| Susedstvá a život v nich | |
|
+6smilie911 KontraIda Me-myska Leia Skywalker -pipa- Luana 10 posters |
|
Tak v kterém městečku hrajete? | 1. Květoluky | | 0% | [ 0 ] | 2. Krasohlídkov | | 42% | [ 5 ] | 3. Podivín | | 8% | [ 1 ] | 4. Veronov | | 0% | [ 0 ] | 5. Vlastní | | 33% | [ 4 ] | 6. Od každého rožku trošku | | 17% | [ 2 ] |
| Celkem hlasů : 12 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
ZikyOrias Lovec srdcí
Poeet p?íspivku : 292 Age : 28 Registration date : 02. 10. 07
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 04.10.07 18:07 | |
| Mám to napsat sem: Ještě k těm rodinám: Napsala sem to špatně!!! JO, A JESTLI SEŽENU I THE SIMS 2 PETS, TAK U NICH BUDOU I ZVÍŘÁTKA Plánuju jiné rodinky (tentokrát konkrétněji) : 1 - Simovi (dospělí: Elisa, teen: Sára) - rodinka 2 - Onderkovi (dospělí: Jarmila, teen: Veronika, dítě: Zuzka) - rodinka 3 - Snílkovi (dospělí: Ondra a Pavla, dítě: Samuel, batole: Lili) - manželé 4 - Pink (dospělí: Marie, Andrea a Klára) - sestry 5 - Tree (starší: pan Cyril) - samotář 6 - Bartošovi (starší: pan Mirek a paní Marie) - manželé 7 - Mushiimu (starší: paní Jaroslava) - samotářka 8 - Larkin (dospělí: Andy) - samotář 9 - Snow (dospělí: Simona) - samotářka 10 - Taigerovi (dospělí: Michal a Michaela) - NEROZLUČNÁ dvojčata 11 - Wolfovi (dospělí: Pavel, teen: Anna) - rodinka 12 - Senseiovi (dospělí: Lukáš, teen: David, dítě: Olda, batole Suzy) 13 - Patrasová (dospělí: Silvie) - samotářka 14 - Klausovi (starší: pní Dagmar a pan Samuel) - manželé a syn 15 - Priml (dospělí: Jiří) - samotář 16 - Gotvaldovi (dospělí: Karolína a Klára) - dvojčata 17 - Bennetovi (dospělí: Petr a Pavel) - dvojčata 18 - Strouškovi (starší: paní Cecílie a pan Harold, dospělí: Karina) - rodiče a dcera 19 - Rullerovi (dospělí: Simona a Samuel, batolata: Čenda a Olinka) - manželé a děti 20 - Luksch (dospělí: Pavel) - samotář Leia: Sorry, za to jméno (5 - Tree) Já jsem ty rodinky měla ještě než sem objevila tyhle stránky, a nic jinýho mě nenapadlo, co by se k tomu hodilo... Jinak: Vejde se mi tam tolik baráčků? A píšete ke svým městům tu jeho "pověst" ?
Naposledy upravil dne 07.10.07 17:22, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 04.10.07 22:17 | |
| Já jenom nechápu, jak to budeš stíhat!! takových rodin, uff, já jich měla zezačátku taky hodně ale fakt ne tolik, a nakonec sem si jich vytvořila o dost míň, abych to líp stíhala a musim říct, že je to tak lepší!! no, sem na tebe zvědavá Jinak myslim, že se ti tam ty baráčky vejdou, můžeš si přece zvolit větší prostředí a jinak, já třeba pověsti nebo příběhy nepíšu vůbec napsala sem tam jenom takovou metaforu ''...a žili šťastně až do smrti :) '' | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| |
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 05.10.07 21:49 | |
| A plánujem další města: Small Star city: 1 - Flainingovi (starší: Harold a Lilian) - manželé 2 - Oldhangovi (starší: Edvard a Dagmara) - manželé 3 - Kingovi (dospělí: Adam a Eva, dítě: Markétka) - rodinka 4 - Smaragdovi (dospělí: Václav a Lenka, dítě: Martinka, batole: Simonka) - rodinka 5 - Malátkovi (dospělí:Jana. batole: Honzík) - rodinka 6 - Jindrovi (dospělí: Jiří, batole Zuzanka) - rodinka 7 - Berkovi (starší: Jiřina, dospělí: Kateřina a Petr, batole: Lili) - rodinka a babička 8 - Greenovi (dospělí: Jitka, Lenka a Filip) - sourozenci 9 - Morthiovi (dospělí: Jarmila a Markéta, batoleta: Simonka a Čenda) - Jarmila a Markétka (sestry), Simonka (Jarmily dcera), Čenda (Markéty syn) 10 - Nougovi (dospělí: Martin, teen: Sára a Pavel, batole: Karlík) - rodinka Příští městečko vyjde zítra ráno | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 05.10.07 23:14 | |
| no tak som zvedava ako by si ich chcela všetkych uhrať ja hram simsa skoro rok a tolko rodin ani nemam | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 06.10.07 8:38 | |
| pipa: Bude to hrát taky mamka... Ale já budu mít Dragon city, ty ostatní budou takoví náhradní | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 06.10.07 8:47 | |
| Myslíš na výběr partnerů ne Hrát s tolika rodinami, tě totiž omrzí. Nejlepší je hrát z jednou či dvěma, no Myska hraje s víci, to taky jde, ale tohle je opravdu hodně Stejně si vybereš jednu hlavní a oblíbíš si ji a budeš hrát jen s ní | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 06.10.07 11:06 | |
| Zvládnout se to dá jen, pokud máš nadbytek volnýho času. Já mám taky docela dost rodin, ale jak se dostanu v simsům hraju většinou jen jednu (dvě, tři) svoji oblíbenou. | |
|
| |
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 06.10.07 12:47 | |
| Jj, přesně tak, když je hodně času, může bejt hodně rodin já ale ty všechny rodiny musela mít přece jen je to už trošku podle reálu | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 06.10.07 13:19 | |
| Já to budu zvládat Teda... možná | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 06.10.07 13:46 | |
| Neříkej hop dokud jsi neskočila | |
|
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 06.10.07 13:49 | |
| Já sem si jednou pořídila osmičlenou rodinu a to v různých generacích..bylo to strašný,vůbec sem nestíhala... | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 06.10.07 14:48 | |
| no moja úplne prva rodina bola 8 členná kym som nepoznala motherlode tak bola len 6 členna a čudujem sa ako som všetko stihala teraz tak dobre neodohrám ani 2 simov | |
|
| |
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 06.10.07 15:02 | |
| Jako odpůrce motherlode bych rodinu o 8 členech už nepořídila, maximálně bych k ní dospěla. Ale v době, kdy sem proti motherlode nic neměla, jsem si takovou rodinku vytvořila. První problém bylo hned bylení. A další se navalovali. A i když se simíci přes hojný počet dali zvládnout, nedokázala jsem si k nim vytvořit žádný vztah. Jsem prostě pro páreček simíků na začátku. | |
|
| |
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 06.10.07 15:07 | |
| Ja som vtedy mala na začiatku 5 člennu rodinu mama- dospelá otec-dospelý jedna dcera-teenka syn-dieťa 2 dcera- batoľa
teraz: mama- dospelá otec-dospelý jedna dcera-teenka syn-teen 2 dcera-teenka + 1 adoptovana dcera-dieťa dvojičky-batolata | |
|
| |
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 06.10.07 15:20 | |
| Tak sem se rozhodla napodobit Elis a vypsat všechny svoje rodiny vlastně, ještě sem ani nijak nepojmenovala svoje městečko, tak se zatim jmenuje Městečko, nebo taky Sim city snad mě časem něco napadne docela sem se divila, kolik tam mam rodin, za plno jich nehraju takže tady sou: 1) Novák (Ilona, Pavel - moji rodiče se dvěma pejskama Ruby a Sandy - Sandy je jeden z potulných pejsků ) s nima zatim moc nehraju, sou už starý, tak si je pak vychutnam 2) Bušek (Dana, Luboš - Mikiho rodiče se dvěma pejsky Bárou a Amálkou) taky s nima moc nehraju, stejný důvod jako u mých rodičů 3) Mikeš (Katka - Mikiho sestra a dcera Dany a Luboše, Honza, syn Tomáš a dcerka Lucka a dva pejsci Danny a Dita) hraju 4) Bušek (Michal, Michaela - já s Mikim s dvojčátkama Martinou a Terezou a se synem Danem, bohužel, Jessie už nežije... takže zatim bez pejska) hraju 5) Novák (Lukáš - muj bratr, Lenka a kočičky Timi, Katy a jejich koťata -ještě sem vám je neukázala, to příde časem Nina, Čert a Miky) hraju 6) Mayer (Kristýna - nejlepší kamarádka mé simky, David, dcera Sára a syn Erik s pejsky Gertem a Gitou) hraju 7) Ševčík (Klára s pejskem Vadíkem - partner Báry, měl s ní štěně Amálku ) zatim nehraju, asi jí taky seženu partnera aby byli děti pro další generaci 8) Krieger (Katka, Peter a pejsci Ben a Bodie - taky potulný pejsek) hraju 9) Sketcher (Anita, David, syn Jack a dcerka Enie) nehraju, nechávam pro další generaci 10) Svatý (Jakub a kocour Vincent) nehraju, záměr byl kvůli kostelu pro svatby, kterej nefunguje, tak ho asi časem vymažu 11) Bennet (Kamila, Karl, dcera Claire a syn Tim, pejsek Mr. Muggles) zatim nehraju, nechávam pro další generaci 12) Lavigne (Avril) chci jí jednou dát dohromady s Deryckem Whigleym a děti necham pro další generaci 13) Whibley (Deryck) viz. Avril Lavigne 14) Colley (Walter a dcera Rebeca - chodí s Tomášem Mikešem ) hraju kvůli Rebece, je to Tomášova partnerka na budoucí život otec je ze soutěže Proměna 15) Calley (Sarah) nehraju, je ze soutěže Proměna 16) Tellner (Jack a pes Rusty) nehraju, je to partner Michelle 17) Malkin (Michelle a fenka Dita) nehraju, je ze soutěže Missim 2007 18) Müller (Kryštof a dcera Simona) nehraju, možná necham pro další generace, Simonka je taky z Proměny Ufff, vidíte to, co všechno nedam dohromady takže vlastně hraju za dost rodin, ale mam mezi tim velký pauzy páč nemam moc času | |
|
| |
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 06.10.07 15:22 | |
| Pěkně se ti to rozrůstá pipo Jinak souhlasim s Kontri, jakmile je v rodině moc simíků, nedokážu si k nim taky vytvořit vztah... a ani sem takhle početný rodiny nezkoušela | |
|
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 06.10.07 15:57 | |
| já taky pokud mám rodinu osmičlenou tak mi vůbec nepřiroste k srdci a pak je hraní spíš otrava.... | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 06.10.07 16:54 | |
| Já si ještě jako nezkušená udělala rodinu 5 členou. Nešlo mi to A nevěděla jsem co dřív Ale teď bych to zmákla lehce, ale je pravda, že s více simíkama ňepočítám mazlíčky ty jsem jednou měla 4) je to opravdu otrava | |
|
| |
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 07.10.07 16:14 | |
| Mazlíčci jsou úplně v pohodě. Já o nich většinou ani nevim. Ale tuhle jsem měla v jedný rodině takový psisko... Najednou mi vyskočilo takovéto upozornění, že ho mám nakrmit. Přitom kočky (myslím, že jsem tam měla dvě) byly na vrcholu blaha a všechny misky v domácnosti byly plné nebo poloplné. No nevím, co si o tom myslet. Ten pes měl bejt geniální. | |
|
| |
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 07.10.07 17:32 | |
| No on totiž nějakej mazlík chce jít zrovna k misce, kde už je zase jinej mazlík, tak pak začne štěkat a de si třeba žvíkat kost... a takhle pořád dokola, dokud mu neklesne Hlad na minimum, a přitom ho ani nenapadne jít k tý druhý misce, to je normální, to se občas stává | |
|
| |
Nikca01 Vážený občan
Poeet p?íspivku : 436 Age : 31 Registration date : 24. 11. 07
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 02.01.08 18:21 | |
| Já kdybych to tu vypisovala, kdo kde a jak tak je to tu plné forum Nejraději mám prostě v Krasohlídkově moje simy a simky... | |
|
| |
Nikca01 Vážený občan
Poeet p?íspivku : 436 Age : 31 Registration date : 24. 11. 07
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 05.01.08 23:34 | |
| Jednou jsem měla městečko, kde jsem si vyrobila jen popové hvězdy. Takže jsme ve městě mohli potkat třeba Paris Hilton, Gerarda Waye(MCR), Robie Wiliams...ale všechny se nějak nepodobali svým pravým osobám | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 06.01.08 12:35 | |
| Mě nikdy tolik nebavilo napodobovat lidi, pokud nepočítám svou rodinu Ale pravda, že ze začátku jsme s bráchou vytvářeli rodiny, které představovali hlavně hrdinové z Harryho Pottera A jak jsem psala : - Leia napsal:
- Já si ještě jako nezkušená udělala rodinu 5 členou. Nešlo mi to A nevěděla jsem co dřív
Ale teď bych to zmákla lehce, ale je pravda, že s více simíkama ňepočítám mazlíčky ty jsem jednou měla 4) je to opravdu otrava Tak teď už jsem si to pořádně užila. Měla jsem to v Kouksech nějak takhle : Gitka + Radek = Honzík a Maruška - Teeni, Jirka a Terezka - batolata Ginny + Ben = Penny a Rony Lady Otravné a nevděčné ovocné stromy, keříky (rajčata, okurky), ještě moc nevybavený byt, takže nekvalitnější nábytek a předměty (málo peněz). No byla to sranda Už jsem bláznila. 6 simů a dva z toho závislý na jiných. Teeni, kteří se starali i o své vztahy a úkoly, a ty rodiče byly na zhroucení A ti psi chtěli pořád jíst a stomy zase dezinfikovat. Ani nevíte jaká slast byla ta trojitá oslava, když odešel Honzík s dvěma psi a dvojčata vyrostli. | |
|
| |
smilie911 Autorita
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 06.01.08 21:19 | |
| - Nikca01 napsal:
- Jednou jsem měla městečko, kde jsem si vyrobila jen popové hvězdy. Takže jsme ve městě mohli potkat třeba Paris Hilton, Gerarda Waye(MCR), Robie Wiliams...ale všechny se nějak nepodobali svým pravým osobám
Já taky hodněkrát vytvářela Paris... nesnáším ji ale co už. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich | |
| |
|
| |
| Susedstvá a život v nich | |
|