Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů. |
|
| Me-myska | |
|
+3-pipa- Leia Skywalker Me-myska 7 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Me-myska 25.06.08 11:22 | |
| Tak, teď přichází jedna z nejdelších událostí, ale je to taky událost nezapomenutelná, kterou si určitě každý z nás jednou prožije taky... a tou událostí je... MATURÁK budu to muset trošku rozdělit, ale abyste teda věděli, o čem že to vlastně je Přípravy na maturák:Tak a mam tu první fotečky =)) nejdřív vám chci ukázat pár mých fotek z příprav na maturáák Asi takhle sem vypadala načesaná a čerstve namalovaná (mimochodem, malovala mě Katka - Mikiho sestra - moooc se jí to povedlo a nekecam, vydrželo mi to celej večer!!!)...a ještě jedna fotečka z příprav =)) ...takhle nějak vypadal účes zezadu ...nu a tady už sem i v šatech =) A tady vám ukážu zatim pár foteček přímo z maturáku, fotili to příbuzný jedný spolužačky, tak to neni ono, od profíků budeme mít do 14 dnů, bohužel, a DVD z maturáku bude ještě až dýl, ale to bych vám asi stejně ukázat nemohla ale jakmile budou ty další fotečky, dodam | |
| | | Me-myska Nehorázný přítel
| Předmět: Re: Me-myska 25.06.08 11:24 | |
| Stužkování:Tak mam další fotečku získanou z maturáku, tohle vyfotil jeden muj kamarád (keterej už kamarádem neni, ale chodim s nim ), vůbec sem o tom nevěděla, protože ulovil foťák od jedný mý spolužačky a jejího přítele Stužkování... Maturák s velkým M:Takžeee, maturák, to je věčný téma, každej na to rád vzpomíná, to mi věřte, takže až jednou budete mít maturák právě vy, koukejte si to pořádně užít!! Páč na to už nikdy nezapomenete!! Máš to za jedna! Tohle je naše třída, 4.C SOŠ poštovní Téma: Filmový večer No, ovšem nejdříve sme vítali hosty, žeee?? Prodávali sme jim lístky do tomboly a samozřejmě půlnoční noviny Tady sem já, jak zrovna s jednou spolužáčkou prodávam tombolu mamině, tátovi a jedný naší známý (akorát tam sem nějaká vykulená, hihi)Nu a pak už samozřejmě začalo naše slavné předtančení Takhle pěkně sme byli nastoupený... to už sem ani neměla nervy, tancování mě moc bavilo a prej to i na mě bylo poznat... ... a všichni ruce nahoru! .... tenhle skok se docela poved zachytit... nj, klucí skákali A tady nám ty řady docela vyšly =))) ...aaaa zase pěkný řady, všechny holky na zemi, kluci stojí že jim to vyšlo nastejno Tady máme zase jednu z póz v předtančení... docela se povedla vepředu Jana s Pavlem ... aaa trošku romantické naladění... Bára, Bohoušek a pohlazení .... kroužek, ve středu kluci. Tady máme jedny ze sérií zvedaček nu, kluci se toho nazvedali dost =)) Pak už nastoupila malá dcera jedné z našich choreografek, Dominička, a než klukům dala kytičky (které nám následně samozřejmě rozdali..) tak jí zvedali, to musela bejt poněkud lehčí váha =)) Tady už máme všechny kytičky a kluci naposled zvědají Dominičku a my kolem nich obcházíme tanečním krokem =)) A nakonec předtančení nesmí samozřejmě chybět závěrečná póza =)) Pak přišlo na řadu stužkování.... nejdříve byla promenáda, kde sem se jen tak mihla (sem ta vzadu ) a tady sem já a naše paní učitelka třídní mi právě dává šerpu kolem krku =)) památeční šerpu dostala samozřejmě taky paní učitelka třídní, vedle stojí paní ředitelka (baba jedna )Já před přípitkem =) + přípitek s třídní dále následoval proslov Zuzky a Zigiho, no to bylo něco... Zigi, Zigi... Nu a taky se samozřejmě museli sezbírat mince pro štěstí s bordýlkem z konfet a zametáme...Sólo s rodiči - táta a já (No táto, kam to koukáš!!!! fakt nevim, jak se tahle fotka takhle mohla povéct... )Nu a pak přišlo půlnoční překvapení, myslim, že nemusim komentovat, prostě sme tam cvičili a... no prostě dělali tam všichni hrozný kravinky, především náš šoumen Zigi Prohlídnout můžete zde: (1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)Dárek pro učitelku. ... nu podle téhle fotky je zjevné, že dostala zájezd a to do Egypta v hodnotě 6 000,- =) a pak ještě turistické hůlky, no ta byla nadšená =) Nu a na závěr předávání kytiček....třídní učitelce, dále paní ředitelceprvní z choreografek a zároveň i zpěvačce =) druhé choreografce... a nakonec Dominičce, to je dcerka té druhé choreografky ...roztomilá, že?? dostala lízátkovou kytičku od Bohouška | |
| Předmět: Re: Me-myska 25.06.08 11:24 | |
| Půlnoční překvapení na závěr: myslim, že se nám to celkem povedlo, akorát to půlnočko sme ještě tak trošku domýšleli přímo na místě, ale dopadlo to dobře =)) všem se to prý líbilo kdyby to někdo nepochopil...nejdřív sme nechali pustit první písničku z předtančení na kterou sme nastoupili ve sportovním oblečení, odtancovali sme to, až na pár změn, např. že sme místo některých pohybů z tý choreografie udělali, že se utíráme ručníkem, stříkáme se deodorantem nebo pijeme z petlahve =)) a znáte asi písničku od Mareše (Já nejsem, nejsem, nejsem, nejsem svalnetej....) - na to tam nastoupil Zigi v kabátě a dělal jakoby Mareše a Bohoušek nějakýho namakanýho týpka, Honza s Pavlem tam teda trošku zanikali nu... a kolem těhle 4 kluků se točily ty holky v bílých tílkách a modrých sukní a jakoby se bavily, kterýho si vyberou, tady sou slova: Byl jsem u toho, když se holky bavily S kym by se tak nejradši v ranní rose brodily První řekla hele, ten má hezký tělo To moje mladý svěží, by takový ňáký chtělo
Koukni se na něj, na ty jeho svaly Jenom si představ, kdyby tě do náručí vzaly Ten musí bejt můj, to je prostě daný No podívej se, jak to má vyrýsovaný Né, to bylo vo mně, to nemá cenu Mně říkali kulturista z Matthausenu
J ó, byl jsem taky jednou v jednom fitnesu, Ale 150 na bench prostě nesnesu Koukal jsem tam na hrany, jak dřepy cvičí Blbnuly se závažíma, já jen s tou tyčí ...........
Nu a my tam okolo cvičili podle Barči No prostě bomba... Pak nastala změna a my sme si šli pro plyšáčky atd. začala hrát písnička z filmu Jak se krotí krokodýli (Máme doma obludu...Já vim, my víme...) nu a šli sme tam všichni za provaz jako had, hopsali sme do tý písničky a zpívali ty slova... no to bylo něco, vepředu šly holky s mapou a těma turistickýma hůlkama... měla to bejt taková simulace toho našeho turisťáku, ze kterýho sem vám sem taky kdysi pár fotek dávala =)) (viz. cedule Start - Dol, Cíl - Blatná ) | |
| | | Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Me-myska 25.06.08 12:10 | |
| Bezvadný povídání a podívaná. Na ty fotečky jsem se ráda koukla znovu a prohlédla něco co jsem minule přehlédla. zase mě dostaly ty skoky těch kluků A taky ty blahopřání. V hodnotě 6000... To je pěkný a jela tam aspoň s někým? Jinak ta písnička je bezvadná | |
| | | Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Me-myska 25.06.08 14:24 | |
| Super připomenutí tvého maturáku Jinak ten tvůj účes byl vážně úžasný. | |
| Předmět: Re: Me-myska 26.06.08 9:10 | |
| Zlomový období Tohle sou fotečky z maturáku, kterej byl tady v Plzni v Inwestu, byla to úplná peckaaa, i když mi ten maturák tak nějak splýval ale joo, něco tam měli zajímavý... třeba ta škola designu, holčiny měly zajímavý šaty, hihi =)) nooo a taky tam byla suprová barmanská show a vystoupení Spideru, ale to sme zrovna nefotili =) takže tadyyy.... ... stužkování: ...kluci z průmyslovky: ...a tady už sou všichni: A teď to nejlepší nakonec, já a Luky Tady sem já a Luky v podniku jménem Nekonečný šum, úúplně nehorázně super =)) tolik sem si fakt žádnou zábavu neužila, dokonce ani párty ne tancovali sme tam strááášně dlouho, s Lukym samozřejmě, bylo to prostě úžasný… Tohle sou fotky z narozenin mojí spolužačky, slavila 19ku, fajn akcička a fajn lidičky =)) a ty čtyři pivka byly taky dobrý... Já a Soňa... sme byly trošku vysmátý Holky v akci zleva - Lucka - oslavenkyně, já a Soňa Kluci v akci =)) zleva - Martin - Soni přítel, Luky a Tomáš - Lucky přítel Já a Luky (omlouvam se za větší fotku, ale když sem se to snažila zmenšit, bylo to rozmazaný... ) A tady sme všichniii jenom nefim, proč se tam tak naklánim | |
| Předmět: Re: Me-myska 26.06.08 9:58 | |
| Já většinu těch foteček znám že. Ale jsou moc povedený, pěkný příspěvek, ten nám neuteče | |
| Předmět: Re: Me-myska 26.06.08 18:49 | |
| | |
| Předmět: Re: Me-myska 28.06.08 10:48 | |
| Ty jsou krásně, bláznivé Však bezvadné a nové | |
| | | a.d.a Vážený občan
Poeet p?íspivku : 402 Age : 29 Registration date : 29. 12. 07
| Předmět: Re: Me-myska 28.06.08 12:04 | |
| | |
| Předmět: Re: Me-myska 28.06.08 14:53 | |
| Fotečky z mojí narozeninový oslavyy, povedlo se to, byla děsná sranda a suprový lidičkyyy, moc sem si to užila, líp to už asi ani dopadnout nemohlo =)) kuk =))) já a Luky.... jedny z nejpovedenějších foteček ...za ty vlasy se neschovááš Matouš, já a Jerry... moc fajn klucíí ...s mojí spolužačkou Luckou ...s Jerrym =) ...já, Tomáš a Lucka ...s mým mooc dobrým kamarádem Matoušem ...já a Lukáš, taky fajnky klučina =) Nu lepší lidičky sem si prostě přát nemohla, byla s nima prostě super zábava a moc fajn atmosféra, na tyhle narozeniny nezapomenu... =) A nakonec... tady sou ty slíbený B-52, na který sem všechny pozvala a jak to pak pěkně hořelo =))) | |
| Předmět: Re: Me-myska 28.06.08 16:42 | |
| Moc pěkná oslava. Ty máš těch dobrej přátel, to ti aj závidím, ae přeji ti je | |
| | | a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: Me-myska 28.06.08 20:17 | |
| | |
| Předmět: Re: Me-myska 29.06.08 12:34 | |
| | |
| | | a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: Me-myska 29.06.08 14:24 | |
| ty fotečky už si sem někdy dávala že ano? nebo se pletu? se mi zdá že jsme je viděla... ale jsou moc hezké | |
| Předmět: Re: Me-myska 29.06.08 14:54 | |
| Nu, jak sem psala na začátku, chci sem nahrát všechny fotky, jak si pamatuju, že dou za sebou, abych měla vzpomínku jinak díky | |
| Předmět: Re: Me-myska 04.07.08 9:53 | |
| Jinak musim sem dát tuhle fotečku, protože je naprosto úžasná prostě tablo forever strašně se mi líbí takhle upravený fotečky... Na fotkce je Luky, je to z jejich třídního tabla (a strašně mu to tam sluší) strašně moooc mu to slušelo… Nu a tady toto byly fotečky na moje tablo, myslim, že se dost povedly, sem za ně strašně moc ráda... koneckonců, kdo by nebral pěkný fotečky od profíka, jako je třeba Růžička, že =)) A tady sou fotečky z Lukyho oslavy 21. narozenin (všimněte si, jak nám to spolu ladí, prostě víme, jak se máme oblíknout... )Já a Luky Já s Tomášem Já, Klára a Petra Tady je další páreček, Martin se Soňou, že jim to ale sluší Tahle fotečka se mi líbí =)) Luky, Markéta a další Tomáš =)) (Luky byl trošku na Markétu naštvanej... )Moc vydařená oslava, až na to, že sem to trošku přehnala s pivama ale bylo to mooc fajn... A nakonec akcička z Amíga, dali sme si tam s klukama koktejlek do 1,2 litru, Pearl Harbor se jmenoval a bylo to dobroučkýý a vůbec, bylo to úplně super... i kytičku sem tam dostala =) S mým zlatíčkem | |
| Předmět: Re: Me-myska 04.07.08 10:21 | |
| Ty pozový si vůbec nepamatuji, ale krásný, upřímně a získala si mě ta v podřepu, ta je opravdu povedená. Za tu bych se nestyděla Jak se ten Luky tváří, když je na tu Marketu naštvanej Ale jinak moc hezké | |
| Předmět: Re: Me-myska 04.07.08 11:10 | |
| Nejspíš se tváří naštvaně občas sou trochu v sobě no =)) ostatní si už na to zvykli, hehe Jinak děkuji | |
| | | a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: Me-myska 04.07.08 20:38 | |
| Jejda Myško to jsou krásný fotečky... měly jste vidět mýho bráchu mě se to načítalo a on upe šel a ted ka ,,Ty p*c* kdo to je?" já sem se musela chlámat ale fakt hezounký fotky | |
| Předmět: Re: Me-myska 05.07.08 11:49 | |
| A Luky kouří? | |
| Předmět: Re: Me-myska 05.07.08 13:15 | |
| Jej to je dobrý no, hihi... děkuju mnohokrát | |
| Předmět: Re: Me-myska 06.07.08 9:08 | |
| Takže jo nebo ne? | |
| Předmět: Re: Me-myska 06.07.08 11:35 | |
| Promiň Leii, já to úplně přehlídla myslíš jak tam má ten doutník cooo, to sem mu koupila já ale jinak si občas dá nu, ale ne přede mnou ani se mnou, protože to nemam ráda, ale je to opravdu jen málokdy, jestli si dá cigaretu nebo dvě za měsíc, tak je to moc | |
| Předmět: Re: Me-myska 06.07.08 11:45 | |
| Od normálních foteček zabrousim k fotečkám pejsků Tak tohle to je Woody, Lukyho pejsek... je to kříženec huskyho a ještě nějakýho plemene, ale nikdo přesně neví, co je to za směsku... každopádně je to pěknej raubíř, straaašně zlobí pořád skáče, kňučí, štěká, olizuje, všechno kouše... nu toho by bylo moc a moc ale jinak je teda roztomilej, hlavně když spí Nu a jednou nadešel den, kdy sme se s Lukym rozhodli seznámit Woodyho s mojí Megie... no dopadlo to asi takhle... Mno, ještě že je Megča vykastrovaná jindy sme je už oba nebrali společně Nu a zase se vrátim k fotečkám, který mam strašně moc ráda... tahle fotečka je jedna z Lukyho nejnovějších a já sem si jí úplně zamilovala... ten úsměv a ty oči mluví za vše A nesmí chybět ani změna sestřihů postupem času A nakonec....asi nejnovější fotečka... Luky se svojí ''skoro-sestřenkou'' na závěrečné z tanečních =)) ty šaty sou prostě náádherný a Lukymu to jako vždy sluší, miluju obleky
Naposledy upravil Me-myska dne 06.07.08 16:13, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Me-myska | |
| |
| | | | Me-myska | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|