Sim - Line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum o The Sims, zde můžete mluvit o všem ohledně The Sims 1, 2 a 3. Najdete tu plno rad, cheatů, návodů a když nás bude více tak plno soutěží a příběhů.

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Celebration! Stuff

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2

Těšíte se na tento balíček?
1. Ano, už se nemůžu dočkat
Celebration! Stuff - Stránka 2 Default125%Celebration! Stuff - Stránka 2 Vote_rcap
 25% [ 1 ]
2. Uvidíme, ale nešílím
Celebration! Stuff - Stránka 2 Default150%Celebration! Stuff - Stránka 2 Vote_rcap
 50% [ 2 ]
3. Nezájem
Celebration! Stuff - Stránka 2 Default125%Celebration! Stuff - Stránka 2 Vote_rcap
 25% [ 1 ]
Celkem hlasů : 4

AutorZpráva
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

Poeet p?íspivku : 2636
Registration date : 30. 12. 06

Celebration! Stuff - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff - Stránka 2 Empty18.03.07 11:59

To Luana: acha, no tak to ti už asi neporadim, je to velká škoda Mrzí mě to leda zkusit to nějak přeposlat, ale to by bylo asi stejnýho výsledku...
Návrat nahoru Goto down
Luana
Spolehlivý učitel
Luana

Poeet p?íspivku : 1842
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff - Stránka 2 Empty18.03.07 12:00

Pomalý je ... slabé slovo. Odkedy majú The Careys viac ako 20 MB, nikdy som nesťahovala menej ako hodinu.
Návrat nahoru Goto down
http://www.luanasims.wz.cz/
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

Poeet p?íspivku : 3176
Registration date : 22. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff - Stránka 2 Empty21.03.07 21:30

Můžeme slavi zadní obálka Zlato! První!

Celebration! Stuff - Stránka 2 Beznzvuis2
Návrat nahoru Goto down
https://simline.catsboard.com
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff - Stránka 2 Empty04.04.07 15:52

Tak právě du vyzkoušet tenhle novej balíček, bráška mi ho dneska stáhnul, supeeer Tleskám! Tleskám! Tleskám!
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff - Stránka 2 Empty04.04.07 17:42

Pak dej fotky Vííš?
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff - Stránka 2 Empty04.04.07 21:36

No to vás asi zklamu, fotky nebudou nejspíš v nejbližší době, páč de jenom o objekty, oslav moc neni, tak nevim nevim, až se něco naskytne, tak možná Souhlasím
Jinak mě hooodně zklamala jedna věc, a to opět ten svatební oblouk...i s timhle balíčkem nejde dát na obecní pozemek Mám slzy nakrajíčku musela sem si udělat jednoho simíka, přidat mu cheatem peníze, koupit ten obecní pozemek s kostelem, u něj doma mu koupit svatební oblouk, dát mu ho do inventáře, jet na ten obecní pozemek s kostelem a vysadit tam ten oblouk z inventáře... doufam, že to takhle pude, každopádně oblouk tam stojí Já nic, já muzikant tak držte palce, i bych to pak vyfotila Lol
Návrat nahoru Goto down
Me-myska
Nehorázný přítel
Me-myska

PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff - Stránka 2 Empty06.04.07 9:45

No, co se objektů píše, možná sem si všimla pár užitečných věciček, ale hloubějš sem to zatim nezkoumala, protože hraju za 4 rodiny najednou, tak aby byly tak nějak nastejno a to dá docela práci, takže nefim co vám o tom říct, ani moc neslavim a než se k nějakým oslavám dostanu, už možná ten balíček budete mít taky Já nic, já muzikant sem hodně zaměstnaná Červenám se...
Návrat nahoru Goto down
Leia Skywalker
Admin
Leia Skywalker

PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff - Stránka 2 Empty06.04.07 9:46

To nevadí Směji se Tak až budeš vědět řekni Lol
Návrat nahoru Goto down
ZikyOrias
Lovec srdcí
ZikyOrias

Poeet p?íspivku : 292
Registration date : 02. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff - Stránka 2 Empty26.04.08 20:33

Tohle mamka pořídila hned jako první Lol Nejdřív se to zdálo jako dobrej nápad a mamka to pořád oceňuje, ale já Červenám se... na večírky a svatby nikdy nebyla... Ale nějaký věci tam jsou opravdu Perfektní!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Celebration! Stuff   Celebration! Stuff - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Celebration! Stuff
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» H&M fashion stuff
» IKEA Stuff

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru