| Susedstvá a život v nich | |
|
+6smilie911 KontraIda Me-myska Leia Skywalker -pipa- Luana 10 posters |
|
Tak v kterém městečku hrajete? | 1. Květoluky | | 0% | [ 0 ] | 2. Krasohlídkov | | 42% | [ 5 ] | 3. Podivín | | 8% | [ 1 ] | 4. Veronov | | 0% | [ 0 ] | 5. Vlastní | | 33% | [ 4 ] | 6. Od každého rožku trošku | | 17% | [ 2 ] |
| Celkem hlasů : 12 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 06.01.08 21:50 | |
| to moja segra chce teraz vo svojom meste zúfalé manželky tak som jej ich stiahla | |
|
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 07.01.08 22:13 | |
| to musí vypadat :-D | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 09.01.08 19:35 | |
| Tak nějak plánuji stěhování národů ve svém městě. Nejspíš skoro všechny vystěhuji a budu dělat nové domovy, přestavovat nákupní střediska, zkrášlovat a demolovat sousedstí apod. Jsme se domluvili s vedením, že je čas rekonstrukce a The Valley se pustí do nového roku po hlavě | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 31 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 09.01.08 19:40 | |
| No, ja som si zaumienila, že v mojom maxisácnom susedstve, kde vediem to moje šialené hranie (Brandon a jeho 9 milencov napríklad), nepostavím nič bez peňazí. Proste všetky obchodíky som začala stavať tak, že simovia si ich kúpia, sami vystavajú a potom predajú. A Uni postavím podobne. Peniaze sa sypú a sypú ... tak čo s nimi ? | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 09.01.08 19:47 | |
| | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 09.01.08 19:59 | |
| ja som sa rozhodla že keď bude čas tak si zahram v greentowne aj s inymi rodinkami aby mi podospievali a aby sa mi to tam trochu rozrástlo | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 09.01.08 22:06 | |
| To je vždy pěkné si nechat rozrůst potomstvo. Nové domečky, nevý rozvoj | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 02.02.08 13:47 | |
| | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 02.02.08 13:50 | |
| Mooc pěkný fotečky a sousedství celkově jakbysmet | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 02.02.08 13:51 | |
| Zrovna je podzim, takže trošku barevnější no | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 02.02.08 13:56 | |
| Je vážně moc pěkné. K vlastnímu sousedství jsem se já ještě nedokopala. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 03.02.08 18:01 | |
| Děláte si v novém sousedství taky nějaký "příběh?" jako to je třeba u Přízračných a tak...propojené rodinky? | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 04.02.08 20:24 | |
| Na to upřímně nemám nervy raději dělám své pohodové a mírumilovné rodinky | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 04.02.08 21:34 | |
| Mam to podobně jako Leia | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
Poeet p?íspivku : 292 Age : 28 Registration date : 02. 10. 07
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 11.02.08 3:23 | |
| Mamka už začala shánět The Sims 2 origošku a tak jsem naplánovala další město a to Death City (Mrtvé Město). Rodinky jsem zatím nenaplánovala. Jak mi předtím, hned na začátku někdo psal (asi Lulu), že si oblíbym jednu či dvě rodinky, tak to je pravda. Až budu hrát, tak uvidim, ne? Ale jinak jsem si plánovala uličky znichž je jedna Dark Streat. Jinak mě nic nenapadá... Teď už ani tak nevymýšlím... | |
|
| |
smilie911 Autorita
| |
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 31 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 23.02.08 14:40 | |
| My Documents -> EA Games -> The Sims 2 -> Neighborhoods -> N00X (X je číslo susedstva) -> Storytelling | |
|
| |
smilie911 Autorita
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 23.02.08 15:52 | |
| No to já jsem netušila,že se vytvoří nová složka takže dík | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 27.04.08 9:36 | |
| Měli ste pravdu , nezvládla bych tolik rodinek Ale hádejte, kolik jich mam? Mam jenom dvě - Onderkovi (já - teen, mamka - dospělá, a Zuzka - dítě) a pak Wolth (teenka Andy). S Andy moc nehraju, hraju spíš s náma, ale teď chci hlavně stavit. začala jsem se sousedstvím Compy, již někde zmíněné... ) Ještě neobydlené (až na ty dvě rodinky ) ale asi ho smáznu, nebo úplně předělám... Ještě nevím Teď mě hodně baví stavit a vést podniky, ale jinak je to to samý (nadšení) jako u normálního bez datáčů... Ale musím přiznat, mazlíčky bych chtěla pořád ale nejsem smutná, protože alespoň smím být tadyhle na fórum s vámi Plánuji městečko Kotlov z knížky Nijura kouknem, co vytvoříme | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 06.05.08 17:53 | |
| Takže, mamka si udělala NEW městečko a mě nechala to její takže Compy sem smázla Ale jinak sem začala stavět městečko (ještě bezejmené ) a strašně se mi líbí ten terén Taky sem si trošičku pozměnila jezírko V tomto sousedství je postaven zatím poue jeden baráček (kuchyň jídelna a obývák dohromady, koupelna, ložnice, chodba a maxizahrada s tou sem si vážně vyhrála ) Byla sem líná fotit vnitřek, takže to najdete v mojich architektských výtvorech (Ziky a její architekstké výtvory - v Stavební Simvýtvory) ale tam to dodam časem Ráda bych věděla jak se vám to líbí | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 20.05.08 21:14 | |
| Ten pozemek je na pohled fajn, ale je dost nedopracovanej co se týče detailů a ve hře to nebude moc praktické pro hraní a je to hodně obrovský, což také není nejlepší předpoklad. Doporučuji ti menší pozemky a vypracovanější obsah | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 30.07.08 12:38 | |
| Tak jsem se konečně odhodlala nafotit svoje milované městečko. Však představím vám jen jeho obydlené jádro a srdce rodin. Některé žijí i v Cetrech nebo v obchodních, ale většina simů má bydlení zde. THE VALLEY! Městečko příběhů a krásné přírody. Dětí a rodinné pohody! Pohled od našeho slavného Valleyského mostu, který tu stojí už od založení roku 2007 Pohled na náš skvost Hned za mostem se nachází Úniková čtvrť, tvořená ze starých dobrých maxis domů. Žijí zde většinou simové samotářského typu, ale hlavně tací, kteří uznávají staré dobré časy. Klid a příroda se tu v oblibě obyvatelů cení. Kousek od Únikové se nachází takový satelit. Jsou to boháči s vilkami a velkými, drahými domy. Jsou to ovšem feroví lidé a dá se jim věřit. Ulice doprava od vilek je ulice Řadová, kde se nacházejí řadové domečky, kde jsou zabydlení hlavně postudenti nebo novomanželské páry stavějící si základy. Tato ulice sahá i trošku o ulici dál za HM obchod. Když se trošku podíváme na druhou stranu města, můžeme spatřit u břehů a kousek od vody Nábřežní ulici, kde jsou vzdušné a letní domečky a bungalovy, kde žijí hlavně jižní národy naší populace. Ještě více vás bude zajímat ulice sousední. Nemá název, ale mimo tyto oficiální řeči, řeknu něco jako já hráč Leia : To je můj poklad. Žijí zde Kokešovi všech generací kromě studentů, Colleyovi a podobné mé krásné generační výtvory. A taky jsou zde jedny z nejhečích mých vlastních i ceněných cizích staveb. Pak kousek od u lesa, blízko výjezdu do hor se nachází Veronovské styly, chatičky a hájenky. Takový ten dřevěný a přírodní styl. Miluji tahle místa. Dávají pocit tepla a pohodlíčka s vůní boru. A protože se blíží i éra Apartmánků a bytečků se sousedy, mám schované i prostory. Co bych to byla za stavitelku, kdybych s tím nepočítala? Jedno je mezi MAXIS domečky nebo-li Únikovou a vilkami. Další místo je mezi trhy a zase Únikovou (trhy jsou vedle mých klenotů - generačních rodin) A poslední prostůrek je vedle druhé řady Řadových domečků a u ulic, které se točí k tyrolským stavbám a Pobřežní ulici. | |
|
| |
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich 30.07.08 17:00 | |
| máš to tam krasne upravene a upratane. moje mesto celé bliká na fialovo a je rozhádzané. ja by som tak chcela tú graficku kartu | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Susedstvá a život v nich | |
| |
|
| |
| Susedstvá a život v nich | |
|