Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů. |
|
| Susedstvá a život v nich | |
|
+6smilie911 KontraIda Me-myska Leia Skywalker -pipa- Luana 10 posters | |
Tak v kterém městečku hrajete? | 1. Květoluky | | 0% | [ 0 ] | 2. Krasohlídkov | | 42% | [ 5 ] | 3. Podivín | | 8% | [ 1 ] | 4. Veronov | | 0% | [ 0 ] | 5. Vlastní | | 33% | [ 4 ] | 6. Od každého rožku trošku | | 17% | [ 2 ] |
| Celkem hlasů : 12 | | |
| Autor | Zpráva |
---|
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 31.07.08 8:30 | |
| Mooc krásný Leii, já sem si s tim nikdy takhle nehrála, ale vypadá to fakt úžasně | |
| | | Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 07.08.08 20:03 | |
| K The Valley neodmyslitelně patří Centro - Eugene (podle jednoho medica z 2. světové války) Není přehnaně přeplněné, na bary, restaurace a kluby tu máme Centrum. Tohle je modernější, poklidná čtvrť. Sice je tu více ruchu než v srdci města, ale asi ne tolik, aby tu nemohla být obydlená ulice. Nachází se v ní všechny obydlené domečky rodinek, které se rozhodly nebýt úplně mimo svět obchodu a zábavy a nevadí jim satelity ani komín, který polehounku vydechuje, či větráky nebo paneláky tyčící se vysoko k obloze a cloní jim výhled na přírodu. Jsou spokojení s tím co mají. Po ulici dozadu, když jdete, dostanete se do zábavných míst nednešního života. Dráha, kam se pouští jen s historickými kolečkovými bruslemi, Ledový park, kde vpouští jen v zimě, abyste se mohli záhřát podle pravých sportovních měřítek a to stejné ve WettParku, kde zase pouští vždycky, ale jen za ekologických podmínek a chování a poslední je samoobsluha jen s ovocem a zeleninou - Ku zdravý. Jediné co tu trošku vybočuje z řady je elektronický obchůdek pro teeny a hráče PC nebo jakkýkoliv jiných her a zábavného počtení literatury faktu. Ti Bystří si ještě všimli ulice za touto ulicí, kde jsou si něčím podobné domečky... Obchůdky... Nepoznali by jste to však jinak, než informací, že všechny tyto podniky se zabývají módou a oblečením. Podle statistik tuto ulici ženy navštěvují v tomto městě nejvíce. K tomuto pohledu není moc co dodat. V zadní části fotky se nacházejí prostory vyhrazené pro mazlíččí svět. Parky a zverimex a doufáme, že ještě něco málo přibude. A v popředí můžeme spatřit jen známou jezerku, která obohacuje mnoho lidí nádhernou přírodou a skvělým výběrem ryb. (Za ní jsou ještě dvě budovy. HM - pobočku si postavili mimo ulici módy, jelikož chtěli prosperovat a to druhé je posilovna, která se mi už nevlezla do ulici zdraví ) Poslední obydlený prostor... Obydlený... Využitý prostor je samota tady v klidu u hustého lesa. Je tu ještě neobydlená chaloupka pro nějakého samotáře nebo hajného, kavárna, kam překvapivě lidé velmi často dojíždějí, protože je vyhlášená svou skvělou obsluhou a pořádkumilovností a ten zelený plac je nově založený hřbitov (mám ho už dlouho, ale v poslední době, kdy jsem nehrála simíky mi nikdo, kromě jenoho psa, nezemřel). Aby měli nebožtíci klid. Jinak ten hřbitov bude nádherný, až se trošku zaplní :) No, ale v tom švihu jsem ještě zapomněla na jednu budovu, která ční chudinka o samotě uprostřed prázdného prostranství, jelikož se tu zde zakládá Viktoriánská čvrť, ale z osobních důvodů město mohlo využít zatím jen této příležitostí, jíž je Kavárna Sega... (zapomněla jsem jak se jmenuje ) A hezkým závěrem bude jistě další z Valleyských mostů. | |
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 08.11.08 17:33 | |
| Pro moje simí přátelé začal nový život
Představuji vám svou necelou týdenní práci Švédské horské městečko Marielund. Zde, při svitu chladných slunečních paprsků, roste život. Simové bez domova konečně dostávají šanci mít nový domov. Ten pravý...
V místech tohoto horského města je možnost pro každého nového příchozího, různé nátury. Pokud nás poctí návštěvou mladí lidé s nevelkou dávkou peněz a ještě nepřipravenou myslí na samostatnou domáctnost a samotu v opuštěných místnostech velkého domu, můžeme mu nabídnout logické a příjemné řešení. U moře je nádherný výhled a úžasná příroda s notnou dávkou ptaččích koncertů.
Hlavní částí Marielundu je ulice Při cestě. Od velké křižovatky na kraji města vede tahle ulice až po vjezd k ChesterRoad a Přímořské (...). Je velmi nepřehlédnutá a zdejší lidé ji používají jako orientační bod celého města. Ubydlují se tu různé druhy lidí, s různými nároky, ale všichni jsou velmi spokojení se svým životním místem.
Sředem pozornosti, ale stále zůstává ChesterRoad se slavnou sochou Lilliam, jež je ochránkyně Bílého Diamantu. Žijí se tu povětšinou lidé s modernějším pohledem na bydlení, avšak stále velmi zachovalým názorem na zdejší způsob bytů.
Přes tenhle úsek se nemůžete zratit, jestli hledáte Přímořskou. Nachází se kousíček za ChesterRoad je to prosluněné místo se sladkým příslibem klidu. Nachází se zde místní začínající kavárnička a bohatě zdobené vilky s fazónou k vodě.
Mezi fotka Marielundské přírody s nádhechem moderní doby. Můžete si zde prohlédnout sladění těchto dvou protikladů.
Když se vrátím k obyvatelným částím Marielundu, chci vám představit stínem zalehlé místečko. Je to kousek duše těchto horských míst. Všichni obyvatelé si tu rádi zajedou s rodinami na výlet nebo na romantické procházky s přítelem/kyní. Dýchá to tu nostalgií a starým způsobem života.
Posledním kousíčkem skládanky je nekonečně nádherný vrchol minulosti i přítomnosti. Je to i propustka na opuštění zdejších míst a vede do velkého světa, na který naši obyvatelé zde v Marielundu mohou zapomenout. Je to horská cestička, jediný průchod do našeho města, lemovaná chaloupkami a jehličnatými, hustými lesy.
Děkuji za pozornost... | |
| | | -pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 08.11.08 18:25 | |
| velmi pekne spravené. každý ten kusok do detailov. oceňujem | |
| | | Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 31 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 08.11.08 19:18 | |
| Páči sa mi to Moje susedstvá nikdy nie sú také pekné. | |
| | | | Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 08.11.08 20:23 | |
| Páni, to je fakt pěkné. Vážně tě obdivuju, že si takhle dokážeš vyhrát i se sousedstvím | |
| | | Me-myska Nehorázný přítel
| | | | Lení Typický pacholek
Poeet p?íspivku : 32 Registration date : 08. 11. 08
| | | | Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 09.11.08 10:03 | |
| | |
| | | Me-myska Nehorázný přítel
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 09.11.08 13:00 | |
| Taky se je trochu upravuju, ale pořád cítim, že to neni ono =)) možná je to proto, že ještě pořádně neznam všechny ty funkce tam... začala sem na to přicházet celkem nedavno =)) | |
| | | | Sponsored content
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich | |
| |
| | | | Susedstvá a život v nich | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru