| Iné hry | |
|
+9ZikyOrias Luisa Bebe_95 -pipa- KontraIda Leia Skywalker Me-myska Nicole Luana 13 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Peter Hawk Pýcha rodiny
Poeet p?íspivku : 217 Age : 35 Registration date : 15. 10. 07
| Předmět: Re: Iné hry 06.11.07 23:55 | |
| Dobrá game, ale je to mrtě těžké. | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Iné hry 07.11.07 8:57 | |
| Takhle to vypadá pěkně, vim o ní... ale nikdy mě to nějak nelákalo The Sims 2 only | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Iné hry 08.12.07 11:35 | |
| Musím se přiznat, že jsem nehrála simíky díky good hře což je Gothic. Tady to je už je fotka z delší doby. Teď už jsem mnooohem dáááálll Tady je chrál templářů v Bažinovém táboře | |
|
| |
Nikca01 Vážený občan
Poeet p?íspivku : 436 Age : 31 Registration date : 24. 11. 07
| Předmět: Re: Iné hry 02.01.08 22:19 | |
| Zoo tycon hraji často. Pak hraji counter strike. Zajímalo by mě, jestli je to SimCity husté...mám to na playstationu 1 ale nic moc. Vypadá to podobně jako Restaurant Empire | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Iné hry 03.01.08 19:17 | |
| Zoo tycoon je první hra, kterou jsem na počítači hrál |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Iné hry 03.01.08 19:22 | |
| Moja prvá hra bol Solitaire CD-čková potom adventúra Dracula, ktorá bola celá po anglicky. A ja som mala 6 a netušila, že nejaké Anglicko vôbec existuje Avšak jednu vetu som vytušila : že "You are idiot !" bude mať niečo s inteligenciou hlavného hrdinu | |
|
| |
Nikca01 Vážený občan
Poeet p?íspivku : 436 Age : 31 Registration date : 24. 11. 07
| Předmět: Re: Iné hry 03.01.08 19:39 | |
| Solitaire jsem taky hrála jako první hru. Pak byly hasiči, pak zoo tycoon nakonec sims 1 a teď sims 2 no a smazaná hra byla ta counter strike | |
|
| |
Peter Hawk Pýcha rodiny
| Předmět: Re: Iné hry 23.01.08 21:40 | |
| Blbá otázka, ale zeptat se musím za pokus nic nedám - nehraje z vás některá No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way ? | |
|
| |
| |
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Iné hry 24.01.08 11:09 | |
| No, já taky | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Iné hry 25.01.08 10:41 | |
| Mě střílečky když na ně mám chuť baví. Mám ráda i styl jako je Splinter Cell, ale nehraju ho, jelikož to by na mě bylo až moc těžký, ale hrála jsem z bráchama Online. Honza to však hraje a je to přesně ten styl co se to Petře líbí! Ti doporučuju. On má myslím Splinter Cell Tomorow Jinak Call of duty. To je podle mě úžasná sada a Medal of Honor totéž. Nejsou to krvavé střílečky, ale máš tam vlastní postavu a můžeš zapojit i určitou taktiku apod. To jsou mé oblíbené podniky. Opravdu super, ale o tom jste asi slyšeli. Jinak samozřejmě jsem více pro adventury, ale jen dobré a to je jenom jedna sada, kterou znám, že je dobrá Broken Sword. A simse. No a pak takové oddechovky pro dva jako je Narnie nebo Lego star wars 1,2. No trochu jsme se rozpovídali o hrách v debatě že ak to prosím pište sem ju? | |
|
| |
Peter Hawk Pýcha rodiny
| Předmět: Re: Iné hry 25.01.08 17:04 | |
| Leia: No já už mám Splinter Cell Double Agent, to je zatím poslední díl co vyšel - fakt luxusní, skvělá atmosféra podtržená vynikající muzikou. Stresové okamžiky hry podtržené zvuky, které tě donutí leknout se. Solidní, ale to No One Lives Forever 2, co teď hraju to je jiné, ale je to solidní. Mrtě se mi to líbí a baví mě to. Bratranec to prošel stylem, že naběhl do každé budovy vykropil jse ukrdl informace co potřeboval, probil se zpátky ven a konec mise. Já to hraju stylem, že všude zhasínám světla využívám stínu, používám pistol s tlumičem a to jdu vysloveně na jistotu, že čekám tak dlouho dokuď si nejsme jistý že ho dám na ránu a nebo využívám sedativových šipek. Je to fakt luxusní doporučuju. Call of Duty mě nikdy moc nebavil až na ten poslední díl. Call of Duty 4, protože je to z dnešní doby. Tenhle díl je fakt luxusní občas to hraju po netu, koupil jsem si kvůli tomu originál. Taky solid, ale to už je styl který moc návštěvníku tohoto fóra nenadchne si myslím. A co se týče The Sims 2, nějak to už nehraju má mto instalované, ale příjde mi to pořád do kola, počkám si na ten nový datáč a pak zas budu chvíli hrát ... jinak to fakt moc nehraju mno. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Iné hry 25.01.08 17:07 | |
| To přeci nevadí Hlavně že tě baví sem chodit. Co se týše Splintera, tak jsi naprosto stejný jako Honza, ten to dělá tiše a nenápadně, využívá všech triků, poslouchá každý zvuk, aby věděl kde ti vojáci jsou apod fígle. Na mě je to až moc obtížné a bojím se i u některých tajemných částí v Brokenu, takže nic pro mě, ale ráda se na to dívám. Call 4 je úplně super! Brácha to teď má a je tím posedlej. Jen to trochu nezvládá naše PC. SKvělá mise je jak jsi v černobilu, jako sniper. Ale mě bavily všechny díly, takže těžko posoudit. Ale tento je opravdu dobrý | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
Poeet p?íspivku : 402 Age : 29 Registration date : 29. 12. 07
| Předmět: Re: Iné hry 25.01.08 18:28 | |
| hraje tu někdo conter strike( nevím jak se to přesně píše) | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Iné hry 25.01.08 18:47 | |
| Napsala jsi to správně jen ti chybí jedno u : Counter Strike. Já ho hrála. Je to sranda. Tedy byla. Teď už to nemůžeme na našem PC nějak rozjet Ale znám to a často jsme to s bráchou hráli. | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
Poeet p?íspivku : 402 Age : 29 Registration date : 29. 12. 07
| Předmět: Re: Iné hry 25.01.08 18:52 | |
| mno já už ted moc ne ale největší sranda je to po netu ale já sem vždycky hned mrtvá na netu | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
Peter Hawk Pýcha rodiny
| Předmět: Re: Iné hry 25.01.08 19:05 | |
| Leia: To je solidní mise, mě se asi nejvíc líbí poslední jak zdrháte v těch jeepech a oni vás honí a na konci jak vás ten vrtulník zastaví na tom mostě. A pak se mi líbí Epilogue, to je jak s tou jednotkou musíš stihnout za 2 min zjistit letadlo a zachránit VIP. btw SW JK3 Jedi Academy jsem hrával po NETu taky. | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Iné hry 10.05.08 17:42 | |
| Zase som raz dohrala Baldurs Gate. Trvalo to tentokrát tri týždne, ale dohrala. Milujem ten koniec ToB ... nesmierne melancholický, smutný, ale tak podivne krásny ... Určite si to zahrajte | |
|
| |
| Předmět: Re: Iné hry 23.06.08 7:18 | |
| EA team nejspíš přišli s dalším trhákem... možná ste už zaslechli nebo zahlédli něco o nově připravovaný hře Spore já sem o tom vůbec nevěděla, nebejt brášky, kterej tohle sleduje =)) a musim říct, že je to vážně suprový!! Plná verze hry vyjde sice až v září, ale EA vytvořili k téhle hře ještě speciální Creature creator, kde si můžete dle libosti vytvářet různý příšerky, do češtiny přeloženo je to vlastně Tvoření příšerek vypadá to takto: Na internetu ( www.spore.com) je ale k dispozici taky volně ke stažení demoverze tohodle createru... plná verze stojí 149,- jinak je tato stránka v češtině, tak se nebojte, najdete tam spoustu informací o téhle hře... Já sama sem už zkoušela nějaký ty příšerky vytvářet a rozhodně v tom i hodlam pokračovat, je to fakt zábava =)) tady na ukázku vám posílam svoje vlastní výtvory Vřele doporučuju | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Iné hry 23.06.08 9:12 | |
| Ten dráček je neejj krásnější A to ty příšerky jenom tvoříš? Nebo i nějak hraješ? | |
|
| |
| Předmět: Re: Iné hry 23.06.08 9:35 | |
| Hra zní Tvoření příšerek, takže tam se jen tvoří, jinak by to určitě taky stálo víc... plná hra vyjde až v září bude se jmenovat normálně Spore už se těšim moc mě to baví Klidně se podívej na tu stránku, kterou sem uvedla, najdeš tam úplně všechno o tý hře a dost stručně, žádný slohy a sou tam i videa | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Iné hry 23.06.08 9:37 | |
| Myssi stáhla jsem si demo. tak se už strašně těším co se z toho vyklube. Ale za chvilku musím do školy, takže to teď ozkoušet nestihnu. Ale napíšu hned jak to půjde. Vypadá to dobře | |
|
| |
| Předmět: Re: Iné hry 23.06.08 9:42 | |
| Jj, určitě zkus, nebudeš litovat a doporučuju na tý stránce v sekci Co jinde nenajdete skouknout všechny 3 tutorialy, bude se ti hodit hlavně Stavební mód sou tam tipy a rady | |
|
| |
| Předmět: Re: Iné hry 23.06.08 17:50 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Iné hry | |
| |
|