| Denisina trápení i radosti | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Denisina trápení i radosti 21.03.08 10:25 | |
| Zajímavej příběh, je to docela napínavý zajímalo by mě, kde na to berete tu fantazii, mně by tohle nešlo, já jen čtu... | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Denisina trápení i radosti 21.03.08 17:31 | |
| A kde se tam ta máma vzala? Hm.. Těším na pokráčko | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
Poeet p?íspivku : 402 Age : 29 Registration date : 29. 12. 07
| Předmět: Re: Denisina trápení i radosti 21.03.08 17:55 | |
| mno když vezmeš poslední větu že ji dlouho neviděl atd, tak by vám to možná došlo no jinak holky děkuju my-mysko, já nevím prostě mě to napadne | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: Denisina trápení i radosti 29.03.08 20:20 | |
| Mám další dílek, ale je opravdu opravdu krátký, nějak nemám čas ******************************************************
Sára
Sára zavěsila a opřela se o zeď. Bylo jí najednou mdlo. Co je Denise? Je to vážné? Co se stalo? Měla o ni velkou starosz, vždyt taky byly nejlepší kamarádky už od školky. Měla o ni velkou starost. Proč vlastně tak najednou? Vždyť byla úplně zdravá nikdy se jí nci podobného nestalo. Co se stalo její pokrevní sestřičce? Byly jako sestra a jako sestry se i milovaly Nikdo nevěděl co ty dvě k sobě cítí, ale co se mohlo Denče stát? Nevěděla to. Nic ji nenapadalo. V myšlenkách se oblékla a vydala na cestu. Když došla k místo nemocnice tak už z dálky je viděla: Denisu, Toma a Lukyho. Dorazila zrovna ve chvíli kdy Luky říkal nějaké ženě: ,,Mami?" Sára nic nechápala. Tohle nebyla Lukášova a Denisina matka, ta vypadala jinak. Bylo zjevné že žena spí. Denisa na tom byla stejně. Tomáš si třídil myšlenky a najednou mu začínalo všechno docházet: ,,to je ta žena o které často mluví?" myslel si, Lukáš pořád na tu ženu zíral, je to ona, není pochyb. Slzy štěstí se rozjeli Lukymu po tváři . Najednou si vzpomněl na Denisu a zase tu byly slzy,alzy strachu, beznaděje. Rozbrečel se na plno. Sára se stále dívalaz jednoho na druhho, ale na nic se neptala. A tak vyrazili nahoru, protože na ně sanitkáři tklačili ,,JAk tohle dopadne?" napadlo najednou Sáru. | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Denisina trápení i radosti 29.03.08 21:16 | |
| | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: Denisina trápení i radosti 29.03.08 23:06 | |
| kuju, no on to byl právě spíš mezidílek k Sáře a na papíře to bylo přes A4 jenže sem tam roztahovala a moc děkuju... | |
|
| |
ZikyOrias Lovec srdcí
Poeet p?íspivku : 292 Age : 28 Registration date : 02. 10. 07
| Předmět: Re: Denisina trápení i radosti 07.05.08 20:44 | |
| Tkže... Dočteno a hodnotím... No tak, když přehlédneme hrubky (které sem stejně nebrala ) a pletení jmen tak to bude za JEDNA Je to v pohodě a "chrupky" nevnímam, páč sem se tak začetla Těšim se na další | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: Denisina trápení i radosti 08.05.08 13:14 | |
| | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Denisina trápení i radosti 20.05.08 21:31 | |
| Jéé, já myslela, že se dočkám dalšího dílečku | |
|
| |
a.d.a Vážený občan
| Předmět: Re: Denisina trápení i radosti 22.05.08 20:42 | |
| Leii no já se ted tomuhle příběhu minimálně, ted spíš píšu ,,krátké" povídky na jeden příspěvek+ještě jeden příběh takže Deniska šla jaksik stranou | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Denisina trápení i radosti | |
| |
|
| |
| Denisina trápení i radosti | |
|