| Me-myska | |
|
+3-pipa- Leia Skywalker Me-myska 7 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Me-myska 11.10.08 18:43 | |
| No, bych řekla, že on už neroste ale díky, plostě muj mazlík =))) Ona i ta druhá část rodiny je super, ale tam sme foťák sebou neměli, možná časem | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
Poeet p?íspivku : 402 Age : 29 Registration date : 29. 12. 07
| Předmět: Re: Me-myska 12.10.08 11:03 | |
| Juu moc hezounky fotky.. ten poklas je opravdu skvely | |
|
| |
| Předmět: Re: Me-myska 30.12.08 15:45 | |
| Nooo, myslim, že by to tu už taky chtělo nějak oživit jako poslední výlet na Radyni hmmm....no myslim, že už mam víc fotek Začala bych tim dřívějším a to byla kámoška mojí skvělý kámošky z Prahy u nás v Plzni, byla tu na dva dny a bylo to prostě super sem ráda, že sme se staly takovýma svkělýma kámoškama...nevim teď, co bych bez ní dělala rozhodla sem se jí představit Lukymu a spol. tak sme udělali společnou akci v Alkatrazu (zdejší podnik) - musim říct, že to byla jedna z nejpovedenějších akcí já a Luci =)) s Martinem o5 s Lucinkou =)) hromadné foto...jak se to tam zas tvářim A aby se to zase zklidnilo, tak další výlet, tentokráte do Karlových Varů =)) ten taky opravdu stál za to...moc povedenej, byla to zábava od začátku do konce a pořád bylo na co koukat a něco vyzkoušet =)) musim říct, že nám teda pozdějš to ochutnávání pramenů lezlo krkem, ale zaručeně nejlepší byl Hadí pramen =))) dost podobnej minerální vodě mimochodem no jinak sme byli na dvouch rozhlednách a taky sem poprvý ochutnala kebab, mňami mňam =)) u řeky s menším výhledem na město ochutnávání pramene =)) tenhle byl fuj fuj teplý lázeňský oplatky =))) na rozhledně Diana a takhle hezky nám zapózoval páv u Diany nad propastí a nakonec vyhlídka Karla IV., kde Luky vyryl naše iniciály =)) | |
|
| |
| |
| |
| Předmět: Re: Me-myska 16.01.09 11:16 | |
| A další fotečka ze závěrečný...měla sem lístky od jedný známý =)) tahle fotečka je od ní první, prý její rodiče fotili všechno bez blesku a tak je všechno rozmazaný a ta nejostřejší fotka je zrovna ta naše... to je ale náhodička =)) každopádně až budu mít další, tak přidam Ale byl to vážně suprovej večer, zavzpomínali sme si na kroky - teda hlavně já trochu sem Lukymu pošlapala boty vyzkoušela sem si, jaký to je mít pánský sako při valčíku no a vůbec sme se dost zasmáli Konečně sem si taky mohla vzít nový šaty, který sem si kvůli těmhle akcím pořídila =)) Jinak ten bílej flíček na tom saku je jen nějakej odlesk od foťáku i já mam divný oči, prostě sou vždycky červený a i po úpravě tam mam nějaký divný bílý odlesky, si taky už připadam jak nějakej...upír | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Me-myska 17.01.09 16:34 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Me-myska 17.01.09 17:42 | |
| Jee díky Leii nevadí, dělam si to tu tak trochu i pro sebe, takovej menší přehled příležitostí já si připadam pořád sejná ale děkuju Řikala sem, že přihodim ještě pár fotek, tak tady sou: Tady sem s mamkou A tady sme všichni zůčastnění tancující =)) kámoška Péťa se svým tanečníkem, její bráška Ondra - ten nejvyšší kluk uprostřed, kterej zrovna bohužel mrknul =)) a já s Lukym | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
| Předmět: Re: Me-myska 18.01.09 10:58 | |
| Nu, říká se, že sme si s mamkou podobný =)) jj Péťe se šaty moc povedli a i účes, ten tam bohužel neni moc vidět a co se týká mně a Lukyho...právě že teď se moc nevidíme, ale snažíme se spíš sme teď jen víc fotili | |
|
| |
| Předmět: Re: Me-myska 22.02.09 15:32 | |
| Nějak sem opomněla dát sem fotky z hor, na kterých sme byli ještě před Silvestrem Takže, kdyby vás to zajímalo... =)) mimochodem, bylo to poprvý, co sem byla na lyžích na horách, takže to bylo vcelku zajímavý a nastali i takový větší či menší neshody v naší skupince...nějak sme se nervili navzájem ale nakonec se zase všichni usmířili Tohle je z druhýho dne, noční lyžování na u Žel. Rudy na sjezdovce Nad nádražím (sakra, ale že ty zmrzlý kousky sněhu dávaly zabrat...nemluvě o těch prasácky jezdících lidech :D)... A tady je prosím páreček, se kterým sme ony 4 dny na horách strávili =)) jinak Ondra a Kačka, moc fajn lidičky, mam je ráda akce s nima vždycky stojí za to Takhle jednou sme se vydali i do jednoho baru v Žel. Rudě a dali sme si koktejly, pizzu a klučník No jako...tyhle fotky sou strašný tak to dopadá, když se člověk jednou nenamaluje a pořádně se nezkulturní...nj, prostě v přírodě ale na druhou stranu sou to strašně miloučký fotky i když tam vypadam naprosto příšerně A nakonec já kdesi v dáli, snažim se překonat rovinu, směřujíce na Belvedér | |
|
| |
| Předmět: Re: Me-myska 22.02.09 15:43 | |
| | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Me-myska 22.02.09 16:58 | |
| ty koktejly z hor vypadají fakt hezky, sice mi to povětšinou nechutná, ale hezky to vypadá A z těch fotek z muzea je pěkná ta první, taková zajímavě umělecká. No a to stínové divadlo. Já jediné co umím je králíček Playboy | |
|
| |
| |
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Me-myska 23.03.09 19:28 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Me-myska 23.03.09 19:54 | |
| Děkuju Leii, taky sme si to pěkně užili akorát už nějak nejsou penízky a nějakou dobrou brigádu taky nějak ne a ne sehnat bych potřebovala nějaký známý | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Me-myska 23.03.09 21:47 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Me-myska 24.03.09 10:59 | |
| Jee Leii, ty se máš, taky bych brala aspoň něco, co by bylo na chvíli, aby byly aspoň nějaký penízky mam sice něco málo našetřeno...ale vzhledem k tomu, co všechno se plánuje toho je málo horší je, že nemam žádnou praxi, tak mě jen tak někde nevezmou holt musim aspoň na nějaký doplňování zboží...a pak třeba zkusit tu poštu...tam by mě vzít mohli, když sem se vyučila tu školu s maturitou, jenže z toho mam strach velkej, je to strašná zodpovědnost za ty peníze a i na praxi ve škole sem s tim měla docela problémy, natož takhle 'naostro', když mě nikdo nebude kontrolovat abych pak ještě furt nemusela doplácet za manka... No snad se to nějak zvládne... Jinak ve škole mě docela tlačí čas, už se blíží zápočty a já ještě musim napsat 3 seminárky a dopsat recenzi knihy je to všechno na houby | |
|
| |
| Předmět: Re: Me-myska 08.06.09 13:14 | |
| Ještě sem chtěla dát jednu fotečku =) Moje rodina A tady důkaz, že sem jednou hlídala štěně zlatýho retrievera takovej jeden muj malej sen, mít aspoň na chvíli tohodle pejska u sebe jinak loňská fotka, asi někdy na jaře v noci z mobilu, proto je to tak tmavý =)) | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Me-myska 09.06.09 16:50 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Me-myska 11.06.09 8:17 | |
| Díky některý kluci si můžou bejt podobný nu a babi ne že by se nerada fotila, spíš byla dřív taková, že měla pořád zavřený oči a bez života, nejspíš kvůli tomu incidentu s rozpadem rodiny, ale už je to zase lepší a jinak psík je Megie | |
|
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Me-myska 08.08.09 0:31 | |
| Nevím, jestli jsem ti to už někdy napsala, ale zbožňuju tu tvoji Megii. Je hrozně fotogenická | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Me-myska | |
| |
|
| |
| Me-myska | |
|