Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Manga a Anime

Goto down 
+7
Leia Skywalker
Peter Hawk
-pipa-
Luana
ZikyOrias
Nicole
Me-myska
11 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next
AutorZpráva
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

Manga a Anime - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty04.11.07 15:22

Heeeej, pryč s tim oftopicem!!! Nadávám!!! když se ti manga nelíbí tak sem nemusíš psát nic, a navíc ještě věci který sou mimo, takhle tu v tom bude leda tak bordel Protestuji jinak souhlasim s Nicol...

Leii, prosim tě, mohla bys to promazat?? Moc prosim Srdce vše co se netýká manga/anime pryč

Naposledy upravil dne 04.11.07 15:26, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty04.11.07 15:25

To Anko: no vidíš, sem to řikala, že je to jednoduchý Vííš? na to vždycky příde každej sám Souhlasím Naruta sem nečetla, ale možná začnu... ale to je zatim v nedohladnu, mam rozečtený a rozkoukaný Air Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty04.11.07 15:31

Nedavno sem našla ještě tenhle dost dobrej odkaz, kde se dá stáhnout anime s anglickými titulky Usmívám se
http://www.anime-eden.com/

- vyžaduje registraci
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty04.11.07 16:28

Já začala koukat na Haibane Renmei (viz avatar) Chichotám se Zatím jsem viděla jen první díl, ale vypadá to dobře.

Každému se líbí něco jiného, takže prosím ignoranty, ať si téhle diskuse nevšímají Jsem jako anděl

A na tom odkazu co sem dala Myska, jsou epizody jednotlivých anime hodně velké. Takže jen pro ty, kteří mají rychlý net a dlouho zapnutý počítač Směji se Věřte mi, já byla kvůli jednomu dílu NGE vzhůru do dvou ráno.Pak jsem to vzdala a stáhla si torrent.
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty04.11.07 16:47

Jj, toho avataru sem si hned všimla Zamilovanost možná se pak na to taky podívam, zaujalo mě to podle obrázku Lol

Jinak s tim odkazem máš taky pravdu, ale kdyby to někomu šlo, stojí to za to Máš to za jedna! a mně to de, takže pohodka, je tam dokonce i Bleach Jásám!! akorát nevim např. co je to OST Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty04.11.07 16:58

Mně to taky jde, ale dřív jsem měla možnost stahovat jen 2 GB a tak se mi tak velké věci stahovat nechtělo. Jinak OST je soundtrack Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty04.11.07 17:59

Aha, tak to jo Usmívám se jinak díky za odpověď, lámala sem si hlavu, co to je Chichotám se už to vim, díky tobě Lol
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty04.11.07 22:03

Když sme se tu tak o tom Bleachi bavili... stáhla sem si první díl Směji se ale koukam, že je to úplně to samý jako manga komix Usmívám se akorát se to hejbe Lol ale tak, když sem líná si to přečíst od začátku, tak se na to aspoň podívam ne?? Třeba si taky zapamatuju ty jména Lu Lol
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Poeet p?íspivku : 292
Registration date : 02. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty05.11.07 7:16

A jaký manga se vám líbí nejvíc? Mě asi takoví ty ninjovský, dobrodružný, a pak jsou dobrý nějaký ty víly Chichotám se

Jásám!! Ty manga jsou úplně úžasný a jestli budu hodná (to říkala mamka Chichotám se ) tak mi koupí kabel, abych měla net i na mojem PC! Jásám!! A u NAruta v manze jsem už v polovině druhýho volume Lol Sou prostě Zamilovanost Dozvěděla jsem se tam, že TÝM 7 - kde je NAruto, Sasuke a Sakura jako první prošel u Kakashiho. Nikdo nikdy dřív neprošel Směji se No věřili byste tomu? Jsem králem
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty05.11.07 17:59

Pláču! Já jsem teď úplně promočená od slz... Ale to neříkám jen obrazně. Mám ´plně promočený triko. Před chvilkou jsem si dočetla a doprohlížela jak ZABILI HAKU Pláču! Já... se asi pudu převléct do něčeho suššího... Normálně je mi z toho špatně. Stává se vám to taky někdy? Mamka tu sice neni, ale vždycky nadává, že to je pitomost, že to je jenom kreslený, že tam nikoho mít ráda nemůžu... Jenže... Jak bych to řekla...? Můžu říct, že z Naruta mam někdy i záchvaty smíchu... Nekdy mi i slzý oči... Jenže teď to je poprví, co opravdu kůli Narutovi brečim. Teda ne kůli Narutovi přímo, ale začala jsem už, když "zabili" Sasukeho. Ale to jsem zvládla, protože vím, že Sasukeho "nezabili úplně", bohatě mi stačil ten obrázek... Ale teď - když zabili Haku... Jsem jako malá holka... Jsem strašně, strašně ale strašně ráda, a to opakuji STRAŠNĚ RÁDA, že jsem ten díl NEviděla... Teď na to m budu asi celkem špatně i psychicky. Mě se to stává dost často, že mi je pak blbě a nemůžu dělat vůbec nic. Můžu vám říct, že takhle jsem nebrečela ani na dědovo pohřbu... Dědu jsem sice moc neznala, ale i tak Pláču! Zajímavé je to, že jsem takle nebrečela ani když zabili někoho v normálním filmu... A myslím, že takhle už nikdy brečet nebudu. Pláču! Ale nejvíc mě na tom štve, že ten Zabuza je prostě ještě víc hnusnej, když Haku zabijou... Promiňte mi to, ale prostě jsem se musela někomu svěřit... Doufám, že vy mě pochopíte. Všechny tady vás beru jako moje nejlepčí přátele, jelikož přátele nemám skoro žádný... No, Mohla bych tu básnit zase hodinu, ale to by nebylo k ničemu, že? Tak... Doufám, že se z toho "šoku" vzpamatuju brzo Pláču! Tak si to dneska užíte alespoň vy. Mrzí mě to Já si asi půjdu lehnout a koukat se na Klub sráčů, i když pochybuju, že usnu, nebo že se při tom zasměju...
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty05.11.07 18:31

Směji se Tak to se mi teda ještě nikdy nestalo. Možná jsem měla skleněné oči, když umřela jedna moje oblíbená postava, jinak ne. Já jsem celkově taková bezcitná Chichotám se Ale skutečnou smrt snáším hodně těžce Mrzí mě to
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty05.11.07 18:35

Hmmm... U mě to je asi naopak... Věřili byste tomu?... Už čtu 5 volume Lol A kůli Hakovi už nebulím... jsem fakt děsná... Ale teď trošku "vynechávám" jelikož ty dílky jsem viděla nejmíň už 4x... Teď se snažím najít ty vynechaný a pak půjdu zase dál. jj. A co vy? Jak čtete dál? Já co jsem přišla domů tak jsem se od PC zvedla asi jenom 3x Chichotám se Nemůžu si prostě pomoct... Jsem nemocný
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty07.11.07 20:41

Chtěla jsem si stáhnout jedno anime, ale nenašla jsem nic jiného než torrent. Tak jsem si ho stáhla, ale rychlost 3kb/s mě vážně zabíjela. Hledala jsem i jinde, všechno to samé. Jako poslední šanci jsem si vzpoměla na odkazy, které tu dávala Myska. Šla jsem teda na jednu z těch stránek, stáhla torrent a ten během pěti vteřin vystoupl na rychlost kolem 150kb/s Jásám!! Moc děkuju Mysko, takovou rychlost jsem dlouho neměla Líbám tě!!
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty07.11.07 21:19

Mno nemáš za co, pro to to tu je Souhlasím Máš to za jedna! jinak už sem u 4. dílu Bleache, je to hustý Lol a Air už mam skoro dokoukanej... takový zajímavý, ale Prétear se mi líbila víc Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty10.11.07 20:39

Mno, koukam, že se nějak nechcete rozpovídat, tak to zas rozproudim já Lol měla bych další otázečku: Jaká je vaše oblíbená popř. oblíbené postavy v manze/anime??
U mě by to byla dvojička Hayate & Himeno, popř. Sasame a Mawata z Prétear, nesmim samozřejmě zapomenout na Bleach a Kurosaki Ichiga a Kuchiki Rukiu a pak to je Ayu z Deep Love =)) myslim ale, že se ten počet rozšíří, čim víc toho přečtu/uvidim Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty10.11.07 20:49

Dovolila bych si k tomu jako přídavek poslat ukázečky:

Hayate & Himeno (- zvětšený obrázek mýho avataru Zamilovanost )
Manga a Anime - Stránka 2 G4742rn5
Kurosaki Ichigo
Manga a Anime - Stránka 2 Ichigosv7
Kuchiki Rukia
Manga a Anime - Stránka 2 180pxkuchikirukianv4
Ayu
Manga a Anime - Stránka 2 Ayuqz4
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty10.11.07 20:55

Heh, dobrá otázka Směji se Bohužiaľ za sebou toho nemám toľko, aby som mohla hodnotiť Lol Aj keď Urahara je geniálna postava Opravdu zábavné!
(číta sa sprava doľava Zešílel jsem..hech..)
Manga a Anime - Stránka 2 Novobrzokfi4

Naposledy upravil Luana dne 04.08.08 11:33, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty10.11.07 21:33

Hehee, jo Urahara je dobrej taky Směji se ale na Ichiga nemá Jsem ďáblík Kon je taky dobrej, z něj vždycky nemůžu Mám záchvat smíchu!
Manga a Anime - Stránka 2 Konko7

A jinak, tenhle obrázek je dobrej, je tam většina kapitánů (jen škoda, že je to useklý) Usmívám se
Manga a Anime - Stránka 2 4249464manga89kh6
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty10.11.07 21:36

Ten obrázok (ale v inej farbe) som mala prednedávnom na ploche Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty11.11.07 20:31

Tak sem si řikala.... asi nikdo z vás nebude znát mangu/anime Air, myslim, že je to docela zajímavá manga/anime... je to takový zvláštní, k zamyšlení, smutný i trochu veselý zároveň, ale ten smutek by měl převažovat Já nic, já muzikant takže vám aspoň ukážu základní postavy:

Tohle je Misuzu Kamio, asi nejhlavnější hrdinka tohoto příběhu o prokletém andělu - tím andělem by měla být ona.... ta historie těhle andělů je obzvlášť zajímavá
Manga a Anime - Stránka 2 Misuzutx7
Manga a Anime - Stránka 2 Airrv0
...a tohle je Yukito Kunisaki, jeden poutník, kterému zemřela matka když byl malý kluk, vyprávěla mu o dívce s křídly, která je na druhé straně nebe a že ji má najít... a setkává se s Misuzu... sympatickej mladík, jeho starostlivost mě dojímala Jsem jako anděl
Manga a Anime - Stránka 2 Kunisakiyukitodu6
Manga a Anime - Stránka 2 Yukito2br9
...tohle je Haruko Kamio, teta Misuzu a její adoptivní matka... protože její matka zemřela taky a její otec odešel... tak to zbylo na ní Já nic, já muzikant
Manga a Anime - Stránka 2 Harukork9
...tohle jsou kamarádky Minagi Tohno (docela sem si jí oblíbila, vypadala pokaždý tak smutně... a zároveň roztomile)
Manga a Anime - Stránka 2 Minagitnoairgameqc7
...a taková lumpice Michiru (proslavila se tim, že pořád útočila na Yukita) Chichotám se
Manga a Anime - Stránka 2 Michiruze8
...tohle je Kano Kirishima, další z hlavních postav, všichni jsou to jakoby takový známý od Misuzu a Yukita, je to taková další ''divná holka'' (asi tak jako všechny ostatní dívky Lol)
Manga a Anime - Stránka 2 Kanokirishimaairgamejj5
...a tohle je Kanoin pes Potato, který se proslavil vydáváním zvuků ''piko piko'' Chichotám se asi moje nejoblíbenější postava Směji se
Manga a Anime - Stránka 2 Potatont9
Manga a Anime - Stránka 2 Potatofromairtvpl8
A konečně, tahle dívka je ta z historie, to ''prokletí'' totiž dědilo, a tak vždycky existoval nějaký ten ''prokletý anděl'', toto je Kanna - měla dva přátele, Urahu a Ryuya, kteří ji chránili, ale nakonec se ona pro ně obětovala... ale zůstala dál andělem... takže oni se rozhodli, že jí pomůžou, spolodili potomka a jedním z těch potomků těhle lidí byl i Yukito, kterému se podařilo zachránit Misuzu....
Manga a Anime - Stránka 2 Kannaairgamejo9

Tady toto jsou všechny kamarádky: Kano, Minagi, Misuzu a Michiru Usmívám se
Manga a Anime - Stránka 2 Vichnikr8

A tady je ještě pár postav navíc... Misuzu se svojí tetou Haruko, Kano se svojí matkou Hijiri, Potato a Minagi a Michiru Usmívám se pěknej obrázek Jsem jako anděl
Manga a Anime - Stránka 2 Air05qm1
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty11.11.07 21:28

Já to anime znám, ale neviděla jsem ho. Ten pejsek (či co to je), je úžasný Tleskám!
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty11.11.07 21:32

Četla si mangu?? nebo si na to prostě jen narazila?? Jj, je to pes, toulavej Usmívám se ale stará se o něj Kano Usmívám se to jeho piko piko, dost to připomíná Pokémony, co?? Pikachua Směji se akorát s tim rozdílem že Pikachu řikal pika pika =)))
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty11.11.07 22:03

Nečetla jsem mangu, jen jsem o něm slyšela. Takových anime je víc. Sice jsem pořádně nevěděla o čem to je, ale ten název mi něco říkal.
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty11.11.07 23:27

Luuu, tady máš Uraharu Kisuke, nebo-li Sandálo-klouboukáče, ve větším a barevněěě Lol

Manga a Anime - Stránka 2 Kisukeuraharaanimeii4
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty12.11.07 17:39

To poznám, a mám niečo lepšie Lol
Manga a Anime - Stránka 2 Bleachurahara01xz7
Krásou ten chlapík síce neoplýva, ale jeho charakter je geniálny Opravdu zábavné!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Manga a Anime   Manga a Anime - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Manga a Anime
Strana 2 z 18Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: Ostatní :: Debata-
Přejdi na: