| Hrátky z grafikou | |
|
+8Nicole KontraIda Luisa Bebe_95 Me-myska Luana Leia Skywalker -pipa- 12 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Leia Skywalker Admin
Poeet p?íspivku : 3176 Age : 31 Registration date : 22. 12. 06
| Předmět: Re: Hrátky z grafikou 25.09.07 19:55 | |
| To forum už je napokraji zrušení Odešla jsem od tam z jistých důvodů, které jsou tu někdy i napsané. Už se mi je nechce opakovat, protože na ně nerada vzpomínám. Po dlouhé době jsem se tam teď vrátila a chodí tam už je admin a Mitkey a přemýšlí o zrušení, jelikož tam nikdo už nechodí. Tu simku mu pošleš nebo si někdy i on sám vybere některou, kterou máš na forum. Já jsem mu taky neříkala, že chci zrovna Aničku, ale je tam teď pěkná. Samuel tam už taky nechodí, takže asi ho tam už nenajdeš. Jinak můžeš se tam kouknout, je tam plno jiných takových avatarů A vložil je tam .... prostě jsou to grafici no Ale třeba by to Dinny (ten admin) taky zvládl. Zkus se ho zeptat Bude rád, když na to forum napíšeš, ale ne aby si tam zůstala http://all-about-sims2.fr-bb.com/index.htm | |
|
| |
Me-myska Nehorázný přítel
Poeet p?íspivku : 2636 Age : 35 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Hrátky z grafikou 25.09.07 20:34 | |
| Tak zůstat tam může že jo, hlavně aby zůstala TADY každýho věc, kolik fór navštěvuje já třeba navštěvuju jenom tohle sice sem byla členkou i dvou fór ohledně World of Warcraftu (za hordu u Chrocht a za alianci u Pilsner Urquell), ale když už nehraju, zbylo mi jenom tohle ale stejně sem moc do těch předešlých dvou nějak nekoukala, občas na Chrocht, měli tam vtipný hlášky klucí ale jinak neeee | |
|
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Hrátky z grafikou 25.09.07 21:39 | |
| Odejít? Odtud? To teda nikdy Mě se jen tak nezbavíte. Jen jsem se chtěla kouknout i na ostatní avatary tohoto typu | |
|
| |
| |
| |
Leia Skywalker Admin
| |
| |
KontraIda Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 572 Age : 33 Registration date : 10. 02. 07
| Předmět: Re: Hrátky z grafikou 26.09.07 15:00 | |
| Trochu k tématu. No, moje kolorizace, jsou ještě nic moc, ale na to, že jsou moje téměř první celkem ujdou. Řeknu vám, ve photofiltru je to dřina. Nemůžu se dočkat, kdy se konečně naučím s photoshopem. Tahle je moje celkově asi třetí. Ovšem první za kterou se úplně nestydím. Tahle se mi docela líbí A tahle zatím poslední, barevně nesladěná, ale ujde. Kdyby se vám chtělo, můžete mě zásobit černobílejma fotkama. Prozatím jednodušíma. | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
Poeet p?íspivku : 1842 Age : 32 Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: Hrátky z grafikou 26.09.07 18:25 | |
| Aj by som okomentovala, no veľmi sa tomu nerozumiem Ale je to pekné | |
|
| |
-pipa- Dlouholetá osobnost
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Hrátky z grafikou 26.09.07 18:26 | |
| prva ujde druha pekna a tretia ujde | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 1045 Age : 28 Localisation : dalekoooooo Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Hrátky z grafikou 26.09.07 19:03 | |
| | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Hrátky z grafikou 26.09.07 20:25 | |
| Pipa : Jako avatar se to jdá nosit moooc pěkně. Hezký výtvor. Jinak tvoje komentáře nebyli moc povzbudivé a snaživé Ty jsi, ale lenoch. Snaž se poskytnout názory i ostatním a pk budeš dostávat sama rady.... I když od nás se jich moc nedovíš, jelikož tomu nerozumíme Ne, jen si mohla projevit větší zájem Kontri já viděla dost kolorizací. Chtěla jsem to někdy zkusit, ale prostě na to asi nemám krev. Takže tě oceňuji. A teď má neprofeionální kritika. Nebo spíš lajcký pohled na věc V tom prvním jsou nádherné ty vlasy, ale ten zbytek se mi zdá lehce kyčovitý a křiklavý., Ale ty vlasy opravdu stojí za to To druhé je moc hezké. Takové hezky tmavé a příjemné pro oko. :kuk: A to poslední se mi strááášně líbí | |
|
| |
| Předmět: Re: Hrátky z grafikou 26.09.07 20:57 | |
| a mam ešte menšiu pripomienku skus zmeniť farbu pokožky lebo tato je taká ako to nazvať? divna jednoducho nevyzerá realisticky | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Hrátky z grafikou 26.09.07 21:20 | |
| Se se spíše nelíbí trochu to světlounké bočí na posledním obrázku. Možní více tmavší blond by byl hezčí. Jinak ta kůže se mi celkem líbí. Je taková jak namalovaná Ale realistická není to je pravda. tedy jestli Pypi myslela tuto ( Jinak díky, že jsi se neurazila a jako dospělá, vzala moje rady v úvahu ) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hrátky z grafikou 26.09.07 23:18 | |
| Jestli na něco nezareaguju, tak se omlouvám. První fotka, hm. Takhle, Leia psala, že jí ty barvy (krom vlasů) příjdou kýčovitý. Mně se to tak právě vyhovuje. Ale to je otázka názoru a vlastního vkusu, že? Nemůžu si pomoct. Jak jsem tu (tehdy ještě černobílou) fotku poprvé viděla, vybavilo mi období první republiky. Ty ženský se zvlněnejma, zářivejma vlasama, s výraznou rtěnkou. Nevím, proč vždycky mi to přišlo hodně stylové. Pak taky trochu léta padesátá s Marilyn Monroe v čele. Velký rozvoj odbarvovače a áčkové sukně, znovu ty červený rtěnky... A já nevím, mně se k tomu hodila světlá, téměř průsvitná kůže. Teď jsem zapomněla, co jsem původně chtěla. Obrázek číslo dvě, snad jen díky, že se vám líbí. A to poslední. Je to nehotové, šílené a já jsem líná. Ta kůže je skoro jediné, co se mi na tom líbí. Přiznám, že nereálná je, ale nějak mi to nepřijde podstatné (spousta lidí o mně někdy řeklo, že jdu občas moc hlavou proti zdi a tak je to možná i teď s tou kůží). A to obočí mě na tom taky hrozně štve, ale nevím si s ním rady. Leio.. Ani nevíš, jakou práci práci mi dalo ztmavit řasy, aniž by to poškodilo okolí. To samé se mi z mé nezkrotné lenosti nechtělo opakovat. Achjo, mnohem víc mě to štve z důvodu, že znám některé, nepochybně úžasné funkce photoshopu, které by mi to usnadnily. Jenže já, asi jako poslední puberťák ve vyspělym světě, se nejsem schopná s ním naučit.A pipo: Avatar je to pěkný, možná trochu obyčejný, ale jsem zastáncem klasické velikosti 100x100. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hrátky z grafikou 27.09.07 21:43 | |
| Wow, tak to se ti povedlo Kontri, máš muj obdiv já bych nedokázala zhola něco takovýho a v photoshopu neumim vůůůůůůbec Opravdu moc hezký!!!! to první je něčim zajímavý, je fakt, že ta rtěnka je rudá, ale zase dělá celkovej dojem zajímavým nevim, mně to příde spíš zajímavý, než kýčovitý To druhý je supeeer, dost sem koukala, to se ti moc povedlo A to třetí je taky mooooc pěkný, sice je škoda, že to obočí neni dodělaný, ale jinak to podle mě nemá chybu Co se týká avataru, taky se mi líbí | |
|
| |
Leia Skywalker Admin
| Předmět: Re: Hrátky z grafikou 28.09.07 9:44 | |
| Když se podívám ne ten první teď, taks e mi teď taky strašně líbí | |
|
| |
| Předmět: Re: Hrátky z grafikou 28.09.07 18:15 | |
| Mysko, já bych to ve photoshopu taky nezvládla. Teď jsem s tím upravovala fotky a řeknu vám, když na to není člověk zvyklej, je tahle práce, která normálně zabere pár minut, nejmíň na půl hodinky. Ale slíbila jsem si, že nejpozději do konce roku se s nim naučim. Díky. | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| Předmět: Re: Hrátky z grafikou 28.09.07 19:02 | |
| Ja zase iba vo photoshope Teda nerobím grafiku, ale čo-to som sa naučila a hlavne používam pri oblečeniach | |
|
| |
| Předmět: Re: Hrátky z grafikou 28.09.07 20:03 | |
| photoshop je naj ak sa s nim naučite aspom trochu robiť tak už to ide ako po masle | |
|
| |
| Předmět: Re: Hrátky z grafikou 28.09.07 20:24 | |
| Taková Péťa vyrábí věci ve PhotoFiltre | |
|
| |
| Předmět: Re: Hrátky z grafikou 29.09.07 18:52 | |
| Já taky užívám PhotoFiltre, i když o kvalitách Photoshopu jsem již poučena z několika stran (z některých i opakovaně). Stále jsem však neschopná se v něm orientovat. Zatím to zkouším dva týdny a nemám moc času na vysedávání u počítače. Takže třeba časem... | |
|
| |
| Předmět: Re: Hrátky z grafikou 29.09.07 18:54 | |
| no ja ked som mala prvy krat photoshop len na mesiac tak som sa v nom nič nenaučili potom som ho stihla zas a pepek mi dal cd-key a ked už som ho mala nastalo tak som sa postupne začala učiť dobre navody su na citronfresh.net | |
|
| |
Luana Spolehlivý učitel
| |
| |
Nicole Impozantní magnát
Poeet p?íspivku : 560 Age : 33 Registration date : 26. 01. 07
| Předmět: Re: Hrátky z grafikou 27.11.07 20:28 | |
| Pěkné Ten Yeti je vážně ujetý | |
|
| |