Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů. |
|
| Iné hry | |
|
+9ZikyOrias Luisa Bebe_95 -pipa- KontraIda Leia Skywalker Me-myska Nicole Luana 13 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Iné hry 06.07.07 14:58 | |
| Che, vďaka za milú exkurziu do WoW sveta | |
| | | Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Iné hry 06.07.07 15:07 | |
| Teda s tím sis dala práci Mysko Může to být sranda, ale kdybych už šla na placenou hru online Tak určitě Lord of the Rings The shadow of Angmar. To má krááásnou grafiku, všechny koutky světa Pán Prstenů apod.. Prostě úžasné Jenže nemám na to placení Jinak bych to strašně chtěla | |
| | | Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Iné hry 06.07.07 15:56 | |
| - Luana napsal:
- Che, vďaka za milú exkurziu do WoW sveta
Mno, nejdřív sem chtěla hrát za Alianci, ale nakonec sem tam dala Hordu ale radši mam Alianci doufam, že sem vám to aspoň trochu přiblížila, tahle hra je totiž dost složitá, dvěma příspěvkama rozhodně vyjádřit nejde, to by si člověk musel sám zkusit, ale tak aspoň něco a nemáš vůbec zač, hihi | |
| Předmět: Re: Iné hry 06.07.07 15:57 | |
| - Leia napsal:
- Teda s tím sis dala práci Mysko Může to být sranda, ale kdybych už šla na placenou hru online Tak určitě Lord of the Rings The shadow of Angmar. To má krááásnou grafiku, všechny koutky světa Pán Prstenů apod.. Prostě úžasné Jenže nemám na to placení Jinak bych to strašně chtěla
Jj, dala, ale ráda mno sranda to kolikrát je, a jaká, vždycky se u toho skvěle odreaguju jj, o tom sem už taky slyšela, kdo má rád Pána prstenů proč ne že, ale mně ten svět moc neuchvátil, bližší je mi Warcraft, tak proto hraju WoW i když je třeba grafika horší, stejně ho budu mít pořád nejradši je to prostě na vkusu | |
| | | | Me-myska Nehorázný přítel
| Předmět: Re: Iné hry 06.07.07 20:45 | |
| To sem poznala z toho příspěvku co si psala | |
| Předmět: Re: Iné hry 08.07.07 10:49 | |
| Tady je pár plakátů z WoW, líbí se mi, jak sou tam nakreslený ty postavičky od různých ras Vlevo - Tauren, Orc, Troll; vpravo - Draenei, Noční elf - symbolizuje Kalimdor Vlevo - Nemrtvý, Krvavý elf; vpravo - Člověk, Gnom, Trpaslík - symbolizuje Eastern Kingdoms A jako poslední tento, který se řadí zvlášť pro ostrovy Draenei a Krvavých elfů | |
| | | Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Iné hry 10.07.07 20:21 | |
| Jsem dneska potřetí dohrála Mafii. Nevím jestli je moje oblíbená hra Sims 2 nebo Mafia | |
| | | Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Iné hry 14.07.07 11:27 | |
| | |
| | | -pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Iné hry 14.07.07 12:46 | |
| ja mám zoo tycoon 2 a hrala som to asi len 2 krat | |
| Předmět: Re: Iné hry 15.07.07 17:47 | |
| Já mam Zoo Tycoon zlatou edici, bylo to dost zlevněný, ale moc to nehraju | |
| Předmět: Re: Iné hry 15.07.07 17:48 | |
| Moje noční elfka zblízka ( ) | |
| Předmět: Re: Iné hry 16.07.07 19:31 | |
| Tvá noční elfka je supeer!!!!! Znáte adventuru Broken Sword? Říkáte si - Adventura, to mě nebaví POZOR! Broken Sword je snad možná i nejlepší adventura! Úžasný děj :kuk: Naprosto dokonalé vtipy a dialogy, statečnej a pěknej George Stobbart a jeho krásná přítelkyně (tajná láska je mezi nimi, ale nepřiznají to, pořád se berou jako kamarády) Nico Collard a plno dalších postav v každém dílu. Díly jsou Tři : BROKEN SWORD : THE SHADOW OF THE TEMPLARS Stín templářů 1 a začínající díl kde George a Nico - Chtějí přijít na záhadu vybuchlé kavárny. Dostávají se na stopu klauna, který je převlečený vrah a shodou okolností se dozvědí o kultu neotemplářů, který má nekalé úmysly a pustí se do vyšetřování. S Georgem navštívíte Francii, Sýrii, Irsko, Holadsko, Skotsko a další místa.... BROKEN SWORD : SMOKING MIRROR Kouřící zrdcadlo Pokračování úspěšného prvního dílu... Po návratu George z Ameriky, kde se staral o svého umírajícího otce, navštěvují s Nico doktora Oubiera. Jsou přepadeni a tak začíná opět další dobrodružství této dvojky. Řeší záhadné asiejské kameny a různá tajemství. To je dovede opět Francie (no, to je rodná země Nico, takže se tam ve hře objevujete často), Karibiku, Anglie. George jen o vlásek unikne obětování, i s Nico utopení, zastřelení apod... Je to opravdu napínavý příběh plný nezapomenutelných chvil! BROKEN SWORD : THE SLEEPING DRAGON Spící drak Skoro všichni fanoušci považují za 3 za výbornou, ale vadí jim ovládají. Už není tradiční klikání myší, ale akční ovládání na klávesnici. Mě se to líbí a 3 je podle mě nej. Dostáváte se opět do skvělého příběhu. Nico se s Georgem rozešla, ale osud je dává jejich cesty zase dohromady. Oba viděli dvě vraždy, které mají blízkou spojitost. Společně bojují proti Sussarovi a jeho (zrádné) pomocnici Petře, kteří chtějí obrovskou silou ovládnout svět... Navštíví Francii (jak jinak), Anglii, Kongo, Českou Republiku (trochu pochybnou i Egypt. George (tady je nejhezčí v tom díle ) I s Nico : V Kongu : Anglie : Sussaro : A Petra : BROKEN SWORD : ANGEL OF THE DEATH Anděl smrti A tom vám moc nenapíšu, protože ho nemám Ale přeji si ho k narozeninám Ale Vrátili se ke klikání myší a i když o tom moc dobrého nrpíšou já si myslím, že mě to nezklame. (Jestli se vám hra líbí můžete si o 4 něco najít, teď se na netu info o ní schání celkem dobře)Tady oficiální foto : | |
| Předmět: Re: Iné hry 16.07.07 21:09 | |
| Kedysi som mala Broken Sword (teda lepšie povedané prvé tri diely) sľúbený od netere ale potom z toho zišlo ... Hm, to by som si chcela zahrať ... Tá grafika prvých dvoch dielov je krásna (milujem "cartoonové" adventúry, pripadajú mi príťažlivejšie ako 3D Aj keď 3D neodsudzujem len pre ich reálnosť, povedzme že ku kresleným mám akýsi vrúcnejší vzťah ). Ale pre mňa bude vždy adventúrovou jednotkou The Longest Journey Čo sa týka adventúr, naposledy som hrala ... eee ... volalo sa to ... jo, Still Life ! Malo to úžasnú atmosféru, a keď som sa dostala do Prahy v roku 1920 (+/- 3 roky) želala som si, aby som hrala večne | |
| Předmět: Re: Iné hry 16.07.07 21:26 | |
| Já bych hrála věčne Broken Sword. Mě se líbí všechny díly Jinak nechceš říct něco víc o té adventuře? | |
| Předmět: Re: Iné hry 18.07.07 14:13 | |
| O Still life ? je to pokračovanie kry Post Mortem, ktorú som nehrala ale vraj tam ide o Gustava McPhersona, ktorý je detektívom a niečo rieši V SL vystupuje detektívka Victoria McPhersonová, ktorá je čírou náhodou jeho vnučka a rieši brutálne vraždy piatich žien, ktoré zabil neznámy sériový vrah (na to, kto to je som došla niekedy v polovici hry ... aj keď ... no v podstate sa meno vraha nedozvieme. Ale podľa mňa je od polovice hry jasné.). V istej časti hry sa Vic po jednej dosť divnej hádanke - ktorá pracuje na populárnom systéme Pokus/Omyl - dostane ku jeho denníku a hra sa presúva do kože Gustava, ktorý pred osemdesiatimi (?) rokmi vyšetruje prípad sériových vrážd v Prahe. A celkom ma potešilo, keď sa ženy v Prahe, s ktorými som dosť kecala volali aspoň trochu slovansky a aj názvy obchodov boli v češtine Atmosféra Prahy bola jedinečná, skutočne nezabudnuteľná - a potom tam bola jedna animácia, po ktorej som ostala sedieť s ústami dokorán A nie pre jej dôveryhodnosť, ale pre pointu. Hrala som síce aj lepšie hry, ale každá dobrá adventúra sa cení. Dovolím si pridať pár obrázkov z internetu Miestnosť domu, kde sa odohrala jedna z vrážd pod forenzným svetlom : Interiér jedného pražského kostola : Kostol z vonka : Jedna z pražských uličiek : Trošku drsnejšie obrázoky, sú to obete, ktoré sa našli počas pátrania Victorie. Pokiaľ sa necítite ako silnejšia povaha, nemusíte otvárať ... neviem objektívne posúdiť, či je to až také strašné alebo nie http://games.tiscali.cz/reviews/stilllifedojmy/img12.jpghttp://www.cnet.com.au/i/r/2005/games/pc/22053262/sc001.jpghttp://bonusweb.idnes.cz/obrazek/stillliferscr_08.jpgIda a Milena (?), pražské prostitútky : To by stačilo | |
| | | | Me-myska Nehorázný přítel
| Předmět: Re: Iné hry 18.07.07 21:29 | |
| Zajímavý hry hrajete | |
| Předmět: Re: Iné hry 18.07.07 21:49 | |
| Ono to až také krvavé nebolo, ale tá atmosféra ... Strašne depresívna a akčná. Aj keď ma nikdy nemrazilo v kostiach, bola, teda je nezabudnuteľná | |
| Předmět: Re: Iné hry 19.07.07 9:47 | |
| To si celkem umím představit. Já se zase v trojce Broken Swordu hrozně bála v některých částech. Když se tam chodí na tom temném hradě v Praze u Sussara! To bylo hrooozné | |
| Předmět: Re: Iné hry 19.07.07 10:39 | |
| Moje hodně oblíbená hra na PS2 byla hra s delfínkem Ecco The Dolphin, hra vypadá hooodně vlídně, hlavně po první kolo s velrybou, který musíte zachránit mládě, jenže, jakmile postoupíte po první lehké úrovni do druhé, objevují se tam už žraloci a taky jeden oooobrovskej žralok lidožravý, kterýho musíte nalákat do kamenného otvoru, takže riskujete sežrání, a když tam uvízne, musíte mu narazit do otevřené tlamy a tak vyndat takovej drahokam a ta muzika u toho... no řeknu vám, hrozně sem se bála o chudinku delfínka bála sem se i vyplavat nadechnout nad hladinu třetí kolo bylo o želvách a proplavání okolo veeelké chobotnice, byla to spolupráce s jiným delfínem, ten se obětoval, chudáček, abyste mohli oba proplavat do takové jeskyně, a čtvrtá úroveň, no přes tu sem se nedostala, ta byla hrozně těžká, hrála tam pořád hrozně depresivní muzika, bylo to v jeskyních, nebylo tam skoro vůbec kde se nadechnout, až na pár míste, kde ze skáli prýštily bublinky se vzduchem, bylo tam plno murén, nemluvě o jedné obrovské, která trčela ze stropu a když ste jí přehlídli a dostali ste se do její blízkosti, tak vás spolkla (no jéje, ani nevíte jakej je to šok) no děs a to nemluvim o tom, že po nahlídnutí do jednoho z kol na druhém CD (myslim že to byla nějaká 11 úroveň snad, úrovní tam bylo hafo) ste v nějaký uzavřený obrovský nádobě, nevěděla sem co tam dělat, delfín tam má jakýsi žlutý postroj a nemá kde se nadechnout, tak se většinou chudák udusil :whislte: ale jinak bombová hra (takovej menší horor pro citlivější lidi jako sem já, kort když mam tak ráda zvířata ) Takhle vypadá obal: ...a tady pár foteček ze hry, sice sou nic moc, ale lepší sem nenašla můžete si tam všimnout vlevo nahoře dvou lišt, ta nejvíc nahoře sou životy a ta pod ní je množství vzduchu, jakmile klesne, musíte se plavat nadechnout nad hladinu samozřejmě de i vyskakovat nad hladinu a dělat různý blbůstky, prostě co takovej normální delfín dělá, i když tenhle zachraňuje svět ...tady ukázka žraloka, i když tohle neni ze hry na PS2 k Eccu, je to jiná hra (hrajete tam právě za takovéhleho ošklivého žraloka a žerete s nim všechno, od ryb až po lidi ) ale takhle nějak vypadal, ten obrovskej Mno, ten delfín je mi teda sympatičtější, i když hra s tim žralokem je novější | |
| Předmět: Re: Iné hry 19.07.07 15:28 | |
| To může být bezva Ale toho žraloka bych nechtěla | |
| Předmět: Re: Iné hry 26.07.07 13:18 | |
| | |
| Předmět: Re: Iné hry 27.07.07 21:09 | |
| Moc vábně to nevypadá | |
| Předmět: Re: Iné hry 27.07.07 21:38 | |
| Na dosť podobnom engine fičí aj moja obľúbená Baldurs Gate II, ale toto sa hrať nedá Je to také nudnéééééééé | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Iné hry | |
| |
| | | | Iné hry | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|