Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Filmy, seríály a vše kolem nich

Goto down 
+10
ZikyOrias
Nicole
smilie911
Bebe_95
Luisa
KontraIda
-pipa-
Leia Skywalker
Luana
Me-myska
14 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next
AutorZpráva
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty11.08.07 12:30

Nene, nemyslím, že nám do něj rýpeš. A i kdyby...! Je mi to jedno. Jen mi připadá trochu nespravedlivé rýpat to překladu jména Luna, když má docela logické opodstatnění. Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty11.08.07 13:27

Naposledy upravil dne 11.08.07 13:30, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty11.08.07 13:28

Upozorňuji, že to nejsou hádky, ale debaty Souhlasím
Jinak se přesuneme do jiného tématu...
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty31.08.07 15:14

Tak som včera vo večerných hodinách bola na považskobystrickej premiére Simpsonovcov, kino bolo napchaté na prasknutie Lol Dobrý film, ako taká dlhá epizóda, teda dlhá oveľa vtipnejšia epizóda Lol Síce som nezažila ani jeden taký výbuch smiechu ako v pondelok na HP5 po "bozkávacej scéne", ale aj tak sa smialo viac ako dosť Lol Směji se
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty31.08.07 18:50

ked som bola naposledy v PB (v utorok) tak som videla že to tam bude aj ja by som to rada videla ale neviem kedy to pride k nam či už to je u nas a či na to pôjdem
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty31.08.07 20:41

Já na Simsonovi moc zvědavá nejsem, takže Já nic, já muzikant
Asi nebudu komentovat Lol
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty01.09.07 15:52

Simpsonovi můžu jen doporučit. V kině jsem se chlámala tak, že sem měla strach, aby se za mě kámoši nakonec nestyděli. Červenám se...
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty01.09.07 16:52

Mimochodom, myslela som si, že to ohľadom nahého Barta je iba reklamný ťah, ale ako som sa tak dívala Jsem ďáblík Očividne si to myslelo aj kino, lebo sálou sa ozval výbuch smiechu až po onej scéne Mám záchvat smíchu!
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty01.09.07 17:16

Zrovna TA scéna se mi dost líbí, člověk myslí, že nic neukážou a pak... Chichotám se Jak se nakonec přilepil na sklo bylo bezkonkurenční.
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty01.09.07 17:19

Keď ono to bolo ... také nečakané Mám záchvat smíchu! Ale samozrejme, aj ja som sa pekne smiala, pri Flendersovcoch to bolo skvelé ale úplne ma dostala až Nelsonova mama, keď prišla pre synka Lol
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty01.09.07 19:19

Po těch vaších výkladech bych na to aj šla Mám záchvat smíchu! Mám záchvat smíchu!
Ale nejsou peníze, takže to nepůjde Červenám se...
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty01.09.07 19:30

Ja som minula tento týždeň neuveriteľné peniaze ... šetrila som na najnovšiu knihu od Pratchetta, ale asi ma Zimoděj minie ... 80 korún na Pottera v pondelok a 70 za Simpsonovcov vo štvrtok ... ach jaj Vypouštím dušičku
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty02.09.07 18:24

Noo, mně se líbili i Transformers, dost mě to překvapilo, myslela sem, že je to nějakej hodně akční film s robotama a ono nejenom to, fakt sem se musela hodně smát, lidi se tam u toho řehtali skoro pořád, brala bych to skouknout ještě jednou Směji se Jásám!!
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty13.09.07 20:51

NO, v poslední době je moje jediný odreagování každej večer film, takže sem toho skoukla už trošku víc Usmívám se viděla sem už The Butterfly Effect - suprovej filmek, je to takový drama, ale fakt bomba... moc zajímavý, je sice i The Butterfly Effect 2, ale to už se mi nelíbilo a ani sem to nedokoukala, dál sem viděla horor (kupodivu, páč horory nemusim vůůůbec a kort ne krvavý) Nezvratný osud 3, ale nemohla sem potom moc dobře spát, ještě že tu se mnou spal Miki Směji se dokonce sem pak usnula na malinkou chvilku a slyšela sem řev více lidi, fuj a to mě probudilo, úplně mě z toho zamrazilo, ale bylo to jenom v mý hlavě, už nebudu koukat na horory!!! Směji se
dál sem viděla film Next s Nicolasem Cagem, taky fakt zajímavý, takový akční a asi i sci-fi a mělo to opravdu překvapivej konec Chichotám se no a pak sem koukala na kreslený filmy jako Divoké vlny, byly hodně rychlý titulky ale jinak to byl zajímavej filmek, zase něco trochu jinýho, dokonce to bylo i dost dobře hodnocený Usmívám se včera sem se koukala na Robinsonovi (Meet the Robinsons) od Walta Disneye, taky fajn filmek, takovej dost zajímavej Usmívám se nooo a za chvíli se chystam na Arthur and the invisibles, takový napůl hraný napůl kreslený, sem zvědavá Usmívám se a zítra mě čeká romantická komedie Knocked Up (Zbouchnutá) to bude taky faaajn Usmívám se tak, můžete vybírat Lol Lol jo a muj milovanej film Nikdy to nevzdávej! s Hilary Duff, moc moc pěkný, pobrečela sem si u toho snad 3x, super, vřele doporučuju Usmívám se :kuk:
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty13.09.07 20:52

Jo a zapomněla sem na In the Land of Women, romantickej film, docela zajímavý, ale tak... viděla sem už lepší Usmívám se ovšem, za podívání to určitě stálo Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty14.09.07 15:04

nikdy to nevzdavaj som videla nejak ma to neočarilo ale pekný a sčasti hlavne na začiatku a pri konci smutny film
mam radšej filmy ktore su stale vesele ako italské prázdniny alebo aj tátovská škôlka je dobrá komedia Směji se
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty14.09.07 16:10

Nj, to já taky, např. Step Up a Super náhradník nebo Co ta holka chce Chichotám se ale občas to chce změnu Souhlasím
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty14.09.07 18:43

Step Up myslíš Lets dance??? Má to totiž dva názvy Jsem dopálený Já nic, já muzikant
A jinak Super náhradník i Co ta holka chce mám také hrozně ráda Mám záchvat smíchu! Mám záchvat smíchu!

Líbí se mi i Moderní princezna, ale už to není tak úplná komedie. Možná žu jsem to ale někdě řekla, jestli ano tak promiňte Červenám se... Lol
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty14.09.07 19:05

No Step Up je ten výraz pod kterým sem to poznala, radši všechno řikam v anglických názvech, protože většinu filmů stahuju z netu a má to právě ten anglickej název a ty český kolikrát nejsou už moc hezky Já nic, já muzikant ale jinak je to ono Souhlasím jinak ten film se jmenuje Moderní Popelka neee?? Usmívám se pokud si teda myslela tu s Hilary Duff Usmívám se to se mi taky celkem líbilo, ale asi víc než Hilary Duff mam ráda Amandu Bynes a Channinga Tatuma Usmívám se až pak je Hilary Duff Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty14.09.07 19:37

modernu popolušku som videla vela krat pekny film ale po tom čo to moja sestra pušťala asi tyždeň aj niečo každy deň sa mi to znechutilo
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty28.09.07 20:44

Mno, na všechny příspěvky, co ještě dneska přibydou odpovim asi až zítra, du se totiž dívat na Pusinky, a pak pudu hned chrnět, sem z cesty docela unavená Usmívám se Pusinky možná budete znát z reklam, protože na to byla reklama i na The Sims 2, byla taková ta minihra, jestli si vzpomínáte Usmívám se tak sem na to zvědavá Vííš?
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty28.09.07 21:12

Ja som si dnes dvakrát pozrela Pýchu a predsudok Jásám!! Úžasný film, krásne spracovaná kniha ... a pán Darcy je strašný fešák Zamilovanost Zamilovanost
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty28.09.07 22:48

Aaaa ty Pusinky, to zas byla kravinka Jsem nemocný timhle stylem (myslim tim děj), si snad moderátoři českých filmů něco kompenzujou, poslední dobou je to o jednom a tom samým a radši to tu ani nebudu popisovat, páč tu sou na to sdělení některý moc mladý lidi Protestuji

Pýcha a předsudek... o tom už sem něco slyšela Souhlasím ale neviděla Usmívám se
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty28.09.07 23:41

no až take zle to byť nemohlo nevidela som no ja skorej pozeravam americke filmy alebo tak tie česke za moc nestoja (česť vynimkam) ale videla som aj nejake čekse filmy tohoto typu a boli dobere Máš to za jedna!
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty28.09.07 23:47

Já mám ráda české filmy jako jsou klasické. Jak vytrhnout velerybě stoličku - jak dostat tatínka do polepšovny - jak utopit doktora mráčka - chalupáři - 4 vraždy stačí drahoušku... apod.
Náhodou pěkných českých filmů je dost, ale většinou už patří do jiné doby. Na dnešní se moc nedívám. mě zrovna neuchvátili filmy typu Rafťáci nebo Snowborďáci Jsem nemocný Protestuji
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich   Filmy, seríály a vše kolem nich - Stránka 5 Empty

Návrat nahoru Goto down

Filmy, seríály a vše kolem nich
Strana 5 z 18Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: Ostatní :: Debata-
Přejdi na: