| Fotky vašich simíků | |
|
+6KontraIda Nicole Me-myska -pipa- ZikyOrias Leia Skywalker 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| |
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
Poeet p?íspivku : 292 Age : 28 Registration date : 02. 10. 07
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 24.07.08 6:06 | |
| Můžu začít? Ziky Ac Yanto (nebo-li - někdo, kdo nezapadá do vašeho stylu ) meditace "jo" u čaje Ziky celá magic miluju ramen! pečetě jsou holt její úchylka moudrý stařec, kterého si Ziky zamilovala "Simpaťák se ale vypařil se starcem dům v zimě No nic, doufam že se bude alespoň trochu líbit | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 24.07.08 12:07 | |
| uplne ina ako ostatne simky ale zaujimava. aj dom ma pekny. keby ja viem tak stavať | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 24.07.08 13:49 | |
| Jj, úplně jinej styl hodně japonskej | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 28.07.08 9:57 | |
| Je dobře že jej někdo využije. Krásná, povedla se ti! A konečně jsi se začlenila do toho typického, originálního hraní | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 28.07.08 16:48 | |
| I když moc nefotím, našla jsem ve složce přece jen pár fotek. Ale protože tam jsou většinou jen pohled na simy, tak to dávám sem a ne do fotek ze hry. Tak začínám Samanthou. Docela dávno jsem sem její fotky dávala, ale to už si určitě nepamatujete. Navíc ve hře už je dlouho po smrti. Její mladší dcera Lindsay se svým nejstarším synem Lawlietem (no nemá on zajímavý skin ). Ono je jedno, jaký z jejích tří synů to je, protože jsou všichni úplně stejní. A Lawliet už je teen, zkusím ho někdy vyfotit. Tady je starší dcery Samanthy, Roxette. Nejspíš je na UNI, jinak ve hře je už stará. A to bych nebyla já, aby aspoň jedno dítě nemělo dvojčata. Tohle jsou děti Roxette. Syn Lex. Všimnětě si vzadu, dostala jsem lampu. A Lexovo dvojče, Ema. Není tam skoro vidět, ale na té fotce jsem se zaměřila na džina. Tady už mám simku z jiné domácnosti. Jedno z nepodobných dvojčat, Rei. Taky jsem je sem už dávala a taky už je po smrti. Tohle jsem vlastně fotila kvůli té uniformě, byla prostě úžasná. Všimněte si na fotce s Rei je batole. Jmenuje se Lana a jednou jsem ji fotila na ten foťák a tu fotku jsem pak našla ve složce. Nevím kde se tam vzala, ale byla hrozně široká, tak snad jsem ji vyrovnala do skutečné podoby. Jinak už docela vyrostla, no. | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 28.07.08 17:17 | |
| To je krásný jak ti zestárli! Moc pěkné fotky a vzpomínání Simíci jsou hrozně pěkní. Tví simíci jsou neobyčejní a přitom na sobě nemají mooc downloadů. Pěkné si pěstuješ Jinak jak funguje ta lampa? | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 28.07.08 18:09 | |
| Děkuju. Ale oni mají downloadů docela dost. Oblečení třeba ne. Ale kromě Rei mají všichni stažený skin a oči. A taky snad řasenku, rtěnku a stíny Jinak ta lampa je úplně na nic. Můžeš si přát peníze, ale těch já měla dost. Pak můžeš zkrásnět, ale nezpozorovala jsem změnu. Jediné k něčemu je asi oživení někoho mrtvého, ale to já stejně nepoužívám. A pak tam je ještě něco, ale nepamatuju to. | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
Poeet p?íspivku : 292 Age : 28 Registration date : 02. 10. 07
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 29.07.08 4:10 | |
| Pěkný fotky a simové Jinak k tej lampě (vážně nic moc) přále sem si tohle, co si sem napsala (to zkrášlení bylo asi, že víc přitahuješ, nebo co?) Nějak jí nechápu | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 02.08.08 20:19 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 02.08.08 21:50 | |
| Ta se ti fakt povedla Leii | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 03.08.08 1:26 | |
| Je fakt moc hezká - taková zajimavá. | |
|
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| |
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 04.08.08 23:23 | |
| | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 10.08.08 22:44 | |
| Simka Nico je pekná nie je taká ako moje simky. tie su všetky podobné. Inak dnes som po dlhej dobre hrala simsa a spravila som si párik. Sú to zatiaľ snúbenci. Dátum svadby zatiaľ vôbec nie je naplánovaný no čím skôr tým lepšie. Tu sedia spolu v obývačke na pohovke: Tu skúšajú novú posteľ No a tu zas novú sedačku
Naposledy upravil -pipa- dne 11.08.08 18:51, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 11.08.08 18:50 | |
| keď k nim pôjdem najbližšie tak nafotím inač reuploadla som fotky su v lepšiej kvalite ako ked boli na photobucket | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 12.08.08 16:12 | |
| Nico je moc krásná simka to je bez debat Snoubenci sou sympatický, dostalo mě to jejich zkoušení novýho nábytku... | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 15.08.08 13:40 | |
| Slíbila sem vám ještě jednou vyfotit Amy jako teenku tak tady jí máte: Amy před změnou ...a po změně Celá postava... Chtěla sem trošku odlišit její styl oblečení od ostatních simíků, tak se nedivte =)) berte to tak, že když je její rodina bohatší, snaží se vypadat obyčejně, aby zapadla do společnosti... Amy se taky dostala na prestižní školu, školní uniforma jí sluší A tady je Amy s Mirkem, koupila mu zrovna mobil =)) | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 15.08.08 14:01 | |
| Doufam, že nevadí, že sem teď pošlu ještě jeden trošku delší příspěvek Chtěla bych totiž připomenout rodinu Hájků po delší době sem si s nima opět zahrála... Jen tak ve zkratce Tahle rodinka je docela aktivní, takže tu pořád někdo něco dělá...tak třeba - Lukáš se pilně učí, je to ze všech 3 dětí asi nejpylnější student Pavel se věnuje sportovním aktivitám taky skoro neustále...asi ho nakazilo povolání z policie, teda teď už kapitána - hrdiny Nu a Lenka se zase věnuje hrnčířství a šití =)) A teď ke dvojčatům...posledně sem vám prorokovala jejich narozeniny, tak už je to tu myslim, že se ty dva docela vydařili Míša Tomáš Ale já mam ráda změny, tak sem s nima samozřejmě ihned zamířila ke krámkům Tady Míša po změně - nakonec sem jí nechala jako brunetu, stejně měla tmavý obočí ta se mi obzvlášť líbí ...a Tomáš po změně...nějak na mě působí dojmem menšího raubíře, třeba to bude těma užšíma šibalskýma očima, ale jinak vypadá i mile =)) Míša je ale taky pěkná divoška, i když občas se dostane i do situací, kdy moc průbojná neni... Míša s Tomášem v akci...podle fotek můžete poznat, že Míša hudbou žije... Tomáš je zase spíš na filmy a hry, ale to sem ani nefotila =)) ale lenoch to neni v žádným případě... Nakonec rodinné foto... ...a společné foto všech ratolestí Jen tak pro informaci...Lenka s Pavlem nejspíš dětí ještě nemají dost, a tak je na cestě další miminko... | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 15.08.08 15:08 | |
| Dvojčata se vážně povedla. Hlavně se mi líbí Míša. Má krásné oči. | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 15.08.08 16:29 | |
| Jj, taky se mi moc líbí, sem na ní pyšná =)) doufam, že mi jednou zplodí další hezký simíky ani asi nemusim řikat, že doufam, že se narodí další holčička...nejlíp plavovláska kdo ví, třeba se povede, asi to hned pudu vyzkoušet, nějak se nemůžu dočkat až se narodí | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 15.08.08 17:31 | |
| Tak to já taky hraju nejvíc, když je někdo těhotný. Vždycky jsem hrozně zvědavá co to bude, jak se bude jmenovat (tahám jména z klobouku) a jak bude vypadat. Když už rodiče stárnou a děti odrůstají, tak to není taková sranda. | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 16.08.08 8:08 | |
| Přesně taak a taky mě baví hledání protějšků pro svoje simíky | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 16.08.08 11:15 | |
| no vyzeraju dobre. som zvedava na noveho člena rodiny . ak dnes budeš čas tiež pôjdem hrať az svoju najnovšiu rodinku. planujem svadbu až na jar a teraz maju jeseň tak mmusim trochu dlhšie hrať. už sa tešim ako im spravim ich orve spoločne Vianoce. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků | |
| |
|
| |
| Fotky vašich simíků | |
|