| Manga a Anime | |
|
+7Leia Skywalker Peter Hawk -pipa- Luana ZikyOrias Nicole Me-myska 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Manga a Anime 04.11.07 15:22 | |
| Heeeej, pryč s tim oftopicem!!! když se ti manga nelíbí tak sem nemusíš psát nic, a navíc ještě věci který sou mimo, takhle tu v tom bude leda tak bordel jinak souhlasim s Nicol... Leii, prosim tě, mohla bys to promazat?? Moc prosim vše co se netýká manga/anime pryč
Naposledy upravil dne 04.11.07 15:26, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 04.11.07 15:25 | |
| To Anko: no vidíš, sem to řikala, že je to jednoduchý na to vždycky příde každej sám Naruta sem nečetla, ale možná začnu... ale to je zatim v nedohladnu, mam rozečtený a rozkoukaný Air | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 04.11.07 15:31 | |
| Nedavno sem našla ještě tenhle dost dobrej odkaz, kde se dá stáhnout anime s anglickými titulky http://www.anime-eden.com/- vyžaduje registraci | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Manga a Anime 04.11.07 16:28 | |
| Já začala koukat na Haibane Renmei (viz avatar) Zatím jsem viděla jen první díl, ale vypadá to dobře. Každému se líbí něco jiného, takže prosím ignoranty, ať si téhle diskuse nevšímají A na tom odkazu co sem dala Myska, jsou epizody jednotlivých anime hodně velké. Takže jen pro ty, kteří mají rychlý net a dlouho zapnutý počítač Věřte mi, já byla kvůli jednomu dílu NGE vzhůru do dvou ráno.Pak jsem to vzdala a stáhla si torrent. | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 04.11.07 16:47 | |
| Jj, toho avataru sem si hned všimla možná se pak na to taky podívam, zaujalo mě to podle obrázku Jinak s tim odkazem máš taky pravdu, ale kdyby to někomu šlo, stojí to za to a mně to de, takže pohodka, je tam dokonce i Bleach akorát nevim např. co je to OST | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Manga a Anime 04.11.07 16:58 | |
| Mně to taky jde, ale dřív jsem měla možnost stahovat jen 2 GB a tak se mi tak velké věci stahovat nechtělo. Jinak OST je soundtrack | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 04.11.07 17:59 | |
| Aha, tak to jo jinak díky za odpověď, lámala sem si hlavu, co to je už to vim, díky tobě | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 04.11.07 22:03 | |
| Když sme se tu tak o tom Bleachi bavili... stáhla sem si první díl ale koukam, že je to úplně to samý jako manga komix akorát se to hejbe ale tak, když sem líná si to přečíst od začátku, tak se na to aspoň podívam ne?? Třeba si taky zapamatuju ty jména Lu | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
Poeet p?íspivku : 292 Age : 28 Registration date : 02. 10. 07
| Předmět: Re: Manga a Anime 05.11.07 7:16 | |
| A jaký manga se vám líbí nejvíc? Mě asi takoví ty ninjovský, dobrodružný, a pak jsou dobrý nějaký ty víly Ty manga jsou úplně úžasný a jestli budu hodná (to říkala mamka ) tak mi koupí kabel, abych měla net i na mojem PC! A u NAruta v manze jsem už v polovině druhýho volume Sou prostě Dozvěděla jsem se tam, že TÝM 7 - kde je NAruto, Sasuke a Sakura jako první prošel u Kakashiho. Nikdo nikdy dřív neprošel No věřili byste tomu? | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Manga a Anime 05.11.07 17:59 | |
| Já jsem teď úplně promočená od slz... Ale to neříkám jen obrazně. Mám ´plně promočený triko. Před chvilkou jsem si dočetla a doprohlížela jak ZABILI HAKU Já... se asi pudu převléct do něčeho suššího... Normálně je mi z toho špatně. Stává se vám to taky někdy? Mamka tu sice neni, ale vždycky nadává, že to je pitomost, že to je jenom kreslený, že tam nikoho mít ráda nemůžu... Jenže... Jak bych to řekla...? Můžu říct, že z Naruta mam někdy i záchvaty smíchu... Nekdy mi i slzý oči... Jenže teď to je poprví, co opravdu kůli Narutovi brečim. Teda ne kůli Narutovi přímo, ale začala jsem už, když "zabili" Sasukeho. Ale to jsem zvládla, protože vím, že Sasukeho "nezabili úplně", bohatě mi stačil ten obrázek... Ale teď - když zabili Haku... Jsem jako malá holka... Jsem strašně, strašně ale strašně ráda, a to opakuji STRAŠNĚ RÁDA, že jsem ten díl NEviděla... Teď na to m budu asi celkem špatně i psychicky. Mě se to stává dost často, že mi je pak blbě a nemůžu dělat vůbec nic. Můžu vám říct, že takhle jsem nebrečela ani na dědovo pohřbu... Dědu jsem sice moc neznala, ale i tak Zajímavé je to, že jsem takle nebrečela ani když zabili někoho v normálním filmu... A myslím, že takhle už nikdy brečet nebudu. Ale nejvíc mě na tom štve, že ten Zabuza je prostě ještě víc hnusnej, když Haku zabijou... Promiňte mi to, ale prostě jsem se musela někomu svěřit... Doufám, že vy mě pochopíte. Všechny tady vás beru jako moje nejlepčí přátele, jelikož přátele nemám skoro žádný... No, Mohla bych tu básnit zase hodinu, ale to by nebylo k ničemu, že? Tak... Doufám, že se z toho "šoku" vzpamatuju brzo Tak si to dneska užíte alespoň vy. Já si asi půjdu lehnout a koukat se na Klub sráčů, i když pochybuju, že usnu, nebo že se při tom zasměju... | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| |
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Manga a Anime 05.11.07 18:35 | |
| Hmmm... U mě to je asi naopak... Věřili byste tomu?... Už čtu 5 volume A kůli Hakovi už nebulím... jsem fakt děsná... Ale teď trošku "vynechávám" jelikož ty dílky jsem viděla nejmíň už 4x... Teď se snažím najít ty vynechaný a pak půjdu zase dál. jj. A co vy? Jak čtete dál? Já co jsem přišla domů tak jsem se od PC zvedla asi jenom 3x Nemůžu si prostě pomoct... | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Manga a Anime 07.11.07 20:41 | |
| Chtěla jsem si stáhnout jedno anime, ale nenašla jsem nic jiného než torrent. Tak jsem si ho stáhla, ale rychlost 3kb/s mě vážně zabíjela. Hledala jsem i jinde, všechno to samé. Jako poslední šanci jsem si vzpoměla na odkazy, které tu dávala Myska. Šla jsem teda na jednu z těch stránek, stáhla torrent a ten během pěti vteřin vystoupl na rychlost kolem 150kb/s Moc děkuju Mysko, takovou rychlost jsem dlouho neměla | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 07.11.07 21:19 | |
| Mno nemáš za co, pro to to tu je jinak už sem u 4. dílu Bleache, je to hustý a Air už mam skoro dokoukanej... takový zajímavý, ale Prétear se mi líbila víc | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 10.11.07 20:39 | |
| Mno, koukam, že se nějak nechcete rozpovídat, tak to zas rozproudim já měla bych další otázečku: Jaká je vaše oblíbená popř. oblíbené postavy v manze/anime??U mě by to byla dvojička Hayate & Himeno, popř. Sasame a Mawata z Prétear, nesmim samozřejmě zapomenout na Bleach a Kurosaki Ichiga a Kuchiki Rukiu a pak to je Ayu z Deep Love =)) myslim ale, že se ten počet rozšíří, čim víc toho přečtu/uvidim | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 10.11.07 20:49 | |
| Dovolila bych si k tomu jako přídavek poslat ukázečky: Hayate & Himeno (- zvětšený obrázek mýho avataru ) Kurosaki Ichigo Kuchiki Rukia Ayu | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Manga a Anime 10.11.07 20:55 | |
| Heh, dobrá otázka Bohužiaľ za sebou toho nemám toľko, aby som mohla hodnotiť Aj keď Urahara je geniálna postava (číta sa sprava doľava )
Naposledy upravil Luana dne 04.08.08 11:33, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
| |
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Manga a Anime 10.11.07 21:36 | |
| Ten obrázok (ale v inej farbe) som mala prednedávnom na ploche | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 11.11.07 20:31 | |
| Tak sem si řikala.... asi nikdo z vás nebude znát mangu/anime Air, myslim, že je to docela zajímavá manga/anime... je to takový zvláštní, k zamyšlení, smutný i trochu veselý zároveň, ale ten smutek by měl převažovat takže vám aspoň ukážu základní postavy: Tohle je Misuzu Kamio, asi nejhlavnější hrdinka tohoto příběhu o prokletém andělu - tím andělem by měla být ona.... ta historie těhle andělů je obzvlášť zajímavá ...a tohle je Yukito Kunisaki, jeden poutník, kterému zemřela matka když byl malý kluk, vyprávěla mu o dívce s křídly, která je na druhé straně nebe a že ji má najít... a setkává se s Misuzu... sympatickej mladík, jeho starostlivost mě dojímala ...tohle je Haruko Kamio, teta Misuzu a její adoptivní matka... protože její matka zemřela taky a její otec odešel... tak to zbylo na ní ...tohle jsou kamarádky Minagi Tohno (docela sem si jí oblíbila, vypadala pokaždý tak smutně... a zároveň roztomile) ...a taková lumpice Michiru (proslavila se tim, že pořád útočila na Yukita) ...tohle je Kano Kirishima, další z hlavních postav, všichni jsou to jakoby takový známý od Misuzu a Yukita, je to taková další ''divná holka'' (asi tak jako všechny ostatní dívky ) ...a tohle je Kanoin pes Potato, který se proslavil vydáváním zvuků ''piko piko'' asi moje nejoblíbenější postava A konečně, tahle dívka je ta z historie, to ''prokletí'' totiž dědilo, a tak vždycky existoval nějaký ten ''prokletý anděl'', toto je Kanna - měla dva přátele, Urahu a Ryuya, kteří ji chránili, ale nakonec se ona pro ně obětovala... ale zůstala dál andělem... takže oni se rozhodli, že jí pomůžou, spolodili potomka a jedním z těch potomků těhle lidí byl i Yukito, kterému se podařilo zachránit Misuzu.... Tady toto jsou všechny kamarádky: Kano, Minagi, Misuzu a Michiru A tady je ještě pár postav navíc... Misuzu se svojí tetou Haruko, Kano se svojí matkou Hijiri, Potato a Minagi a Michiru pěknej obrázek | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Manga a Anime 11.11.07 21:28 | |
| Já to anime znám, ale neviděla jsem ho. Ten pejsek (či co to je), je úžasný | |
|
| |
| Předmět: Re: Manga a Anime 11.11.07 21:32 | |
| Četla si mangu?? nebo si na to prostě jen narazila?? Jj, je to pes, toulavej ale stará se o něj Kano to jeho piko piko, dost to připomíná Pokémony, co?? Pikachua akorát s tim rozdílem že Pikachu řikal pika pika =))) | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Manga a Anime 11.11.07 22:03 | |
| Nečetla jsem mangu, jen jsem o něm slyšela. Takových anime je víc. Sice jsem pořádně nevěděla o čem to je, ale ten název mi něco říkal. | |
|
| |
| |
| |
Luana Spolehlivý učitel
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Manga a Anime | |