz/preklady/series.php?serie_id=132 tak už načíst šly pro jistotu popíšu cestu: při spuštění v Media Playeru Classic kliknout nahoře v nabídce na File -> Load Subtitle... -> a poklikat na příslušný titulky, který máte u toho ve složce, uff, byl to ale tvrdej oříšek (btw. nicky u jednotlivých rad sem napsala jen pro to, aby byly přehledný ) | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 10.12.07 21:28 | |
| Wolf's Rain je naprosto boží anime má to mooc zajímavej děj... je to takový docela smutný a napínavý... a taky zamilovaný vřele doporučuju Jinak tady je docela pěkný video z Air nejspíš si pak stáhnu i Air Movie, prej je to pěkný mam takovej dojem, že to video je právě z Air Movie https://www.youtube.com/watch?v=il3LteZW8xg&feature=related | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 11.12.07 23:42 | |
| Tak tenhle šestej opening z Bleache mě fakt dostal https://www.youtube.com/watch?v=LhkZ9cMfpncAle koukam, že si tu píšu spíš sama pro sebe.... chcete vůbec v tomhle tématu pokračovat?? sem myslela, že se to uchytne víc | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Manga a Anime 12.12.07 0:51 | |
| Tak já nevím co napsat. Teď stahuju Fate/stay night, přes torrenty samozřejmě. A když ne zrovna to, tak něco jiného. Z toho plyne, že třeba videa vůbec neotevírám, protože bych se načtení asi nikdy nedočkala. A proto nevím, co sem odepsat. Ale je zajímavé sledovat tu ten tvůj "monolog." | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 12.12.07 8:53 | |
| A kde pak bereš inspiraci na anime?? však se na to můžeš podívat potom, jestli to neznáš a taky se inspirovat, proto to sem dávam, aby se lidi inspirovali mno, ono mě to pak nebaví, když tu píšu jenom sama, to bych to pak radši smázla, i když by mi to bylo líto | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Manga a Anime 12.12.07 14:48 | |
| Ja som od anime úplne odrezaná, jedno väčšie video sa pre mňa v praxi obyčajne rovná jeden deň odrieknutia si internetu ... Čo sa týka mangy, rozčítala som si mangu Inu-Yasha | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Manga a Anime 12.12.07 19:49 | |
| Já nepotřebuju inspiraci. Já mám svého anime poradce, zažraného otaku. Ten furt otravuje s nějakým anime, že si ho stáhnu, aby dal pokoj Ne, tak ale bez něj bych se k tomu stahování nedostala. | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 13.12.07 15:27 | |
| Lu, copak to je za mangu?? Nicole: aha to já se rozhoduju sama za sebe, většinou se pak rozhodnu podle obrázků jako u Wolf's Rain... vidim vlky, řikam si to musim vidět (miluju vlky) Akorát Bleach mi tu doporučila tady Luu díky tomu sem vlastně taky začala že hehe... | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Manga a Anime 13.12.07 16:37 | |
| No tak já se taky pak rozhoduju podle sebe. Protože ten mi předhazuje 10 anime týdně Tak vyberu to nejzajímavější. Jinak Inuyashu jsem viděla pár dílů jako anime. Ale nechtělo se mi to pak dál stahovat, protože je to hrozně dlouhé. | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 16.12.07 11:09 | |
| Tak to bych nestíhala ještě, že nikoho takovýho nemam, to bych se asi zbláznila já mam zatim rozkoukaný jenom dvě anime, víc bych ani nechtěla pouštim si to podle chutě kolik to má dílů?? | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Manga a Anime 16.12.07 12:59 | |
| Já mám teď taky rozkoukaná 2 anime a u jednoho čekám na titulky, které jsou v nedohlednu. Jinak jestli myslíš Inuyashu, tak ani má myslím kolem 170 dílů. | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 16.12.07 19:58 | |
| Aha, takže něco jako Bleach, i když Bleach jich má ještě o dost víc, myslim, že už se to blíží dokonce ke čtyřem stovkám a to už je síla si myslim momentálně sem u 126. dílu tak podle obrázků to vypadá pěkně... možná se potom taky podívam, ale před tim mam zálust (až po Wolf's Rain pochopitelně) na Shingetsutan Tsukihime ale ten má jen 12. dílů, nevim teda, jestli ještě nějaký nepřibudou | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Manga a Anime 16.12.07 20:13 | |
| To jsem sice neviděla, ale znám to. Jinak o Inuashovi se říká, že je to anime pro začátečníky | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Manga a Anime 16.12.07 20:15 | |
| Anime som teda nevidela, ale čo zatiaľ môžem posúdiť z mangy, absolútne by som súhlasila | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Manga a Anime 16.12.07 20:26 | |
| Můj první příspěvek v tomto tématu a ten je pro vás. Tohle jsem našla | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 16.12.07 21:39 | |
| To Nicole: faaakt, tak to je i něco pro mě aspoň mam nějakej další typ =)) (doufam, že na to seženu titulky...)To Luana: ty si četla Inuyashu v manze?? To Leia: moooc pěknej obrázek, děkujeeem | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Manga a Anime 16.12.07 22:08 | |
| | |
|
| |
| |
| |