| Iné hry | |
|
+9ZikyOrias Luisa Bebe_95 -pipa- KontraIda Leia Skywalker Me-myska Nicole Luana 13 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Iné hry 28.07.07 9:42 | |
| Mno, tak nevim, Warcraft 3 vypadal malinko podobně a to třeba špatný nebylo ale tak, každá hra je o něčem jiným nu | |
|
| |
| Předmět: Re: Iné hry 28.07.07 9:48 | |
| | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Iné hry 28.07.07 10:27 | |
| Ku tej mojej hre : ono je to v podstate dobre spracované, ale aby bola hra dobrá, chce to dobrý príbeh, a nie len zápletku, kde chodím po svete a naháňam dvoch hlavných bossov. Keby sa mi ponúkne aspoň nejaký vedľajší quest, ale tu idem stále iba za nosom a zabíjam a zabíjam a zabíjam Toto je jeden screen - z internetu - jednej hry, ktorú som bola schopná hrať odkedy som prišla zo školy až do neskorých nočných hodín bez prestávky, a ešte stále si ju rada zahrám. Grafické spracovanie takmer rovnaké, a pritom je to o niečom úúúúplne inom --- Fialový slon ? Aj ja chceeeeem A tá loď sa mi vážne páči | |
|
| |
| Předmět: Re: Iné hry 28.07.07 12:55 | |
| Opravdu do vypadá docela podobně ale tyhle hry se od sebe dost liší no No taky byl ten slon pěkně drahej... musela sem za něj dát 90 goldů!! ale pučila sem si velkou část od bratra jj ta loď se opravdu povedla | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Iné hry 28.07.07 13:01 | |
| To by si si musela zahrať, aby si pochopila ten rozdiel A prečo práve slon ? Mohla si si vybrať aj niečo iné ? | |
|
| |
| Předmět: Re: Iné hry 28.07.07 15:28 | |
| Jj, to máš naprostou pravdu ale upřímně řečeno... od tý doby co sem začala hrát Warcraft, ostatní RPG nebo jiné akčnější hry mě přestaly bavit zkrátka láska na první pohled No, ono je to tak... každá rasa má svoje zvíře jako mounta Draenei mají Elekky, to je tenhle slon... Noční elfové šelmy jako jsou tmavý a světlý tygři...Lidé mají koně různých barev...Gnomové robotický slepice (takový větší ptáci, ale sou to roboti ) a Trpaslíci mají horské kozy, nevzpomenu si jak se jim říká u Hordy mají zase Orcové vlky, Nemrtví takové nemrtvé koně, Trollové raptory (dinosauři), Krvaví elfové takový slepice různých barev (prostě takový větší ptáky jakoby zkřížený s pštrosem a pávem ) a Taureni zase Koda, to nedovedu popsat, vypadá to jako dinosaur na všech čtyřech | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Iné hry 28.07.07 19:40 | |
| To je fikaný Nechtěla bych být nemrtvá, ale toho koně bych brala, ale živýho | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| |
| |
| Předmět: Re: Iné hry 24.08.07 14:35 | |
| Hehe, sem si ani nevšimla, že ste na to napsali něco Mně se nejvíc líbili od elfů ty tygříci sem na ty šelmičky ale WoW už stejně hrát nebudu Teď sem si zase asi už potřetí rozehrála Black & White, jistě víte o co de, je to dost známá hra, hrajete si tam na bohy a máte svojí bestii, která za vás plní úkoly atd. tak vám sem posílam malou ukázku, hlavně malé bestie, kterou sem si vybrala v podobě kravičky protože ta je prej hodná na vesničany a je zároveň silná ale v jiných případech sem si brala tygra A tady je pár fotek Tyhle dva maníci sou mé svědomí, dobro a zlo, sou to takový moji rádcové ...a tady je moje kravička, nejdřív byla malá ale už mi trošku vyrostla a leccos se už naučila... právě se nacházim ve 2. světe z 5ti Zkusim ještě nafotit i něco jinýho, např. jiný bestie, nebo vesnici | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Iné hry 24.08.07 15:36 | |
| Teda To neznám, ale vypadá to opravdu dobře | |
|
| |
| Předmět: Re: Iné hry 24.08.07 18:53 | |
| No ono je už i Black & White 2, ale to nevim jaký je, podle obrázků mi příde, že je tam dost válek a tak ale tohle mě celkem baví | |
|
| |
| Předmět: Re: Iné hry 25.08.07 13:21 | |
| Tak sem se dokopala k tomu, abych nafotila další fotečky z B & W ale nebojte, nebudu to tu tim zahlcovat Nejdřív tu mam chrám... je to asi ta nejzákladnější věc, kterou musí mý stoupenci (vesničané, kteří mě uctívají) postavit, abych měla jako bůh moc Další důležitá věc je uctívací podstavec... tam je zásobárna mých zázraků, jako je zázrak jídla, dřeva, vody, ohnivé koule, bouře, blesku, lesa atd. atd. Když zvednu tento podstavec, lidé se shromáždí u mého chrámu a začnou mě uctívat tancováním a tím získávam sílu pro jednotlivé zázraky No a tady je moje, téměř celá, vesnice je to ta základní, ale můžu rozšiřovat svuj vliv tim, že budu upoutávat jiné vesnice a tim se muj vliv rozšíří a budu ovládat více vesnic hlavně musim získávat ty nepřátelské, které patří jinému zlému bohu Lethys, který je stoupencem nejvíc zlého boha Nemesis, kterého musim nakonec porazit... já sem samozřejmě ten hodný bůh Ve svém boji proti zlému bohu sem měla i spojence... Khazara, kterého bohužel Nemesis zabil, takže sem zase sama Khazar měl jako bestii tuhle roztomilou želvičku, chudinka, škoda jí Svojí bestii taky možná časem vyměnim, možná za ledního medvídka Zabráním některých Lethysových vesnic se Lethys dost naštval a tak vzal mojí bestii, odtáhnul jí, zmrazil a teď jí, chudinku, trápí tim, že jí zmrazil a sesílá na ní různý zlý kouzla... musim jí osvobodit opět tim, že budu zabírat jeho vesnice, momentálně mi zbývá zabrat poslední a budu mít svojí kravičku zpátky, tak držte palce a takhle vypadá to vězení, jak vidíte, právě se mi podařilo získanou vesnicí shodit druhý sloup ze tří První 4 fotky jsou ze 2. světa, ostatní jsou ze 3. světa z pěti začíná přituhovat
Naposledy upravil dne 25.08.07 13:28, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Iné hry 25.08.07 13:24 | |
| To může být opravdu bezva Myssi. Kde vlastně bereš ty hry? Stahuješ je nebo kupuješ? | |
|
| |
| Předmět: Re: Iné hry 25.08.07 13:25 | |
| Já hry kupuju, stahuju jenom málo vlastně stahuju jenom ty, o kterých si myslim, že nebudou tak dobrý, ale potřebuju je na downloady tim myslim zrovna simse a nebo ty, se kterýma si nejsem tak jistá, že budou fakt dobrý uvažuju, že bych stáhla Black & White 2 jinak, jednička mě fakt docela baví, ale musim hrát podle návodu, je to docela těžký | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Iné hry 25.08.07 13:31 | |
| Kolik stála 1? | |
|
| |
| Předmět: Re: Iné hry 25.08.07 13:32 | |
| Jo tak to si už nepamatuju... je to už dost dlouho... je to dost stará hra... vlastěn B & W 2 vycházel tak nějak stejně jako první The Sims 2 takže je to fakt už hodně dlouho, co vyšla 1 | |
|
| |
| Předmět: Re: Iné hry 25.08.07 13:35 | |
|
Naposledy upravil dne 25.08.07 13:36, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Iné hry 25.08.07 13:35 | |
| A to jsi si to koupila před lety a teď jsi se k tomu vrátila? Taky to tak někdy dělám - z Broknem, Robinem apod... | |
|
| |
| Předmět: Re: Iné hry 25.08.07 13:37 | |
| Jo, jak sem psala už výše, rozehrála sem to teď potřetí ale udělala sem to takhle jenom u týhle hry | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Iné hry 25.08.07 13:38 | |
| Není na škodu, si někdy osvěžit dřívější hry. Třeba brácha našel Red Barona - stařičký letadla a hrál je strašně dlouho | |
|
| |
| Předmět: Re: Iné hry 25.08.07 13:39 | |
| No však jo, brácha to tak taky dělá, ale on má hrozně moc her ale většinou střílečky | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Iné hry 25.08.07 13:42 | |
| Tak na to je celej žhavej můj druhej brácha Jirka, ten první byl Honza Střílečky a nebo má rád stědověký nebo fantazie mlátičky - Pán Prstenů, Johanka z Arku apod | |
|
| |
| |
| |
| Předmět: Re: Iné hry 28.08.07 18:19 | |
| Tak sem skončila s hraním B & W a stáhla sem si B & W 2, musim říct, že mě to opravdu mile a moc překvapilo... koukam na tu grafiku jako blázen, je naprosto nádherná!!! Proto vám tu ukážu trošku víc foteček, ale fakt nebudete litovat, hlavně u těch krásných zvířátek!!! Takže tohle je opět svědomí, dobro a zlo, sou naprosto božííí a hlavně sou vtipný ...tady zlo skočilo dobru do náruče, když sem dělala jeden úkol Pak mi svědomí dalo na výběr ze čtyř zvířátek a dávalo mi k tomu rady Tohle je opička zvířátko může bejt malé... ...ale i velké když vyroste... ...tohle je lev ...tohle vlk... Zvířátko může bejt hodné, až to na něm bude vidět... ...nebo může bejt zlé... A tohle je kravička ...prej má ráda obilí... hodně obilí... takže asi docela nenažranec tady sem jí zachitila, jak si hladí bříško hihi, ale je neskutečně roztomiloučká... ...ale já sem si vybrala lva, páč je to vlastně král jak se řiká hihi ostatní zvířátka z toho byly trošku smutný A tady je grafika ostatních zvířat, zrovna sem zahlídla tyhle prasátka ...a takhle tam vypadají lidé... ta grafika je prostě úžasná A takhle vypadá vodička v mořiii ...a tady část ostrova... bohužel, celej ostrov sem bohužel smazala... ... a nakonec souboj zvířátek, už větších, tahla fotka je od brášky, hraje to taky je to docela drsný, ale jeho lev zvítězil Nakonec sem zjistila, že na ženách je vidět, když sou těhotné, dou ztěžka a podpírají si záda hihi No to by vám mohlo stačit | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Iné hry 28.08.07 19:38 | |
| Moc jsem se těšila až ukážeš fotečky a přemýšlím, že bych si to nějak mohla sehnat | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Iné hry | |
| |
|
| |
| Iné hry | |
|