| Filmy, seríály a vše kolem nich | |
|
+10ZikyOrias Nicole smilie911 Bebe_95 Luisa KontraIda -pipa- Leia Skywalker Luana Me-myska 14 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 11.08.07 12:30 | |
| Nene, nemyslím, že nám do něj rýpeš. A i kdyby...! Je mi to jedno. Jen mi připadá trochu nespravedlivé rýpat to překladu jména Luna, když má docela logické opodstatnění. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 11.08.07 13:27 | |
|
Naposledy upravil dne 11.08.07 13:30, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 11.08.07 13:28 | |
| Upozorňuji, že to nejsou hádky, ale debaty Jinak se přesuneme do jiného tématu... | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 31 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 31.08.07 15:14 | |
| Tak som včera vo večerných hodinách bola na považskobystrickej premiére Simpsonovcov, kino bolo napchaté na prasknutie Dobrý film, ako taká dlhá epizóda, teda dlhá oveľa vtipnejšia epizóda Síce som nezažila ani jeden taký výbuch smiechu ako v pondelok na HP5 po "bozkávacej scéne", ale aj tak sa smialo viac ako dosť | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 31.08.07 18:50 | |
| ked som bola naposledy v PB (v utorok) tak som videla že to tam bude aj ja by som to rada videla ale neviem kedy to pride k nam či už to je u nas a či na to pôjdem | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 31.08.07 20:41 | |
| Já na Simsonovi moc zvědavá nejsem, takže Asi nebudu komentovat | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 01.09.07 15:52 | |
| Simpsonovi můžu jen doporučit. V kině jsem se chlámala tak, že sem měla strach, aby se za mě kámoši nakonec nestyděli. | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 01.09.07 16:52 | |
| Mimochodom, myslela som si, že to ohľadom nahého Barta je iba reklamný ťah, ale ako som sa tak dívala Očividne si to myslelo aj kino, lebo sálou sa ozval výbuch smiechu až po onej scéne | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 01.09.07 17:16 | |
| Zrovna TA scéna se mi dost líbí, člověk myslí, že nic neukážou a pak... Jak se nakonec přilepil na sklo bylo bezkonkurenční. | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 01.09.07 17:19 | |
| Keď ono to bolo ... také nečakané Ale samozrejme, aj ja som sa pekne smiala, pri Flendersovcoch to bolo skvelé ale úplne ma dostala až Nelsonova mama, keď prišla pre synka | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 01.09.07 19:30 | |
| Ja som minula tento týždeň neuveriteľné peniaze ... šetrila som na najnovšiu knihu od Pratchetta, ale asi ma Zimoděj minie ... 80 korún na Pottera v pondelok a 70 za Simpsonovcov vo štvrtok ... ach jaj | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| |
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 13.09.07 20:51 | |
| NO, v poslední době je moje jediný odreagování každej večer film, takže sem toho skoukla už trošku víc viděla sem už The Butterfly Effect - suprovej filmek, je to takový drama, ale fakt bomba... moc zajímavý, je sice i The Butterfly Effect 2, ale to už se mi nelíbilo a ani sem to nedokoukala, dál sem viděla horor (kupodivu, páč horory nemusim vůůůbec a kort ne krvavý) Nezvratný osud 3, ale nemohla sem potom moc dobře spát, ještě že tu se mnou spal Miki dokonce sem pak usnula na malinkou chvilku a slyšela sem řev více lidi, fuj a to mě probudilo, úplně mě z toho zamrazilo, ale bylo to jenom v mý hlavě, už nebudu koukat na horory!!! dál sem viděla film Next s Nicolasem Cagem, taky fakt zajímavý, takový akční a asi i sci-fi a mělo to opravdu překvapivej konec no a pak sem koukala na kreslený filmy jako Divoké vlny, byly hodně rychlý titulky ale jinak to byl zajímavej filmek, zase něco trochu jinýho, dokonce to bylo i dost dobře hodnocený včera sem se koukala na Robinsonovi (Meet the Robinsons) od Walta Disneye, taky fajn filmek, takovej dost zajímavej nooo a za chvíli se chystam na Arthur and the invisibles, takový napůl hraný napůl kreslený, sem zvědavá a zítra mě čeká romantická komedie Knocked Up (Zbouchnutá) to bude taky faaajn tak, můžete vybírat jo a muj milovanej film Nikdy to nevzdávej! s Hilary Duff, moc moc pěkný, pobrečela sem si u toho snad 3x, super, vřele doporučuju :kuk: | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 13.09.07 20:52 | |
| Jo a zapomněla sem na In the Land of Women, romantickej film, docela zajímavý, ale tak... viděla sem už lepší ovšem, za podívání to určitě stálo | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 14.09.07 15:04 | |
| nikdy to nevzdavaj som videla nejak ma to neočarilo ale pekný a sčasti hlavne na začiatku a pri konci smutny film mam radšej filmy ktore su stale vesele ako italské prázdniny alebo aj tátovská škôlka je dobrá komedia | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 14.09.07 16:10 | |
| Nj, to já taky, např. Step Up a Super náhradník nebo Co ta holka chce ale občas to chce změnu | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 14.09.07 18:43 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 14.09.07 19:05 | |
| No Step Up je ten výraz pod kterým sem to poznala, radši všechno řikam v anglických názvech, protože většinu filmů stahuju z netu a má to právě ten anglickej název a ty český kolikrát nejsou už moc hezky ale jinak je to ono jinak ten film se jmenuje Moderní Popelka neee?? pokud si teda myslela tu s Hilary Duff to se mi taky celkem líbilo, ale asi víc než Hilary Duff mam ráda Amandu Bynes a Channinga Tatuma až pak je Hilary Duff | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 14.09.07 19:37 | |
| modernu popolušku som videla vela krat pekny film ale po tom čo to moja sestra pušťala asi tyždeň aj niečo každy deň sa mi to znechutilo | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 28.09.07 20:44 | |
| Mno, na všechny příspěvky, co ještě dneska přibydou odpovim asi až zítra, du se totiž dívat na Pusinky, a pak pudu hned chrnět, sem z cesty docela unavená Pusinky možná budete znát z reklam, protože na to byla reklama i na The Sims 2, byla taková ta minihra, jestli si vzpomínáte tak sem na to zvědavá | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| |
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 28.09.07 22:48 | |
| Aaaa ty Pusinky, to zas byla kravinka timhle stylem (myslim tim děj), si snad moderátoři českých filmů něco kompenzujou, poslední dobou je to o jednom a tom samým a radši to tu ani nebudu popisovat, páč tu sou na to sdělení některý moc mladý lidi Pýcha a předsudek... o tom už sem něco slyšela ale neviděla | |
|
| |
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 28.09.07 23:41 | |
| no až take zle to byť nemohlo nevidela som no ja skorej pozeravam americke filmy alebo tak tie česke za moc nestoja (česť vynimkam) ale videla som aj nejake čekse filmy tohoto typu a boli dobere | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich 28.09.07 23:47 | |
| Já mám ráda české filmy jako jsou klasické. Jak vytrhnout velerybě stoličku - jak dostat tatínka do polepšovny - jak utopit doktora mráčka - chalupáři - 4 vraždy stačí drahoušku... apod. Náhodou pěkných českých filmů je dost, ale většinou už patří do jiné doby. Na dnešní se moc nedívám. mě zrovna neuchvátili filmy typu Rafťáci nebo Snowborďáci | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Filmy, seríály a vše kolem nich | |
| |
|
| |
| Filmy, seríály a vše kolem nich | |
|