Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Příběhová debata

Goto down 
+5
KontraIda
Me-myska
-pipa-
Luana
Leia Skywalker
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorZpráva
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

Příběhová debata - Stránka 5 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty31.08.07 11:56

Tak ma napadá ... keď sme tu mali toho Troya ... Nie, nemal to byť jej životný partner, aj keď sa to v istom období ku vzťahu malo blížiť. Ako konečného manžela, aj keď by svadba v príbehu nikdy nebola som mala vybratého mladšieho brata jednej postavy, ktorá sa mala zjaviť hneď v ďalšom diele a mal tam byť dokonca spomenutý (,,...bráška vyhodili zo školy a zabudol o tom povedať mame ..."). A áno, Edward ... všetko sa malo vyjasniť na dovolenke, kam Alex po jednej z ich hádok pozval ... ale nie, túto zápletku si nechám inam Chichotám se Lol Jásám!! Povedzme len, že sa to malo skončiť veľmi nepríjemným zasyčaním aby navždy vypadol z jej života Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty31.08.07 12:07

Zajímavé Směji se
No, teď už je to bohužel pryč, ale doufám, že když jsi vymazala tento příběh, tak si dáš záležet na Walekrovcích Lol A musí to být pořádně dlouhý Lol
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty31.08.07 15:08

Bohužiaľ, zase mi chýbajú tak tri fotky, mohla by som ich dofotiť, ale aktéri (James a Peťa) už majú iný image a sú momentálne v takej zložitej situácií, že by som to dorábala len ťažko. Takže ... zase budete musieť oželieť nejaké snímky Jsem dopálený Ale vynasnažím sa aspoň s tým textom Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty01.09.07 15:38

Luana napsal:
Bohužiaľ, zase mi chýbajú tak tri fotky, mohla by som ich dofotiť, ale aktéri (James a Peťa) už majú iný image a sú momentálne v takej zložitej situácií, že by som to dorábala len ťažko. Takže ... zase budete musieť oželieť nejaké snímky Jsem dopálený Ale vynasnažím sa aspoň s tým textom Souhlasím
To nevadí, pro mě je stejně důležitější text.
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty01.09.07 16:40

Včera som to nejak zmätene dofotila. A mám šťastie, dnes ráno sa mi zase rozhodol štrajkovať počítač ... takže sa asi idem vrhnúť na tie fotky a čoskoro (tak dva dni Lol) bude diel Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty01.09.07 18:56

Úžasné!!! Jásám!!
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty25.09.07 20:19

Dnes jsem se rozhodla.
Mám příšerně málo času a nemyslím, že bych stíhala ty Příběhy co tu mám. Dohromady mám 3. Vím... naložila jsem si toho hodně. Ale bylo to ze zvláštních důvodů.
Tajemství byl začátek dobrých časů a můj první úspěšný příběh.
Osudy jsem chtěla mít jako vylepšený další příběh, jenže se to nevyvedlo. Ten příběh mi nesedl a já toho litovala, že jsem ho začala Mrzí mě to
Třetí sem přidám, protože jsem se do něho zamilovala a splnil mé představy o vydařeném příběhu.
Tajemství totiž v pořádku dodělám, ale už to nebude dlouho trvat co skončí. Možná dřív než jsem čekala.
Ale až si přečtete ten 3 tak snad vám to ten nedodělaný a jeden dokončený (do budoucna) ale neplánovaně, nahradí. Lidem se to líbilo, tak se to snad mým holkám taky zalíbí Červenám se... Červenám se...

Znamená to, že Osudy nedodělám a smažu je. Jestli chcete vědět jak to mělo dopadnout, ráda stručně napíšu Vííš?
Tajemství vám dodělám, to nemějte strach. A ten třetí v blízké době přidám! Už jsem totiž ve 2 kapitole... Luanko mlč Směji se

Snad se nezlobíte, ale já prostě jiné východisko nevidím!
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty25.09.07 20:31

No určitě sem stručně ty Osudy dopiš!! Protože mě to nějakým způsobem zaujalo a asi by mě pak hlodalo, kdybych nevěděla jak to skončí Chichotám se stačí, že už jeden příběh takhle ''zmizel'' aniž by bylo prozrazeno, jak to skončí Souhlasím
A každopádně se těšim na pokračování Tajemství lásky, i když to dřív skončí, to mi nevadí a moc se těšim na 3. příběh Jásám!! Tleskám!
S tim časem to chápu, já to mam podobně Mrzí mě to zase nemam ani náladu ani hrát, jakmile se doučim, nejradši si vždycky lehávam už do postele a relaxuju při nějakým filmu, to je pohodlnější než sedět u PC Usmívám se takže u mně bude pokračování Zajímavých událostí až dýl, jen taková menší vsuvka, i když to sem nepatří Já nic, já muzikant

Tak jen do toho Leii :yes: Nebuď smutný
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty25.09.07 21:16

Děkuji Chichotám se
No ten stručný obsah napíšu co nejdřív slibuji. Aby měl taky takovou malou fazonu.
Jsem ráda, že sji to tak pěkně přijala a že se těšíš na Vítr Naděje Líbám tě!!
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty25.09.07 21:47

Usmívám se nemáš za co Usmívám se Líbám tě!!
Na ty Osudy sem zvědavá a Vítr naděje.... to je hezkej název Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
Nicole
Impozantní magnát
Nicole

Poeet p?íspivku : 560
Registration date : 26. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty25.09.07 22:45

Vítr naděje bude tady? Super Máš to za jedna! (pořád je ten smajl ještě tady). Čtu ho už na oficiálním fóru, ale tam vystupuju jako tichý čtenář Já nic, já muzikant Jinak to malé množství času vám nezávidím. Spolužačky to tak taky mají a mně se zdá, že mám času až až Směji se Ale bohužel neumím tak pěkně psát a ani nemám moc nápadů na příběh. Takže poklona Vám, co si v těch zbylých chvílích volna najdete čas na psaní Služebníček
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty26.09.07 18:29

To jsem ráda, že to čteš Zamilovanost
No, Myska asi bude jediná kdo to ještě neviděl. tak ji nebudeme trápit Lol

(Jinak opravdu ty smajly předělám, ale vůbec nestíhám Jsem nemocný )
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty27.09.07 21:47

JO, asi sem jediná Usmívám se tak nic neprozrazovat, jasný?!! Lol du si přečíst ten pvrní dílek Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty28.09.07 12:41

Brzy se objeví shrnutý obsah Osudy života.
Myslím, že to není špatné. Samozřejmě je to bezobrázků, jak jsem říkala. jen jeden by to mělo obsahovat. Doufám, že to zvldánu zařídit Souhlasím
Takže snad se to obejví co nejdříve Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty28.09.07 20:07

Tak to už se těšiiim :applaus: byla sem moc zvědavá, jak to všechno nakonec dopadne, páč se holčina měla k oboum chlapcům docela a ani sem se jí nedivila Chichotám se stará + nová láska, jej, to je něco Jsem jako anděl podle mě to byl moc dobrej nápad Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Poeet p?íspivku : 292
Registration date : 02. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty03.10.07 19:51

Příběhy jsou báječný... Ale příběh bez fotek asi nejde, co? Mračím se
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty03.10.07 20:09

Ne, to opravdu nee to pak nepatří do The Sims Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty03.10.07 20:10

Leia: Mohla bych si udělat k příběhům můj vlastní příběh? Já se radši první ptám Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty03.10.07 20:13

Ale jistě!!! Tohle je přei jenom něco jiného.
Ale radím ti, aby jsi si děj nejdříve promyslela, příběh je odpovědnost.
A aby to stálo za to, pořádně si to propracovat a dát si na tom snahu Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty03.10.07 20:28

Leia: Jasně... Díky Zamilovanost
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty03.10.07 20:29

Tak to sem opravdu moc zvědavá, copak nám vymyslíš Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty03.10.07 21:14

Začnu už pozítří... Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty03.10.07 21:20

Tak ti přeju, ať máš nějakou dobrou múzu!! Jsem zklamán láskou Dávám ti dar
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty04.10.07 6:53

Díky, už mám jeden připravenej, ale je blbý, že do toho nemůžu dát to roční obdobý. Mrzí mě to Ale to se zvládne i bez toho...
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty04.10.07 7:37

Tak začni v létě a postupně snad období co nejdříve dosteneš Jásám!!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Příběhová debata   Příběhová debata - Stránka 5 Empty

Návrat nahoru Goto down

Příběhová debata
Strana 5 z 7Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Debata
» Debata