| Fotky vašich simíků | |
|
+6KontraIda Nicole Me-myska -pipa- ZikyOrias Leia Skywalker 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Lení Typický pacholek
Poeet p?íspivku : 32 Registration date : 08. 11. 08
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 09.11.08 19:35 | |
| Krásní simíci , určitě se osvědčí, jsem si tím jistá. Doufám, že brzo ukážeš nové fotečky, moc se těším . A co se týče té mojí dvoubarevné famílie , tak jen co se poperu s tou mega hromadou učení, pečlivě vám je tady všem představím. | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 09.11.08 20:18 | |
| Moc hezký, myslim, že se ti vážně povedli doufam, že se těch dalších osudů dočkáme | |
|
| |
Lení Typický pacholek
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 10.11.08 0:37 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 10.11.08 9:45 | |
| Moc hezoučký dětičky podobný sou oběma rodičům fotečky klidně ukaž | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 10.11.08 10:28 | |
| | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 10.11.08 16:41 | |
| | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 10.11.08 18:25 | |
| Vážně mají ten nos nějak dole. A to jak jsou v obětí jako batolata je fakt kouzelné.
Jinak u Lení mi přijdou docela divný ty skiny, takže mi to pak kazí efekt z celkového vzhledu simíků. I když je fakt, že já mám taky takový zvláštní skin, který se dědí z generace na generaci. | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 10.11.08 18:33 | |
| Tak tady je ten těhotný sim. Na fotce s ním je jeho normální syn. Jinak ten chlap má ten zvláštní skin, o kterém jsem psala. Tady trochu víc ze strany. A vážně není jen tlustý. I když ten těhotenský obleček to naznačuje. A tady je už dospělá simka Jully ještě před plastikou. Vlastně je to sestra toho sima, co je těhotný teď. Asi to mají v rodině. | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 10.11.08 18:49 | |
| Tak to je rána to sem ještě neviděla =)) originální příspěvek Jinak děkuju za ohlasy, mně se ty děcka celkem líbí =)) a hlavně je to moje dost oblíbená rodinka, tak na nich dost lpim =)) | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 10.11.08 20:54 | |
| | |
|
| |
Lení Typický pacholek
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 10.11.08 21:14 | |
| Nicole, vidíš a mně se právě ten skin líbí, ale díky A jinak ufounky taky nepěstuju Myšičko, povedení simíci | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 10.11.08 21:53 | |
| Já z těch ufounů taky nejsem zrovna nadšená, ale co mám dělat? Jako děti jsou chránění sociálkou a když Jully vyrostla bylo mi zas líto ji jen tak smazat. | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 10.11.08 23:48 | |
| Aspoň se to tu něčim oživí =)) jinak já bych asi taky neměla to srdce... | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 11.11.08 20:58 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 12.11.08 23:03 | |
| Většina mých simíků je už na iniverzitě, takže tu mam nějaký fotečky Lukáš Hájek - baví ho příroda, i když na ní momentálně kvůli studiu nemá čas, avšak studuje obor biologie a patří mezi studenty, kteří všechno umí jako první začal se zajímat i o kutilství...je to takovej dobrá, zkrátka hodnej kluk aspirace - rodinaMíša Hájková - baví ji hodně tanec a hudba, ráda zpívá a hraje na kytaru (dá se tak docela slušně vydělat ), takže jejím oborem se stalo herectví, ale má také ráda umění, ovšem zatím se zaměřuje spíše na hudbu...jinak nezkazí žádnou legraci, většinou bývá středem pozornosti, hlavně té klučičí =)) aspirace - romantikaTomáš Hájek - nejvíce ze všeho ho baví hry, ovšem nedavno ho začaly bavit dost i filmy a literatura, takže obor literatura byla jasná volba...jinak se začíná pomalu zajímat i o kulinářství, což by do něj nikdo neřek =)) občas se docela předvádí, ale jinak ho mají ostatní rádi aspirace - popularitaAmy Lee - nakonec se i ona dočkala vysoké školy...vždycky jí bavila hudba a u hudby i zůstala, hodně jí v tomhle imponuje právě Míša, tajně si přeje být jako ona ovšem šla na obor literatura, protože jí baví čtení knížek (ale možná také pro to, že to studuje i Tomáš )...i když se snaží být celkem nenápadná, ostatní si jí stejně všímají, přece jen z ní vyrostla krásná holka =)) - dokonce i jakási Běla Clark (taková kráva - maskot) si na ní dovolovala, což popudilo Tomáše a bohužel to i tak trochu schytala Amy, protože si Tomáš myslel, že mu zahýbá ale už se pracuje na zlepšení ale k tomu tématu až pozdějš aspirace - romantikaAbí - na tuhle školu přišel kvůli tomu, že se chce více věnovat sportu, chtěl by se tímto i živit, takže je samozřejmě na oboru herectví...jinak ho baví umění a řemesla samozřejmě je i dosti oblíbený, především u děvčat =)) aspirace - romantikaMedow - stará známá ze sousedství...i ona nakonec dorazila na univerzitu...ze všeho nejvíc má ráda přírodu, i když jí tu moc neni...ale bohatě jí to vynahrazuje jí vybraný obor biologie jinak je to míň komunikativní simík, ale kluci se za ní dost otáčejí, ovšem zůstává jen u toho, protože má jinak tahle dáma dost nepříjemný pohled =)) většinou se jí všichni ti kluci nezdají...vždyť přece kluci sou kluci a všichni víme na co myslí...podle ní hodní kluci vymřeli aspirace - rodinaSamozřejmě došlo k nějakému tomu jiskření, když zde jsou obsazeny jak ženské, tak mužské polovičky =)) nu, nemusí se nad tim ani tolik přemýšlet, myslim, že podle předchozího výpisu je to úplně jasný, kdo s kym... a pokud to jasný neni, tady jsou fotečky párečků A takhle se na univerzitě paří o volném čase =)) A nakonec jedna největší událost...Lukáš se zasnoubil s Medow...ta docela koukala, ale nakonec přijala, i když možná o něco váhavěji než Luky | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 14.11.08 19:36 | |
| Až na to, že Lukáš s Míšou sou sourozenci byla sem líná vytvářet nový simíky, tak sem je dala dohromady s NPC co sem našla v sousedství =)) brala sem to podle toho, kdo je nejvíc přitahoval vybrali si sami, dá se říct jinak děkuju, snad nevadí, že sem jich sem dala víc pozdějš určitě zase něco přihodim, možná už z další fáze života | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 14.11.08 20:21 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
Lení Typický pacholek
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 16.11.08 22:09 | |
| Nové fotečky Liliana (nejstarší dcera Brownových) se vdala. Teď se jmenuje Greenová Svatba: Scotty jako miminko: Batole: Dítě: S oblíbeným koťátkem: A ještě dvě fotečky kočičí rodinky | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 16.11.08 23:52 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 17.11.08 15:34 | |
| Hezkej klučík i kočičky =)) | |
|
| |
smilie911 Autorita
Poeet p?íspivku : 366 Age : 31 Localisation : ČR, near Brno Registration date : 15. 06. 07
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 29.11.08 19:58 | |
| | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků 29.11.08 20:28 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Fotky vašich simíků | |