| Příběhová debata | |
|
+5KontraIda Me-myska -pipa- Luana Leia Skywalker 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Příběhová debata 18.08.07 14:38 | |
| No, nevím jestli je to tam napsané, ale myslela jsem spíše (když tak to přepíšu) brutální popisy apod. A spisovatel se může zeptat a dostat povolení. Takže jestli chceš můžeš povolení dostat Jinak kriminálka by byla aspoň něco nového | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| |
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Re: Příběhová debata 18.08.07 17:05 | |
| Tak já zkusím něco sepsat a když se vám to nebude líbit tak to smažu... ale nevím za jak dlouho to napíšu páč teď máme hody a moc nestíhám.. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Příběhová debata 18.08.07 17:59 | |
| V pohodě, my si počkáme Ale ať to nedopadne jak s Pipou, ta sem ten příběh nakonec nedala. Ale já vím, že má teď pádné důvody | |
|
| |
| Předmět: Re: Příběhová debata 18.08.07 18:25 | |
| Jojo, už se taky těšim, sem moc zvědavá, jak to bude vypadat a klidně si počkáme, žádnej spěch :kuk: | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Příběhová debata 18.08.07 22:44 | |
| no ja som pôvodne chcela písať lenže už teraz som pri počítači dosť dlho a to ani simsa nehrám už asi mesiac a ked sa to tak vezme o chvilu je tu škola a ja už by som nestihala vôbec | |
|
| |
| Předmět: Re: Příběhová debata 18.08.07 22:53 | |
| No ono de hlavně o to chtít, když člověk nemá náladu, tak to prostě nejde...já mam třeba maturitu na krku ale budu se snažit sem psát pořád ale bude to možná docela fuška, i když každej furt řiká jak je to jednoduchý a prostý, těm se to řiká, když už to mají za sebou | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Příběhová debata 19.08.07 10:14 | |
| Ty jsi chytroučká a určitě to zmákneš levou zadní A já to mám ještě před sebou | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Příběhová debata 19.08.07 11:36 | |
| ja mam ešte 7 rokov čas dovtedy hadam začnem rozmyšlať ale myslim že už píšeme trochu OT | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Příběhová debata 20.08.07 14:57 | |
| Myslím, že tu všichni máme ještě před maturitou. Abych nebyla tak mimo téma... Já bych se do příběhu asi pustit nemohla. Už jen nahrávání fotek, by ve mně zabilo poslední špetku trpělivosti. Vás všechny, co příběhy píšete, velmi obdivuju | |
|
| |
| Předmět: Re: Příběhová debata 20.08.07 20:10 | |
| Jo, takže to vypadá, že sem první na řadě No já bych příběhy taky nemohla psát, spíš hlavně kvůli múze kterou opravdu nemam takže vás ostatní taky obdivuju, ale nahrávání fotek je myslim už to nejmenší teda aspoň u mě, i když uznávam, že mě taky někdy štve když to nejede tak jak má | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Příběhová debata 21.08.07 9:18 | |
| Když mi to nejede jak má, tak to co jsem zatím napsala a nahrála uložím a nechám na později | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Příběhová debata 27.08.07 23:30 | |
| Jo, ta má múza mě líbá taky hlavně, když to není potřeba. Ve slozích jsem taky docela dobrá, i když to se moc nepočítá... Stejně bych na to neměla. Ani náhodou. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Příběhová debata 29.08.07 12:13 | |
| Chci se vás na něco zeptat. Vím, že to nebylo zrovna chytrý, ale neodolala jsem a začala psát nový příběh, který mi ležel tak dlouho v hlavě, že už to bylo k nevydržení. Protože tady už mám 2 příběhy, které nebojte se dopíšu co nejdříve, jelikož mám teď celkem nálady, sem nemám dávat ten třetí, kterej je teď na The Sims 2 foru. Chtěli by jste ho sem, i když to bude můj třetí příběh? | |
|
| |
| Předmět: Re: Příběhová debata 29.08.07 13:33 | |
| No, lepší by bylo, kdyby si nejdřív dopsala ty 2 a až pak začít novej abychom stíhali číst, už Lu má taky nějaký příběhy bylo by toho už hafo | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Příběhová debata 29.08.07 14:07 | |
| Myssi já myslím, že tak špatně na tom nebudeš. Nemyslím si, že budeme o škoním roce psát zas tak moc často | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Příběhová debata 29.08.07 14:47 | |
| Ale samozřejmě s těma příběhama máš pravdu | |
|
| |
| Předmět: Re: Příběhová debata 29.08.07 18:05 | |
| Tak já myslim příběhy podle mě jich tu bude až moc, to je vlastně 5 příběhů a teď by to bylo napřeskáčku všechno, to by v tom byl dost velkej guláš | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Příběhová debata 29.08.07 19:44 | |
| V pořádku, až dopíšu tyto dva co tady jsou tak sem teptve dám ten novej, souhlas? | |
|
| |
| Předmět: Re: Příběhová debata 29.08.07 23:34 | |
| Jo, s tim naprosto souhlasim | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Příběhová debata 30.08.07 15:16 | |
| Takže ... mala som nejaký čas na premýšľanie a rozhodla som sa, hm, rozhodla som sa s jedným príbehom nadobro skončiť. Nemám z toho príbehu až taký dobrý pocit, ako som si predstavovala, a teraz vidím, že ho ani nestíham a tiež, no, nechcem písať. Mohla by som ho dokončiť, to áno ... ale plánovala som si to dlho a niektoré zápletky by som si rada nechala do Walkerovcov. Hlavne s Edwardom, pretože ten sa napokon ukázal ako pekný podrazák. Proste ... nemám ani len chuť ho dopisovať. Som lenivá a nedokončím začaté, áno ... ale ... neviem presne, ako to napísať ...proste by som sa rada venovala na plný plyn len Walkerovcom a tento príbeh ma tak nejak svojim spôsobom spomaľuje. Na výtvarnej nás celé roky učili, že dielo sa musí páčiť hlavne umelcovi. Tento príbeh mi prerástol cez hlavu a ja by som ho rada ukončila. Prosím Leiu, aby mi Farmu O´Harovcov bez mihnutia oka zmazala. Stojím si za tým a chcem, aby ten príbeh zmizol z povrchu zemského. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Příběhová debata 30.08.07 18:40 | |
| Dobře souhlasím. Když jinak nedáš! Ale je mi to celkem líto Ale když jsem já takhle chtěla něco smazat, tak jste mi to nedovolili. Mě zase hrozně spomalují Osudy života. Ale stejně je dokončím. Ale doufám, že vám nebude vadit, že to nebude ten můj kvalitní popis, protože je to na začátku a vy hlavně chtěly vědět konec | |
|
| |
| Předmět: Re: Příběhová debata 31.08.07 9:45 | |
| Jeee a ty mě zrovna fakt hodně baviliiii Wolkerovci sice taky, ale nevim...Alex byla prostě skvělá prostě mě to hrooozně bavilo...cos e Edwarda týká, tak je tam přece i Troy a navíc, když se z Edwarda stal nějakej podrazák, bylo by to o to napínavější ale tak dělej jak myslíš... Leii, já bych to nedovolila ani Lu, protože mě ty příběhy fakt baví a když nevim jak to skončí, tak je to o to horší, proto sem taky chtěla abys je dopsala oba, protože mě to fak baví ale fakt mě mrzí, že to Lu ani nedopíše Jako já bych si 2 příběhy (když bych psala) nezačala, protože bych je asi nestíhala... ale tak vy ste do toho šli, tak by bylo dost mrzutý kdyby najednou jeden v půlce skončil a nic | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Příběhová debata 31.08.07 10:53 | |
| Myssi, právě proto jsem ráda, že jste mě u toho udrželi, protože to prro vás moc ráda udělám Ale Lu nic nevyčítat, je to její rozhodnutí a já ji do toho nebudu mluvit A mě se Walkerovic líbí víc, protože sem tam byl v Alex trochu zmatek v postavách | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Příběhová debata | |
| |
|
| |
| Příběhová debata | |
|