Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Denisina trápení i radosti

Goto down 
+4
Nikca01
Luana
Nicole
a.d.a
8 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorZpráva
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

Denisina trápení i radosti - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Denisina trápení i radosti   Denisina trápení i radosti - Stránka 3 Empty21.03.08 10:25

Zajímavej příběh, je to docela napínavý Obdivuji tě! zajímalo by mě, kde na to berete tu fantazii, mně by tohle nešlo, já jen čtu... Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Denisina trápení i radosti   Denisina trápení i radosti - Stránka 3 Empty21.03.08 17:31

A kde se tam ta máma vzala? Hm.. Těším na pokráčko Oblizuji se
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

Poeet p?íspivku : 402
Registration date : 29. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Denisina trápení i radosti   Denisina trápení i radosti - Stránka 3 Empty21.03.08 17:55

mno když vezmeš poslední větu že ji dlouho neviděl atd, tak by vám to možná došlo Vííš? no jinak holky děkuju my-mysko, já nevím prostě mě to napadne
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

PříspěvekPředmět: Re: Denisina trápení i radosti   Denisina trápení i radosti - Stránka 3 Empty29.03.08 20:20

Mám další dílek, ale je opravdu opravdu krátký, nějak nemám čas

Sára

Sára zavěsila a opřela se o zeď. Bylo jí najednou mdlo. Co je Denise? Je to vážné? Co se stalo? Měla o ni velkou starosz, vždyt taky byly nejlepší kamarádky už od školky. Měla o ni velkou starost. Proč vlastně tak najednou? Vždyť byla úplně zdravá nikdy se jí nci podobného nestalo. Co se stalo její pokrevní sestřičce? Byly jako sestra a jako sestry se i milovaly Nikdo nevěděl co ty dvě k sobě cítí, ale co se mohlo Denče stát? Nevěděla to. Nic ji nenapadalo. V myšlenkách se oblékla a vydala na cestu. Když došla k místo nemocnice tak už z dálky je viděla: Denisu, Toma a Lukyho. Dorazila zrovna ve chvíli kdy Luky říkal nějaké ženě: ,,Mami?" Sára nic nechápala. Tohle nebyla Lukášova a Denisina matka, ta vypadala jinak. Bylo zjevné že žena spí. Denisa na tom byla stejně. Tomáš si třídil myšlenky a najednou mu začínalo všechno docházet: ,,to je ta žena o které často mluví?" myslel si, Lukáš pořád na tu ženu zíral, je to ona, není pochyb. Slzy štěstí se rozjeli Lukymu po tváři . Najednou si vzpomněl na Denisu a zase tu byly slzy,alzy strachu, beznaděje. Rozbrečel se na plno. Sára se stále dívalaz jednoho na druhho, ale na nic se neptala. A tak vyrazili nahoru, protože na ně sanitkáři tklačili ,,JAk tohle dopadne?" napadlo najednou Sáru.
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Denisina trápení i radosti   Denisina trápení i radosti - Stránka 3 Empty29.03.08 21:16

Mno, opravdu dost krátký, ale dobrej dílek Souhlasím Máš to za jedna! sem zvědavá jak to dopadne Vííš? Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

PříspěvekPředmět: Re: Denisina trápení i radosti   Denisina trápení i radosti - Stránka 3 Empty29.03.08 23:06

kuju, no on to byl právě spíš mezidílek k Sáře a na papíře to bylo přes A4 jenže sem tam roztahovala a moc děkuju...
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Poeet p?íspivku : 292
Registration date : 02. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Denisina trápení i radosti   Denisina trápení i radosti - Stránka 3 Empty07.05.08 20:44

Tkže... Dočteno a hodnotím... No tak, když přehlédneme hrubky (které sem stejně nebrala Chichotám se ) a pletení jmen Já nic, já muzikant tak to bude za JEDNA Obdivuji tě!
Je to v pohodě a "chrupky" nevnímam, páč sem se tak začetla Jsem jako anděl
Těšim se na další Líbám tě!!
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

PříspěvekPředmět: Re: Denisina trápení i radosti   Denisina trápení i radosti - Stránka 3 Empty08.05.08 13:14

¨děkuju :-) moc
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Denisina trápení i radosti   Denisina trápení i radosti - Stránka 3 Empty20.05.08 21:31

Jéé, já myslela, že se dočkám dalšího dílečku Pláču!
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

PříspěvekPředmět: Re: Denisina trápení i radosti   Denisina trápení i radosti - Stránka 3 Empty22.05.08 20:42

Leii no já se ted tomuhle příběhu minimálně, ted spíš píšu ,,krátké" povídky na jeden příspěvek+ještě jeden příběh takže Deniska šla jaksik stranou
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Denisina trápení i radosti   Denisina trápení i radosti - Stránka 3 Empty

Návrat nahoru Goto down

Denisina trápení i radosti
Strana 3 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: Ostatní :: Literatura-
Přejdi na: