| Fotky vašich simíků | |
|
+6KontraIda Nicole Me-myska -pipa- ZikyOrias Leia Skywalker 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 29.11.08 22:07 | |
| Ty simky sis vytvářela sama, nebo sou z toho novýho sousedství z Života v bytě?? a jinak mě vždycky fascinuje, když sou takhle moc odlišný povahy, to ještě bude zajímavý =)) | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
Poeet p?íspivku : 292 Age : 28 Registration date : 02. 10. 07
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 10.12.08 2:32 | |
| Vaše simíky sem zase po dlelší době okoukla a opět chválím | |
|
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 22.12.08 21:18 | |
| vytvářela jsem je sama,ale teď jak jsem všechno přeinstalovala jsem ztratila i tyhle dvě ale jinak díky za pochvalu | |
|
| |
Nikca01 Vážený občan
Poeet p?íspivku : 436 Age : 31 Registration date : 24. 11. 07
| |
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 23.12.08 18:16 | |
| Jee, ty sou hezký =)) vypadají dost mladě, ale to je asi účel žee?? ale fakt moc hezký nejvíc ten malej blonďáček | |
|
| |
Nikca01 Vážený občan
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 06.01.09 15:06 | |
| Děkuji Mysko, jojo, ucel... zacala jsem si tvorit mestecko plny hezkych simiku a myslim, ze se mi to i dari ;) | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| |
| |
Nikca01 Vážený občan
| |
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 21.01.09 21:52 | |
| Jé,ti jsou hezcí (hlavně ten první ) To bych ale vůbec nestíhala se všema hrát...kdybych takových krasavců měla celé městečko | |
|
| |
Nikca01 Vážený občan
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 22.01.09 18:58 | |
| Dekuji Smilie.. yop yop, ja je taky nestiham, hlavne za ne moc neci hrat, nebot pak mi starnou xD | |
|
| |
smilie911 Autorita
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 22.01.09 21:47 | |
| Ráda bych vám také představila simíky (no ne vždy tak dokonalé... ) se kterými teď trávím svůj čas. Rozhodla jsem se že odzkouším živobytí v Šafránové zátoce,i když vím že názory na městečko jsou ...no ..různé. Na začátku byla Katie.Mladá,upovídaná a zmatená,nevěděla co od života čeká.Jejím velkým snem bylo být ve městě významnou osobou.I když se teprve nastěhovala do bytu a znala ji jen její spolubydlící,protože na zaplacení nájmu neměla dostatečné prostředky. (foto z pozdějších dob) Co ji nenapadlo,než nabrnknout si zkušeného,bohatého a starou láskou poznameného muže. Armanda DeBateau. Stále smutného po rozchodu. Dokázala ho rozveselit. Brzy,ačkoliv spolu nebydleli,se jim narodilo první dítě.Joanna. Roztomilá holčička. Jakmile Joanna vyrostla v batolátko,začínala se už Katie zase kulatit. Usoudila že pro ni a dvě dítka je byt 1+1 navíc se spolubydlící vážně docela malý (zvláště když měli jednu postel,jinak by se jim tam nevešla postýlka) a tak se přestěhovali (také díky Armandové peněžní pomoci) do domku. Narodila se Celine,blonďatá raubířka,ale matce hned (narozdíl od Joanny) přirostla k srdci. (celine už jako dítě) Zato Joanně se moc nevěnovala,ba dokonce ji odmítala. Snad právě proto vládla mezi sestrami jakási rivalita. Neměly se dvakrát v lásce ani v pubertě. Celine se nakonec odstěhovala za otcem a žije s ním a se Zeldou v bytovém "paláci" na kopci. Joanna si našla manžela a zůstala (ač nerada) v domě s matkou. Obě mají touto dobou jedno dítě. Celine chlapce Juliana (batole) kterého má se sousedem,ale jelikož je mírně na chlapy,vdát se neplánuje. A Joanna s manželem Lubošem děvče,rošťandu Ditku(dítě). Katie a Armand odpočívají a užívají důchodového věku. další fotky vám sem hodím jindy,teď nestíhám ale jedno vám poradím,nemějte děti s Armandem,mají neuvěřitelně velkou bradu!! | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 22.01.09 23:08 | |
| | |
|
| |
smilie911 Autorita
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 25.01.09 12:31 | |
| Teď se zaměřím na příběh Joanny.Díky ne zrovna přátelskému vztahu k matce a sestře se Joanna uzavírala do sebe.Neměla moc přátel až jednou v obchodě narazila na dospěláka Luboše,což byl první simík se kterým si rozuměla. Jakmile vyrostla v dospělou slečnu jeli (ještě jako přátelé) na dovolenou ho hor,kde začaly přeskakovat jiskry. Uvědomili si,že je mezi nimi i něco víc než jen čisté přátelství. Hned po příjezdu ji Luboš v pokoji požádal o ruku. svadba nebyla velká,prostě si v pokoji řekli "ano" Zanedlouho Joanna otěhotněla. Porod byl dlouhý a namáhavý,ale co je větším štěstím než krásná dcera. Když to bylo ale opravdu nesnesitelné začala prudce oddechovat. Luboš stál opodál,nevěděl jak pomoci tak skoušel alespoň podpořit vtipnými řečmi a svoji přítomností,ale byl sám rád že stojí na nohou. Ale když se Ditka konečně narodila,nedala se skrýt jeho velká radost. Oba byli neskonale šťastní. I když chvíle s Ditou nebyly vždy příliš humorné (teda jak pro koho ) Joanna nechtěla aby se stalo to,co prožívala ona s matkou,proto se dceři věnovala jak mohla a Dita oslavila nadšeně první narozeniny. a pak další | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 25.01.09 13:01 | |
| Ty ženské mají podle mě opravdu divní skin. Dita má štěstí, že dědila po tátovi, protože to je poměrně pěkná simka | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 27.02.09 12:21 | |
| Naznačovala jsem v mazlíčcích, že vlastní jednu zrzatou rodinku, kterou jsem dlouho tajila. Ano dlouh, protože jsem začínala jen se samotářskou slečnou a teď hraji v krásném domě se 4 kočičkami, manželem a dvěmi dětmi. Nejdříve se dvojici novomanželů moc nedařilo, ale od té doby, kdy se nastěhovali do nového domu, když byla simka poprvé těhotná, a zapracovali na sobě, mají se nádherně a štěstí jim přeje.
Tahle fotka mě přinutila, se vám pochlubit s Adamsonovými.
A pak už to šlo z kopce. Na fotečce je dětský pokoj, kde si hraje prvorozený syn Philip, který by rád byl jednou kuchařem, na synově posteli si pohodlně čte táta Andre (André) podle kterého je pojmenován kocour Andrew (Andrů). Byl asi 4 vyhozený ze zaměstnání, až si konečně našel vhodnou parketu. Pracuje jako právník a je to úžasný táta a milující manžel. A v postýlce hajá novorozenec - holčička Emily.
A co maminka? Zakladatelka mého simího štěstí se jmenuje Rose (Rous), po které je mimochodem pojmenována máma kočka Rosi (Rousi). Miluje svou rodinu a svou zahradu. Je v zahrádkářském klubu a vysloužila si skvělou pověst a vysloužila si peníze i studnu.
Nechodí do práce a stará se o domácnost. Nestýká se příliš s lidmi. Měla štěstí, že si našla Andreho, jelikož je jinak velmi plachá a ráda je v uzavřeném kruhu své rodiny a domu.
Co se týče prvorozeného Philipa, jak už jsem říkala chtěl by se živit jako velký vařením. Také mu to velice jde a zájem... jedna báseň. Nebránila jsem se tomu a těším se až si otevře restauraci... Doufám, že to zvládnu, až na to příjde Jako kdyby tátovi z oka vypadl. Je celý po něm. Od účesu a obličeje po tmavé obočí a to jsem ho neupravovala. Mají vynikající vztah a Andre je na syna velmi hrdý. Je to ten nejčistotnější kluk pod sluncem.
Dále tady jsou fotky maminky s dcerkou. Už teď si k sobě našly cestu a Rose je nehorázně šťastná, že se dočkala následnice.
No, a dokonce se dočkáte i narozenin. Myslela jsem na vás a počkala na Emilin růst. Myslím, že je to rozkošná holčička s velkým srdcem... Teda, určitě je to velmi společenské děvčátko se smyslem pro nepořádek (Podle vlastností)
| |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 27.02.09 18:59 | |
| Mooc povedená rodinka, hlavně ta dospělá simka se mi strašně líbí ty máš Leii vždycky kouzelný simíky dětičky taky určitě vyrostou do krásy Jinak taky se chystam přidat už dost fotek a zatim je zatajuju, protože sou ze 4 rodin a ještě mi zbejvá odfotit jedna =)) | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 27.02.09 19:09 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 27.02.09 23:39 | |
| Leii, já bych ráda, ale tlačí mě čas nemam tolik času na to hraní teď...sem ráda, že sem dohrála UŽ 3 rodiny, s tou čtvrtou už mam problémy | |
|
| |
smilie911 Autorita
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 28.02.09 11:40 | |
| Ta maminka Rose...je úžasná moc krásná s rozkošnými pihami nemohla jsem se na ni vynadívat (taky musím pochválit její zahradnické umění já osobně jsem studnu získala jen jednou a poté už ať se snažím jak chci,vždycky řeknou že by to chtělo víc okrasných terénních úprav... ) Ale jinak je celá rodinka opravdu nádherná.... | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 04.03.09 20:49 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 06.03.09 9:50 | |
| Synek se moc povedl, je to celý táta, ještě určitě ukaž i dcerku až vyroste =)) před tim nebyl moc vidět tatík, ale teď když ho vidim, je to taky fešák a o Emily sem se už vyjádřila dřív | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 29.03.09 12:00 | |
| Hezká rodinka zrzounků. Rodiče vypadaj trochu jak sourozenci - nějací vědci přišli na to, že partnera si nevědomky vybíráme taky podle společných rysů (teď myslím ty fyzické, samozřejmě), tak to bude asi tím. | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 30.03.09 11:16 | |
| Jo, tak to opravdu je nebo se to aspoň řiká....aspoň mně u každýho mýho přítele aspoň jednou ze začátku řekli, že sme jako brácha se ségrou i když mi to teda nepřišlo nikdy | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 12.04.09 19:52 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 13.04.09 10:08 | |
| Edward je opravdu fešák ten se ti taky narodil ve hře?? jinak Mary opravdu prokoukla, sekne jí to Clare se mi možná o něco víc líbila před tim, ale má hezkou tvářičku, takže se na ní nedá téměř nic pokazit | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků | |
| |
|
| |
| Fotky vašich simíků | |
|