Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Hrátky z grafikou

Goto down 
+8
Nicole
KontraIda
Luisa
Bebe_95
Me-myska
Luana
Leia Skywalker
-pipa-
12 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorZpráva
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty26.02.08 19:45

Pipy ty válíš Služebníček Tleskám! Směji se Opravdu skvěléé výtvory! Moc se mi líbí ten avatar : What. A to logo taky není k zahození Jsem frajer

První colorka je fajnová, ale zdá se mi, že je tam hrozně slabej kontrast a sama o sobě se mi ta barva rtěnky nelíbí Já nic, já muzikant

Druhá colorka je náhodou originální a moc se mi zamlouvá Obdivuji tě!

Ale ta Ashley... sice se říká, že je v normálu inteligentní, ale já si k ní nikdy moc cestičku nenašla Já nic, já muzikant
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

Poeet p?íspivku : 1045
Registration date : 22. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty26.02.08 21:51

no tom som rada že sa ti páčia moje vytvory Ashley tiež nejak velmi neoblubujem ale dobre sa dala scolorizovať
Návrat nahoru Goto down
http://my-graphics.sblog.cz
smilie911
Autorita
smilie911

Poeet p?íspivku : 366
Registration date : 15. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty26.02.08 22:02

Pipy fakt poklona Jsem gentleman Jásám!! Krásný avíky i kolorky... m-k jsem měla vždycky ráda Lol Jsem jako anděl
Návrat nahoru Goto down
http://www.origisis.blog.cz
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty26.02.08 22:10

Nevím, na kolik to můžu komentovat. Je to pěkné, povedené. Ale trochu mi to přijde takové nijaké. Máš ráda pastelové barvy, viď? Já moc ne, možná tím to bude.

Z avatarů se mi nejvíc líbí ta Hilary, i když hlavu bych dala trochu výš, aby přes ni nešel nápis. Ten dofialova je taky moc fajn. A u tý druhý colorky bych měla jen malý doporučení od naprostýho amatéra a samouka (totiž mě): Oči vypadaj reálnějc, když bělmo maliličkato (ale vážně úplně něžňounce) nažlutíš a načerveníš, záleží samozřejmě na konkrétní fotce.
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty26.02.08 23:02

Povedenéé, já si takhle vůbec nehraju, takže se v tom nějak ani neorientuju, ovšem obdivuju, když to někdo dokáže Služebníček
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty27.02.08 0:11

ďakujem som nečakala tolko dobrych ohlasov Usmívám se v poslednom čase ma do tvorby grafiky nuti moja stranka ktoru sa snažim udržovať a zatial sam i to dari
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty27.02.08 9:10

Tak to věřim, že tu stránku tvoje výtvory určitě zvednou Máš to za jedna!
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

Poeet p?íspivku : 402
Registration date : 29. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty14.03.08 21:08

Já nevěděla kam tohle hodit , ae chtěla sem se o to po dělit a upravené to je, ak snad jsem to umístila správně Hrátky z grafikou - Stránka 7 Kikabyladlouhonaslunicksy0

Hrátky z grafikou - Stránka 7 24afc53iy3

Hrátky z grafikou - Stránka 7 25b6662ea2

Všechno jsme udělali já a můj brácha z digitálních fotek... sice asi nepochopíte kdo je holka a kdo kluk a vypadá to spíš jak kresbá.. Chichotám se

měla jsem ještě jednu, ale ta sem nechce se nahrát... prostě se to nahraje bud velké nebo malé, a mě došla trpělivost Nadávám!!!
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty14.03.08 21:13

Celkem zajímavé Neuvěřitelné... Ale celkem se mi to líbí... Tedy spíš určitým způsobem si vážím vaší snahy Mám záchvat smíchu! Ale ti chlápci nejsou zrovna mé typy Mám záchvat smíchu!
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty14.03.08 23:19

nbo... na všech třech fotkách je holka Mám záchvat smíchu! jedna a ta samá, to byste nepoznali :D ale jinak dík
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty14.03.08 23:21

No, přiřadila bych k sobě první a třetí fotku Usmívám se ale nejvíc se mi líbí ta třetí =)) ale svým způsobem je to zajímavá prácička Vííš?
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty14.03.08 23:26

spíš z nudy, a taky pokus jaké moje blbosti vydrží moje nej kámoška Mám záchvat smíchu!
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty15.03.08 7:51

Aha, ta první a poslední... Teď mi to docvaklo, ale to druhé, to bych neřekla Mám záchvat smíchu!
Ale je to originální práce Máš to za jedna!
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty15.03.08 12:46

nj , až budu mít více času přidám originál druhé fotky, a jinak jak říkáte oroginální práce.. tak takové blbosti dělám často... třea brácha od té holky můj bratranec mě naštval tak sem z něj udělala takovou zrůdičku, ale imashack, mi to sem nahrává strašně velké..
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty15.03.08 20:20

takže právě sem se naučila koloritovat tak vám hned přidám své první dva výtvoty ;-)

Před:
Hrátky z grafikou - Stránka 7 Jjhi8

Po:
Hrátky z grafikou - Stránka 7 8674129vd3

Před

Hrátky z grafikou - Stránka 7 27668184wx9

po

Hrátky z grafikou - Stránka 7 Nanaew2
K tomu druhému, dělá mi to ty fleky, tak se nedivte nejde mi to odstranit...
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty15.03.08 20:38

Na první colorky je to pěkné, ale odvážné odstíny Lol A na druhé fotce se mi nelíbí zelená barva rtěnky a ta rtěnka (výplň) je jiná trošičku než rty.
Ale to jsou detaily a zvlášť od někoho kdo to neumí Mám záchvat smíchu!
Ale ten první se mi líbí Perfektní!
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty15.03.08 21:47

jee dík, ale ona je vždycky rtěnka tmavší, než když ji naneseš na rty a ta zelené mi tam seděla nejvíc..mocky dík
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty15.03.08 22:33

na to že patria medzi prvé sa mi páčia Lol síce ta prvá farba ružu je trochu nerealna ale ani ja nedávam najrealnejšie farby

inak v čom si to robila?
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty15.03.08 22:50

Jen se bavte, ráda si vaše rozhovory prohlédnu, jelikož jednou se to chci taky naučit Směji se
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty15.03.08 23:04

dám ti radu mrkni se sem: http://sim-sim.forumpro.fr/pokec-f16/navod-na-colorizaci-obrazku-t56.htm

ale nevím jestli tě to tam pustí bez registrace, ale že já to z roho návodu pochopila je zázrka talže to pochopíš určitě i tyy:

pipa: mocky děkuju, v PhotoFiltru
Návrat nahoru Goto down
-pipa-
Dlouholetá osobnost
-pipa-

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty15.03.08 23:45

no na photofiltre je to dobre v photoshope sa to ale robi lahšie
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty16.03.08 0:44

nvm, já dostala tenhle návod a baví me to to...
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty16.03.08 12:30

Pěkný colorky Oblizuji se
Návrat nahoru Goto down
a.d.a
Vážený občan
a.d.a

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty16.03.08 14:41

děkuju..
Návrat nahoru Goto down
KontraIda
Impozantní magnát
KontraIda

Poeet p?íspivku : 572
Registration date : 10. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty16.03.08 15:55

Jojo, ve Photofiltru, ach... Usmívám se Jinak se tam dá s barvama i hrát úplně jinak, ale to je na dlouhý povídání. Konečně si trochu rozumím s Photoshopem. Na označení plochy je úplně suprovej (a taky na odstraňování skrvn a přetahů), ale právě s barvama si ve Photofiltru pohraješ mnohem líp a snáz. Táákže asi tak. Jo a to hlavní: Na úplně první colorky jsou dost povedený a moc pěkný Máš to za jedna!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Hrátky z grafikou   Hrátky z grafikou - Stránka 7 Empty

Návrat nahoru Goto down

Hrátky z grafikou
Strana 7 z 10Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Sim - Line :: Ostatní :: Debata-
Přejdi na: